2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bizde de durum ayni canim. Minigimle hic ilgilenemiyoruz. Garip kalior bi kosede bazen cok uzuluyorum.
Amiiin belki sen de bi 3. İstersin :) bi kızımız olsa ne guzel olur :)

HejaR12 canım havale oluo kapıda ödeme yok hepsi burada da ya. Ben 3.yu yapmaya karar verince sizde yapcaksiniz ama yalnız doğuraamam insanbuL ve sana tontiş bi kız olsun
Ben de bu kadroya cok alistim nasipse 3.de de ayni kadroyla olmak isterim kız icin notlari aliyorum ben bile

Biz de izlemden geldik simdi. Sadece 400 gr almış oğlum bu ay. Ne etki bu kadar az aldi acaba. Sünneti mi grip mi memlekete gittik duzen bozuklgu mu bilemiyorum.
6900 gr 62 cm. Az da emiyor sipa gece zorla emziriyorum
Canım bu ay daha çok alır merak etme bak hersey üst üste gelmiş garibim napsin alır annesi kilosuda gayet iyi bence masallah kuzuma

merhaba guzel annelerr

bugun evde temizlik var gelemedim.2 haftada 1 kadin geliyor temizliyor.yoksa cam kapi hali isi zor yani:)

rota konusulmus.ben yaptirdim 2.ay asilarimizla.hicbir yan etkisini gormedim.Suriye nufusunun ulkemizde artmasindan dolayi cekindim ve vurdurdum.doktorumuz da onerdigini soyledi.4.ay asisinda 2.dozu vurdurucaz.

mamfort bende almistim ama henuz kullanmadim.kizim pek rahat etmedi ayaklari disari cikaramadigimiz icin.bende azcik daha buyumesini bekliyorum.insallah sevecek o zaman.ben kot olani aldim.gayet guzel.

Koydum canim. Bacaklarini sen iki yana mi ayiriyorsun yoksa cikarmadan iceride toplu mu birakiyorsun. Cok garip sorular sordum degil mi :)
Senin sorman iyi oluyor.bizim ki gelince kesin bende fransız gibi kalacağım. Benim kızım henüz 7 kg olmadığı için bacakları icerde bırakacağım ben.

Evet cnm bu şekilde söyleyende çok benim yaptırma sebebim ise ilerde Allah korusun başımıza böyle. Bir şey gelirse keşke dememek.çünkü keşkelerin dönüşü maalesef olmuyor.

Biz de izlemden geldik simdi. Sadece 400 gr almış oğlum bu ay. Ne etki bu kadar az aldi acaba. Sünneti mi grip mi memlekete gittik duzen bozuklgu mu bilemiyorum.
Cnm grip soğuk algınlığı gibi vücutta enfeksiyon varlığında kilo alımı durur hatta verirlermis bizde o civarda kilo almışız ve biz 3 haftadır hastayız.

Merhabalar kızlar,

Bizim bir problemimiz var. Ben işe başlamak zorundayım ama bebeğim ne biberon (medela calma, nuk, avent ve bebeor)ne başka bişey almıyor. Alıştırma bardağı bile denedim. Enjektör, kaşık vb. hepsini ama tükürüyor. Meme dışında ağzına grlen hiçbirşeyi yutmuyot ağlıyor. Şimdi patronum anlayış gösterdi 10 gün daha gelme dedi ama 10 gün sonra ne yapacağım bilmiyorum benzerini yasayip asabilen varsa yardim lutfenn.

Kızlar bugün eşimin çalışmadığı gün.zııırrr tlf.annesi napıyosun(boş günün neden gelmiyosun)diye aradı.gitti eşim de.deli oluyorum o kadına ya.tatil Günlerinde eşine kızına zaöan ayır diyeceğine böyle yapıyor.beni de aramayıp oğlunu arıyor sonra da karın beni aramıyor diyor.2 güne bir gitmesini bekliyo eşimin.la havle diyip duruyorum ama patlamak üzereyim.yazın tayin isteyip gidicez Allah nasip ederse tayinimiz çıkarsa.yaxa kadar Kafayı yemezsem şayet.burayı da böyle konularla meşgul etmek istemiyorum ama anlatacağım kimse yok.siz olsanız ne yapardınız eşim dünya iyisi bi insan.ama annesinin her istediğinde gitmesine sinir oluyorum

Canım hepsi karışmış bebişin düzeni saşmiştir bu ay daha iyi alır inşallah kilosu gayet iyi hemde

Cnm grip soğuk algınlığı gibi vücutta enfeksiyon varlığında kilo alımı durur hatta verirlermis bizde o civarda kilo almışız ve biz 3 haftadır hastayız.
Bunu duyduguma sevindim galiba canim. Bizimde iki hafta oldu hastaligi. İnsallah beraberce duzelir bebeklerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…