- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.021
Aynı şeyi yaşıyoruz dün doktora sordum gaz sancısı dediBende bu aralar bi kriz içindeyim sorma memeye saldiriyo ama kendini geri itip agliyo ayağa kalkiyorum pis pisliyorum poposunuu sonra tutmaya basliyo
Ben gece çayını kullandım tahaya daha kucukuBebegine Milupa caylarindan veren var mi ?
Canım yakın olmak kötü biz uzagiz ama tatilde memlekete gidince annesine kalıyoruz eşimin. Ben odaya geçiyorum mesela bi şey için eşim de arkamdan geliyor hemen koş karının peşinden koş bi şey var onda diyor, eşim bebeğimızı kucağında gezdiriyor iyi bi çocuğunuz olmuş yatırın şunu kucakta tutmayın diyor anneme gideceğiz biz kalmaya diyorum şimdi evde su iş var bu iş var sonra gidersiniz diyor laflara gelAçık açık gel demiyo ama tripler bi milyon kadının ruhu gelinini kıskanacak kadar kirlenmişhep kendisine zaman ayrılsın istiyor. midemi bulandırıyor artık
İnşallah canim istanbula gelirsin =)Aynen canım kadının ruhu kalbi kirlenmiş bi kere ne yapsak fayda etmez Allah uzak etsin.çok dua ediyorum tayinimizin çıkması için
Benimki gündüz de yapıyorum aynısını kollarını açıp çırlamaya başlıyor korkar gibi ben de hemen seviyorum elini kolunu buradayım annem diyorum biraz sakinlesjyoKizlar geceleri uykuda kizim ağlıyor rüyasında korkuyor galiba ben kucağıma alıp uyandirmak zorunda kalıyorum kendine gelinceye kadar ağlıyor sizin bebeklerde de oluyor mu ne yapmam lazim
Ben tatilde 10 gün çekemiyorum aynı evin içinde sen bir de birlikte yaşıyorsun çok çok zordur Rabbim yardımcın olsun varsa başka eve çıkma düşünceniz en kısa zamanda da gerçekleşsin inşallah ve kimseye de kayinvalideyle birlikte yaşamayı nasip etmesinBir kvden dert yanma mesajı da benden olsunyemin ederim artık onu odada başka biriyle bırakıp çıkmaya korkuyorum hemen başlıyor dedikodumu yapmaya onları mı dinliyorsun diyeceksiniz ama kapı açık kadın bayağı bayağı konuşuyorum hakkımda ne yapayım sizce basayım odaya be diyorsun anne mi diyeyim valla ben şunu anladım en iyi kaynana ölü kaynana
canim ben bu ara kiyafetleri 9 12 almaya basladim.6 9lar ya tam geliyor ya da hemen kuculuyor.sonucta kislik birsey alacaksin.icine de birseyler giyecek.eger kalip cok buyuk degilse 9 12 alabilirsinKızlar astronot tulum alacam da kaç beden almalıyım
onu sen iç bebeğe de kendin demlediğini ver canım ben öyle yapıyorum
Düşünüyorum valla
Çevremde kullananlar çok memnun
Bi iki haftaya sipariş vereceğim inş
bakalım biz de nasıl olacak
Çok saol canimmyorgunluk sütünü etkilemiş olabilir bu benimde başıma geliyor cok yoruldum mu yada uykusuz kaldım mı sütüm azalıyor ama bebeğim yinede doyuyor. senin ki de doyar sıkıntı yapma o gün biraz fazla emer ama doyar. sen sütüm az mı endişesine düştünmü o zaman asıl sütünü azaltırsın bu konuda kafan hep rahat olsun hep olumlu düşün. dinlenmeyi ve beslenmeyi ihmal etme yeter. bebeğinin kilosu da gayet iyi.
Beni de etiketle e mi canimAnnem bir dua vermişti bana yarın bulayım da yazayım buradan korku içindi
Kızlar çok mutsuzum birkaç gündür temizliğe dair birsey yapamıyorum ve dağ gibi biriken utulrnecekçamaşırlar kızım gündüz uymadığı gibi gece bu saatlerde uyumaya başladı ne yaparsam yapim uyumuyordu bugün 10.30 daa uyumasını erken uyudu diye sevinirken acil olan ütüleri yapim dedim kurdum masayı uykusunda hapsurdu ve bu saate kadar uyutamadim çünkü bir yandan da gaz sorunumuz var ben uyutmaya çalışırken masa zaten kurulu sevgili eşim yapsa ya ütüyü yada gelse kendi uyutsa ben yapsam çok yorgunum deyip duruyor elini taşın altına koymuyor ağladım bugün yine tek dediği şey strese girme senin yüzünden hiç yardımcı olmuyorsun desem çok yorgunum der kızlar ben kendimi özledim eşim hiç yardimci olmuyor bana hiç düşündüğüm gibi değilmiş babalığı yorgunluğu ağır basıyor çok seviyor ama yorgun...
Kızlar ben acil bişey sorcm size bu kullandığımız damlaları biogia ve sab simplex kullanyrm ben aile hekimine yazdırsam sigortayla almammın bi faydası olur mu fşyat açısından .yoksa özel damla mı bunkar yazılmıyo mu
Biogaia özel canımKızlar ben acil bişey sorcm size bu kullandığımız damlaları biogia ve sab simplex kullanyrm ben aile hekimine yazdırsam sigortayla almammın bi faydası olur mu fşyat açısından .yoksa özel damla mı bunkar yazılmıyo mu
Stres yapma öncelikle sonra da bol su iç günde 3 4 litre helva çok iyi süt yapıyor deniyorKızlar ya benim sütüm çok azaldı. Hani bu sefer ciddi ciddi azaldı. Gün içinde dinleniyorum da. Spora gitmeden sağayım dedim, bir memeyi emzirdim biraz ondan biraz da emmediğü göğüsten derken 20 ml çıktı şaka gibi. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Ne yiyim ne içiyim ben şimdi bana bir akıl verin nolur, stresten oldu kesin ya sütüm kesilir böyle giderse Allah korusun
nerden alcan cnm ben de düşünüyorumKızlar astronot tulum alacam da kaç beden almalıyım
Doğru canım tamam öyle alayim sağol :)canim ben bu ara kiyafetleri 9 12 almaya basladim.6 9lar ya tam geliyor ya da hemen kuculuyor.sonucta kislik birsey alacaksin.icine de birseyler giyecek.eger kalip cok buyuk degilse 9 12 alabilirsin
Lcwde vardı canım bir ara görmüştümnerden alcan cnm ben de düşünüyorum
canım şimdi paylaştım duayıBeni de etiketle e mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?