2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

İnsallah cikar tayininiz canim. Gerci bu defa da yatili kalmaya geliyorlar daha fena oluyo bazen :) bize bi kere gelip kalsalar bir yil kavgasini yapiyoruz
Bizi yıldırıp bu şehirden gitmemize sebep olduktan sonra uzunca bi müddet gelip yatıya kalmaz diye ümit ediyorum.hatta küsüp hiiiiiç gelmemesini ümit ediyorum.iyce sinirlerimi bozuyo kadın benim ya

Canım hepimizin eşi çalışıyor benimki de stres altında hep kafa yorgunu ama şükür ilgileniyo bazen bütün gün hiçbir şey yapamıyorum hiç mi durmadı diye imalı imalı konuşuyor akşam gelince kucağına bırakıyorum durdaramayinca ilk iş bezini acıyo gece de beşik yatağın yanında emzirip koyuyorum uyumaz ağlarsa yer değiştiriyoruz eşimle o sallıyor Allah razı olsun inşallah seninki de yardımcı olur zamanla

Ay seninki de çok fenaymış o ne öyle ben patlardım o lafları söylese.gerçi senin çekmem gereken süre tatillerle sınırlı ben hergün çekiyorum.kadınla görüşmediğim evine gidip gelmediğim halde huzursuzluk çıkarmayı başarıyor.en iyisi olabildiğince uzak olmak

Kizz sen benim bebemi mi gordun ruyanda hemde kosarken yaa bende istiyorum bende

Teşekkür ederim canım öyle diyor benim ütüleri yapma diyor kızımın ütüleri ne yeltendim yapmadım strese girmicem artık haklısın yemek bile yapmıyorum şu andan itibaren gelsin kendi yapsın yemekleri

Benimde eşim yardım ediyo Sağolsun.yardım etmese çok zor olurdu.geldiğinde Yüzüm biraz düşükse arya yine beslenmedi mi bu beslenme ben besleyeyim diyor:))döke saça beslemeye çalışıyo:)))ama elinden geldiği kadar yardım etmesi etmeye çalışması iyi geliyo bana da

Ben de diyorum 2. Çocuk yok diye ciddi olduğumu anlamadı galiba o da biliyor 2 çocuk istediğimi çünkü ama zaman geçtikçe 2.den vazgectgimi anlayacak

Kadın kaba ve fazlasıyla terbiyesiz bunlar yüzüme konuştukları acaba arkamdan neler konuşuyor umurumda da değil. Beni azarlar gibi evdesin de niye bosaltmadin bu makineyi ne yaptın evde kaç saattir dedi. Eşime söyledim asla beni azarlamaya hakkı yok eğer bu böyle tekrar ederse bir daha evine gitmem kararım kesin dedim öyle deme ben derim anneme dedi de deme inan düşüncem bu beni azarlamaya asla hakkı yok dedim.

Bizimki sadece anne sütü ya bi ek gıdaya geçsin bak kızımı ben besleyecegim o zaman daha çok sevecek babasını diyor :) yatarken öpüyo bebeği eliyle iter gibi yapıyo o da istemiyo sanki, bi de ben öpeyim diyorum öyle duruveriyo bana eşim de kıskanıyo şimdi ek gıdada o doyuRunca ona opturecekmiş öyle diyor

Ay gerçekten Dediğin gibiymiş siz bi kaç günlüğüne misafir olarak gidiyosunuz yaptığı muameleye bak.sonra da Kalkıp gelinlerden iyilik insanlık beklerler.çok beklerler.eşinde görüyordur umarım annesinin yaptıklarını.bizimki sinsi bana senden Allah Razı olsun beni hep arayıp soruyodun doğum yapana kadar diyor.oğluna da aramıyor sormuyor siz mutlu huzurlu olun ben başka bişey istemiyorum diyo.oğluna iyi görünüyor.şubat tatilinde iki gün geç gittik diye(aynı şehirdeyiz)Kapıdan içeri girer girmez ağlamaya başladı.bütün moralimiz bozuldu.aynı şehirdeyiz tatillerde onlarda kalma zorunluluğumuz var.bunu hiç anlamıyorum.gerçi çok şükür artık gidip gelmiyorum.eşime de söyledim çok görmek istiyosa kendisi buyursun gelsin diye.62 gün yoğun bakımda yattı yavrum doğru düzgün arayıp sormadı gelip gitmedi benden gelip gitme bekliyo çok bekler.benim erken doğum yapmamın ilk sebebi o kadındır Allah'a havale ediyorum.hergün her dakika strese soktu.iyce midem bulandı vesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…