2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kız bizim bebeklerin gelişimi hep aynı gidiyo bizimkide 3 aylık kontrolünde 6500 gr 64 cm çıktı

C
Canım duayı yazınca benide etiketlermisin benim oğlum çok korkuyo agliyo hep

Teşekkür ederim canım benim düşünüyorum tabii inşallah elimden geldiğince onlem almaya çalışıyorum çünkü aynı odaya bir çocuk daha sığdıramam malum kv çok sevdiği odasını veremiyor oğluma

Canım üzülme boşver benim oğlumun besigide bizim odamızda hatta benle yatiyo çok kustugu için üzülme olur mu eviniz olunca en guzelinden oda yaparsınız yakışıklı yaaa

Kızlar ben acil bişey sorcm size bu kullandığımız damlaları biogia ve sab simplex kullanyrm ben aile hekimine yazdırsam sigortayla almammın bi faydası olur mu fşyat açısından .yoksa özel damla mı bunkar yazılmıyo mu

kızzz benim kız için odada var ama ben yanımda yatryrm bi 2.5 yaşına kadar yatırmayı dşünyrm.inanırmsın beşiği odamda ama beşikte bile yatmıyo benim yatakta yatıyo.erinyrm beşipe koyup almaya .hiç düşğnme ilerde evinde olur inş

kızlar aklınızda olsun maaşın yarısını veriyor diyorlar ama en fazla 800 küsur liraya kadar veriliyor F ferda88

özel canım parayla alınıyor

Kızlar ya benim sütüm çok azaldı. Hani bu sefer ciddi ciddi azaldı. Gün içinde dinleniyorum da. Spora gitmeden sağayım dedim, bir memeyi emzirdim biraz ondan biraz da emmediğü göğüsten derken 20 ml çıktı şaka gibi. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Ne yiyim ne içiyim ben şimdi bana bir akıl verin nolur, stresten oldu kesin ya sütüm kesilir böyle giderse Allah korusun

Kızlar çok mutsuzum birkaç gündür temizliğe dair birsey yapamıyorum ve dağ gibi biriken utulrnecekçamaşırlar kızım gündüz uymadığı gibi gece bu saatlerde uyumaya başladı ne yaparsam yapim uyumuyordu bugün 10.30 daa uyumasını erken uyudu diye sevinirken acil olan ütüleri yapim dedim kurdum masayı uykusunda hapsurdu ve bu saate kadar uyutamadim çünkü bir yandan da gaz sorunumuz var ben uyutmaya çalışırken masa zaten kurulu sevgili eşim yapsa ya ütüyü yada gelse kendi uyutsa ben yapsam çok yorgunum deyip duruyor elini taşın altına koymuyor ağladım bugün yine tek dediği şey strese girme senin yüzünden hiç yardımcı olmuyorsun desem çok yorgunum der kızlar ben kendimi özledim eşim hiç yardimci olmuyor bana hiç düşündüğüm gibi değilmiş babalığı yorgunluğu ağır basıyor çok seviyor ama yorgun...

Bide bu asinin 2. Dozu varmis yaptirsam mi kararsiz kaldim simdi
Ben bu yan etkiden sonra vazgeçtim bugün bize hastaneye yatış verdiler yatmak istemedim ama hemen toparlamazsa mecbur yatcaz çünkü çok sıvı kaybediyor eee ben ne anladım bu aşıdan zaten hastaneye yatacaksam öyle değil mi sende yan etkisi olmazsa 2. Dozdada olmaz herhalde yaptırırsın ama biz çok fena olduk zaten zayıf benim bebeğim 4800 gr 3 ayı geçtik iyice zayıf düşecek yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…