- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.861
bilgi verdiğin için sağol canım çok şükür lazım değil bizlere
Vallahi ya sabır diyorum hep yoksa çıldırtır bu kv Adam'ı gıcık yaa.eşimde bezdi artık o da bir an evvel gitmek istiyor bu şehirden o Kadından uzaklaşmak için ama tabi bana da bişey yansıtmak istemiyor annesi sonuçta. Tayin durumu da kesin değil ki istiycez ama çıkar mı çıkmaz mı bilmiyoruz.çıkmazsa Kafayı yedirir bu kadın bizeyaz tabı canım kvler de olmasa topikte bebelerin sağlığı için evham yapar dururuz böyle kafamız dağılıyor işte :)
erkeklerin hepsi aynı malesef anabiti bunlar hep en iyisi de en leşi de böyle napıcan sabret canım az kalmış
Bende elma yalattim çok heycanli gerçekten niye acabaBugün bir şey yaptım muz yiyordum kızıma da yalattim nasıl yaliyor kedinin süt içmesi gibi yapıyor:)))) ek gıdaya için heyecan yaptim:)
Valla uyumuycam sabaha kadar beni sallayacaksin bakisiymis sanirim oUygar bugün ne yaramazlık yapsam diye ni düşünüyor yoksaaaa :)
Aynen lohusayken yalniz olunca daha iyi oluyo. Akrabalar insanin moralini bozuyoEtrafımda çok insan olmadığı için ben hiç duymadım canım. İyi oluyor karışan eden olmayınca daha sağlıklı büyütüyor insan evlatlarını. En büyük yardımcım annem sağ olsun hiç öyle şeyler söylemedi bu zamana kadar zaten o da uzakta tatiller de gorusebiliyoruz.
Masallah ya nerden aliyosunuz bu kiyafetleri cok şık olmus :))
Masallah cok tatli :)Merhaba hanımlar benim kizimda rota asisindan sonra huy değiştirdi tesadüf mu acaba büyüme atağımı anlayamadım uyku düzeni değişti ve sürekli ağlamaya başladı.umarım geçici bir süreçtir.biz yinede geçmişten gülücük lü bir fotoğrafla Günaydın diyelim sizlere.Eki Görüntüle 1896616
Bide bu asinin 2. Dozu varmis yaptirsam mi kararsiz kaldim simdiBen çok pişman oldum canım çocuk bildiğin hasta oldu bir hafta sonra ateş ishal uyku yok sürekli çırpınıyor ağlıyor inşallah sizde boyle olmaz sevinmiştim ilk yaptırdığımda bisi olmadı diye
denizbatiekin canım çok takip edemiyorum Ekin kuzusu mu hastalandı çok çok geçmiş olsun hava değişiminden etkilenmiştir kuzu dikkat edin
Deme kızBen daha tükanı açmadım korkmarekor ben de
Sen okudukça rüya goruon ya koptumCanimmilk defa biri yokluğumu fark etti okul icin tekirdağdayim canim. Buraya internet bağlatmadık. Paketim bitmesin diye devamlı takip edemiyorum. Arada bakıp kaçıyorum :)
Bu arada bu gece de rüyamda bebeğim olmuştu hem de dişli doğmuştu
Ne dio canım arkandanBir kvden dert yanma mesajı da benden olsunyemin ederim artık onu odada başka biriyle bırakıp çıkmaya korkuyorum hemen başlıyor dedikodumu yapmaya onları mı dinliyorsun diyeceksiniz ama kapı açık kadın bayağı bayağı konuşuyorum hakkımda ne yapayım sizce basayım odaya be diyorsun anne mi diyeyim valla ben şunu anladım en iyi kaynana ölü kaynana
idilduam canim gecmis olsun idile. Ne zor ya kiyamam denizbatiekin bu aada seni kuzunu. Kulagi nasil oldu canim
@cornella cok gecmis olsun yavruya. İnsallah sifa bulsun
idilduam Scss2016 @jansell masallah suphanallah kuzulara
Ya sabır çekeceksin artık oradan kurtulana kadar canımVallahi ya sabır diyorum hep yoksa çıldırtır bu kv Adam'ı gıcık yaa.eşimde bezdi artık o da bir an evvel gitmek istiyor bu şehirden o Kadından uzaklaşmak için ama tabi bana da bişey yansıtmak istemiyor annesi sonuçta. Tayin durumu da kesin değil ki istiycez ama çıkar mı çıkmaz mı bilmiyoruz.çıkmazsa Kafayı yedirir bu kadın bizebuna da bayıldım:))böyle kusasım var kadının üzerine gıcıkkk
Buradaki muhabbetler rüyalarda hortluyorCanimmilk defa biri yokluğumu fark etti okul icin tekirdağdayim canim. Buraya internet bağlatmadık. Paketim bitmesin diye devamlı takip edemiyorum. Arada bakıp kaçıyorum :)
Bu arada bu gece de rüyamda bebeğim olmuştu hem de dişli doğmuştu
Ay çok geçmiş olsun. Sorun çıkmasın da sağlıkla ilgili gitmenin bir yolu bulunur inşallahKuzum benim, Ekin iyi ama ben bugün deliye döndüm :)))
Sokak kedisi tırmaladı elimi ve baya kanadı.küçük ama derin bir kesik.
Sabahtan sağlık ocağına gittim, ekine rotavirus aşısını yaptırdım ve idrar tahlili istedim kendim için. Şüphelerim vardı ameliyattan sonra.
Enfeksiyon çıktı, antibiyotik tedavisi olacağım.
Kedi olayını oradaki görevlilere sordum, hastaneye gidin dediler. Neyse, Öğleden sonra hastaneye gittim, yurtdışına gideceğim diye iki dozu aynı anda yaptılar. Şu anda kollarımı kaldıramıyorum :)))))
Buraya kadar güzel Amaaaa, kuduz aşısı olanları takip amaçlı ( doz bakımından) kayıt altına aldıkları için yurtdışı çıkış izni vermeyebiliyorlar. Yarın kuduz merkezine gidip soracağım, diğer doz da cmt günü olacak. İnşallah açıktırlar. Bana belge vs vermeleri lazım yoksa tiran havaalanından geri dönmek zorunda kalabilirim.
Türkiye çıkış verse de Arnavutluk giriş yapmayabilirmiş.
Cmt günü gideceğim için de aşıyı geciktiremiyorum yoksa etkisi olmuyor.
Kafam kazan gibi oldu valla, ateş vs gibi yan etkileri de var. İnşallah olmaz.
Hayırlısı olsun, bu kadarıyla kalsın inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?