- 14 Kasım 2015
- 891
- 815
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.701
Aynen ya biz bi ara taşınmıştık kargocu bana Siz buraya mi tasindinz abla dedi
Momfortbaby aldiysan youtube ta vidrolari varKızlar kanguruyu bende takamiyorum napcam bi anlatın foto atın :)
Ben haberlerde izlemistim. Cocugun eline bisey verdiginiz zaman agzina koysun diyodu. Bebekler oyle taniyomus nesneleri. O agzina goturmuyosa bile siz goturun dedi
Benim kızım defne canımKızlar bizim topikte Ayaz ya da Defne var mı bebek?
ayyy kıskandım seniiii izmirde 5 sene yaşadım orası bambaşka.
tadını çıkar. biz iyiyiz canım bugün gazlıyız ama gececek.bu arada galiba deniz diş çıkartıyor
Bana senin adın defneymiş gibi geldiBenim kızım defne canım
Nasıl yani tuncelide sünnet yapmıyorlarmış çok ilginç sebebi neymiş?Kızlar tunceli de sünnet yapmiyoruz dedi doktor başka şehirler de yaparsınız dedi bizde elazigda yaptırmayı düşünüyoruz ama hiç bi bilgimiz yok elazigda yaşayan gören bilen var mı yardım edin lütfen
Canımcım yazdığını çözemedim. İg annelerini çok takip ediyorum mu demek istedin?Zehrayenihayat sen de ig annelerini öç talip ediyorsun?
Böyle kaynamadan da oluyor mu? Kaç dakika kalıyor böyle?Bebeğine mama veren annelere :))
Fikrim geldi yine :))) ekinin 8 tane biberonu olduğu için ve ben bu biberonların sığabildiği sterilizatörümü buraya getiremediğim için sebze haşlama aparatı kullanıyorum :)))
Koca şeyi taşımak yerine böyle bir çözüm buldum :)))
İnşallah işinize yarar :)))
Eki Görüntüle 1896391
Ah şu telefon düzenlemesiC
Canımcım yazdığını çözemedim. İg annelerini çok takip ediyorum mu demek istedin?
Valla burda özel hastane yok gittik devlet hastanesine konuşalım dedim sünnet te dedi ki burda anestezi ile sünnet yapılıyo bebek küçük burda yapmiyoruz dedi anlamadim zaten bende burda yaptırmayı düşünüyodum açıkçası Elazığ iyidir inşallah biraz arastiriyimNasıl yani tuncelide sünnet yapmıyorlarmış çok ilginç sebebi neymiş?
Böyle kaynamadan da oluyor mu? Kaç dakika kalıyor böyle?
Markası ney swn8nkinin bacım
Taby zayıf sin sen yemessin zayıflama topiginde de yoksun
Allah izin verirse 3.cu istiyorum canim :) sicacik poacalar yapayim aninda hepsini bitirsinler istiyorumcocuksuzken küfleniyor boşa gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?