2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

ay kuzum sakın öyle düşünme. seninle ilgili birşey değil bu. hasta da pasta da olacak. canını sıkma lütfen, senden başka kimseye ihtiyacı yok bebeğinin unutma.

geçmişler olsun, hemen iyileşsin kuzucun :)

Kizlar burada bizde haftasonu 2 gun bozcaada ya gidicez su lohusalik bunalimindan cikmak icin:) oğlum 52 gunluk oluyor denize girmem de sakinca var mi acaba doktora da sormadim bebekle nasil olacak o da muamma
Canim.normal sezaryen fark eder diye düşünüyorum doğum şeklini de belirtilen tecrübeli anneler bize yardım eder umarım :) ben bebeği uyuturum eşim girerken uyuyacağım da ben girerim kıyıya en yakın sezlonga yatarız eşimle kıyıda biraz yüzer sonra sırayla yüzeriz artık :) seneye de kelebegimle yüzeriz inşAllah

ben sağmak zorunda hissediyorum bazen ve sağsam da o doluluk hissi gitmiyor. ve eskiden bir kaç delikten çıkan sütüm şimdi 2 delikten çıkmaya çalışıyor tıkanıklık var galiba ama nasıl açılır bilmiyorum ki .

kuzum, kendi sütünü sürerek de temizleyebilirsin, işe yarıyor ancak devam ederse dr a gidin. bazen tıkanıklık olabiliyor.

Kızlar Afedersiniz ama çok kötü kabızlık yaşıyorum ne yapmalıyım fikri olan var mı

canım bende çok işe yarar bu :) sabah aç karnına, içebildiğin kadar sıcak olan bir büyük bardak suyun içine 1 tatlı kaşığı bal koy ve iç. 15-20 dk sonra kahvaltını yap.

inşallah işe yarar sende de :)

canım benim, doktorum bana dikişlerimi aldıktan sonra ,istediğin zaman gir dedi deniz ya da havuza :) ben dün ilk defa havuza girdim ki keşke deniz olsa da girsem :))

gir bacım, keyfine bak :))
Benim dikişim yok :/ tamam canımcim çok teşekkür ederim tuzlu tuzlu yakmaz inşallah beni :/ bir de burada en çok kilo alanlardandik senle sende durum.nasıl? Tecrübeli bi anne olarak ne yapayım de de gitsin şu kilolar :'(

Evet bnm ki sezaryan maksat hava değisikliği olsun

Ayy tecrübeli anneler bende çok alanlardanim bana da bi akil verin

ah ah :) kelin merhemi olsa diyeceğim sana. ben emzirirken 1gr bile veremiyorum. emzirme dönemi bittikten sonra kendiliğinden gitti benim kilolarım hep. ama bu sefer bi tuhaf valla vücudum. 16 kilo var henüz vermem gereken ama emzirmem bitsin ki bende azıcık hareketleneyim. heralde benim harekete bağlı gidiyor kilolarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…