2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Battaniye koydummu altına canim

HejaR12 canım 3.nün kız olacağı garantisi olursa yapabilirim yoksa 3.kalsın ben almiyim. Allah evlatlarıma sağlıklı ömür versin.

Canım belki tesadüfdur sakın pişman olma asi icin.dediğim gibi büyüme atagida olabilir. Arkadasimin çocuğu 10 gün boyunca neler çekti bu virüs den o da keşke yaptirsaydim diye çok pişman oldu.
Canım sabah acile gittim canlı ası oldugu için bi hafta sonra olabilirmiş tahliller temiz çıktı aşıdan yani

Kızlar rota aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Vurdurmayi düşünüyormusunuz? Ya da vurdurdunuz mu?
Canım biz ge en hafta yaptırdık dun gece fenalastik ateş ishal ağlama krizleri dün geceden beri yarim saatlik uykuyla duruyorum şahsen şuan 2. Dozuyaptirmaktan vazgeçtim diyebilirim acildeki dr koruyuculuğu 100de 100 değil ben yatırmadım çocuğuna dedi

Sütün yetiyorsa yapma canım takviye ay ilerledikçe daha az kilo alırlar bana normal geldi doktor birsey dedi mi kiloyla ilgili

bayılırım akıllı kadınlara....
topiğimizin maşallahı var.kaç dk kaynıyor böyle. bide direkt suya atıp kaynatsan olmuyor mu

Oluyor tabii ama çıkartmak zor oluyor o kadar sıcak sudan :)) bununla daha kolay soğuyor ve alması daha rahat oluyor.

Su Kaynadıktan sonra kapağını kapatıp 10 dk daha kaynatıyorum, işlem tamam :)))

Tavsiye edermisin peki? Tam olarak neye yarıyor?

Bir çeşit bulaşıcı ishal, ateş vs yapıyor.

aşırı ishal, vücutta su kaybı ve tehlikeli durumlar yaratabiliyor.

Benim kızım olmuştu, kepazelik resmen. Çok zorlandık. Vücudun Elektrolit dengesini bozmamak için şeker-tuz karışımlı bir ilaç veriyordum deniz'e ama içirene kadar akla karayı seçiyordum. Çok ağır atlattı, Oğlumda bir yan etkisi olmadı ama ekin de ne olacak bilmiyorum. İnşallah birşey olmaz.

Kızlar aşı herkesin kendi vereceği karar tabi. Bebim eşim hastanede çalışıyor bütün doktor arkadaşlarına sordu hiç biri çocuğuna yaptırmamış rotayı ve koruyuculuk oranı da yüksek olmadığı için biz yaptırmama kararı aldık.

Biz de izlemden geldik simdi. Sadece 400 gr almış oğlum bu ay. Ne etki bu kadar az aldi acaba. Sünneti mi grip mi memlekete gittik duzen bozuklgu mu bilemiyorum.
6900 gr 62 cm. Az da emiyor sipa gece zorla emziriyorum

Ben de yaptirmadim. İki yasindaki ogluma yaptirmadim buna da yaptirmayim dedim benim ki tamamen vicdani dengeyi saglamakti

Ben de yaptirmadim. İki yasindaki ogluma yaptirmadim buna da yaptirmayim dedim benim ki tamamen vicdani dengeyi saglamakti
Bizim ilk bebek burda herkes yaptırınca bende yaptırmak istedim açıkçası eşim de böyle bişey yaptı her sorduğumuzdan aynı cevabı alınca bende vazgeçtim. Allah pişman ettirmesin hiç birimizi yaptırdık ya da yaptırmadık diye.

Hehe :) tam hayal ettigimm gibi bi cocuk :) ye ye diye zorlama pesinde kosma yok :)

Hastane konusunda elazigdaa cok cok iyi sayilmaz. Tuncelide dahil elazig halki hep medical parka gider. Eger emin olamazsaniz dr konusunda yaptirmayin bence canim. Onemli bi is bu :) izninizde yaptirsaniz memleketinizde?

Hangisini ne kadara aldınız canım

Hastane konusunda elazigdaa cok cok iyi sayilmaz. Tuncelide dahil elazig halki hep medical parka gider. Eger emin olamazsaniz dr konusunda yaptirmayin bence canim. Onemli bi is bu :) izninizde yaptirsaniz memleketinizde?
İznimiz bidaha ki yaza olur canım o zaman da bir yaşına girmiş olacak allah izin verirse küçükken halledelim diyoruz :) evet canım araştırdım biraz oraya gitcez bizde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…