- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.301
Canim benim kelebeğim 3gunlukken Yenidoğan da yattı oradan çıkarken yapılacaklar listelemis doktor 1 aylıkken kalça ultrasonu yazmış biz de 30 Günlükken cektirdikBebegin kalça ultrasonu canim. Siz cektirdiniz mi?
Canim senin dikisler sonradan alindimi
Arabada sallandigindan uykusu gelir diye düşünüyorum :/Ben buyuk oglum 30 gunlukken 6saat yolculuk yaptim. Hic zor olmadi. Emme,alt degistirme islemleri arka koltukta aynen devam etti :)
Selam kızlar..yeni topiğimiz hayırlı olsunn..6 gündür hastanedeydim perişan olduk yavrumla..kızımın ateşi çıktı koştur koştur doktora gttim kanında enfeksiyon çıktı yatış yapıldı..6 gün tedavş gördük..yeni geldim eve..valla canım öyle sıkkınki iyi anne olamadım evladıma iyi bakamadım diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimipanik oldum şimdide yattımı başından ayrılamıyorum ateşi çıktımı kustumu...ciddi çöküş içerisindeyim
Canim.normal sezaryen fark eder diye düşünüyorum doğum şeklini de belirtilen tecrübeli anneler bize yardım eder umarım :) ben bebeği uyuturum eşim girerken uyuyacağım da ben girerim kıyıya en yakın sezlonga yatarız eşimle kıyıda biraz yüzer sonra sırayla yüzeriz artık :) seneye de kelebegimle yüzeriz inşAllahKizlar burada bizde haftasonu 2 gun bozcaada ya gidicez su lohusalik bunalimindan cikmak icin:) oğlum 52 gunluk oluyor denize girmem de sakinca var mi acaba doktora da sormadim bebekle nasil olacak o da muamma
Kizlar kanguruyla disari cikan var mi? Bebegin basini gunesten nasil koruyorsunuz? Kiyafet takimlarindaki sapkadan taksam yeterli olur mu acaba?
Benim sol göğsüm sağdan daha büyük ama sağ taraftan daha kolay sut akıyor. Sol göğsümde bi tikaniklik var sanırım bi kere o göğsüm yüzünden Ateşlendim bebeğim ordan emince düştü ateşim. Bazen çok rahatsız ediyor beni ne yapabilirim hiç bilmiyorum
Günaydın
kızımın sağ gözünde çapaklanma vardı
15 gün önce sağlık ocağında sordum kaynamış ılımış su ve pamukla içten dışa temizle dedi. çok düzenli olmasa da yapıyorum ama çapaklanma arttı. ne yapmalıyım
Sıcaktan herhalde canım, bizde de var götürmedim
Çok geçmiş olsun canım o daha kötü ucundede sezeryan oldun galiba araları ne kadar merak ettimevet canım, bende eriyen ipten olan dikiş tutmuyor :)) çok fena oluyor :) 2. ve 3. de alınan cinsten yaptılar :))
Perşembe götüreceğim hep tedirginim zaten nefes alamıyor gibi olunca çok panik oluyorum
Kızlar Afedersiniz ama çok kötü kabızlık yaşıyorum ne yapmalıyım fikri olan var mı
Benim dikişim yok :/ tamam canımcim çok teşekkür ederim tuzlu tuzlu yakmaz inşallah beni :/ bir de burada en çok kilo alanlardandik senle sende durum.nasıl? Tecrübeli bi anne olarak ne yapayım de de gitsin şu kilolar :'(canım benim, doktorum bana dikişlerimi aldıktan sonra ,istediğin zaman gir dedi deniz ya da havuza :) ben dün ilk defa havuza girdim ki keşke deniz olsa da girsem :))
gir bacım, keyfine bak :))
Yerim ben o arizaliyi :) hic biseye dikkat etmiyorum bu oglumda ama acı dedi mi bi duşunuyorum:) urfanin bebeklerini düsunursek hepsinin bebekken anne sutunu birakmis olmasi lazimdi degil mi ya
Evet bnm ki sezaryan maksat hava değisikliği olsunCanim.normal sezaryen fark eder diye düşünüyorum doğum şeklini de belirtilen tecrübeli anneler bize yardım eder umarım :) ben bebeği uyuturum eşim girerken uyuyacağım da ben girerim kıyıya en yakın sezlonga yatarız eşimle kıyıda biraz yüzer sonra sırayla yüzeriz artık :) seneye de kelebegimle yüzeriz inşAllah
Sütü pamuğa sürerek mi?kuzum, kendi sütünü sürerek de temizleyebilirsin, işe yarıyor ancak devam ederse dr a gidin. bazen tıkanıklık olabiliyor.
CanimEvet bnm ki sezaryan maksat hava değisikliği olsun
Ayy tecrübeli anneler bende çok alanlardanim bana da bi akil verinBenim dikişim yok :/ tamam canımcim çok teşekkür ederim tuzlu tuzlu yakmaz inşallah beni :/ bir de burada en çok kilo alanlardandik senle sende durum.nasıl? Tecrübeli bi anne olarak ne yapayım de de gitsin şu kilolar :'(
Çok geçmiş olsun canım o daha kötü ucundede sezeryan oldun galiba araları ne kadar merak ettim
Benim dikişim yok :/ tamam canımcim çok teşekkür ederim tuzlu tuzlu yakmaz inşallah beni :/ bir de burada en çok kilo alanlardandik senle sende durum.nasıl? Tecrübeli bi anne olarak ne yapayım de de gitsin şu kilolar :'(
Sütü pamuğa sürerek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?