2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Amin canım inşallah valla dua etcem her namazından sonra sana. Kendi ewin olsun 1 göz odası olsun otur kapını kapat kafan rahat. Canım esin biliomu bu durumu yaa annen baban

Amin canım inşallah valla dua etcem her namazından sonra sana. Kendi ewin olsun 1 göz odası olsun otur kapını kapat kafan rahat. Canım esin biliomu bu durumu yaa annen baban
Eşim biliyor ama öyle her dakika annen onu dedi bunu dedi demek istemiyorum kendimi kotu hissediyorum sonra arada soyluyorum ama pek taktığı yok sanırım kurtarıcam burda seni diyip duruyor bakalım ne zaman annemde farkında zaten utanmasa annemle dedikodumu yapacak

Ben sansliyim o zaman:))

Canim ne iyi yapmisin bi yerlerden başlamak lazım kendini iyi hissetmen lazım huzurunuz tekrar gelsin inşallah evinize allah yardımcımız olsun hepimizin

Herşey üst üste gelmiş sıkma canını düzelir. Çok geçmiş olsun canım

İnşallah Allah yardımcınız olsun bi an once çık canım ilk fırsatta durma hic

Kızlar sütünüzün az olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Bugün kızımi emzirdikten biraz sonra sutumu sagdim posete koyduğum da 150 ml çıktı 2 gogsumden birden sagdim ama bana biraz az geldi

Varda eşim uzuuun zamandır gorusmedigi için ailesiyle ne kv ne kp ne akrabası öyle dertlerini yok biz bizeyiz
Ohh ne güzel valla bizim de kv çok gorusmuyoruz kp de eh işte oda iyi mi kötü mü bilemiyorum ben babamida kaybettim üzülüyorum aslında oğlumun ne dedesi ne babannesi ne amcası ne halası var sadece benim annem ve kardesim

Amiiiinnn canım ev ev ustune olmuyor inşallah sizde kendi evinizi barkinizi kurarsiniz

L Light Of God canım esin gtmese yani gelemem işimiz var desin gezmeye gtcem kızımla eşimle fln bişi dermi
Bişey diyemez ama alttan alta fişteklemeye çalışıyo eşimi.bir Sürü naz kapris gelip gitmiyosun diye.2 güne bir gidiyo eşim.ya ben gitmesini de problem etmem kadının niyeti temiz olsa ama resmen kıskanıyo zamanını ona ayırsın istiyo bende buna gıcık oluyorum.resmen kızımla benden kıskanıyo eşimi pis kalpli kadın

Kızlar sütünüzün az olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Bugün kızımi emzirdikten biraz sonra sutumu sagdim posete koyduğum da 150 ml çıktı 2 gogsumden birden sagdim ama bana biraz az geldi
Emzirdikten sonra çıkan bu miktarsa sütün az değildir. Bebeğin kilo alımı nasil, sütün yetmeseydi sürekli ağlar

İzin günü gelemem anne gezicez dese sıkıntı yaparmi size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…