- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.801
Aldim canim dun geldi. Ama ufakligi yerlestirmeyi beceremedim bi turlu.Kanguru mu aldınız kızlar
Battaniye koydummu altına canimAldim canim dun geldi. Ama ufakligi yerlestirmeyi beceremedim bi turlu.
idilduam foto istemissin kuzum.kanguruyu denedim de bebisin bacaklari yanlara acilmasi gerekiyor ya tam acamiyormus gibi rahat etmedi icim. Videolarini izledim.yine de bacak kismi konusunda emin olamadim
Olacaksa kız olsuno zaman @gvn1907 @Daisymom tulaykavas da 3.kız dogursun iki erkek anneleri
Evet canım kimi bebek elleriyle kimi ağzıyla kesfediyor Yunus Emre'm ağzıyla kesfediyorama herşeye dil atmıştı gi var sonrada bu çocuk aç diyorlar
Canım sabah acile gittim canlı ası oldugu için bi hafta sonra olabilirmiş tahliller temiz çıktı aşıdan yaniCanım belki tesadüfdur sakın pişman olma asi icin.dediğim gibi büyüme atagida olabilir. Arkadasimin çocuğu 10 gün boyunca neler çekti bu virüs den o da keşke yaptirsaydim diye çok pişman oldu.
3.200 49 cm doğdu canım. doktora gitmedik. aile hekiminde ebe normal dedi. 500 gram almış . birde şehir dışında evden uzak olduğunuz için onunda düzeni etkilenmiştri dedi.doktor ne dedi canım ve de kaç kg kaç cm doğmuştu
Canım biz ge en hafta yaptırdık dun gece fenalastik ateş ishal ağlama krizleri dün geceden beri yarim saatlik uykuyla duruyorum şahsen şuan 2. Dozuyaptirmaktan vazgeçtim diyebilirim acildeki dr koruyuculuğu 100de 100 değil ben yatırmadım çocuğuna dediKızlar rota aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Vurdurmayi düşünüyormusunuz? Ya da vurdurdunuz mu?
Sütün yetiyorsa yapma canım takviye ay ilerledikçe daha az kilo alırlar bana normal geldi doktor birsey dedi mi kiloyla ilgiliİyi geceler güzel anneler çok takip edemiyorum bebişleriniz ayda ne kadar kilo alıyor benim kızımın 3aylık kontrolü vardı 600gr almışız bir ayda az mı sütüm yetiyor ama az kilo alıyoruz sizce mama takviyesi yapmalı mıyım
bayılırım akıllı kadınlara....
topiğimizin maşallahı var.kaç dk kaynıyor böyle. bide direkt suya atıp kaynatsan olmuyor mu
Tavsiye edermisin peki? Tam olarak neye yarıyor?
Koydum canim. Bacaklarini sen iki yana mi ayiriyorsun yoksa cikarmadan iceride toplu mu birakiyorsun. Cok garip sorular sordum degil mi :)Battaniye koydummu altına canim
Ben de yaptirmadim. İki yasindaki ogluma yaptirmadim buna da yaptirmayim dedim benim ki tamamen vicdani dengeyi saglamaktiKızlar aşı herkesin kendi vereceği karar tabi. Bebim eşim hastanede çalışıyor bütün doktor arkadaşlarına sordu hiç biri çocuğuna yaptırmamış rotayı ve koruyuculuk oranı da yüksek olmadığı için biz yaptırmama kararı aldık.
Bizim ilk bebek burda herkes yaptırınca bende yaptırmak istedim açıkçası eşim de böyle bişey yaptı her sorduğumuzdan aynı cevabı alınca bende vazgeçtim. Allah pişman ettirmesin hiç birimizi yaptırdık ya da yaptırmadık diye.Ben de yaptirmadim. İki yasindaki ogluma yaptirmadim buna da yaptirmayim dedim benim ki tamamen vicdani dengeyi saglamakti
Hehe :) tam hayal ettigimm gibi bi cocuk :) ye ye diye zorlama pesinde kosma yok :)Koz allah seni :)))) ama dogru soliosun kalmasin tepside yazik bide miy miy olmasin aldimi yesin bitirsin sipalar ben bir yasina bi oturuata bir kilo yogurdu yermisim. Hatta gece aglama sesine kalkan annem beni yerimde bulamazmis bizdolabinin onunde bulurmus fena kiloluymusum yemek yiyince kalkmakta zorlanirmisim hahahahaha benim gibi istahli olsun kuzularim o poaca sicakken bitiversin
Hastane konusunda elazigdaa cok cok iyi sayilmaz. Tuncelide dahil elazig halki hep medical parka gider. Eger emin olamazsaniz dr konusunda yaptirmayin bence canim. Onemli bi is bu :) izninizde yaptirsaniz memleketinizde?Valla burda özel hastane yok gittik devlet hastanesine konuşalım dedim sünnet te dedi ki burda anestezi ile sünnet yapılıyo bebek küçük burda yapmiyoruz dedi anlamadim zaten bende burda yaptırmayı düşünüyodum açıkçası Elazığ iyidir inşallah biraz arastiriyim
Videolari izledim ama benim minik rahat olmadi. Bacaklari nasil yerlestiriuorsun canim bi foto atabilirsin rica etsemIlk baslarda takmasi zor oluyo da sonra alisiyosun :)
Zayiflik kotü hatunlar bence sizde zayiflamayin :) ben kilo alayim dedindeyim. Kurudum yine hic guzel degil kiTaby zayıf sin sen yemessin zayıflama topiginde de yoksun
Hangisini ne kadara aldınız canımAldim canim dun geldi. Ama ufakligi yerlestirmeyi beceremedim bi turlu.
idilduam foto istemissin kuzum.kanguruyu denedim de bebisin bacaklari yanlara acilmasi gerekiyor ya tam acamiyormus gibi rahat etmedi icim. Videolarini izledim.yine de bacak kismi konusunda emin olamadim
İznimiz bidaha ki yaza olur canım o zaman da bir yaşına girmiş olacak allah izin verirse küçükken halledelim diyoruz :) evet canım araştırdım biraz oraya gitcez bizde :))Hastane konusunda elazigdaa cok cok iyi sayilmaz. Tuncelide dahil elazig halki hep medical parka gider. Eger emin olamazsaniz dr konusunda yaptirmayin bence canim. Onemli bi is bu :) izninizde yaptirsaniz memleketinizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?