- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.781
Sağol cnm inşallah.
Yok cnm geçen hafta yaptırdım.İshal ateş falanda olmusmuydu canim
[QUOTE="cornella, post: 48407737, member: 231673r günaydın. Biz dünden beri çok kötüyüz. Dün öksürüğü arttı. Gece 2 de bir uyandım öksürüyor kaldırdım çocuk boğulacak nefes alamıyor. Akşam acile götürmüştüm doktorun verdiği ilacı verince bir kustu sanırım balgam çıkardı. Rahatladı dedim ama sabah hopp yine aynı boğulma.
Soluğu doktorda aldık. Bitkisel şurup ve antibiyotik verdi. Üşütme nasıl olurmuş gördüm. Nerden üşütüyor anlamıyorum. Çok dikkat edin.sanırım benim kızım terleyip soğumadan hastalandı çünkü çok terliyor.
diştir diştir :))))matsiyahoje canım doktor dış değil üst tarafta da var o beyazliktan dedi ama bence tam goremedi çünkü göstermedi Ertuğrul :))) ne biliyim ya bence dis oo distir dis :))) o iki beyazlık aynı değil ki
Kızlar rota aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Vurdurmayi düşünüyormusunuz? Ya da vurdurdunuz mu?
inşallah canım. her sabah kızııım göster bakayım incini diyorum gülüyor yaaa kurban olduğum gadasını aldığımYerim onun pirinç tanesini ben :)))
Ateşsiz, ishalsiz, ağrısız çıkarsın inşallah :)))
bayılırım akıllı kadınlara....Bebeğine mama veren annelere :))
Fikrim geldi yine :))) ekinin 8 tane biberonu olduğu için ve ben bu biberonların sığabildiği sterilizatörümü buraya getiremediğim için sebze haşlama aparatı kullanıyorum :)))
Koca şeyi taşımak yerine böyle bir çözüm buldum :)))
İnşallah işinize yarar :)))
Eki Görüntüle 1896391
Tavsiye edermisin peki? Tam olarak neye yarıyor?Ben yaptırdım :))
İnşallah hayırlı haberler alırsınız canımCanım eşim tüberküloz için tahlil verdi onun sonucunu bekliyoruz canim
Aynen bencede başını üşütünce oluyo canım geçen apar topar hastaneye gitmek zorunda kaldık şapka almadım başına ondan üşüttü aryaAyni seylerle ben de devam ediyorum. annem biraz başı üşürse burnu tikanir diyor ama bilemedim. Gun icinde bisey yok sabaha karsi oluyor tikaniklik ve hirilti.
Evet canım açıyoruz kombiyi nemlendirmeye çalışıyorum Odası'nı ama soğuk Aldı galiba kuzumCanım kalorifer yanıosa ewde nemlendir odasını canım (kayseridesin ya belki açıktır kombi dedim) ❤
Ben çok uzun uzunn düşündüm:) ve sonunda vurdur maya karar verdim.bir çok sağlıkçı ve doktora sordum hiç vurdur ma diyene rastlamadım. En son bir hemsire akrabamız. Cornella sen kesin vurdur çünkü kalabalık yerde çalışıyorsun üstüne bu Suriyelilerin göç olayı var.dedi ben soluğu sağlık ocağında aldım.Kızlar rota aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Vurdurmayi düşünüyormusunuz? Ya da vurdurdunuz mu?
Canım gittim bugün Buca ya doktor hanım çok güler yüzlü 3 aylık kontrole geldik dedim kendisi soydu her yerini inceledi boy kilo baş ölçüldü gece uykusu az dedim 4. Ayda gece yatmadan muhallebi vericez o zaman düzene girecek uykuları dedi 4. Ayda gelin ek gıdaya başlama olayını anlatacağım dedi iyiydi yaniTavuklu da yapabilirsin
Bende sana şimdi mesaj yazacaktım. Sen yazmışsın. 4. Ayda baslicak demek ek.gıdaya.Canım gittim bugün Buca ya doktor hanım çok güler yüzlü 3 aylık kontrole geldik dedim kendisi soydu her yerini inceledi boy kilo baş ölçüldü gece uykusu az dedim 4. Ayda gece yatmadan muhallebi vericez o zaman düzene girecek uykuları dedi 4. Ayda gelin ek gıdaya başlama olayını anlatacağım dedi iyiydi yani
Öyle dedi valla ben 4m ay alıştırma yapmayı düşünüyordum 6.ayda tam geçecektim ama bakıcı artık sağlıklı beslenir ve sütüm yeterse 6. Aya dek çok vermeyi dusunmuyorumBende sana şimdi mesaj yazacaktım. Sen yazmışsın. 4. Ayda baslicak demek ek.gıdaya.
Kanguru mu aldınız kızlarEsim bordosunu siparis vermis canim. Ben ona birakmistim karari. Bu arada hepsiburadadan almis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?