2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım ben kucuktede balgam var öksürtuyor serum fizyolojik yapıyorum ama yetmiyor. Dun nette elma çayı tarifi buldum bebekler icin bu gece daha rahat uyudu.
1 dilim elma kabuğu ile beraber
Biraz ıhlamur
1-2 tane karanfil
1 tane çubuk tarçın
1 dilim limon kaynatttim ilininca 20 ml kadar icirdim
1 yaşından büyükler için balda katılabilir. Hem öksürüğe hem bağlama iyi geliyormuş

Günaydın prenses:))

Canım bende geçen hafta yaptırdım asiyi dun gece ishal ateş ağlama krizleri başladı gram uyku uyumadı ne illet bizim is bu asi çok pişman oldum ben

Haftada kaç kere kaynatiyorsun cnm ?

Ben her gece bütün biberon ve emzikleri kaynatıyorum ya da sterilizatör de steril ediyorum.

6. Aya kadar bu düzende gittim bütün çocuklarımda. Daha sonra da sterilizatör kullanıyorum ama imkanım yoksa sıcak su ve sabunla güzelce temizleyip kullanıyorum.

Canım bende geçen hafta yaptırdım asiyi dun gece ishal ateş ağlama krizleri başladı gram uyku uyumadı ne illet bizim is bu asi çok pişman oldum ben
Canım belki tesadüfdur sakın pişman olma asi icin.dediğim gibi büyüme atagida olabilir. Arkadasimin çocuğu 10 gün boyunca neler çekti bu virüs den o da keşke yaptirsaydim diye çok pişman oldu.

Taha için mutluyken idil için mafoldum ya kulak ağrısı başladı bu sabah ahhh bu kreş in ilk yılı ya uyudu çocuk

Kuzum geçmiş olsun, ihmal etmeyin lütfen, mutlaka Dr A götürün. Antibiyotik tedavisi gerekebilir. Batının sıkıntısı var, biliyorum çok zor oluyor.

Bir de antibiyotik tedavisi önerirse 7 değil 10 gün kullan mutlaka. Kulak için augmentin veriyorlar genelde, 7 gün yeterli olmuyor maalesef

[QUOTE="cornella, post: 48407737, member: 231673r günaydın. Biz dünden beri çok kötüyüz. Dün öksürüğü arttı. Gece 2 de bir uyandım öksürüyor kaldırdım çocuk boğulacak nefes alamıyor. Akşam acile götürmüştüm doktorun verdiği ilacı verince bir kustu sanırım balgam çıkardı. Rahatladı dedim ama sabah hopp yine aynı boğulma.
Soluğu doktorda aldık. Bitkisel şurup ve antibiyotik verdi. Üşütme nasıl olurmuş gördüm. Nerden üşütüyor anlamıyorum. Çok dikkat edin.sanırım benim kızım terleyip soğumadan hastalandı çünkü çok terliyor.[/QUOTE]

Geçmişler olsun, bitkisel şurubu kullanmaya başladıktan sonra öksürüğü boğulacak gibi çoğalabilir, korkma. Normal bir tepki o. İçerideki tüm ifrazatı çıkarttırıyor o şuruplar.

İnşallah hemencecik iyileşsin kuzu :)

Canım götürdük antibiyotik.ağrı kesici ve kulak damlası verdi 10 gün kullanıyım mutlaka C cornella soğan suyu yaptım canım geçmiş olsun dilekelriniz için saolun hepiniz dua edin bu an once geçsin 4 yıldır ilk kez böyle oldu

Sağol cnm bu gece yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…