2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Boşver muhattap olma bence sonuçta aynı evde yaşamaya devam edeceksin yüz göz olma. En iyiye yakın kaynana uzak kaynana benim ki uzakta

Hay Allah ya..çok geçmiş olsun canım iyi ki aşını yaptırmışsın.bi sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle ama aşının sizin Gidiş durumunuzu etkilemesi kötü olmuş.hayırlısıyla dönün inşallah evinize.

Kız öyle deme bizde kaynana olcez ama iyisinden ölmeyek kız biz o zaman :))

iş bebek bakma falan filan işte mesela bugün yengem sordu yaptı mı yemeği diye yok be ne yapması o başka Bi çeşit diyo Belki çok büyük Bi şey değil ama sürekli olunca insanın zoruna gidiyor
Sen bebekle ymek mi yapcakmissin o yapsın koysun masaya sen otur ye bebişe bakmaz yemek yapmaz heyttt attirmasin kafamı gelin mi sin hizmetcimi haddini bilmeyen insanlardan nefret ediorum

Aşıyı yaptırdıktan sonra yan etki olarak mı bunları yapıyor? Peki asi neyi engellemek için yapılıyor. Kafam karıştı -.-

Sen bebekle ymek mi yapcakmissin o yapsın koysun masaya sen otur ye bebişe bakmaz yemek yapmaz heyttt attirmasin kafamı gelin mi sin hizmetcimi haddini bilmeyen insanlardan nefret ediorum
Sadece ilk üç gün yemeğini yedim canım sonra baktım konuşuyor bakıyorum diye kalktım kendim yaptım yemeğimi temizliğimi bende nefret ediyorum nefret İnşallah rabbim bi kapı açarda kendi yuvamızı kurarız

Ya ama şimdi kız haksız mi en kötü gelin olsa torunu n var bakarsın bi yemek yapar koyarsin kızım ye sütü n olsun dersin insanlar neden bu kadar kötü bilmem iyilik yapsa kendine döner kötülükte ona döner.kiz kaçarak evlendi diye yapamaz bunu döner kendi kızına yaparlar onun ama ö zman da akillanmaz bu cins tipler

Kv derdi biter mi kızlar benimki de uzakta ama burda olunca odamızın kapısını çalıyordu sabahları müsait misiniz diye, cevap daha vermeden içeri girmiş bile oluyordu! Benim de uzun zamandır sıkıntılarım var. Eşimle aramız bir iyi bir kötü, doğum yapalı 3 ay olacK daha bir kez bile birlikte olmadık. Çol uzaklaştık. MAddi sorunlar yaşıyoruz vs vs.
Ama kendim için bir adım attım ve dün spora tekrar başladım. Üyeliğim vardı dondurmştum. 1.5 ay daha hakkım var. Haftada üç gün pilatese diğer 2-3 gün de yürümeye, bisiklete gideceğim. Hayata yeniden dönmeli, 15 kilo vermem lazım yavaştan başlamalıyım..

Hay ağzınla bin yaşa be hatun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…