2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Hiç sorma canım birde ben doktorun böyle söylediğini söyleyincede hiç bozuntuya vermeden farketmez dedi
Bebek kilo kaybetmis doktor mama takviyesi yap diyo hemdire asla mama verme diyo sanki zehir veriyoruz bolmis bilmis konusuyolar yaa

Ailesini koruyunca ne kazaniyor.bizim dusuncelerimizi degistirmiyor ki bu. Biz sadece esimizden destek bbeklioruz. Ailesini silip atmasini ya da evimizden uzak tutmasini degil. Ayni seyi benim ailemin yaptigida oluyor, ben ona kusurlarina bakma diyorum uzulmesin diye. Ama firsat vermis mi oluyorum bu durumda kafam cok karisik.

Aynen bende 10 gun sonra memlekete gidicem ucak bileti aldim bebekler kucakta yolculuk ediyo zaten bebek arabasini yanima alacağim esim 2 hafta sonra gelecek bilmiyorum tek basima nasil becericem:)

Can'ım senlik bi durum yok bazen ne kadar dikkat etsen de olacağına varıyor her şey
Sakın üzülme
Kötü anne değilsin sen ve hiç birimiz değiliz inan
Geçmiş olsun çok çok
Bir daha yaşatmasın Allah ım

Canim bizim memleket 12 saat Arabamızla gideceğiz bebeğim 43 44 günlük olacak o zaman zor mu olur dersin sen 3 saati dusunmussun benim çok çok uzun evet bebeğim esmer oldu sarı anasının kara kızı
Ben buyuk oglum 30 gunlukken 6saat yolculuk yaptim. Hic zor olmadi. Emme,alt degistirme islemleri arka koltukta aynen devam etti :)

Seni burada yakaladığım çok iyi oldu canım :) Sezaryenli olarak ne zaman denize girmeliyiz?
Kizlar burada bizde haftasonu 2 gun bozcaada ya gidicez su lohusalik bunalimindan cikmak icin:) oğlum 52 gunluk oluyor denize girmem de sakinca var mi acaba doktora da sormadim bebekle nasil olacak o da muamma

insanbuL

canım valla ben yedim, hiç de aklıma gelmedi :) bizim kız zaten arızalı :)) belki dokunmuştur ama hebrim yok valla :))
Yerim ben o arizaliyi :) hic biseye dikkat etmiyorum bu oglumda ama acı dedi mi bi duşunuyorum:) urfanin bebeklerini düsunursek hepsinin bebekken anne sutunu birakmis olmasi lazimdi degil mi ya

Tabi canım git ailenle konuş bidaha yapmasınlar demiyoruz aileni sil demiyoruz sadece ufak bir empati bekliyoruz. ben nasıl ailemim hatasında üzülüyorum ailem adına özür diliyorum hata etmişler diyorum o da bu kadar bile değil birazını yapsın yeter. bi cık cık yapsa bi boynunu eğse bana yeterdi. brnim eşim bunları yapmadı neden yapmamış biliyo musun hatalarını kabul ederse ben ailesine karşı bilenir iyice gıcık olurmuşum. aferin dedim sana bilendim sana gıcık oldum daha mı iyi. evliliğimiz sallanıyor uzaklaşıyorum senden daha mı iyi... hata etmişim diyor. ettin tabi dedim hem de büyük bi hata ettin bizi bu hale getirdin. . ay neyse kafanı şişirdim ya offf

kızlar bursa konusu geçmişti. yani burda derken eski topikte. acı gaz yapar gibi bişey konuşulmuştu. ben ondan beri yemiyorum dikkat ediyorum. ne kadar doğru bilmiyorum deneyip göremiyoruz ki

Selam hanimlar bebegimde kac gündür kırmızı kırmızı noktalar çıkmış normalmi doktora götürmeye gerek varmi sizde hiç oldumu

Bebek kilo kaybetmis doktor mama takviyesi yap diyo hemdire asla mama verme diyo sanki zehir veriyoruz bolmis bilmis konusuyolar yaa
Bu zamanda işini severek yapan çok nadir insan var, mesai saati bitmeden 10dk önce giyinip hazırlanıp çantasını kapıya koyuyor, o saatte geldin diye sana trip atıyor. Bir insana daha derman olayım da 10dk geç evime gideyim demiyor. Çoğu maaşı için seçiyor bu işi
Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi ne diyelim

canım, benim çocuklarda da mamaya geçince yeşil kaka durumu olmuştu. ben aptamil çok şekerli diye kullanmıyorum. sma ya da bebelac ta deneyebilirsin.

dr a sordun mu belki normaldir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…