- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.281
Bebek kilo kaybetmis doktor mama takviyesi yap diyo hemdire asla mama verme diyo sanki zehir veriyoruz bolmis bilmis konusuyolar yaaHiç sorma canım birde ben doktorun böyle söylediğini söyleyincede hiç bozuntuya vermeden farketmez dedi
Ailesini koruyunca ne kazaniyor.bizim dusuncelerimizi degistirmiyor ki bu. Biz sadece esimizden destek bbeklioruz. Ailesini silip atmasini ya da evimizden uzak tutmasini degil. Ayni seyi benim ailemin yaptigida oluyor, ben ona kusurlarina bakma diyorum uzulmesin diye. Ama firsat vermis mi oluyorum bu durumda kafam cok karisik.canım aynı şeyleri dün eşime söyledim aileni korumak haklı çıkarmak yerine kendini benim yerime koyup üzülseydi keşke öyle yapmasalar deseydi bana yeterdi. ama yok sen yanlış anlamışındır yok o kendince haklı falan diyerek beni yalnız bıraktı
Seni burada yakaladığım çok iyi oldu canım :) Sezaryenli olarak ne zaman denize girmeliyiz?insanbuL
canım valla ben yedim, hiç de aklıma gelmedi :) bizim kız zaten arızalı :)) belki dokunmuştur ama hebrim yok valla :))
Orta yolu bulalim o halde ben de o gunlerde cektiririm.Canım burda çoğunluk 1aylıkken çektirmiş, biz 36 günlüğüz kırkında kontrolüm var o gün çektiririm artık
Aynen bende 10 gun sonra memlekete gidicem ucak bileti aldim bebekler kucakta yolculuk ediyo zaten bebek arabasini yanima alacağim esim 2 hafta sonra gelecek bilmiyorum tek basima nasil becericem:)Merhaba hanımlar benimde bir sorum olacak size.Allah nasip ederse biz 3 eylülde memlekete gideceğiz uçakla doğu anadolu bölgesine. Şimdi benim sorum şu minnosumu nasıl goturmeliyim pusetle mi(pusetimiz baya ağır yük yapacak bize ),kucakla mi yoksa kanguru yla mi goturmeliyim uçaktan indikten sonra 2 saatlik bir yolumuz dahs var.minnosum bu kadar uzun yoldan rahatsız olmaz umarım. Birde 4 yaşında bir oğlum var o rahat coj şükür büyüdü artık bavulla falan gözümde baya bir büyüyor eşimle birlikte ailece gideceğiz bu arada
Bebegin kalça ultrasonu canim. Siz cektirdiniz mi?Ne cektiriyorsunuz? :)
Can'ım senlik bi durum yok bazen ne kadar dikkat etsen de olacağına varıyor her şeySelam kızlar..yeni topiğimiz hayırlı olsunn..6 gündür hastanedeydim perişan olduk yavrumla..kızımın ateşi çıktı koştur koştur doktora gttim kanında enfeksiyon çıktı yatış yapıldı..6 gün tedavş gördük..yeni geldim eve..valla canım öyle sıkkınki iyi anne olamadım evladıma iyi bakamadım diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimipanik oldum şimdide yattımı başından ayrılamıyorum ateşi çıktımı kustumu...ciddi çöküş içerisindeyim
Ben buyuk oglum 30 gunlukken 6saat yolculuk yaptim. Hic zor olmadi. Emme,alt degistirme islemleri arka koltukta aynen devam etti :)Canim bizim memleket 12 saat Arabamızla gideceğiz bebeğim 43 44 günlük olacak o zamanzor mu olur dersin sen 3 saati dusunmussun benim çok çok uzun evet bebeğim esmer oldu sarı anasının kara kızı
Kizlar burada bizde haftasonu 2 gun bozcaada ya gidicez su lohusalik bunalimindan cikmak icin:) oğlum 52 gunluk oluyor denize girmem de sakinca var mi acaba doktora da sormadim bebekle nasil olacak o da muammaSeni burada yakaladığım çok iyi oldu canım :) Sezaryenli olarak ne zaman denize girmeliyiz?
Yerim ben o arizaliyi :) hic biseye dikkat etmiyorum bu oglumda ama acı dedi mi bi duşunuyorum:) urfanin bebeklerini düsunursek hepsinin bebekken anne sutunu birakmis olmasi lazimdi degil mi yainsanbuL
canım valla ben yedim, hiç de aklıma gelmedi :) bizim kız zaten arızalı :)) belki dokunmuştur ama hebrim yok valla :))
Tabi canım git ailenle konuş bidaha yapmasınlar demiyoruz aileni sil demiyoruz sadece ufak bir empati bekliyoruz. ben nasıl ailemim hatasında üzülüyorum ailem adına özür diliyorum hata etmişler diyorum o da bu kadar bile değil birazını yapsın yeter. bi cık cık yapsa bi boynunu eğse bana yeterdi. brnim eşim bunları yapmadı neden yapmamış biliyo musun hatalarını kabul ederse ben ailesine karşı bilenir iyice gıcık olurmuşum. aferin dedim sana bilendim sana gıcık oldum daha mı iyi. evliliğimiz sallanıyor uzaklaşıyorum senden daha mı iyi... hata etmişim diyor. ettin tabi dedim hem de büyük bi hata ettin bizi bu hale getirdin. . ay neyse kafanı şişirdim ya offfAilesini koruyunca ne kazaniyor.bizim dusuncelerimizi degistirmiyor ki bu. Biz sadece esimizden destek bbeklioruz. Ailesini silip atmasini ya da evimizden uzak tutmasini degil. Ayni seyi benim ailemin yaptigida oluyor, ben ona kusurlarina bakma diyorum uzulmesin diye. Ama firsat vermis mi oluyorum bu durumda kafam cok karisik.
Seni burada yakaladığım çok iyi oldu canım :) Sezaryenli olarak ne zaman denize girmeliyiz?
Canim senin dikisler sonradan alindimicanım benim, doktorum bana dikişlerimi aldıktan sonra ,istediğin zaman gir dedi deniz ya da havuza :) ben dün ilk defa havuza girdim ki keşke deniz olsa da girsem :))
gir bacım, keyfine bak :))
Bu zamanda işini severek yapan çok nadir insan var, mesai saati bitmeden 10dk önce giyinip hazırlanıp çantasını kapıya koyuyor, o saatte geldin diye sana trip atıyor. Bir insana daha derman olayım da 10dk geç evime gideyim demiyor. Çoğu maaşı için seçiyor bu işiBebek kilo kaybetmis doktor mama takviyesi yap diyo hemdire asla mama verme diyo sanki zehir veriyoruz bolmis bilmis konusuyolar yaa
Kızlar mrb benim bsbişim nerdeyse 1 aylık sütle beraber mama takviyesi yapıyoruz hastanede aptamil verdiler bitmek üzereydi araştırma yapınca similac iyi gibi geldi bana anne sütüne en yakın diye geçiyor ama similactan sonra oğlum yeşil cıvık kaka yapmaya başladı sizce bu mamaya devam edyim mi yoksa aptamile geri mi dönmeliyim aptamilde de sanki biraz daha fazla gazı oluyo gibiydi
Sıcaktan herhalde canım, bizde de var götürmedimSelam hanimlar bebegimde kac gündür kırmızı kırmızı noktalar çıkmış normalmi doktora götürmeye gerek varmi sizde hiç oldumu
Güzel annenleeerr topiğin en acemi annesi olarak bir sorum daha olacak sizlere biz 12 günlük olduk şükür bebeğimde sarılık yok her iki saatte bir yine de uyandırmalı mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?