2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Annem bir dua vermişti bana yarın bulayım da yazayım buradan korku içindi

Çıtayı yükselttim diyosun daha şimdiden nefret ederek :)) ben daha o boyutta değilim :)) gelinlerin topiğ,ne üye oluruz kızz ne diyorlar öğreniriz gardımızı ona göre alırız :)) planlar planlarrrr
Ayyy Kıyamam ben gelinime rahat rahat cekistirsin beni yazık :) şaka bi yana sewerim ben gelinimi diye düşünüyorum oglusumu mutlu etsin benim yüzümden dirdir etmesin oğluma diye bişi de demem he derim karışmam ayyy benim gbi kv olsun hergün sükreder

Sen damada da iyi bakarsin he :)

helal sana fedakar ana oğlu

Kızlar sütünüzün az olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Bugün kızımi emzirdikten biraz sonra sutumu sagdim posete koyduğum da 150 ml çıktı 2 gogsumden birden sagdim ama bana biraz az geldi
daha nolsun kız maşallah kızını doyuruyon üstüne de bi o kadar daha sağıyon her yerde söyleme haa nazar değmesin maşallah allah sütünü bol ve besleyici eylesin

Canim gözünü seviyim bana bir anlat tam olarak yarım gün çalışmak için nspilscak ya tam bir bilgiye ulasamadim

Doğum iznin bittiği tarihten itibaren tan 1 ayin var başvurmak için. Ekte başvuru formu var onu işyerin dolduracak imza ve kaşeli olacak, kendimle ilgili kısımları ve izin kullanmak istediğim tarihi de yazıp mail.attım ben. Benim için son gün 25 Ekim çünkü doğum iznim 25 Eylülde bitti. Aşağıya sana bütün herşeyi ekledim. Başvuru formunu bulamazsan mail atarım sana.

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-12-22-33-43.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 26
  • P_20161010_153621_1_p.webp
    9 KB · Görüntüleme: 27
  • P_20161010_153611_1_p.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 33
  • P_20161010_153629_1_p.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 27
hepinize iyi geceler kızlar dedikoduları yarın okumaya devam ederim artık. Benim kuzular uyudu çoktan benimde dinlenme saatim geldi. Malum süt yapmak lazım :)) hiçbirşeyi takmayın kafanıza size kocaman kocaman bakan o bir çift göz var ya hah işte o bütün sıkıntılarınızı hissediyor ve onun varlığı her derdin üstünde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…