- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.041
C&A da guzel tulumlar varmis.arkadasim demisti.burda yok maalesef magazasi.e bebekte gordum bende cok guzeldinerden alcan cnm ben de düşünüyorum
Trip yapmaya karar verdim canım eve girer girmez çok yorgunum demeye başlıyor ben de çok yorgunum ama kızımla ilgilenmekten geri kalmiuorum haftaiçi babasını unutuyor resmenKonuş bence canım senin ne kadar yorulduğunu anlat. Olmadı trip yap azcık
Bizi yıldırıp bu şehirden gitmemize sebep olduktan sonra uzunca bi müddet gelip yatıya kalmaz diye ümit ediyorum.hatta küsüp hiiiiiç gelmemesini ümit ediyorum.iyce sinirlerimi bozuyo kadın benim yaİnsallah cikar tayininiz canim. Gerci bu defa da yatili kalmaya geliyorlar daha fena oluyo bazen :) bize bi kere gelip kalsalar bir yil kavgasini yapiyoruz
Ay ne şanslısın oğluyla bile küsmüş.bizimki daha tehlikeli sinsi sinsi iyi görünüp alttan alta iş çevirmeye çalışıyoCnm bizim ciddi sebeplerimiz var tam bir cadiii kadin herkesle kus tum sulalesiyle oğlu da dahil
Canım hepimizin eşi çalışıyor benimki de stres altında hep kafa yorgunu ama şükür ilgileniyo bazen bütün gün hiçbir şey yapamıyorum hiç mi durmadı diye imalı imalı konuşuyor akşam gelince kucağına bırakıyorum durdaramayinca ilk iş bezini acıyoKızlar çok mutsuzum birkaç gündür temizliğe dair birsey yapamıyorum ve dağ gibi biriken utulrnecekçamaşırlar kızım gündüz uymadığı gibi gece bu saatlerde uyumaya başladı ne yaparsam yapim uyumuyordu bugün 10.30 daa uyumasını erken uyudu diye sevinirken acil olan ütüleri yapim dedim kurdum masayı uykusunda hapsurdu ve bu saate kadar uyutamadim çünkü bir yandan da gaz sorunumuz var ben uyutmaya çalışırken masa zaten kurulu sevgili eşim yapsa ya ütüyü yada gelse kendi uyutsa ben yapsam çok yorgunum deyip duruyor elini taşın altına koymuyor ağladım bugün yine tek dediği şey strese girme senin yüzünden hiç yardımcı olmuyorsun desem çok yorgunum der kızlar ben kendimi özledim eşim hiç yardimci olmuyor bana hiç düşündüğüm gibi değilmiş babalığı yorgunluğu ağır basıyor çok seviyor ama yorgun...
Ay seninki de çok fenaymış o ne öyle ben patlardım o lafları söylese.gerçi senin çekmem gereken süre tatillerle sınırlı ben hergün çekiyorum.kadınla görüşmediğim evine gidip gelmediğim halde huzursuzluk çıkarmayı başarıyor.en iyisi olabildiğince uzak olmakCanım yakın olmak kötü biz uzagiz ama tatilde memlekete gidince annesine kalıyoruz eşimin. Ben odaya geçiyorum mesela bi şey için eşim de arkamdan geliyor hemen koş karının peşinden koş bi şey var onda diyor, eşim bebeğimızı kucağında gezdiriyor iyi bi çocuğunuz olmuş yatırın şunu kucakta tutmayın diyor anneme gideceğiz biz kalmaya diyorum şimdi evde su iş var bu iş var sonra gidersiniz diyor laflara gelben de Allah nasip eder bi erkek annesi olursam oğlum benimle de ilgilensin isterim ama asla gelinime böyle davranmam
İnşallahhh hayırlısıylaİnşallah canim istanbula gelirsin =)
Teşekkür ederim canım öyle diyor benim ütüleri yapma diyor kızımın ütüleri ne yeltendim yapmadım strese girmicem artık haklısın yemek bile yapmıyorum şu andan itibarenBir çoğumuz ayniyiz ne temizlik ne yemek yapamıyoruz emin ol bu konuda yalnız değilsin. Ben haftada bir ev supurebilirsm kendimi şanslı görüyorum, utu hiç yapmıyorum desem yalan olmaz. Ama kafamada takmiyorum şuan bebeklerimiz çok küçük henüz düzenleri oturmadı bu yüzden bazı şeyleri boşvereceksin öncelik senin sağlığın. Bir sure ütüsuz oluverdin kıyafetler ne olacak. Madem esin yardım etmiyor yorgunum diyor o zaman bazı sonuçlara da katlanacak taa ki sen kendini toplayan kadar. Eğer utuyu bebeğin kıyafetleri için yapiyorsan bırak artık utulemene gerek yok bebekler 3 aylık oldu artık bu kadar dezenfekte yarardan çok zarar verir. Zaten ya kusuyorlarda ya kaka yansıtıyorlar zırt pirt kıyafet değiştiriyor insanın gücü yetmez. Biraz uzattim kusura bakma kendinizi bu kadar yipratmaniza üzülüyorum bu günler geri gelmeyecek bebeğine güzel vakit geçirmeye çalış
Lcwde vardı canım bir ara görmüştüm
Benimde eşim yardım ediyo Sağolsun.yardım etmese çok zor olurdu.geldiğinde Yüzüm biraz düşükse arya yine beslenmedi mi bu beslenme ben besleyeyim diyor:))döke saça beslemeye çalışıyo:)))ama elinden geldiği kadar yardım etmesi etmeye çalışması iyi geliyo bana daCanım hepimizin eşi çalışıyor benimki de stres altında hep kafa yorgunu ama şükür ilgileniyo bazen bütün gün hiçbir şey yapamıyorum hiç mi durmadı diye imalı imalı konuşuyor akşam gelince kucağına bırakıyorum durdaramayinca ilk iş bezini acıyogece de beşik yatağın yanında emzirip koyuyorum uyumaz ağlarsa yer değiştiriyoruz eşimle o sallıyor Allah razı olsun inşallah seninki de yardımcı olur zamanla
Ben de diyorum 2. Çocuk yok diye ciddi olduğumu anlamadı galiba o da biliyor 2 çocuk istediğimi çünkü ama zaman geçtikçe 2.den vazgectgimi anlayacakAnnelik zormuş gercekten ama bir yandan da dünyada yaptigin en iyi şey. Maalesef erkekler böyle. Benim eşimde yardımcı olmuyordu. Tehdit ettim bildiğin sana 2.cocuk yok dedim.boyle babalik yapiyorsan oh ne guzel is dedim.o gunden beri yardimci oluyortamam o da yoruluyor ama evde bütün gün bende cok yoruluyorum. Anlayış yok saniyor ki ben evde oturuyorum butun gün
Kadın kaba ve fazlasıyla terbiyesiz bunlar yüzüme konuştukları acaba arkamdan neler konuşuyor umurumda da değil. Beni azarlar gibi evdesin de niye bosaltmadin bu makineyi ne yaptın evde kaç saattir dedi. Eşime söyledim asla beni azarlamaya hakkı yok eğer bu böyle tekrar ederse bir daha evine gitmem kararım kesin dedim öyle deme ben derim anneme dedi de deme inan düşüncem bu beni azarlamaya asla hakkı yok dedim.Ay seninki de çok fenaymış o ne öyle ben patlardım o lafları söylese.gerçi senin çekmem gereken süre tatillerle sınırlı ben hergün çekiyorum.kadınla görüşmediğim evine gidip gelmediğim halde huzursuzluk çıkarmayı başarıyor.en iyisi olabildiğince uzak olmak
Bizimki sadece anne sütü ya bi ek gıdaya geçsin bak kızımı ben besleyecegim o zaman daha çok sevecek babasını diyor :) yatarken öpüyo bebeği eliyle iter gibi yapıyo o da istemiyo sanki, bi de ben öpeyim diyorum öyle duruveriyo bana eşim de kıskanıyoBenimde eşim yardım ediyo Sağolsun.yardım etmese çok zor olurdu.geldiğinde Yüzüm biraz düşükse arya yine beslenmedi mi bu beslenme ben besleyeyim diyor:))döke saça beslemeye çalışıyo:)))ama elinden geldiği kadar yardım etmesi etmeye çalışması iyi geliyo bana da
Anladım canım sqgol napalim artık mecbur me verirlerse onu alcazmesela 2000 alıyorsan 1000 işyeri veriyor 800 küsur devlet veriyor. hesabın şaşmasın sonra ona göre canım.
mesela 1500 maaş alıyorsan 750 işyeri 750 devlet veriyor
Ben deil onlar tatlisim gel yanımıza derler
Gördüm valla :) bir daha olursa sana yollarım poposuna bir şaplak git annenin rüyasına gir cimcime derimKizz sen benim bebemi mi gordun ruyanda hemde kosarkenyaa bende istiyorum bende
Ay gerçekten Dediğin gibiymiş siz bi kaç günlüğüne misafir olarak gidiyosunuz yaptığı muameleye bak.sonra da Kalkıp gelinlerden iyilik insanlık beklerler.çok beklerler.eşinde görüyordur umarım annesinin yaptıklarını.bizimki sinsi bana senden Allah Razı olsun beni hep arayıp soruyodun doğum yapana kadar diyor.oğluna da aramıyor sormuyor siz mutlu huzurlu olun ben başka bişey istemiyorum diyo.oğluna iyi görünüyor.şubat tatilinde iki gün geç gittik diye(aynı şehirdeyiz)Kapıdan içeri girer girmez ağlamaya başladı.bütün moralimiz bozuldu.aynı şehirdeyiz tatillerde onlarda kalma zorunluluğumuz var.bunu hiç anlamıyorum.gerçi çok şükür artık gidip gelmiyorum.eşime de söyledim çok görmek istiyosa kendisi buyursun gelsin diye.62 gün yoğun bakımda yattı yavrum doğru düzgün arayıp sormadı gelip gitmedi benden gelip gitme bekliyo çok bekler.benim erken doğum yapmamın ilk sebebi o kadındır Allah'a havale ediyorum.hergün her dakika strese soktu.iyce midem bulandı vesselamKadın kaba ve fazlasıyla terbiyesiz bunlar yüzüme konuştukları acaba arkamdan neler konuşuyor umurumda da değil. Beni azarlar gibi evdesin de niye bosaltmadin bu makineyi ne yaptın evde kaç saattir dedi. Eşime söyledim asla beni azarlamaya hakkı yok eğer bu böyle tekrar ederse bir daha evine gitmem kararım kesin dedim öyle deme ben derim anneme dedi de deme inan düşüncem bu beni azarlamaya asla hakkı yok dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?