- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.941
Annem bir dua vermişti bana yarın bulayım da yazayım buradan korku içindibenim kızım da yapıyodu aynısını ama artık yapmıyor ne değişti ne oldı bilmiyorum. bide gün içinde korkarsa gece de korkar diyorlar. ben çok dikkat etmeye başladım beşiğine koyarken bazen kollarını açıyordu şimdi dikkat ediyorum çok yavaş koyuyorum bir de ani yüksek ses çıkarmamaya dikkat ediyorum
Ayyy Kıyamam ben gelinime rahat rahat cekistirsin beni yazık :) şaka bi yana sewerim ben gelinimi diye düşünüyorum oglusumu mutlu etsin benim yüzümden dirdir etmesin oğluma diye bişi de demem he derim karışmam ayyy benim gbi kv olsun hergün sükrederÇıtayı yükselttim diyosun daha şimdiden nefret ederek :)) ben daha o boyutta değilim :)) gelinlerin topiğ,ne üye oluruz kızz ne diyorlar öğreniriz gardımızı ona göre alırız :)) planlar planlarrrr
Ne guzel ya :) esin nasil bakiyor bu duruma.Bende sabaliyim görüşmüyorum seytan gorsun yuzunu
Aynen canım kadının ruhu kalbi kirlenmiş bi kere ne yapsak fayda etmez Allah uzak etsin.çok dua ediyorum tayinimizin çıkması içinYani şeyini cikaricak illa
Sen damada da iyi bakarsin he :)Ayyy Kıyamam ben gelinime rahat rahat cekistirsin beni yazık :) şaka bi yana sewerim ben gelinimi diye düşünüyorum oglusumu mutlu etsin benim yüzümden dirdir etmesin oğluma diye bişi de demem he derim karışmam ayyy benim gbi kv olsun hergün sükreder
helal sana fedakar ana oğluAyyy Kıyamam ben gelinime rahat rahat cekistirsin beni yazık :) şaka bi yana sewerim ben gelinimi diye düşünüyorum oglusumu mutlu etsin benim yüzümden dirdir etmesin oğluma diye bişi de demem he derim karışmam ayyy benim gbi kv olsun hergün sükreder
Ayyy inşallah o günleri görürüzorası kesin canım bence iyi vakit geçirirsin gelininle devreleri yanık bir kv olacak :)) suratı asık kv olmasından iyidir
Nasıl başarıyorsun görüşmemeyi gerçi bende artık gidip gelmiyorum hiç ama eşim iki güne bir ordaBende sabaliyim görüşmüyorum seytan gorsun yuzunu
daha nolsun kız maşallah kızını doyuruyon üstüne de bi o kadar daha sağıyon her yerde söyleme haa nazar değmesin maşallah allah sütünü bol ve besleyici eylesinKızlar sütünüzün az olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Bugün kızımi emzirdikten biraz sonra sutumu sagdim posete koyduğum da 150 ml çıktı 2 gogsumden birden sagdim ama bana biraz az geldi
Taby dmat önemli kızımi mutlu etmesi lazım el üstünde tutması lazım.o yüzden damada iyi davranmak şart bacımSen damada da iyi bakarsin he :)
inşallah canım yaaa.Allah hepimize evlatlarımızın güzel günleini görmeyi nasip etsin. Ne evlatlarımız anne-baba özlemi içinde olsun ne biz evlatlarımızın özlemi içinde olalım.Ayyy inşallah o günleri görürüz
İnsallah cikar tayininiz canim. Gerci bu defa da yatili kalmaya geliyorlar daha fena oluyo bazen :) bize bi kere gelip kalsalar bir yil kavgasini yapiyoruzAynen canım kadının ruhu kalbi kirlenmiş bi kere ne yapsak fayda etmez Allah uzak etsin.çok dua ediyorum tayinimizin çıkması için
sevinirim canımAnnem bir dua vermişti bana yarın bulayım da yazayım buradan korku içindi
Cesit cesit huylari var bu sipalarin. Gec verince de sinirleniyorlar bi tripler bi kızmalar :)Bende bu aralar bi kriz içindeyim sorma memeye saldiriyo ama kendini geri itip agliyo ayağa kalkiyorum pis pisliyorum poposunuu sonra tutmaya basliyo
Canim gözünü seviyim bana bir anlat tam olarak yarım gün çalışmak için nspilscak ya tam bir bilgiye ulasamadim
Esim de gorusmuyor canim bir suredir telefonla gorusuyo gitmiyo mrmleketineNe guzel ya :) esin nasil bakiyor bu duruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?