2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Açık açık gel demiyo ama tripler bi milyon kadının ruhu gelinini kıskanacak kadar kirlenmişhep kendisine zaman ayrılsın istiyor.midemi bulandırıyor artık
Canım yakın olmak kötü biz uzagiz ama tatilde memlekete gidince annesine kalıyoruz eşimin. Ben odaya geçiyorum mesela bi şey için eşim de arkamdan geliyor hemen koş karının peşinden koş bi şey var onda diyor, eşim bebeğimızı kucağında gezdiriyor iyi bi çocuğunuz olmuş yatırın şunu kucakta tutmayın diyor anneme gideceğiz biz kalmaya diyorum şimdi evde su iş var bu iş var sonra gidersiniz diyor laflara gelben de Allah nasip eder bi erkek annesi olursam oğlum benimle de ilgilensin isterim ama asla gelinime böyle davranmam

Kizlar geceleri uykuda kizim ağlıyor rüyasında korkuyor galiba ben kucağıma alıp uyandirmak zorunda kalıyorum kendine gelinceye kadar ağlıyor sizin bebeklerde de oluyor mu ne yapmam lazim
Benimki gündüz de yapıyorum aynısını kollarını açıp çırlamaya başlıyor korkar gibi ben de hemen seviyorum elini kolunu buradayım annem diyorum biraz sakinlesjyo

Ben tatilde 10 gün çekemiyorum aynı evin içinde sen bir de birlikte yaşıyorsun çok çok zordur Rabbim yardımcın olsun varsa başka eve çıkma düşünceniz en kısa zamanda da gerçekleşsin inşallah ve kimseye de kayinvalideyle birlikte yaşamayı nasip etmesin

Çok saol canimm

Annelik zormuş gercekten ama bir yandan da dünyada yaptigin en iyi şey. Maalesef erkekler böyle. Benim eşimde yardımcı olmuyordu. Tehdit ettim bildiğin sana 2.cocuk yok dedim.boyle babalik yapiyorsan oh ne guzel is dedim.o gunden beri yardimci oluyor tamam o da yoruluyor ama evde bütün gün bende cok yoruluyorum. Anlayış yok saniyor ki ben evde oturuyorum butun gün

Özele giriyor canim malesef ödüyorsun. Bende ikisini kullaniyorum.

Stres yapma öncelikle sonra da bol su iç günde 3 4 litre helva çok iyi süt yapıyor deniyor

@bidibidibisus matsiyahoje Scss2016
Korkan bebekler için dua
Bismillahirrahmanirrahim
Niyet et
Fatiha suresini oku
İz evel fityetü ilel kehfi fekalü rabbena atina min ledünke rahmeten ve heyyi lena min emrina reşeda fedarabna ala azanihim fil kehfi sinine adeda ve lebisü fi kehfihim selase mietin sinine vezdadü tisa ve haşentil asvatü lirrahmani fela tesmeu illa hemsa Efemin hazel hadisi ta'cebüne ve tazhakune vela tebküne ve entüm samidün.
Bismillahirrahmanirrahim burada ihlası şerifi oku ve muazeveteyin (felak ve nas sureleri) okunur.
Sonra da
elhamdülillahil lezi la yensa men zekerehü vela yaziu ecre men şekerehü kem min ni metin lillahi ala külli abdin şakirin ve gayri şakirin fı ırkın sakinin ve gayri sakinin Ta.Ha. Ya.Sin. vel kuranil hakim lev enzelna hazel kurane ala cebelin lere eytehu haşian mütesaddian min haşyetillahi ve tilkel emsalü nadribüha linnasi leallehüm yetefekkerun la yüsaddeüne anha vela yünzifun velehu ma sekene fil leyli ven nehari ve hüves semiul alim üskün eyyühel bü kai min fülan ibni fulane bi iznillah vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim ve sallallahü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…