2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Geçmişler olsun, bitkisel şurubu kullanmaya başladıktan sonra öksürüğü boğulacak gibi çoğalabilir, korkma. Normal bir tepki o. İçerideki tüm ifrazatı çıkarttırıyor o şuruplar.

İnşallah hemencecik iyileşsin kuzu :)[/QUOTE]
Sağol cnm uyarın için. İyiki söyledin yoksa panik yapardım.

Kızlar rota aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Vurdurmayi düşünüyormusunuz? Ya da vurdurdunuz mu?

bayılırım akıllı kadınlara....
topiğimizin maşallahı var.kaç dk kaynıyor böyle. bide direkt suya atıp kaynatsan olmuyor mu

Ayni seylerle ben de devam ediyorum. annem biraz başı üşürse burnu tikanir diyor ama bilemedim. Gun icinde bisey yok sabaha karsi oluyor tikaniklik ve hirilti.
Aynen bencede başını üşütünce oluyo canım geçen apar topar hastaneye gitmek zorunda kaldık şapka almadım başına ondan üşüttü arya

Kızlar rota aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Vurdurmayi düşünüyormusunuz? Ya da vurdurdunuz mu?
Ben çok uzun uzunn düşündüm:) ve sonunda vurdur maya karar verdim.bir çok sağlıkçı ve doktora sordum hiç vurdur ma diyene rastlamadım. En son bir hemsire akrabamız. Cornella sen kesin vurdur çünkü kalabalık yerde çalışıyorsun üstüne bu Suriyelilerin göç olayı var.dedi ben soluğu sağlık ocağında aldım.

Tavuklu da yapabilirsin
Canım gittim bugün Buca ya doktor hanım çok güler yüzlü 3 aylık kontrole geldik dedim kendisi soydu her yerini inceledi boy kilo baş ölçüldü gece uykusu az dedim 4. Ayda gece yatmadan muhallebi vericez o zaman düzene girecek uykuları dedi 4. Ayda gelin ek gıdaya başlama olayını anlatacağım dedi iyiydi yani

Bende sana şimdi mesaj yazacaktım. Sen yazmışsın. 4. Ayda baslicak demek ek.gıdaya.

Bende sana şimdi mesaj yazacaktım. Sen yazmışsın. 4. Ayda baslicak demek ek.gıdaya.
Öyle dedi valla ben 4m ay alıştırma yapmayı düşünüyordum 6.ayda tam geçecektim ama bakıcı artık sağlıklı beslenir ve sütüm yeterse 6. Aya dek çok vermeyi dusunmuyorum

Hatunlaaar
Hasta olan abilerimize ablalarımıza çok çok geçmiş olsun hemencecik iyileşsinler inşallah:)
Diş çıkaran miniklerde kolayca patlatsın dişlerini inci gibi dişleri olsun tüm kuzuların inş Biz annişlerinde kilolarını rahatça verdiği uykularını alabildiği bir hafta olsun
ademim ve ben hepinizi öperiz
İYİKİ VARSINIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…