- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.681
Valla fena beynim sulandi idil okula gtmeye li 5 gün oldu ya ondanAha error verdi
:)))))Geldi kanguru. İnsanbul un kanguruyla imtihanini size ozetlemem gerekirse bosken bile takamadim suanesim panikledi beceremeyecgim de para bosa gidecek diye
Allah izin verirse 3.cu istiyorum canim :) sicacik poacalar yapayim aninda hepsini bitirsinler istiyorumGayet ikna edicisin canim bosuna okumusum bensen Unisex aldığına göre 3. Yapcan oyun halısı da al o zman kızına da lazım olur
Onu bilmiyorum canım ama ikisinde de var şeker sma çok kötü tadi emmeyen bebekleri anne sütüne yöneltmek için öyleymişBebelac ta çok şekerli aptamil en azımdan daha az sanki
Hayırdır cnm:))Kızlar bizim topikte Ayaz ya da Defne var mı bebek?
Kızlar bizim topikte Ayaz ya da Defne var mı bebek?
Masallahh guzel kuzuu.
Oyun halisina o kadar para vermeye de gerek yokmus ya ben de kendim yapsam olmaz mi cok pahali oyun halilari
Çok tatlı bakio o ya
Ben de paraya kiyarsam alicam insallah. Almamak icin bahane ariyorum surekli sora sora :)) gule gule harca canim kuzusa feda olsun o gözler sana her seyi aldırır ki :)
Evet canım iyi fikir ben maymun adası ni aldım tiny love bi bak istersen
Ben paraya kıydım 3. Bebis e lazım olur diye
Benim aldığım 130 tl bu arada bacican=)
Allah izin verirse 3.cu istiyorum canim :) sicacik poacalar yapayim aninda hepsini bitirsinler istiyorumcocuksuzken küfleniyor boşa gidiyor
Aynısını yaşadım 2 hafta önce bende Eds emzirme destek.sistemini yaptım şimdi mamayı göğsümden iciyor en.azından memeyi bırakmayacak az da olsa sürüm emiyor çok şükür.Kizlar oğlum zaten azcık olan sütümü birakacak sanırım resmen savaş veriyorum,aglama krizlerine giriyor. Biberon mama derken,beni unutacak sanirim
Teşekkürler canimTavuklu da yapabilirsin
Taby zayıf sin sen yemessin zayıflama topiginde de yoksunAllah izin verirse 3.cu istiyorum canim :) sicacik poacalar yapayim aninda hepsini bitirsinler istiyorumcocuksuzken küfleniyor boşa gidiyor
Ben haberlerde izlemistim. Cocugun eline bisey verdiginiz zaman agzina koysun diyodu. Bebekler oyle taniyomus nesneleri. O agzina goturmuyosa bile siz goturun dediMutlaka haber veririm canım. En zor zamanimda sizler moral oldunuz bana ❤
Eki Görüntüle 1896107
Bizim oyun halısı
Bununla konuşuyor,bakıyor heyecanlaniyorbazen eline veriyorum ağzına alıyor bu çocuk herşeye dil atmak zorunda mi idilduam
Ilk baslarda takmasi zor oluyo da sonra alisiyosun :)Geldi kanguru. İnsanbul un kanguruyla imtihanini size ozetlemem gerekirse bosken bile takamadim suanesim panikledi beceremeyecgim de para bosa gidecek diye
Kızlar kanguruyu bende takamiyorum napcam bi anlatın foto atın :)Ilk baslarda takmasi zor oluyo da sonra alisiyosun :)
Aynen ya biz bi ara taşınmıştık kargocu bana Siz buraya mi tasindinz abla dediBnde hepsiburada dan yapiyorum genelde alisverisleri. Gelen kargocu taniyo artik beni imza bile attirmiyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?