- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.901
Amin canım inşallah valla dua etcem her namazından sonra sana. Kendi ewin olsun 1 göz odası olsun otur kapını kapat kafan rahat. Canım esin biliomu bu durumu yaa annen babanSadece ilk üç gün yemeğini yedim canım sonra baktım konuşuyor bakıyorum diye kalktım kendim yaptım yemeğimi temizliğimibende nefret ediyorum nefret İnşallah rabbim bi kapı açarda kendi yuvamızı kurarız
Sanki sen ona hizmet etmeye ewlendin oğluyla. Oğlunu sewdin diye bunu çekmek zorundasin sankiHay ağzınla bin yaşa be hatun :)
Eşim biliyor ama öyle her dakika annen onu dedi bunu dedi demek istemiyorum kendimi kotu hissediyorum sonra arada soyluyorum ama pek taktığı yok sanırım kurtarıcam burda seni diyip duruyor bakalım ne zamanAmin canım inşallah valla dua etcem her namazından sonra sana. Kendi ewin olsun 1 göz odası olsun otur kapını kapat kafan rahat. Canım esin biliomu bu durumu yaa annen baban
Ben sansliyim o zaman:))Bir kvden dert yanma mesajı da benden olsunyemin ederim artık onu odada başka biriyle bırakıp çıkmaya korkuyorum hemen başlıyor dedikodumu yapmaya onları mı dinliyorsun diyeceksiniz ama kapı açık kadın bayağı bayağı konuşuyorum hakkımda ne yapayım sizce basayım odaya be diyorsun anne mi diyeyim valla ben şunu anladım en iyi kaynana ölü kaynana
Canim ne iyi yapmisin bi yerlerden başlamak lazım kendini iyi hissetmen lazım huzurunuz tekrar gelsin inşallah evinize allah yardımcımız olsun hepimizinKv derdi biter mi kızlar benimki de uzakta ama burda olunca odamızın kapısını çalıyordu sabahları müsait misiniz diye, cevap daha vermeden içeri girmiş bile oluyordu! Benim de uzun zamandır sıkıntılarım var. Eşimle aramız bir iyi bir kötü, doğum yapalı 3 ay olacK daha bir kez bile birlikte olmadık. Çol uzaklaştık. MAddi sorunlar yaşıyoruz vs vs.
Ama kendim için bir adım attım ve dün spora tekrar başladım. Üyeliğim vardı dondurmştum. 1.5 ay daha hakkım var. Haftada üç gün pilatese diğer 2-3 gün de yürümeye, bisiklete gideceğim. Hayata yeniden dönmeli, 15 kilo vermem lazım yavaştan başlamalıyım..
Değilim tabi ama işteSanki sen ona hizmet etmeye ewlendin oğluyla. Oğlunu sewdin diye bunu çekmek zorundasin sanki
Niye kız senin yok muu ben de sansliyim valla çok şükürBen sansliyim o zaman:))
Herşey üst üste gelmiş sıkma canını düzelir. Çok geçmiş olsun canımKuzum benim, Ekin iyi ama ben bugün deliye döndüm :)))
Sokak kedisi tırmaladı elimi ve baya kanadı.küçük ama derin bir kesik.
Sabahtan sağlık ocağına gittim, ekine rotavirus aşısını yaptırdım ve idrar tahlili istedim kendim için. Şüphelerim vardı ameliyattan sonra.
Enfeksiyon çıktı, antibiyotik tedavisi olacağım.
Kedi olayını oradaki görevlilere sordum, hastaneye gidin dediler. Neyse, Öğleden sonra hastaneye gittim, yurtdışına gideceğim diye iki dozu aynı anda yaptılar. Şu anda kollarımı kaldıramıyorum :)))))
Buraya kadar güzel Amaaaa, kuduz aşısı olanları takip amaçlı ( doz bakımından) kayıt altına aldıkları için yurtdışı çıkış izni vermeyebiliyorlar. Yarın kuduz merkezine gidip soracağım, diğer doz da cmt günü olacak. İnşallah açıktırlar. Bana belge vs vermeleri lazım yoksa tiran havaalanından geri dönmek zorunda kalabilirim.
Türkiye çıkış verse de Arnavutluk giriş yapmayabilirmiş.
Cmt günü gideceğim için de aşıyı geciktiremiyorum yoksa etkisi olmuyor.
Kafam kazan gibi oldu valla, ateş vs gibi yan etkileri de var. İnşallah olmaz.
Hayırlısı olsun, bu kadarıyla kalsın inşallah :))
İnşallah Allah yardımcınız olsun bi an once çık canım ilk fırsatta durma hicEşim biliyor ama öyle her dakika annen onu dedi bunu dedi demek istemiyorum kendimi kotu hissediyorum sonra arada soyluyorum ama pek taktığı yok sanırım kurtarıcam burda seni diyip duruyor bakalım ne zamanannemde farkında zaten utanmasa annemle dedikodumu yapacak
Varda eşim uzuuun zamandır gorusmedigi için ailesiyle ne kv ne kp ne akrabası öyle dertlerini yok biz bizeyizNiye kız senin yok muu ben de sansliyim valla çok şükür
Ohh ne güzel valla bizim de kv çok gorusmuyoruz kp de eh işte oda iyi mi kötü mü bilemiyorum ben babamida kaybettim üzülüyorum aslında oğlumun ne dedesi ne babannesi ne amcası ne halası var sadece benim annem ve kardesimVarda eşim uzuuun zamandır gorusmedigi için ailesiyle ne kv ne kp ne akrabası öyle dertlerini yok biz bizeyiz
Amiiiinnn canım ev ev ustune olmuyor inşallah sizde kendi evinizi barkinizi kurarsinizSadece ilk üç gün yemeğini yedim canım sonra baktım konuşuyor bakıyorum diye kalktım kendim yaptım yemeğimi temizliğimibende nefret ediyorum nefret İnşallah rabbim bi kapı açarda kendi yuvamızı kurarız
Ohh kız daha ne olsun maşallah iyi benceKızlar sütünüzün az olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Bugün kızımi emzirdikten biraz sonra sutumu sagdim posete koyduğum da 150 ml çıktı 2 gogsumden birden sagdim ama bana biraz az geldi
Oyle mi dersin canım ya. Bi kaç gündür az gibi geldi bana canım sıkıldı o yüzden deO
Ohh kız daha ne olsun maşallah iyi bence
Bişey diyemez ama alttan alta fişteklemeye çalışıyo eşimi.bir Sürü naz kapris gelip gitmiyosun diye.2 güne bir gidiyo eşim.ya ben gitmesini de problem etmem kadının niyeti temiz olsa ama resmen kıskanıyo zamanını ona ayırsın istiyo bende buna gıcık oluyorum.resmen kızımla benden kıskanıyo eşimi pis kalpli kadınL Light Of God canım esin gtmese yani gelemem işimiz var desin gezmeye gtcem kızımla eşimle fln bişi dermi
Bence çok iyi canım hemde emzirdikten sonra sagmisin hiç kafana takma emzirdikten sonra sagsam ben 50 ml ancak cikarOyle mi dersin canım ya. Bi kaç gündür az gibi geldi bana canım sıkıldı o yüzden de
Emzirdikten sonra çıkan bu miktarsa sütün az değildir. Bebeğin kilo alımı nasil, sütün yetmeseydi sürekli ağlarKızlar sütünüzün az olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Bugün kızımi emzirdikten biraz sonra sutumu sagdim posete koyduğum da 150 ml çıktı 2 gogsumden birden sagdim ama bana biraz az geldi
İzin günü gelemem anne gezicez dese sıkıntı yaparmi sizeBişey diyemez ama alttan alta fişteklemeye çalışıyo eşimi.bir Sürü naz kapris gelip gitmiyosun diye.2 güne bir gidiyo eşim.ya ben gitmesini de problem etmem kadının niyeti temiz olsa ama resmen kıskanıyo zamanını ona ayırsın istiyo bende buna gıcık oluyorum.resmen kızımla benden kıskanıyo eşimi pis kalpli kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?