2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Sab sinolexi sgk karsilamiyo cnm diğerini bilmiyorum

Kız sen başladın benim gibisini nerden bulcak demeye bak mesela benim kv bunu dese sinirlenirim

İnşallah kuzum benim :) sen nasılsın okula devam değil mi

denizbatiekin çok geçmiş olsun canım ya.kedi tırmaladi diye mi üzuleeyim ewine gidememe durumunami bilemedim Allah beterin den korusun ertwlwyemesmisin gidişini

Sağolasın kuzum :))) geldik geleli hep bir hareket var valla :)))

Çocukların okulu var, BAtı sıkıntı değil ama denizin devamsızlığı siciline işleniyor artık. Gerekirse kalacağım tabii ama geri kalsın da istemem okulundan. Bakalım, yarın belli olacak :)))

kanunen ne gerekiyorsa iyice öğrenip ona göre davranacağım. İnşallah bu karneyle kabul edilir.

Kv sinden hoşlanmayanlar, adres verin, gelip ısırırım :))) arkadaşım kuduz olmuş dersiniz, korkudan gelmezler bir daha yanınıza :))

Şaka bir yana, bir ağladım bir güldüm valla bütün gün, Allahım evlatlarımıza sağlık sıhhat, bizlere acil girişi göstermesin inşallah. Hemen iyileşsin tüm hastalar.

Aşıyı yaptırdıktan sonra yan etki olarak mı bunları yapıyor? Peki asi neyi engellemek için yapılıyor. Kafam karıştı -.-

Yok kuzum, hastalık böyle birşey.

Ben Batı da yan etki oldu mu hatırlamıyorum, inşallah ekinde de olmaz.

Şiddetli ishali engellemek için yapılıyor

Rotavirüs mü yan etki yaptı.bizimki de kakasını düzenli yapmaya başlamıştı iki günde bire düüşmüştü.aşıdan sonra yine eskiye döndü bugün 5.gün fitil veridk artık .ysn etkisi mi.oldu acaba.sizde ne oldu

İnşallah kuzum benim :) sen nasılsın okula devam değil mi
Evet cnm 4 hafta oldu başlayalı.gidiyrm.bazen çok zor oluyo eylül gece uyumazsa .mesela bugün gece sadece 2 saat uyudu kakasını yapamdığı için .sabah 6.30 da kalktımmderse gittim.16.30 da eve eldim ama ayakta duracak halim kalmamıştı.allahtan kv baktı da raz uyudum.emziremediğim için göğsüm çok şişmişti.okulda emzirme odası falan da yok ki.makineyle sağm.neyse de zor bi gündü.ama böyle böyle geçecek inş.bişeyler yaomaya çalışyrm.sınavlarım 3 hafta sonra şimdiden çalışmaya başladım.ılurda o zaman rahatsız falan olurda çalışamam die.zor güzel eğlenceli yorucu bi hayat yani.kzıımı okutmamaya karar verdim.:)))

Bebeğim dinlenmek ve stresten uzak durarak bol su tüketmek sür yapıyor evet..ama stres sinir olmamak elde değil ki maalesef..
Komposto felan iç bol bol

İşi ağır bi İş mi canım
Ah bu baz erkeklerin canı da tatlı oluyor
Aöa sen ağlama lütfen bebeğini de seni de etkiler
Bazen insanın dayanma noktası kalmıyor anlıyorum
Eve yardımcı felan çağırabilecek maddi durum varsa kolaylık olur temizliğe ütüye halıya örneğin
Kehribar kolye alan var mi ? Diş çıkarırken cok iyiymiş ve bagisiklik sistemi icin cok iyimis. Dogru mu ?

Ay bugün ne kadar cok soru sordum ya
Düşünüyorum valla
Çevremde kullananlar çok memnun
Bi iki haftaya sipariş vereceğim inş
bakalım biz de nasıl olacak

Evet yan etkisi olursa ben de yaptirmiyim o zamn

Gunaydin kizlar
Yine uykusuz bi gece daha gecirdim. Bugn 4 saat uyuyabildim
Gece uykulari niye duzene girmiyo bilmiyorum. Cok fazla kusuyo zaten. Gece de hep kustu. Artik kusma onleyen mamalar varmis onu vermeyi dusunuyorum.
Cunku uykusuz kaldikca ben bitiyorum. Cok kilo verdim. Belki dogumdan onceki halimden daha zayif olmusumdur

Canim cok teşekür edrim ya çok sagol benim iznin 24 eylül de bitiyor işyerime ne zaman ve nasıl bildirmem gerekiyor birde iznim bittiği tarihten itibaren itibaren 2 ay yarım gün çalışmaya heme basloyoruz dimi

Konuş bence canım senin ne kadar yorulduğunu anlat. Olmadı trip yap azcık

Kustuğu için uyuyamıyor sanırım zor valla inşallah düzelir tez zamanda. Normalde mama veriyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…