- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.961
Kız bizim bebeklerin gelişimi hep aynı gidiyo bizimkide 3 aylık kontrolünde 6500 gr 64 cm çıktıGünaydın bunun adı bal yanaklı kuzu öperim onu çokça
Bende sendenim canım kararsızlık konusunda almaya karar verene kadar çocuk büyüyecek
Kaç kilo doğdu canım,dr ne diyor
Benin kuzu 3.ayında 6500 64 cm boydu tabii bu genetik te olabilir boy kilo
Bende çok araştırır karar verene kadar çocuğu buyuturum
Nasıl başarıyorsun görüşmemeyi gerçi bende artık gidip gelmiyorum hiç ama eşim iki güne bir orda
Valla yataga kendimi zor atiyorum. Aninda da uyuyorum. Bazen oglumun sesini duymuyorum :) enerjili bağğyanlardan enerji depolama onerilerini beklerizYok kız bende senden im. Bayrağı daha fazla ileri taşımasak iyidir)
Gorusseydik sanirim burada yazamazdim size ya timarhane ya hapishaneGorüşseydinde şurda 2 laf etseydin yani nolurdu
Canım duayı yazınca benide etiketlermisin benim oğlum çok korkuyo agliyo hephepinize iyi geceler kızlar dedikoduları yarın okumaya devam ederim artık. Benim kuzular uyudu çoktan benimde dinlenme saatim geldi. Malum süt yapmak lazım :)) hiçbirşeyi takmayın kafanıza size kocaman kocaman bakan o bir çift göz var ya hah işte o bütün sıkıntılarınızı hissediyor ve onun varlığı her derdin üstünde :))
Teşekkür ederim canım benim düşünüyorum tabii inşallah elimden geldiğince onlem almaya çalışıyorum çünkü aynı odaya bir çocuk daha sığdıramam malum kv çok sevdiği odasını veremiyor oğlumaLittlestar canım benden sana bir dost tavsiyesi olsun bence kendi ewine cikmadan 2. Çocuk olayina girme derim ben. İnan senin için daha zor olur bebek gebelik kv is fln hemde 2 çocukla taşınma isinde kalır bence.senin psikolojinde bozulur Bi düşün derim ben söylediklerimi
Canım üzülme boşver benim oğlumun besigide bizim odamızda hatta benle yatiyo çok kustugu için üzülme olur mu eviniz olunca en guzelinden oda yaparsınız yakışıklı yaaaTeşekkür ederim canım benim düşünüyorum tabii inşallah elimden geldiğince onlem almaya çalışıyorum çünkü aynı odaya bir çocuk daha sığdıramam malum kv çok sevdiği odasını veremiyor oğluma
kızzz benim kız için odada var ama ben yanımda yatryrm bi 2.5 yaşına kadar yatırmayı dşünyrm.inanırmsın beşiği odamda ama beşikte bile yatmıyo benim yatakta yatıyo.erinyrm beşipe koyup almaya .hiç düşğnme ilerde evinde olur inşTeşekkür ederim canım benim düşünüyorum tabii inşallah elimden geldiğince onlem almaya çalışıyorum çünkü aynı odaya bir çocuk daha sığdıramam malum kv çok sevdiği odasını veremiyor oğluma
kızlar aklınızda olsun maaşın yarısını veriyor diyorlar ama en fazla 800 küsur liraya kadar veriliyor F ferda88Doğum iznin bittiği tarihten itibaren tan 1 ayin var başvurmak için. Ekte başvuru formu var onu işyerin dolduracak imza ve kaşeli olacak, kendimle ilgili kısımları ve izin kullanmak istediğim tarihi de yazıp mail.attım ben. Benim için son gün 25 Ekim çünkü doğum iznim 25 Eylülde bitti. Aşağıya sana bütün herşeyi ekledim. Başvuru formunu bulamazsan mail atarım sana.
özel canım parayla alınıyorKızlar ben acil bişey sorcm size bu kullandığımız damlaları biogia ve sab simplex kullanyrm ben aile hekimine yazdırsam sigortayla almammın bi faydası olur mu fşyat açısından .yoksa özel damla mı bunkar yazılmıyo mu
İkiside mi öyle.o zaman yazdırmam işe yaramaz öyle miözel canım parayla alınıyor
yaramaz canım zaten reçeteye yazmıyorlar kağıda yazıyorlar devlete gidiyorum ben deİkiside mi öyle.o zaman yazdırmam işe yaramaz öyle mi
Milupa çayı değilde kendim yapıp veriyorum ben canım anason rezene kimyon tohumu 1 2 tatlı kaşığı kadarBebegine Milupa caylarindan veren var mi ?
Milupa çayı değilde kendim yapıp veriyorum ben canım anason rezene kimyon tohumu 1 2 tatlı kaşığı kadar
İnşallah canım benim aminn inşallah senin kuzun hiç kusmasın inşallahCanım üzülme boşver benim oğlumun besigide bizim odamızda hatta benle yatiyo çok kustugu için üzülme olur mu eviniz olunca en guzelinden oda yaparsınız yakışıklı yaaa
Ben bu yan etkiden sonra vazgeçtim bugün bize hastaneye yatış verdiler yatmak istemedim ama hemen toparlamazsa mecbur yatcaz çünkü çok sıvı kaybediyor eee ben ne anladım bu aşıdan zaten hastaneye yatacaksam öyle değil mi sende yan etkisi olmazsa 2. Dozdada olmaz herhalde yaptırırsın ama biz çok fena olduk zaten zayıf benim bebeğim 4800 gr 3 ayı geçtik iyice zayıf düşecek yavrumBide bu asinin 2. Dozu varmis yaptirsam mi kararsiz kaldim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?