- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.841
İnsallah bacim ya. Üzüldüm inan ki.Canım hepsi karışmış bebişin düzeni saşmiştir bu ay daha iyi alır inşallah kilosu gayet iyi hemde
Bende bu aralar bi kriz içindeyim sorma memeye saldiriyo ama kendini geri itip agliyo ayağa kalkiyorum pis pisliyorum poposunuu sonra tutmaya basliyoİnsallah canim bilemiyorum. Bu kuzuyu zorla emziriyorum. Az emiyor
geçmiş olsun canım bebekleri üşütmeyelim diye fazla giydiriraek hem terleyip daha kötü üşütüyorlar hem de ateşleniyorlar.Kızlar günaydın. Biz dünden beri çok kötüyüz. Dün öksürüğü arttı. Gece 2 de bir uyandım öksürüyor kaldırdım çocuk boğulacak nefes alamıyor. Akşam acile götürmüştüm doktorun verdiği ilacı verince bir kustu sanırım balgam çıkardı. Rahatladı dedim ama sabah hopp yine aynı boğulma.
Soluğu doktorda aldık. Bitkisel şurup ve antibiyotik verdi. Üşütme nasıl olurmuş gördüm. Nerden üşütüyor anlamıyorum. Çok dikkat edin.sanırım benim kızım terleyip soğumadan hastalandı çünkü çok terliyor.
Ben şimdiye kavga etmiştim eşimle sen yapma.Kızlar bugün eşimin çalışmadığı gün.zııırrr tlf.annesi napıyosun(boş günün neden gelmiyosun)diye aradı.gitti eşim de.deli oluyorum o kadına ya.tatil Günlerinde eşine kızına zaöan ayır diyeceğine böyle yapıyor.beni de aramayıp oğlunu arıyor sonra da karın beni aramıyor diyor.2 güne bir gitmesini bekliyo eşimin.la havle diyip duruyorum ama patlamak üzereyim.yazın tayin isteyip gidicez Allah nasip ederse tayinimiz çıkarsa.yaxa kadar Kafayı yemezsem şayet.burayı da böyle konularla meşgul etmek istemiyorum ama anlatacağım kimse yok.siz olsanız ne yapardınız eşim dünya iyisi bi insan.ama annesinin her istediğinde gitmesine sinir oluyorum
Yok kız bende senden im. Bayrağı daha fazla ileri taşımasak iyidirBen daha tükanı açmadım korkmarekor ben de
Cnm aslında ben hiç kalın giydirmiyorum.tek zihin altına pijama çoğu zaman.sogün olursa yelek . Ama benim kızım ağlarken veya meme emerken aşırı terliyor kafası sırılsıklam oluyor.bir de geceleri çoğu zaman kucağımda uyuya kalıyorum gazdan dolayı. Sabah uyandığımda kafasını koyduğu yer su dokmusshn gibi oluyor.geçmiş olsun canım bebekleri üşütmeyelim diye fazla giydiriraek hem terleyip daha kötü üşütüyorlar hem de ateşleniyorlar.
bir de ilk 6 ay fazla sıcak tutarsak alışıp ilerde sürekli üşüyecekler
Açık açık gel demiyo ama tripler bi milyon kadının ruhu gelinini kıskanacak kadar kirlenmişBen şimdiye kavga etmiştim eşimle sen yapma.
Eşinin de her çağırdığında gitmesi doğru değil. Annesine anne bugün arya için alışverişe çıkacağız yada yemek yiyeceğiz vs vs vs gibi bir şey söyleyebilir.arayı bulması lazım.
az degıl ama cok da degıl canım normal bence sankı. persentıle bakarak sen de yorum yapabilirsin3.200 49 cm doğdu canım. doktora gitmedik. aile hekiminde ebe normal dedi. 500 gram almış . birde şehir dışında evden uzak olduğunuz için onunda düzeni etkilenmiştri dedi.
hepsi etkılemıstır canım yıne de kılosu baya ıyı masallahBiz de izlemden geldik simdi. Sadece 400 gr almış oğlum bu ay. Ne etki bu kadar az aldi acaba. Sünneti mi grip mi memlekete gittik duzen bozuklgu mu bilemiyorum.
6900 gr 62 cm. Az da emiyor sipa gece zorla emziriyorum
Allah nasıp ederse ıkıncı oğlanı da sızın ucunculerle yaparım :)Ben de bu kadroya cok alistim nasipse 3.de de ayni kadroyla olmak isterimkız icin notlari aliyorum ben bile
lansinoh mamo denedn mi bir de anne sütü alıyor mu biberondan? benim kız da mama almıyor ama sağdığım sütü alıyorMerhabalar kızlar,
Bizim bir problemimiz var. Ben işe başlamak zorundayım ama bebeğim ne biberon (medela calma, nuk, avent ve bebeor)ne başka bişey almıyor. Alıştırma bardağı bile denedim. Enjektör, kaşık vb. hepsini ama tükürüyor. Meme dışında ağzına grlen hiçbirşeyi yutmuyot ağlıyor. Şimdi patronum anlayış gösterdi 10 gün daha gelme dedi ama 10 gün sonra ne yapacağım bilmiyorumbenzerini yasayip asabilen varsa yardim lutfenn .
yaz tabı canım kvler de olmasa topikte bebelerin sağlığı için evham yapar dururuz böyle kafamız dağılıyor işte :)Kızlar bugün eşimin çalışmadığı gün.zııırrr tlf.annesi napıyosun(boş günün neden gelmiyosun)diye aradı.gitti eşim de.deli oluyorum o kadına ya.tatil Günlerinde eşine kızına zaöan ayır diyeceğine böyle yapıyor.beni de aramayıp oğlunu arıyor sonra da karın beni aramıyor diyor.2 güne bir gitmesini bekliyo eşimin.la havle diyip duruyorum ama patlamak üzereyim.yazın tayin isteyip gidicez Allah nasip ederse tayinimiz çıkarsa.yaxa kadar Kafayı yemezsem şayet.burayı da böyle konularla meşgul etmek istemiyorum ama anlatacağım kimse yok.siz olsanız ne yapardınız eşim dünya iyisi bi insan.ama annesinin her istediğinde gitmesine sinir oluyorum
bunu gorunce aklıma @EmiraSalih geldi nedenseinsanbuL .!.:Ben daha tükanı açmadım korkmarekor ben de
bilgi verdiğin için sağol canım çok şükür lazım değil bizlereMerhaba kizlar doktordan geliyoruz. 3 aylik olduk tam. Kilomuz 7200 boyumuz 62 olmus.masallah iyiyiz bir sıkıntı yok.
Rota asimizi olduk umarim buradaki yorumlar gibi huzursuzluk yapmaz.suan iyiyiz.
Mama suyu icin tommbik in dedigi suyu sordum. Allah korusun o sular bobrek yetmezliği gibi semptomları olan bebekler icin kullaniliyormus. Bebegin sodyuma ihtiyaci da var dedi.
anladım canım daha kötü valla o zaman. benim kız da yatarak emzirince çok terliyor. emmek zor iş galibaCnm aslında ben hiç kalın giydirmiyorum.tek zihin altına pijama çoğu zaman.sogün olursa yelek . Ama benim kızım ağlarken veya meme emerken aşırı terliyor kafası sırılsıklam oluyor.bir de geceleri çoğu zaman kucağımda uyuya kalıyorum gazdan dolayı. Sabah uyandığımda kafasını koyduğu yer su dokmusshn gibi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?