2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Gayet ikna edicisin canim bosuna okumusum ben sen Unisex aldığına göre 3. Yapcan oyun halısı da al o zman kızına da lazım olur
Allah izin verirse 3.cu istiyorum canim :) sicacik poacalar yapayim aninda hepsini bitirsinler istiyorum cocuksuzken küfleniyor boşa gidiyor

matsiyahoje canım doktor dış değil üst tarafta da var o beyazliktan dedi ama bence tam goremedi çünkü göstermedi Ertuğrul :))) ne biliyim ya bence dis oo distir dis :))) o iki beyazlık aynı değil ki

Masallahh guzel kuzuu.
Oyun halisina o kadar para vermeye de gerek yokmus ya ben de kendim yapsam olmaz mi cok pahali oyun halilari

Aslında kendi oyun halısı yapanlarda oluyor bende beceri yok malesef

Çok tatlı bakio o ya

Teşekkür ederiz güzel teyzos

Ben de paraya kiyarsam alicam insallah. Almamak icin bahane ariyorum surekli sora sora :)) gule gule harca canim kuzusa feda olsun o gözler sana her seyi aldırır ki :)

Aynen öyle canım o gözler yok mu o gozlergözlerinin mavisinse boguluyorum resmen birde çok arada büyüyor yavrum büyüğü kiskanmasin diye bazen 2.planda kalıyor yavrumama yinede o masmavi gözleriyle gülüyor ya o zaman eriyorum

Evet canım iyi fikir ben maymun adası ni aldım tiny love bi bak istersen

Benimde aklımda o var internetten hiç alışveriş yapmadım kapıda ödeme oluyor mu acaba bu konuda çok cahilim

Ben paraya kıydım 3. Bebis e lazım olur diye

Kesin 3.yu yapman lazım bacım beşik bebek arabasi ana kucağı şimdide oyun halısı bunu bir bebeğin dahs kullanması gerek

Benim aldığım 130 tl bu arada bacican=)

Uygunmus baya emzirme parası 122 lira 8 lirada üstüne ekledik mi tamam

Allah izin verirse 3.cu istiyorum canim :) sicacik poacalar yapayim aninda hepsini bitirsinler istiyorum cocuksuzken küfleniyor boşa gidiyor

Allah gönlüne göre bir kız çocuğu versin canim bol bol pogacalarin kekler yenildiği

Kizlar oğlum zaten azcık olan sütümü birakacak sanırım resmen savaş veriyorum,aglama krizlerine giriyor. Biberon mama derken,beni unutacak sanirim
Aynısını yaşadım 2 hafta önce bende Eds emzirme destek.sistemini yaptım şimdi mamayı göğsümden iciyor en.azından memeyi bırakmayacak az da olsa sürüm emiyor çok şükür.

HejaR12 canım havale oluo kapıda ödeme yok hepsi burada da ya. Ben 3.yu yapmaya karar verince sizde yapcaksiniz ama yalnız doğuraamam insanbuL ve sana tontiş bi kız olsun

Ben haberlerde izlemistim. Cocugun eline bisey verdiginiz zaman agzina koysun diyodu. Bebekler oyle taniyomus nesneleri. O agzina goturmuyosa bile siz goturun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…