- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.921
Canim gözünü seviyim bana bir anlat tam olarak yarım gün çalışmak için nspilscak ya tam bir bilgiye ulasamadimArkadaşlar doğum sonrası part time çalışacak olanlar, doğum izni bittikten sonra 1 ay içinde ișkur a başvuru yapmalıymış yoksa geç başvurulan her gün için yatırılacak para kesiliyormus. İstenen belgeleri paylaşıyorum isinize yatar umarım.
Eşimin tarafından hiç kimseyle gorusmedigimiz için sadece benim tarafımdan dede,anneanne, dayi teyze var yetiyor bizim çocuklara. Bazen böyle olması iyi geliyor ama bazen de geniş bir aile olsaydık keşke diyorum bende. Ben kv mı hiç tanımadıkları bile biz tanışmadan önce de gorusmuyorlardi torunlarını bilmezler yaniOhh ne güzel valla bizim de kv çok gorusmuyoruz kp de eh işte oda iyi mi kötü mü bilemiyorum ben babamida kaybettim üzülüyorum aslında oğlumun ne dedesi ne babannesi ne amcası ne halası var sadece benim annem ve kardesim
Ben çok cici ballı bi Kayınvalide olucamAayy o günleri de görürüz inşallah canım benim:) yok kızz bende olamıcam heralde zaten bizim kvlerde kendini iyi cici sanıyorlardır gelde gelinlere sor bide
2. Ay kontrolünde 5800 du canım doktor gayet iyi demişti. Dün kendimi mi çok yorum bilmiyorum sutumun çok yetmediği hissettim çünkü sık sık emmek istedi uyuyamadi kızım. Sutu sagip bakayim ddim sutum gelmedi. Hemen bol bol su içip süt içtim helva yedim ballı su içtim fln. Gecesinde rahatlik emdi uyudu. Bugün yine merak ettim tek gogsumden emzirdikten sonra sagdim 2 gogsumden ancak 150 ml çıktı, bana az gibi geldi ama bu konuda çokta bilgim yok daha önce çok süt sagmamistimEmzirdikten sonra çıkan bu miktarsa sütün az değildir. Bebeğin kilo alımı nasil, sütün yetmeseydi sürekli ağlar
Bu hafta öyle dese sonra ki hafta yine niye gelmiyosun diye arar gıcıkkkİzin günü gelemem anne gezicez dese sıkıntı yaparmi size
Anladım canım aman böyle iyiz boş ver :))Eşimin tarafından hiç kimseyle gorusmedigimiz için sadece benim tarafımdan dede,anneanne, dayi teyze var yetiyor bizim çocuklara. Bazen böyle olması iyi geliyor ama bazen de geniş bir aile olsaydık keşke diyorum bende. Ben kv mı hiç tanımadıkları bile biz tanışmadan önce de gorusmuyorlardi torunlarını bilmezler yani
Canım emisinden anlarsın süt gelip gelmediğini yetmese ağlar açlıktan uyuyamamis o sadece annesi sen yinede incir ye bol su iç canım bide sütüm yok deme psikoloji de çok önemli süt olsusumunda2. Ay kontrolünde 5800 du canım doktor gayet iyi demişti. Dün kendimi mi çok yorum bilmiyorum sutumun çok yetmediği hissettim çünkü sık sık emmek istedi uyuyamadi kızım. Sutu sagip bakayim ddim sutum gelmedi. Hemen bol bol su içip süt içtim helva yedim ballı su içtim fln. Gecesinde rahatlik emdi uyudu. Bugün yine merak ettim tek gogsumden emzirdikten sonra sagdim 2 gogsumden ancak 150 ml çıktı, bana az gibi geldi ama bu konuda çokta bilgim yok daha önce çok süt sagmamistim
Yani şeyini cikaricak illaBu hafta öyle dese sonra ki hafta yine niye gelmiyosun diye arar gıcıkkk
Saoll canimm haklısın içimi rahatlattın vallaCanım emisinden anlarsın süt gelip gelmediğini yetmese ağlar açlıktan uyuyamamis o sadece annesi sen yinede incir ye bol su iç canım bide sütüm yok deme psikoloji de çok önemli süt olsusumunda
yorgunluk sütünü etkilemiş olabilir bu benimde başıma geliyor cok yoruldum mu yada uykusuz kaldım mı sütüm azalıyor ama bebeğim yinede doyuyor. senin ki de doyar sıkıntı yapma o gün biraz fazla emer ama doyar. sen sütüm az mı endişesine düştünmü o zaman asıl sütünü azaltırsın bu konuda kafan hep rahat olsun hep olumlu düşün. dinlenmeyi ve beslenmeyi ihmal etme yeter. bebeğinin kilosu da gayet iyi.2. Ay kontrolünde 5800 du canım doktor gayet iyi demişti. Dün kendimi mi çok yorum bilmiyorum sutumun çok yetmediği hissettim çünkü sık sık emmek istedi uyuyamadi kızım. Sutu sagip bakayim ddim sutum gelmedi. Hemen bol bol su içip süt içtim helva yedim ballı su içtim fln. Gecesinde rahatlik emdi uyudu. Bugün yine merak ettim tek gogsumden emzirdikten sonra sagdim 2 gogsumden ancak 150 ml çıktı, bana az gibi geldi ama bu konuda çokta bilgim yok daha önce çok süt sagmamistim
bence de buradaki kv dedikodularını duydukça şükredelim halimize . Allah çekenlere de sabır versin okudukçaAnladım canım aman böyle iyiz boş ver :))
bende bendeBen çok cici ballı bi Kayınvalide olucam
Bende sabaliyim görüşmüyorum seytan gorsun yuzunuNiye kız senin yok muu ben de sansliyim valla çok şükür
Senin işin zor 2 gelin biri kesin cekistirirbende bendehem benim iki gelinim olacak anaaaammm kız bizim gelinlerde böyle topiklerde bizi çekiştirirler mi acep
benim kızım da yapıyodu aynısını ama artık yapmıyor ne değişti ne oldı bilmiyorum. bide gün içinde korkarsa gece de korkar diyorlar. ben çok dikkat etmeye başladım beşiğine koyarken bazen kollarını açıyordu şimdi dikkat ediyorum çok yavaş koyuyorum bir de ani yüksek ses çıkarmamaya dikkat ediyorumKizlar geceleri uykuda kizim ağlıyor rüyasında korkuyor galiba ben kucağıma alıp uyandirmak zorundabaşladım beum kendine gelinceye kadar ağlıyor sizin bebeklerde de oluyor mu ne yapmam lazim
Gorüşseydinde şurda 2 laf etseydin yani nolurduBende sabaliyim görüşmüyorum seytan gorsun yuzunu
Çıtayı yükselttim diyosun daha şimdiden nefret ederek :)) ben daha o boyutta değilim :)) gelinlerin topiğ,ne üye oluruz kızz ne diyorlar öğreniriz gardımızı ona göre alırız :)) planlar planlarrrrSenin işin zor 2 gelin biri kesin cekistirirbizde Gelinleri çekişrieme topigi açalım o zaman ztn doğmamış gelinimden nefret ediorum ben galiba
hahahayyy sen günlük yaşadığın seylerden çok etkileniyorsun demek ki : )) hayrolsun inşallah.Canimmilk defa biri yokluğumu fark etti okul icin tekirdağdayim canim. Buraya internet bağlatmadık. Paketim bitmesin diye devamlı takip edemiyorum. Arada bakıp kaçıyorum :)
Bu arada bu gece de rüyamda bebeğim olmuştu hem de dişli doğmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?