- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #12.981
Kullanabiliyor musun canım daha erken diye biliyorum bizler için internetten mi sipariş verdin hayırlı olsunMomfortbaby 165tl canim
Sab sinolexi sgk karsilamiyo cnm diğerini bilmiyorumKızlar ben acil bişey sorcm size bu kullandığımız damlaları biogia ve sab simplex kullanyrm ben aile hekimine yazdırsam sigortayla almammın bi faydası olur mu fşyat açısından .yoksa özel damla mı bunkar yazılmıyo mu
Kız sen başladın benim gibisini nerden bulcak demeye bak mesela benim kv bunu dese sinirlenirimAyyy Kıyamam ben gelinime rahat rahat cekistirsin beni yazık :) şaka bi yana sewerim ben gelinimi diye düşünüyorum oglusumu mutlu etsin benim yüzümden dirdir etmesin oğluma diye bişi de demem he derim karışmam ayyy benim gbi kv olsun hergün sükreder
İnşallah kuzum benim :) sen nasılsın okula devam değil mikızzz benim kız için odada var ama ben yanımda yatryrm bi 2.5 yaşına kadar yatırmayı dşünyrm.inanırmsın beşiği odamda ama beşikte bile yatmıyo benim yatakta yatıyo.erinyrm beşipe koyup almaya .hiç düşğnme ilerde evinde olur inş
denizbatiekin çok geçmiş olsun canım ya.kedi tırmaladi diye mi üzuleeyim ewine gidememe durumunami bilemedim Allah beterin den korusun ertwlwyemesmisin gidişini
Aşıyı yaptırdıktan sonra yan etki olarak mı bunları yapıyor? Peki asi neyi engellemek için yapılıyor. Kafam karıştı -.-
Herşey üst üste gelmiş sıkma canını düzelir. Çok geçmiş olsun canım
Senin işin zor 2 gelin biri kesin cekistirirbizde Gelinleri çekişrieme topigi açalım o zaman ztn doğmamış gelinimden nefret ediorum ben galiba
Rotavirüs mü yan etki yaptı.bizimki de kakasını düzenli yapmaya başlamıştı iki günde bire düüşmüştü.aşıdan sonra yine eskiye döndü bugün 5.gün fitil veridk artık .ysn etkisi mi.oldu acaba.sizde ne olduBen bu yan etkiden sonra vazgeçtim bugün bize hastaneye yatış verdiler yatmak istemedim ama hemen toparlamazsa mecbur yatcaz çünkü çok sıvı kaybediyor eee ben ne anladım bu aşıdan zaten hastaneye yatacaksam öyle değil mi sende yan etkisi olmazsa 2. Dozdada olmaz herhalde yaptırırsın ama biz çok fena olduk zaten zayıf benim bebeğim 4800 gr 3 ayı geçtik iyice zayıf düşecek yavrum
Evet cnm 4 hafta oldu başlayalı.gidiyrm.bazen çok zor oluyo eylül gece uyumazsa .mesela bugün gece sadece 2 saat uyudu kakasını yapamdığı için .sabah 6.30 da kalktımmderse gittim.16.30 da eve eldim ama ayakta duracak halim kalmamıştı.allahtan kv baktı da raz uyudum.emziremediğim için göğsüm çok şişmişti.okulda emzirme odası falan da yok ki.makineyle sağm.neyse de zor bi gündü.ama böyle böyle geçecek inş.bişeyler yaomaya çalışyrm.sınavlarım 3 hafta sonra şimdiden çalışmaya başladım.ılurda o zaman rahatsız falan olurda çalışamam die.zor güzel eğlenceli yorucu bi hayat yani.kzıımı okutmamaya karar verdim.:)))İnşallah kuzum benim :) sen nasılsın okula devam değil mi
Kızlar ya benim sütüm çok azaldı. Hani bu sefer ciddi ciddi azaldı. Gün içinde dinleniyorum da. Spora gitmeden sağayım dedim, bir memeyi emzirdim biraz ondan biraz da emmediğü göğüsten derken 20 ml çıktı şaka gibi. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Ne yiyim ne içiyim ben şimdi bana bir akıl verin nolur, stresten oldu kesin ya sütüm kesilir böyle giderse Allah korusun
İşi ağır bi İş mi canımKızlar çok mutsuzum birkaç gündür temizliğe dair birsey yapamıyorum ve dağ gibi biriken utulrnecekçamaşırlar kızım gündüz uymadığı gibi gece bu saatlerde uyumaya başladı ne yaparsam yapim uyumuyordu bugün 10.30 daa uyumasını erken uyudu diye sevinirken acil olan ütüleri yapim dedim kurdum masayı uykusunda hapsurdu ve bu saate kadar uyutamadim çünkü bir yandan da gaz sorunumuz var ben uyutmaya çalışırken masa zaten kurulu sevgili eşim yapsa ya ütüyü yada gelse kendi uyutsa ben yapsam çok yorgunum deyip duruyor elini taşın altına koymuyor ağladım bugün yine tek dediği şey strese girme senin yüzünden hiç yardımcı olmuyorsun desem çok yorgunum der kızlar ben kendimi özledim eşim hiç yardimci olmuyor bana hiç düşündüğüm gibi değilmiş babalığı yorgunluğu ağır basıyor çok seviyor ama yorgun...
Düşünüyorum vallaKehribar kolye alan var mi ? Diş çıkarırken cok iyiymiş ve bagisiklik sistemi icin cok iyimis. Dogru mu ?
Ay bugün ne kadar cok soru sordum ya
Evet yan etkisi olursa ben de yaptirmiyim o zamnBen bu yan etkiden sonra vazgeçtim bugün bize hastaneye yatış verdiler yatmak istemedim ama hemen toparlamazsa mecbur yatcaz çünkü çok sıvı kaybediyor eee ben ne anladım bu aşıdan zaten hastaneye yatacaksam öyle değil mi sende yan etkisi olmazsa 2. Dozdada olmaz herhalde yaptırırsın ama biz çok fena olduk zaten zayıf benim bebeğim 4800 gr 3 ayı geçtik iyice zayıf düşecek yavrum
Canim cok teşekür edrim ya çok sagol benim iznin 24 eylül de bitiyor işyerime ne zaman ve nasıl bildirmem gerekiyor birde iznim bittiği tarihten itibaren itibaren 2 ay yarım gün çalışmaya heme basloyoruz dimiDoğum iznin bittiği tarihten itibaren tan 1 ayin var başvurmak için. Ekte başvuru formu var onu işyerin dolduracak imza ve kaşeli olacak, kendimle ilgili kısımları ve izin kullanmak istediğim tarihi de yazıp mail.attım ben. Benim için son gün 25 Ekim çünkü doğum iznim 25 Eylülde bitti. Aşağıya sana bütün herşeyi ekledim. Başvuru formunu bulamazsan mail atarım sana.
Belki doğmuşturSenin işin zor 2 gelin biri kesin cekistirirbizde Gelinleri çekişrieme topigi açalım o zaman ztn doğmamış gelinimden nefret ediorum ben galiba
Konuş bence canım senin ne kadar yorulduğunu anlat. Olmadı trip yap azcıkKızlar çok mutsuzum birkaç gündür temizliğe dair birsey yapamıyorum ve dağ gibi biriken utulrnecekçamaşırlar kızım gündüz uymadığı gibi gece bu saatlerde uyumaya başladı ne yaparsam yapim uyumuyordu bugün 10.30 daa uyumasını erken uyudu diye sevinirken acil olan ütüleri yapim dedim kurdum masayı uykusunda hapsurdu ve bu saate kadar uyutamadim çünkü bir yandan da gaz sorunumuz var ben uyutmaya çalışırken masa zaten kurulu sevgili eşim yapsa ya ütüyü yada gelse kendi uyutsa ben yapsam çok yorgunum deyip duruyor elini taşın altına koymuyor ağladım bugün yine tek dediği şey strese girme senin yüzünden hiç yardımcı olmuyorsun desem çok yorgunum der kızlar ben kendimi özledim eşim hiç yardimci olmuyor bana hiç düşündüğüm gibi değilmiş babalığı yorgunluğu ağır basıyor çok seviyor ama yorgun...
Kustuğu için uyuyamıyor sanırım zor valla inşallah düzelir tez zamanda. Normalde mama veriyor musun?Gunaydin kizlar
Yine uykusuz bi gece daha gecirdim. Bugn 4 saat uyuyabildim
Gece uykulari niye duzene girmiyo bilmiyorum. Cok fazla kusuyo zaten. Gece de hep kustu. Artik kusma onleyen mamalar varmis onu vermeyi dusunuyorum.
Cunku uykusuz kaldikca ben bitiyorum. Cok kilo verdim. Belki dogumdan onceki halimden daha zayif olmusumdur
onu sen iç bebeğe de kendin demlediğini ver canım ben öyle yapıyorumEn sagliklisi dedigin gibi canim. Kutusunda 6.aydan kucuklere verilmemelidir yaziyorda kafam karıştı. Bosuna aldirdim esime sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?