- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.001
O derece yaniGorusseydik sanirim burada yazamazdim size ya timarhane ya hapishane
canım her gün bir tutam dereotu ye bol su iç.humana still tee de artırıyor. güzelce de uyu dinlen.öğlen ve akşam salata yeşillik ye. bir de çok fazla düşünme.sütü kaç cc miş neymiş diye inekler düşünüyor muKızlar ya benim sütüm çok azaldı. Hani bu sefer ciddi ciddi azaldı. Gün içinde dinleniyorum da. Spora gitmeden sağayım dedim, bir memeyi emzirdim biraz ondan biraz da emmediğü göğüsten derken 20 ml çıktı şaka gibi. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Ne yiyim ne içiyim ben şimdi bana bir akıl verin nolur, stresten oldu kesin ya sütüm kesilir böyle giderse Allah korusun
Seninki diyemes yüzü yoktur ztn ama benim gbi tatliş Kayınvalide adayı der bunu ayyy yemesinde yanımda yatsınKız sen başladın benim gibisini nerden bulcak demeye bak mesela benim kv bunu dese sinirlenirim
benim eşim de sürekli çok yorgunum deyip duruyordu ben de hiçbişey istemiyordum. meğer istemeni bekliyormuş. birgün dedim sen yorgunsun kıyamıyorum ama ben de çok yoruluyorum. sonra geri adım attı ben bile bu kadar yorgunsam kimbilir sen ne haldesin dedi. evet dedim çok kötü durumdayım. ki aslında kendi de görüyor gece beşiği sallarken uyuyakaldığımı. gece gündüz sürekli koşturduğumu. ağır bir beden işi yoksa yada kafasını cidden çok yoracak bi işte çalışmıyorsa bence konuş. sen yorgunsun beni anlarsın ben senden kat kat daha yorgunum de. evişi değil ama bebek için yardımcı olabilir. sen de evişi olunca onu yaparsın olmazsa da dinlenirsin.Kızlar çok mutsuzum birkaç gündür temizliğe dair birsey yapamıyorum ve dağ gibi biriken utulrnecekçamaşırlar kızım gündüz uymadığı gibi gece bu saatlerde uyumaya başladı ne yaparsam yapim uyumuyordu bugün 10.30 daa uyumasını erken uyudu diye sevinirken acil olan ütüleri yapim dedim kurdum masayı uykusunda hapsurdu ve bu saate kadar uyutamadim çünkü bir yandan da gaz sorunumuz var ben uyutmaya çalışırken masa zaten kurulu sevgili eşim yapsa ya ütüyü yada gelse kendi uyutsa ben yapsam çok yorgunum deyip duruyor elini taşın altına koymuyor ağladım bugün yine tek dediği şey strese girme senin yüzünden hiç yardımcı olmuyorsun desem çok yorgunum der kızlar ben kendimi özledim eşim hiç yardimci olmuyor bana hiç düşündüğüm gibi değilmiş babalığı yorgunluğu ağır basıyor çok seviyor ama yorgun...
Evet cok zor gercekten sanki ikiz bebek bakiyor gibiyim. Hergun bi dolu camasir yikiyorum. Kustugu icin sanirim doymak bilmiyor. Normalde mama vermiyorum.Kustuğu için uyuyamıyor sanırım zor valla inşallah düzelir tez zamanda. Normalde mama veriyor musun?
Benim de bi ara oyle uyku saatinde ağlıyorduq. Simdi 7 bucuk 8 gibi ystiriyorum aglamiyo. Uyku saatini geciktirince yoruluyidu heraldegunaydin herkese
kizlar rota herkeste ayni yan etkiyi yapmaz.bence birbirinizden etkilenip karar almayin.ben bu topikte 2 3 kiside boyle yan etki okudum.yine kendi fikriniz ama bir arastirin derim.
bizimde yaklasik 1 haftadir aksamlari uyumamak icin aglama kriizlerimiz basladi.gun icinde bunalmadigim kadar bunaltiyor 1 saatte beni.kucagima yatiriyorum ayagima yatiriyorum yok ciglik cigliga.az sakinlestirip geri yatiriyorum basa donuyoruz.karni tok alti temiz ama mumkun diil yatmiyor.aglaya aglaya emzikle zorla uykuya geciyor.insallah gecicu bir durumdur.simdi uykularini geri cekmeye calisicam saat olarak bakalim
Benim de esim ayni.benim eşim de sürekli çok yorgunum deyip duruyordu ben de hiçbişey istemiyordum. meğer istemeni bekliyormuş. birgün dedim sen yorgunsun kıyamıyorum ama ben de çok yoruluyorum. sonra geri adım attı ben bile bu kadar yorgunsam kimbilir sen ne haldesin dedi. evet dedim çok kötü durumdayım. ki aslında kendi de görüyor gece beşiği sallarken uyuyakaldığımı. gece gündüz sürekli koşturduğumu. ağır bir beden işi yoksa yada kafasını cidden çok yoracak bi işte çalışmıyorsa bence konuş. sen yorgunsun beni anlarsın ben senden kat kat daha yorgunum de. evişi değil ama bebek için yardımcı olabilir. sen de evişi olunca onu yaparsın olmazsa da dinlenirsin.
Tatlişim diye diye yanlarında yatmaya kadar gittinSeninki diyemes yüzü yoktur ztn ama benim gbi tatliş Kayınvalide adayı der bunu ayyy yemesinde yanımda yatsın
Canimm cok erken değil mi ben o saate yatırımcı gece 3 te uyaniyor uykusunu alıp bir daha uyutamıyorumBenim de bi ara oyle uyku saatinde ağlıyorduq. Simdi 7 bucuk 8 gibi ystiriyorum aglamiyo. Uyku saatini geciktirince yoruluyidu heralde
Doktorunuza da sor tabi öncelikle ama günde bir kere deneyebilirsin bence mamayı sana da yazık bebişi de. Kaşıkla ver ama mamayı nolur nolmaz alışır filan biberonaEvet cok zor gercekten sanki ikiz bebek bakiyor gibiyim. Hergun bi dolu camasir yikiyorum. Kustugu icin sanirim doymak bilmiyor. Normalde mama vermiyorum.
Bizimki de 8 buçuk gibi uyuyor 00.30 04:30 07:00 şeklinde gidiyor genelde arada ek olarak 02:30 ta da uyanıyor.Canimm cok erken değil mi ben o saate yatırımcı gece 3 te uyaniyor uykusunu alıp bir daha uyutamıyorum
Kehribar kolye alan var mi ? Diş çıkarırken cok iyiymiş ve bagisiklik sistemi icin cok iyimis. Dogru mu ?
Ay bugün ne kadar cok soru sordum ya
mesela 2000 alıyorsan 1000 işyeri veriyor 800 küsur devlet veriyor. hesabın şaşmasın sonra ona göre canım.Ama gerisi iş yeri veriyor diye biliyorum ben canım ya
Canım reflu yastıklarını denedin mı gece kusmasi olan bebeklerin daha rahat uyumasını sağlıyormuş diye duymuştumGunaydin kizlar
Yine uykusuz bi gece daha gecirdim. Bugn 4 saat uyuyabildim
Gece uykulari niye duzene girmiyo bilmiyorum. Cok fazla kusuyo zaten. Gece de hep kustu. Artik kusma onleyen mamalar varmis onu vermeyi dusunuyorum.
Cunku uykusuz kaldikca ben bitiyorum. Cok kilo verdim. Belki dogumdan onceki halimden daha zayif olmusumdur
Canım önce bol bol su iç,rezene, dereotu, ısırgan otu çayı, maltana,humana, tahin helvası, bulgur pilavı bunlar hep süt yapar ama gaz problemi varsa bulgur pilavı ve maltanayi daha az tüket. Kuru dut, incir ve kuru üzümü kaynatıp hoşaf gibi iç. En önemlisi stresi uzak tutmaya çalış hayatından ve bol bol dinlen. Her zaman sagdigindan çok daha fazlasını emer bebek. Bu sağma işine aldanmaKızlar ya benim sütüm çok azaldı. Hani bu sefer ciddi ciddi azaldı. Gün içinde dinleniyorum da. Spora gitmeden sağayım dedim, bir memeyi emzirdim biraz ondan biraz da emmediğü göğüsten derken 20 ml çıktı şaka gibi. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Ne yiyim ne içiyim ben şimdi bana bir akıl verin nolur, stresten oldu kesin ya sütüm kesilir böyle giderse Allah korusun
benim de babam öyle yapıyor bebekle yalnız bırakamıyorum.ısrarla söylemek lazım yapma diyeBenim de esim ayni.
Bebek olmadan once bn cocugumu tvye internete alistirmicam diyodu.
Simdi ne zaman bebegi ona versem trt cocuk aciyo cizgifilm izletiyo. Sinir oluyorummmm
Zor geliyo bebek bakmak..
Bir çoğumuz ayniyiz ne temizlik ne yemek yapamıyoruz emin ol bu konuda yalnız değilsin. Ben haftada bir ev supurebilirsm kendimi şanslı görüyorum, utu hiç yapmıyorum desem yalan olmaz. Ama kafamada takmiyorum şuan bebeklerimiz çok küçük henüz düzenleri oturmadı bu yüzden bazı şeyleri boşvereceksin öncelik senin sağlığın. Bir sure ütüsuz oluverdin kıyafetler ne olacak. Madem esin yardım etmiyor yorgunum diyor o zaman bazı sonuçlara da katlanacak taa ki sen kendini toplayan kadar. Eğer utuyu bebeğin kıyafetleri için yapiyorsan bırak artık utulemene gerek yok bebekler 3 aylık oldu artık bu kadar dezenfekte yarardan çok zarar verir. Zaten ya kusuyorlarda ya kaka yansıtıyorlar zırt pirt kıyafet değiştiriyor insanın gücü yetmez. Biraz uzattim kusura bakma kendinizi bu kadar yipratmaniza üzülüyorum bu günler geri gelmeyecek bebeğine güzel vakit geçirmeye çalışKızlar çok mutsuzum birkaç gündür temizliğe dair birsey yapamıyorum ve dağ gibi biriken utulrnecekçamaşırlar kızım gündüz uymadığı gibi gece bu saatlerde uyumaya başladı ne yaparsam yapim uyumuyordu bugün 10.30 daa uyumasını erken uyudu diye sevinirken acil olan ütüleri yapim dedim kurdum masayı uykusunda hapsurdu ve bu saate kadar uyutamadim çünkü bir yandan da gaz sorunumuz var ben uyutmaya çalışırken masa zaten kurulu sevgili eşim yapsa ya ütüyü yada gelse kendi uyutsa ben yapsam çok yorgunum deyip duruyor elini taşın altına koymuyor ağladım bugün yine tek dediği şey strese girme senin yüzünden hiç yardımcı olmuyorsun desem çok yorgunum der kızlar ben kendimi özledim eşim hiç yardimci olmuyor bana hiç düşündüğüm gibi değilmiş babalığı yorgunluğu ağır basıyor çok seviyor ama yorgun...
Ben deil onlar tatlisim gel yanımıza derlerTatlişim diye diye yanlarında yatmaya kadar gittinbilemedim yani ne kadar tatliş bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?