2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Vallahi ya sabır diyorum hep yoksa çıldırtır bu kv Adam'ı gıcık yaa.eşimde bezdi artık o da bir an evvel gitmek istiyor bu şehirden o Kadından uzaklaşmak için ama tabi bana da bişey yansıtmak istemiyor annesi sonuçta. Tayin durumu da kesin değil ki istiycez ama çıkar mı çıkmaz mı bilmiyoruz.çıkmazsa Kafayı yedirir bu kadın bize buna da bayıldım:))böyle kusasım var kadının üzerine gıcıkkk

bunu gorunce aklıma Emira SY geldi nedense ve yokluğunu farkettim

Canimm ilk defa biri yokluğumu fark etti okul icin tekirdağdayim canim. Buraya internet bağlatmadık. Paketim bitmesin diye devamlı takip edemiyorum. Arada bakıp kaçıyorum :)

Bu arada bu gece de rüyamda bebeğim olmuştu hem de dişli doğmuştu

Aynen lohusayken yalniz olunca daha iyi oluyo. Akrabalar insanin moralini bozuyo

Masallah cok tatli :)

denizbatiekin canım çok takip edemiyorum Ekin kuzusu mu hastalandıçok çok geçmiş olsun hava değişiminden etkilenmiştir kuzu dikkat edin

Kuzum benim, Ekin iyi ama ben bugün deliye döndüm :)))

Sokak kedisi tırmaladı elimi ve baya kanadı.küçük ama derin bir kesik.

Sabahtan sağlık ocağına gittim, ekine rotavirus aşısını yaptırdım ve idrar tahlili istedim kendim için. Şüphelerim vardı ameliyattan sonra.
Enfeksiyon çıktı, antibiyotik tedavisi olacağım.

Kedi olayını oradaki görevlilere sordum, hastaneye gidin dediler. Neyse, Öğleden sonra hastaneye gittim, yurtdışına gideceğim diye iki dozu aynı anda yaptılar. Şu anda kollarımı kaldıramıyorum :)))))

Buraya kadar güzel Amaaaa, kuduz aşısı olanları takip amaçlı ( doz bakımından) kayıt altına aldıkları için yurtdışı çıkış izni vermeyebiliyorlar. Yarın kuduz merkezine gidip soracağım, diğer doz da cmt günü olacak. İnşallah açıktırlar. Bana belge vs vermeleri lazım yoksa tiran havaalanından geri dönmek zorunda kalabilirim.

Türkiye çıkış verse de Arnavutluk giriş yapmayabilirmiş.

Cmt günü gideceğim için de aşıyı geciktiremiyorum yoksa etkisi olmuyor.

Kafam kazan gibi oldu valla, ateş vs gibi yan etkileri de var. İnşallah olmaz.

Hayırlısı olsun, bu kadarıyla kalsın inşallah :))

Bir kvden dert yanma mesajı da benden olsun yemin ederim artık onu odada başka biriyle bırakıp çıkmaya korkuyorum hemen başlıyor dedikodumu yapmaya onları mı dinliyorsun diyeceksiniz ama kapı açık kadın bayağı bayağı konuşuyorum hakkımda ne yapayım sizce basayım odaya be diyorsun anne mi diyeyim valla ben şunu anladım en iyi kaynana ölü kaynana

Sen okudukça rüya goruon ya koptum

Ne dio canım arkandan

Ya sabır çekeceksin artık oradan kurtulana kadar canım

Buradaki muhabbetler rüyalarda hortluyor Bende hepimizi bir arada gördüm (sanki dipdibeyiz ya) bakıyorum bizim bebeler yuvarlanıyor sürüyor S sssn nin kızı iki yaşında çocuk gibi koşup oynuyor ben şok ben iptal

Ay çok geçmiş olsun. Sorun çıkmasın da sağlıkla ilgili gitmenin bir yolu bulunur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…