- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.821
Bizde de durum ayni canim. Minigimle hic ilgilenemiyoruz. Garip kalior bi kosede bazen cok uzuluyorum.Aslında kendi oyun halısı yapanlarda oluyor bende beceri yok malesef
Teşekkür ederiz güzel teyzos
Aynen öyle canım o gözler yok mu o gozlergözlerinin mavisinse boguluyorum resmen birde çok arada büyüyor yavrum büyüğü kiskanmasin diye bazen 2.planda kalıyor yavrum ama yinede o masmavi gözleriyle gülüyor ya o zaman eriyorum
Allah gönlüne göre bir kız çocuğu versin canim bol bol pogacalarin kekler yenildiği
Hayirlisi o halde :) sorunsuz saglikla atlatsin minik insan bu aşamayi insallahİznimiz bidaha ki yaza olur canım o zaman da bir yaşına girmiş olacak allah izin verirse küçükken halledelim diyoruz :) evet canım araştırdım biraz oraya gitcez bizde :))
hay maşallah. tahayı da diyet topiğine alacaz bu gidişle : ))Taha nin 3 ay kontrol vardı. 1300 gr almış 8000gr olmuş 65 cm boyu
Momfortbaby 165tl canimHangisini ne kadara aldınız canım
Canım bu ay daha çok alır merak etme bak hersey üst üste gelmiş garibim napsin alır annesi kilosuda gayet iyi bence masallah kuzumaBiz de izlemden geldik simdi. Sadece 400 gr almış oğlum bu ay. Ne etki bu kadar az aldi acaba. Sünneti mi grip mi memlekete gittik duzen bozuklgu mu bilemiyorum.
6900 gr 62 cm. Az da emiyor sipa gece zorla emziriyorum
Senin sorman iyi oluyor.bizim ki gelince kesin bende fransız gibi kalacağım. Benim kızım henüz 7 kg olmadığı için bacakları icerde bırakacağım ben.Koydum canim. Bacaklarini sen iki yana mi ayiriyorsun yoksa cikarmadan iceride toplu mu birakiyorsun. Cok garip sorular sordum degil mi :)
Evet cnm bu şekilde söyleyende çok benim yaptırma sebebim ise ilerde Allah korusun başımıza böyle. Bir şey gelirse keşke dememek.çünkü keşkelerin dönüşü maalesef olmuyor.Kızlar aşı herkesin kendi vereceği karar tabi. Bebim eşim hastanede çalışıyor bütün doktor arkadaşlarına sordu hiç biri çocuğuna yaptırmamış rotayı ve koruyuculuk oranı da yüksek olmadığı için biz yaptırmama kararı aldık.
Cnm grip soğuk algınlığı gibi vücutta enfeksiyon varlığında kilo alımı durur hatta verirlermis bizde o civarda kilo almışız ve biz 3 haftadır hastayız.Biz de izlemden geldik simdi. Sadece 400 gr almış oğlum bu ay. Ne etki bu kadar az aldi acaba. Sünneti mi grip mi memlekete gittik duzen bozuklgu mu bilemiyorum.
Bacaklari açık dışarda oluoKoydum canim. Bacaklarini sen iki yana mi ayiriyorsun yoksa cikarmadan iceride toplu mu birakiyorsun. Cok garip sorular sordum degil mi :)
Ayyy güldürdün beni Allah senide güldürsun emihay maşallah. tahayı da diyet topiğine alacaz bu gidişle : ))
Canım hepsi karışmış bebişin düzeni saşmiştir bu ay daha iyi alır inşallah kilosu gayet iyi hemdeBiz de izlemden geldik simdi. Sadece 400 gr almış oğlum bu ay. Ne etki bu kadar az aldi acaba. Sünneti mi grip mi memlekete gittik duzen bozuklgu mu bilemiyorum.
İnsallah canim bilemiyorum. Bu kuzuyu zorla emziriyorum. Az emiyorCanım bu ay daha çok alır merak etme bak hersey üst üste gelmiş garibim napsin alır annesi kilosuda gayet iyi bence masallah kuzuma
Bacaklari iceride birakinca da hoslanmadim ben :)Senin sorman iyi oluyor.bizim ki gelince kesin bende fransız gibi kalacağım. Benim kızım henüz 7 kg olmadığı için bacakları icerde bırakacağım ben.
Bunu duyduguma sevindim galiba canim. Bizimde iki hafta oldu hastaligi. İnsallah beraberce duzelir bebeklerimiz.Cnm grip soğuk algınlığı gibi vücutta enfeksiyon varlığında kilo alımı durur hatta verirlermis bizde o civarda kilo almışız ve biz 3 haftadır hastayız.
Ben daha tükanı açmadım korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?