2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

sagol canım baska tavsiyelerin var mı canım sünnet le alakalı
O yöntemle yapılırsa anlatıyorlar zaten bakımını nasıl yapacağını canım. Dikişli olursa da kızlar karton bardak kesip siper etmişlerdi pipiye :) İlk gün biraz sabırlı olmak lazım çiş yapınca basıyorlar çığlığı.

Masallah canım taha kuzuyaaa kız bizimde 3. Ay kontrolümüz vardı bizim kide 8000 olmus bunlarıda diyete sokalım :)

Bacım ne yapiyonuz da böyle tombiklesiyor kuzular bizede sırrını verin

Taha için mutluyken idil için mafoldum ya kulak ağrısı başladı bu sabah ahhh bu kreş in ilk yılı ya uyudu çocuk

Ah kuzum ya kulak ağrısı da fena olurmuş bir an önce iyileşsin prenses

Bizimkiler tombikleşmiyor ya onlara bakarız. Gerçi Tahamız var maşallah ben ona bakayım idilduam

He bacım biz anca bakalim
Birde Scss2016 nin kuzusu var
Ben gördüm mu hatırlamıyorum kuzuyu

Kızlar günaydın. Biz dünden beri çok kötüyüz. Dün öksürüğü arttı. Gece 2 de bir uyandım öksürüyor kaldırdım çocuk boğulacak nefes alamıyor. Akşam acile götürmüştüm doktorun verdiği ilacı verince bir kustu sanırım balgam çıkardı. Rahatladı dedim ama sabah hopp yine aynı boğulma.
Soluğu doktorda aldık. Bitkisel şurup ve antibiyotik verdi. Üşütme nasıl olurmuş gördüm. Nerden üşütüyor anlamıyorum. Çok dikkat edin.sanırım benim kızım terleyip soğumadan hastalandı çünkü çok terliyor.

Ay geçmiş olsun kuzuya ilaç ver bence ya sonra ilerliyor. Ben ilaç kullanmama rağmen hala hırıltı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…