- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.761
Canım ben kucuktede balgam var öksürtuyor serum fizyolojik yapıyorum ama yetmiyor. Dun nette elma çayı tarifi buldum bebekler icin bu gece daha rahat uyudu.Kızlar günaydın. Biz dünden beri çok kötüyüz. Dün öksürüğü arttı. Gece 2 de bir uyandım öksürüyor kaldırdım çocuk boğulacak nefes alamıyor. Akşam acile götürmüştüm doktorun verdiği ilacı verince bir kustu sanırım balgam çıkardı. Rahatladı dedim ama sabah hopp yine aynı boğulma.
Soluğu doktorda aldık. Bitkisel şurup ve antibiyotik verdi. Üşütme nasıl olurmuş gördüm. Nerden üşütüyor anlamıyorum. Çok dikkat edin.sanırım benim kızım terleyip soğumadan hastalandı çünkü çok terliyor.
Maşallah Suphanallah canım Allah nazarlardan korusun
Günaydın prenses:))Merhaba hanımlar benim kizimda rota asisindan sonra huy değiştirdi tesadüf mu acaba büyüme atağımı anlayamadım uyku düzeni değişti ve sürekli ağlamaya başladı.umarım geçici bir süreçtir.biz yinede geçmişten gülücük lü bir fotoğrafla Günaydın diyelim sizlere.Eki Görüntüle 1896616
Ben çok pişman oldum canım çocuk bildiğin hasta oldu bir hafta sonra ateş ishal uyku yok sürekli çırpınıyor ağlıyor inşallah sizde boyle olmaz sevinmiştim ilk yaptırdığımda bisi olmadı diyeBn dun yaptirdim da ins bi yan etkisi olmaz ya
Evet canım seninkiler mavi boncuk maşallah benimkide Yeşil boncukjansell Allah nazarlardan saklasın çok tatlı boncuk renkli mi gozleri
Canım bende geçen hafta yaptırdım asiyi dun gece ishal ateş ağlama krizleri başladı gram uyku uyumadı ne illet bizim is bu asi çok pişman oldum benMerhaba hanımlar benim kizimda rota asisindan sonra huy değiştirdi tesadüf mu acaba büyüme atağımı anlayamadım uyku düzeni değişti ve sürekli ağlamaya başladı.umarım geçici bir süreçtir.biz yinede geçmişten gülücük lü bir fotoğrafla Günaydın diyelim sizlere.Eki Görüntüle 1896616
Haftada kaç kere kaynatiyorsun cnm ?
Benim kızım da çok huzursuzlanmisti.Canım bende geçen hafta yaptırdım asiyi dun gece ishal ateş ağlama krizleri başladı gram uyku uyumadı ne illet bizim is bu asi çok pişman oldum ben
Taha nin 3 ay kontrol vardı. 1300 gr almış 8000gr olmuş 65 cm boyu
Sağol cnm kullanacağız ama antibiyotik de kararsızım. Evin içi antibiyotik doldu alıp alıp kullanmıyorum.Ay geçmiş olsun kuzuya ilaç ver bence ya sonra ilerliyor. Ben ilaç kullanmama rağmen hala hırıltı var.
Canım belki tesadüfdur sakın pişman olma asi icin.dediğim gibi büyüme atagida olabilir. Arkadasimin çocuğu 10 gün boyunca neler çekti bu virüs den o da keşke yaptirsaydim diye çok pişman oldu.Canım bende geçen hafta yaptırdım asiyi dun gece ishal ateş ağlama krizleri başladı gram uyku uyumadı ne illet bizim is bu asi çok pişman oldum ben
İshal ateş falanda olmusmuydu canimBenim kızım da çok huzursuzlanmisti.
Taha için mutluyken idil için mafoldum ya kulak ağrısı başladı bu sabah ahhh bu kreş in ilk yılı ya uyudu çocuk
Canım götürdük antibiyotik.ağrı kesici ve kulak damlası verdi 10 gün kullanıyım mutlaka C cornella soğan suyu yaptım canım geçmiş olsun dilekelriniz için saolun hepiniz dua edin bu an once geçsin 4 yıldır ilk kez böyle olduKuzum geçmiş olsun, ihmal etmeyin lütfen, mutlaka Dr A götürün. Antibiyotik tedavisi gerekebilir. Batının sıkıntısı var, biliyorum çok zor oluyor.
Bir de antibiyotik tedavisi önerirse 7 değil 10 gün kullan mutlaka. Kulak için augmentin veriyorlar genelde, 7 gün yeterli olmuyor maalesef
Canım ben kucuktede balgam var öksürtuyor serum fizyolojik yapıyorum ama yetmiyor. Dun nette elma çayı tarifi buldum bebekler icin bu gece daha rahat uyudu.
1 dilim elma kabuğu ile beraber
Biraz ıhlamur
1-2 tane karanfil
1 tane çubuk tarçın
1 dilim limon kaynatttim ilininca 20 ml kadar icirdim
1 yaşından büyükler için balda katılabilir. Hem öksürüğe hem bağlama iyi geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?