- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.661
Gayet ikna edicisin canim bosuna okumusum benHadi hayirli olsun :) cihanin araba koltugu da bordo bizim. Uniseks,hem kir tutuyor hem şık hem yaz kış kullanilabilir. Nasıl? Biidilduam olamasam da ikna edici miyim?
Oy yanaklarını mıncırasım geldi maşallahÇok düşünceliyiz
Bende bordo ile gri arasındayım :)Oh be nihayet bordo sipariş veren biri.bizde veriyoruz bordo.hatta şimdi aliyorum
Allahım bayıldım bu yakışıklıya masallah pasayaÇok düşünceliyiz
Yapılır ya bende bulguru daha çok seviyorum şöyle şehriyeli nohutluHanimlarmisafirimin burada işi uzamış akşama da bende ve bebekle çok zor oluyor her işe yetişmek ve adam rejim yapmana çalışıyor taze fasulyenin yanına bulgur pilavı olur mu yani misafire bulgur pilavı yapılır mı? Ben sevmiyorum bulguru hiç yapmadım da ama misafire yapılır mı onu da bilemedim yardım edin şu yemek cahiline
Aa bizde dun hepsi burada dan tiny love gymini tekmele oynadan siparis ettik fiyati 205 lira 30 lira da kupon vardi 175 liraya geliyo
Teşekkürler canimYapılır ya bende bulguru daha çok seviyorum şöyle şehriyeli nohutlu
Şu yazın bana o kadar moral olduk inanamazsın. Çok sagolBen hiç öyle düşünmüyorum.sende öyle Düşünme.bizim kuzularımız erken gelmeyi tercih etti bunun için mi üzülüyosun??doğduktan sonra kendi ciğerleriyle arslanlar gibi nefes aldıkları,her geçen gün Büyüyüp geliştikleri bütün yaşamsal faaliyetlerini yürüttükleri zaman dilimi için mi kendini yıpratıyosun?Senin bu duruma üzülemenden minnak kuzun Fazlasıyla Rahatsız oluyordur Söyleyeyim:)bağışıklık sistemleri gayet iyi emin ol.ben geçenlerde grip oldum vallahi aryadan daha zor atlattım:))bütün çocuklar hasta öyle bi grip Salgını var.geçer inşallah
Tavuklu da yapabilirsinTeşekkürler canim
Masallahh guzel kuzuu.
Oyun halisina o kadar para vermeye de gerek yokmus ya ben de kendim yapsam olmaz mi cok pahali oyun halilari
Bizim de bebek arabamiz bordo:) evet şimdi içim daha bir rahatladi:))))Hadi hayirli olsun :) cihanin araba koltugu da bordo bizim. Uniseks,hem kir tutuyor hem şık hem yaz kış kullanilabilir. Nasıl? Biidilduam olamasam da ikna edici miyim?
Bizim 160 a aldıkBenim aldığım 130 tl bu arada bacican=)
Cnm bende çok kararsızdim ama artık aldım. Bordo aldım ben.Bende bordo ile gri arasındayım :)
Bu deilmi canım deil taby bu güneşli gün benim kafa gitti heptenBizim 160 a aldık
Çekin mi vardı indirimli almissin
Bebelac ta çok şekerli aptamil en azımdan daha az sankiÇok gaz yaptı bize sma ya geri döndük iyi suan aptamil şekerli yq oni sevmiştir sma nin tadı kötü
İyi fikirmis ipe asmak. Tamam canim ben biraz daha dusuneyim :))) topigin cimrisiyim :)Cnm çok uygun fiyata da var.yada tutumluanne ye bakabilirsin. Ben besigine ip gerip oyuncaklar asmistim o da iş görüyordu aslında.
Geldi kanguru. İnsanbul un kanguruyla imtihanini size ozetlemem gerekirse bosken bile takamadim suanBizim de bebek arabamiz bordo:) evet şimdi içim daha bir rahatladi:))))
Aha error verdiBu deilmi canım deil taby bu güneşli gün benim kafa gitti hepten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?