2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

HejaR12 canım havale oluo kapıda ödeme yok hepsi burada da ya. Ben 3.yu yapmaya karar verince sizde yapcaksiniz ama yalnız doğuraamam @insanbuL ve sana tontiş bi kız olsun

Olacaksa kız olsun o zaman @gvn1907 D Daisymom tulaykavas da 3.kız dogursuniki erkek anneleri

Ben haberlerde izlemistim. Cocugun eline bisey verdiginiz zaman agzina koysun diyodu. Bebekler oyle taniyomus nesneleri. O agzina goturmuyosa bile siz goturun dedi

Evet canım kimi bebek elleriyle kimi ağzıyla kesfediyor Yunus Emre'm ağzıyla kesfediyorama herşeye dil atmıştı gi var sonrada bu çocuk aç diyorlar

Kızlar ya benim kızım çok az yiyo galiba mama da değiştirsem napsam az yiyor zorla biberonu ağzına alıyo kaşıkla versemde çıkarıyor diliyle benim süt malum az bu aralar iyice reddeder oldu napacağımı bilmiyorum önerisi olan olursa çok sevinirim

Kızlar tunceli de sünnet yapmiyoruz dedi doktor başka şehirler de yaparsınız dedi bizde elazigda yaptırmayı düşünüyoruz ama hiç bi bilgimiz yok elazigda yaşayan gören bilen var mı yardım edin lütfen

Bebeğine mama veren annelere :))

Fikrim geldi yine :))) ekinin 8 tane biberonu olduğu için ve ben bu biberonların sığabildiği sterilizatörümü buraya getiremediğim için sebze haşlama aparatı kullanıyorum :)))

Koca şeyi taşımak yerine böyle bir çözüm buldum :)))

İnşallah işinize yarar :)))

Nasıl yani tuncelide sünnet yapmıyorlarmış çok ilginç sebebi neymiş?

Böyle kaynamadan da oluyor mu? Kaç dakika kalıyor böyle?

Anneler bebegime banyo yaptirdigim gün acayip gaz sancısı oluyor cok dikkat ediyorum usumesin diyr ama yinede sancı oluyor sizde de öyle mi banyo sonrasi sancı oluyor mu

Nasıl yani tuncelide sünnet yapmıyorlarmış çok ilginç sebebi neymiş?
Valla burda özel hastane yok gittik devlet hastanesine konuşalım dedim sünnet te dedi ki burda anestezi ile sünnet yapılıyo bebek küçük burda yapmiyoruz dedi anlamadim zaten bende burda yaptırmayı düşünüyodum açıkçası Elazığ iyidir inşallah biraz arastiriyim

Allah izin verirse 3.cu istiyorum canim :) sicacik poacalar yapayim aninda hepsini bitirsinler istiyorum cocuksuzken küfleniyor boşa gidiyor

Koz allah seni :)))) ama dogru soliosun kalmasin tepside yazik bide miy miy olmasin aldimi yesin bitirsin sipalar ben bir yasina bi oturuata bir kilo yogurdu yermisim. Hatta gece aglama sesine kalkan annem beni yerimde bulamazmis bizdolabinin onunde bulurmus fena kiloluymusum yemek yiyince kalkmakta zorlanirmisim hahahahaha benim gibi istahli olsun kuzularim o poaca sicakken bitiversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…