- 5 Eylül 2015
- 223
- 222
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.721
Bebeğine mama veren annelere :))
Fikrim geldi yine :))) ekinin 8 tane biberonu olduğu için ve ben bu biberonların sığabildiği sterilizatörümü buraya getiremediğim için sebze haşlama aparatı kullanıyorum :)))
Koca şeyi taşımak yerine böyle bir çözüm buldum :)))
İnşallah işinize yarar :)))
Eki Görüntüle 1896391
Mamadan sonra veriyorum bende cnm aliyor ama cok içmiyor. Buna da şükür ediyorum.Aynısını yaşadım 2 hafta önce bende Eds emzirme destek.sistemini yaptım şimdi mamayı göğsümden iciyor en.azından memeyi bırakmayacak az da olsa sürüm emiyor çok şükür.
Bu cocuk ac lafini duymayan anne var midir acaba :))Olacaksa kız olsuno zaman @gvn1907 @Daisymom @tulaykavas da 3.kız dogursun iki erkek anneleri
Evet canım kimi bebek elleriyle kimi ağzıyla kesfediyor Yunus Emre'm ağzıyla kesfediyorama herşeye dil atmıştı gi var sonrada bu çocuk aç diyorlar
Bn dun yaptirdim da ins bi yan etkisi olmaz yaİyi geceler kızlar bebeğine rota aşısı yaptıran anneler yan etkisi oldumu sizde biz geçen hafta asi yaptırdık hic bisi yoktu bu gece rota virusunun bütün belirtileri var ateş sumukumsu ishal huzursuzluk hic durmadan ağlıyor bir hafta sonra adinin etkileri olur mu acaba yoksa virüs mu kaptik
Canım seni etiketlerim bi zayifladik bibzayifladik süzülük hepimizYa zayiflama topigimi var kacirmisim benide etiketleyim hani nerde ne zaman kimlerle zayiflioruz ben 66 kiloyum daha 9 kilo var en az verilecek
Evet canım 'pembekurdeleli' var kızı var Eloş aman Allahım çok tatlı. Aynı zamanda '10 Amazon' dan biri kadın 2 kere kanseri atlatmış şu an 3. ile mücadelede.Ah şu telefon düzenlemesi
Özür dilerim canım
İnstagram da blogger ya da popüler anneler var takip ediyor Musun diye soracaktım canım
Çok iyi yöntem ya teşekkür ederiz.Alt kısmına su koyuyorum 2 parmak yükseklikte, biberonları vs. İçine koyup, kaynamaya başladıktan sonra kapağını kapatıp 10 dk bekliyorum ve altını kapatıyorum. Bir nevi biberon çorbası :)))
Şimdi dikişsiz yapılıyor biz öyle yaptırdık Alisklamp diye bişey takıyorlar araştır istersen canımValla burda özel hastane yok gittik devlet hastanesine konuşalım dedim sünnet te dedi ki burda anestezi ile sünnet yapılıyo bebek küçük burda yapmiyoruz dedi anlamadim zaten bende burda yaptırmayı düşünüyodum açıkçası Elazığ iyidir inşallah biraz arastiriyim
Evet takipteyim canimEvet canım 'pembekurdeleli' var kızı var Eloş aman Allahım çok tatlı. Aynı zamanda '10 Amazon' dan biri kadın 2 kere kanseri atlatmış şu an 3. ile mücadelede.
Etrafımda çok insan olmadığı için ben hiç duymadım canım. İyi oluyor karışan eden olmayınca daha sağlıklı büyütüyor insan evlatlarını. En büyük yardımcım annem sağ olsun hiç öyle şeyler söylemedi bu zamana kadar zaten o da uzakta tatiller de gorusebiliyoruz.Bu cocuk ac lafini duymayan anne var midir acaba :))
Bir deri bir kemik kaldıkCanım seni etiketlerim bi zayifladik bibzayifladik süzülük hepimiz
Ooo maşallah kuzucugunaTaha nin 3 ay kontrol vardı. 1300 gr almış 8000gr olmuş 65 cm boyu
Amin onları da görüyorum arada o büyütece basınca çıkıyor ya şipşko ayaz ilgi çekiyor hemenEvet takipteyim canim
Defne ayaz sorunca
Dun onlar uclu bulustu ya direk onu cagrisim yaptırdı
Sen de o yuzden mi sordun defne ayaz var mi die?
Insaallah pembekurdeleli yine kazanir savasini
Maşallah Taha ya. Aman nazar değmesin çocuk kilolu olunca millet hemen göz değdiriyor.Taha nin 3 ay kontrol vardı. 1300 gr almış 8000gr olmuş 65 cm boyu
sagol canım baska tavsiyelerin var mı canım sünnet le alakalıŞimdi dikişsiz yapılıyor biz öyle yaptırdık Alisklamp diye bişey takıyorlar araştır istersen canım
Masallah canım taha kuzuyaaa kız bizimde 3. Ay kontrolümüz vardı bizim kide 8000 olmus bunlarıda diyete sokalım :)Taha nin 3 ay kontrol vardı. 1300 gr almış 8000gr olmuş 65 cm boyu
Taha nin 3 ay kontrol vardı. 1300 gr almış 8000gr olmuş 65 cm boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?