2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ahahaha:)))bu kızlar Babalarına aşık olarak doğuyorlar bence hiiiç kıskanmasın eşin:)))benim eşimde ya bu kız beni hiç sevmiyo benimle hiç ilgilenmiyor diyo arada onda da var hafiften kıskançlık:)))oysa ki arya hiç kimseye gülmediği kadar ağzını ayıra ayıra Babasına kahkaha atıyo omzuna Yatıp sarılıyo sıpa:)))

Canım ya boşver takma artık kafana. Bak o kadının hakkında konuştukça bile strese girersin boşver

Ben de diyorum 2. Çocuk yok diye ciddi olduğumu anlamadı galiba o da biliyor 2 çocuk istediğimi çünkü ama zaman geçtikçe 2.den vazgectgimi anlayacak

Evet hissettir bunu. Bana soruyorlar ikinciyi dusunuyormusun diye. Yok diyorum bir tane yeter. O an bakışı var bana sorma arada tazelemezsem eskiye dönüyor ilgilenmiyor çünkü

Ay kızlar anlatacak kimse yok sinirimi buraya bosaltiyim dedim . Önümüzdeki hafta iznim bitiyor ve 2 ay yarım Gün calisma yasasından faydalancam. Patronum benden 1 ay sonra doğum yaptı ve geçen hafta bebeği alıp gelmiş şirkete besik koymuş orda bakıyor. Bende aradım daha nasilsin dedim cakisiyorum biz gekdik sen hala yoksun diyor. Bende söyledim yarım gün gelcem diye trip attı biz s3ni tam bkliyordük diyor . Birde utanmadan emzirmen devam ediyor mu diye soruyor yok biz ek gıdaya geçtik dicektim zor tuttum kendimi. Ne biçim insanlar ya Ayyy cok bunaldim

Canım ya boşver takma artık kafana. Bak o kadının hakkında konuştukça bile strese girersin boşver
Takmıyodum inan ki böyle boş insanları hiç takan bi insan değildim ama kadın beni bile bu hale getirdi.her tatil günü eşim üzerinde baskı hissedip yanına gidiyor çıldırıyorum buna.

Biz de dediğin gibi düzenli kaka yapıyordu çocuk sonra yapamamaya başladı kabız oldu 2 gün aşıdan tam bir hafta sonra ateş ishal huzursuzluk oldu o gün sabaha kadar uyumadı hep ağladı uykusuzluktan gözler kizardi bitkin düştü

Allah kimseye kadin patron vermesin ya bir de kadin olacaklar yeni doğum yapmis en cok o anlayis gostermesi lazim brn kamuda calisiyorum ve sefim erkek bin sukur o haksa isveren vermek zorunda

Kıyamam canım bende öyleydim on kilo verdim resmen sürekli kustugu için bırakamıyorum hic hep kucakta o mamalarda denedik bizde herkesi kabız yapan mama bizi ishal etti onuda kullanamadık biz dr lar bile şaşırdı kaç tane dr gittim ar mama ishal yapmaz dedi çok nazlı benim oğlan inşallah size yarar mama çünkü onu yedi mi hakkaten kusmuyor

Bunları karşılamıyor canım malesef biogia prebiyotik dimi ben maflor alıyorum o da probiyotik onuda karşılamıyor mesela

Takmıyodum inan ki böyle boş insanları hiç takan bi insan değildim ama kadın beni bile bu hale getirdi.her tatil günü eşim üzerinde baskı hissedip yanına gidiyor çıldırıyorum buna.
İnadına yapıyor belli ki bak sen gelmesen de oğlum gelir demeye getiriyor Sen boşver kuzunun keyfini çıkar

Cnm çok geçmiş olsun.beni de geçen sene tirmalamisti severken yeni doğmuştu üstüme çıkmaya beni sevmeye çalışıyordu.

Amin canım benim amiin inşallah

Allah kimseye kadin patron vermesin ya bir de kadin olacaklar yeni doğum yapmis en cok o anlayis gostermesi lazim brn kamuda calisiyorum ve sefim erkek bin sukur o haksa isveren vermek zorunda
Sorma canım ya hem kadın hemde B3n s3n 1 ay sonra k3ndini se doğum yaptı 6 senelik tazminatimj yakıp çıkmak da istemiyorum erkekler bazen daha iyi oluyor böyle konularda

Cnm sagdigim süt miktarı memede ki süt hakkında bilgi vermezmis ona takılma hem gayet iyi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…