- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.881
Psikolojiler alt üstBuradaki muhabbetler rüyalarda hortluyorBende hepimizi bir arada gördüm (sanki dipdibeyiz ya) bakıyorum bizim bebeler yuvarlanıyor sürüyor @sssn nin kızı iki yaşında çocuk gibi koşup oynuyor ben şok ben iptal
:)) hepsi lcw canimm teşekkür ederiz teyze siiMasallah ya nerden aliyosunuz bu kiyafetleri cok şık olmus :))
iş bebek bakma falan filan işteNe dio canım arkandan
Boşver muhattap olma bence sonuçta aynı evde yaşamaya devam edeceksin yüz göz olma. En iyiye yakın kaynana uzak kaynana benim ki uzaktaBir kvden dert yanma mesajı da benden olsunyemin ederim artık onu odada başka biriyle bırakıp çıkmaya korkuyorum hemen başlıyor dedikodumu yapmaya onları mı dinliyorsun diyeceksiniz ama kapı açık kadın bayağı bayağı konuşuyorum hakkımda ne yapayım sizce basayım odaya be diyorsun anne mi diyeyim valla ben şunu anladım en iyi kaynana ölü kaynana
Hay Allah ya..çok geçmiş olsun canım iyi ki aşını yaptırmışsın.bi sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle ama aşının sizin Gidiş durumunuzu etkilemesi kötü olmuş.hayırlısıyla dönün inşallah evinize.Kuzum benim, Ekin iyi ama ben bugün deliye döndüm :)))
Sokak kedisi tırmaladı elimi ve baya kanadı.küçük ama derin bir kesik.
Sabahtan sağlık ocağına gittim, ekine rotavirus aşısını yaptırdım ve idrar tahlili istedim kendim için. Şüphelerim vardı ameliyattan sonra.
Enfeksiyon çıktı, antibiyotik tedavisi olacağım.
Kedi olayını oradaki görevlilere sordum, hastaneye gidin dediler. Neyse, Öğleden sonra hastaneye gittim, yurtdışına gideceğim diye iki dozu aynı anda yaptılar. Şu anda kollarımı kaldıramıyorum :)))))
Buraya kadar güzel Amaaaa, kuduz aşısı olanları takip amaçlı ( doz bakımından) kayıt altına aldıkları için yurtdışı çıkış izni vermeyebiliyorlar. Yarın kuduz merkezine gidip soracağım, diğer doz da cmt günü olacak. İnşallah açıktırlar. Bana belge vs vermeleri lazım yoksa tiran havaalanından geri dönmek zorunda kalabilirim.
Türkiye çıkış verse de Arnavutluk giriş yapmayabilirmiş.
Cmt günü gideceğim için de aşıyı geciktiremiyorum yoksa etkisi olmuyor.
Kafam kazan gibi oldu valla, ateş vs gibi yan etkileri de var. İnşallah olmaz.
Hayırlısı olsun, bu kadarıyla kalsın inşallah :))
Kız öyle deme bizde kaynana olcez ama iyisinden ölmeyek kız biz o zaman :))Bir kvden dert yanma mesajı da benden olsunyemin ederim artık onu odada başka biriyle bırakıp çıkmaya korkuyorum hemen başlıyor dedikodumu yapmaya onları mı dinliyorsun diyeceksiniz ama kapı açık kadın bayağı bayağı konuşuyorum hakkımda ne yapayım sizce basayım odaya be diyorsun anne mi diyeyim valla ben şunu anladım en iyi kaynana ölü kaynana
Doğru söylüyorsun canım maalesef ki devamBoşver muhattap olma bence sonuçta aynı evde yaşamaya devam edeceksin yüz göz olma. En iyiye yakın kaynana uzak kaynana benim ki uzakta
Ama biz cici kaynana olucaz kızzzKız öyle deme bizde kaynana olcez ama iyisinden ölmeyek kız biz o zaman :))
Evde oturmak bana yaramadıPsikolojiler alt üst
Hergün çekiyorum gıcık Yüzünden.iyce iğreti oldum Kadından yaYa sabır çekeceksin artık oradan kurtulana kadar canım
Sen bebekle ymek mi yapcakmissin o yapsın koysun masaya sen otur ye bebişe bakmaz yemek yapmaz heyttt attirmasin kafamı gelin mi sin hizmetcimi haddini bilmeyen insanlardan nefret ediorumiş bebek bakma falan filan iştemesela bugün yengem sordu yaptı mı yemeği diye yok be ne yapması o başka Bi çeşit diyo Belki çok büyük Bi şey değil ama sürekli olunca insanın zoruna gidiyor
Benden pek cici kaynana olmayacağını oğlum doğunca anladımAma biz cici kaynana olucaz kızzz
Aşıyı yaptırdıktan sonra yan etki olarak mı bunları yapıyor? Peki asi neyi engellemek için yapılıyor. Kafam karıştı -.-Bir çeşit bulaşıcı ishal, ateş vs yapıyor.
aşırı ishal, vücutta su kaybı ve tehlikeli durumlar yaratabiliyor.
Benim kızım olmuştu, kepazelik resmen. Çok zorlandık. Vücudun Elektrolit dengesini bozmamak için şeker-tuz karışımlı bir ilaç veriyordum deniz'e ama içirene kadar akla karayı seçiyordum. Çok ağır atlattı, Oğlumda bir yan etkisi olmadı ama ekin de ne olacak bilmiyorum. İnşallah birşey olmaz.
Yürü beSen bebekle ymek mi yapcakmissin o yapsın koysun masaya sen otur ye bebişe bakmaz yemek yapmaz heyttt attirmasin kafamı gelin mi sin hizmetcimi haddini bilmeyen insanlardan nefret ediorum
Sadece ilk üç gün yemeğini yedim canım sonra baktım konuşuyor bakıyorum diye kalktım kendim yaptım yemeğimi temizliğimiSen bebekle ymek mi yapcakmissin o yapsın koysun masaya sen otur ye bebişe bakmaz yemek yapmaz heyttt attirmasin kafamı gelin mi sin hizmetcimi haddini bilmeyen insanlardan nefret ediorum
Ya ama şimdi kız haksız mi en kötü gelin olsa torunu n var bakarsın bi yemek yapar koyarsin kızım ye sütü n olsun dersin insanlar neden bu kadar kötü bilmem iyilik yapsa kendine döner kötülükte ona döner.kiz kaçarak evlendi diye yapamaz bunu döner kendi kızına yaparlar onun ama ö zman da akillanmaz bu cins tipler
Aayy o günleri de görürüz inşallah canım benim:) yok kızz bende olamıcam heralde zaten bizim kvlerde kendini iyi cici sanıyorlardır gelde gelinlere sor bideBenden pek cici kaynana olmayacağını oğlum doğunca anladımO zaman da kaynana topiği kurarız
Hay ağzınla bin yaşa be hatun :)Ya ama şimdi kız haksız mi en kötü gelin olsa torunu n var bakarsın bi yemek yapar koyarsin kızım ye sütü n olsun dersin insanlar neden bu kadar kötü bilmem iyilik yapsa kendine döner kötülükte ona döner.kiz kaçarak evlendi diye yapamaz bunu döner kendi kızına yaparlar onun ama ö zman da akillanmaz bu cins tipler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?