- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.061
Ahahaha:)))bu kızlar Babalarına aşık olarak doğuyorlar bence hiiiç kıskanmasın eşin:)))benim eşimde ya bu kız beni hiç sevmiyo benimle hiç ilgilenmiyor diyo arada onda da var hafiften kıskançlık:)))oysa ki arya hiç kimseye gülmediği kadar ağzını ayıra ayıra Babasına kahkaha atıyo omzuna Yatıp sarılıyo sıpa:)))Bizimki sadece anne sütü ya bi ek gıdaya geçsin bak kızımı ben besleyecegim o zaman daha çok sevecek babasını diyor :) yatarken öpüyo bebeği eliyle iter gibi yapıyo o da istemiyo sanki, bi de ben öpeyim diyorum öyle duruveriyo bana eşim de kıskanıyoşimdi ek gıdada o doyuRunca ona opturecekmiş öyle diyor
Canım ya boşver takma artık kafana. Bak o kadının hakkında konuştukça bile strese girersin boşverAy gerçekten Dediğin gibiymiş siz bi kaç günlüğüne misafir olarak gidiyosunuz yaptığı muameleye bak.sonra da Kalkıp gelinlerden iyilik insanlık beklerler.çok beklerler.eşinde görüyordur umarım annesinin yaptıklarını.bizimki sinsi bana senden Allah Razı olsun beni hep arayıp soruyodun doğum yapana kadar diyor.oğluna da aramıyor sormuyor siz mutlu huzurlu olun ben başka bişey istemiyorum diyo.oğluna iyi görünüyor.şubat tatilinde iki gün geç gittik diye(aynı şehirdeyiz)Kapıdan içeri girer girmez ağlamaya başladı.bütün moralimiz bozuldu.aynı şehirdeyiz tatillerde onlarda kalma zorunluluğumuz var.bunu hiç anlamıyorum.gerçi çok şükür artık gidip gelmiyorum.eşime de söyledim çok görmek istiyosa kendisi buyursun gelsin diye.62 gün yoğun bakımda yattı yavrum doğru düzgün arayıp sormadı gelip gitmedi benden gelip gitme bekliyo çok bekler.benim erken doğum yapmamın ilk sebebi o kadındır Allah'a havale ediyorum.hergün her dakika strese soktu.iyce midem bulandı vesselam
Tamam canım 9 12 alacam simdi netten bakayım varsa alayımLcw de var 45 lira fiyati cesit olarak ta 2 tane gordum ben. Gri olani aldim. Birde lacivert var. Tavsiyem 6_9 almayin tam oluyor suan benimkine. 9_12 alin
Ben de diyorum 2. Çocuk yok diye ciddi olduğumu anlamadı galiba o da biliyor 2 çocuk istediğimi çünkü ama zaman geçtikçe 2.den vazgectgimi anlayacak
E orası doğru tabi utanır demeyeSeninki diyemes yüzü yoktur ztn ama benim gbi tatliş Kayınvalide adayı der bunu ayyy yemesinde yanımda yatsın
Takmıyodum inan ki böyle boş insanları hiç takan bi insan değildim ama kadın beni bile bu hale getirdi.her tatil günü eşim üzerinde baskı hissedip yanına gidiyor çıldırıyorum buna.Canım ya boşver takma artık kafana. Bak o kadının hakkında konuştukça bile strese girersin boşver
Biz de dediğin gibi düzenli kaka yapıyordu çocuk sonra yapamamaya başladı kabız oldu 2 gün aşıdan tam bir hafta sonra ateş ishal huzursuzluk oldu o gün sabaha kadar uyumadı hep ağladı uykusuzluktan gözler kizardi bitkin düştüRotavirüs mü yan etki yaptı.bizimki de kakasını düzenli yapmaya başlamıştı iki günde bire düüşmüştü.aşıdan sonra yine eskiye döndü bugün 5.gün fitil veridk artık .ysn etkisi mi.oldu acaba.sizde ne oldu
aaa güzelmiş valla canım ben de bakayım
Allah kimseye kadin patron vermesin ya bir de kadin olacaklar yeni doğum yapmis en cok o anlayis gostermesi lazim brn kamuda calisiyorum ve sefim erkek bin sukur o haksa isveren vermek zorundaAy kızlar anlatacak kimse yok sinirimi buraya bosaltiyim dedim . Önümüzdeki hafta iznim bitiyor ve 2 ay yarım Gün calisma yasasından faydalancam. Patronum benden 1 ay sonra doğum yaptı ve geçen hafta bebeği alıp gelmiş şirkete besik koymuş orda bakıyor. Bende aradım daha nasilsin dedim cakisiyorum biz gekdik sen hala yoksun diyor. Bende söyledim yarım gün gelcem diye trip attı biz s3ni tam bkliyordük diyor . Birde utanmadan emzirmen devam ediyor mu diye soruyor yok biz ek gıdaya geçtik dicektim zor tuttum kendimi. Ne biçim insanlar ya Ayyy cok bunaldim
Kıyamam canım bende öyleydim on kilo verdim resmen sürekli kustugu için bırakamıyorum hic hep kucakta o mamalarda denedik bizde herkesi kabız yapan mama bizi ishal etti onuda kullanamadık biz dr lar bile şaşırdı kaç tane dr gittim ar mama ishal yapmaz dedi çok nazlı benim oğlan inşallah size yarar mama çünkü onu yedi mi hakkaten kusmuyorGunaydin kizlar
Yine uykusuz bi gece daha gecirdim. Bugn 4 saat uyuyabildim
Gece uykulari niye duzene girmiyo bilmiyorum. Cok fazla kusuyo zaten. Gece de hep kustu. Artik kusma onleyen mamalar varmis onu vermeyi dusunuyorum.
Cunku uykusuz kaldikca ben bitiyorum. Cok kilo verdim. Belki dogumdan onceki halimden daha zayif olmusumdur
Bunları karşılamıyor canım malesef biogia prebiyotik dimi ben maflor alıyorum o da probiyotik onuda karşılamıyor meselaKızlar ben acil bişey sorcm size bu kullandığımız damlaları biogia ve sab simplex kullanyrm ben aile hekimine yazdırsam sigortayla almammın bi faydası olur mu fşyat açısından .yoksa özel damla mı bunkar yazılmıyo mu
İnadına yapıyor belli ki bak sen gelmesen de oğlum gelir demeye getiriyor Sen boşver kuzunun keyfini çıkarTakmıyodum inan ki böyle boş insanları hiç takan bi insan değildim ama kadın beni bile bu hale getirdi.her tatil günü eşim üzerinde baskı hissedip yanına gidiyor çıldırıyorum buna.
Cnm çok geçmiş olsun.beni de geçen sene tirmalamisti severken yeni doğmuştu üstüme çıkmaya beni sevmeye çalışıyordu.Kuzum benim, Ekin iyi ama ben bugün deliye döndüm :)))
Sokak kedisi tırmaladı elimi ve baya kanadı.küçük ama derin bir kesik.
Sabahtan sağlık ocağına gittim, ekine rotavirus aşısını yaptırdım ve idrar tahlili istedim kendim için. Şüphelerim vardı ameliyattan sonra.
Enfeksiyon çıktı, antibiyotik tedavisi olacağım.
Kedi olayını oradaki görevlilere sordum, hastaneye gidin dediler. Neyse, Öğleden sonra hastaneye gittim, yurtdışına gideceğim diye iki dozu aynı anda yaptılar. Şu anda kollarımı kaldıramıyorum :)))))
Buraya kadar güzel Amaaaa, kuduz aşısı olanları takip amaçlı ( doz bakımından) kayıt altına aldıkları için yurtdışı çıkış izni vermeyebiliyorlar. Yarın kuduz merkezine gidip soracağım, diğer doz da cmt günü olacak. İnşallah açıktırlar. Bana belge vs vermeleri lazım yoksa tiran havaalanından geri dönmek zorunda kalabilirim.
Türkiye çıkış verse de Arnavutluk giriş yapmayabilirmiş.
Cmt günü gideceğim için de aşıyı geciktiremiyorum yoksa etkisi olmuyor.
Kafam kazan gibi oldu valla, ateş vs gibi yan etkileri de var. İnşallah olmaz.
Hayırlısı olsun, bu kadarıyla kalsın inşallah :))
Aynennn canım benim inadına yapıyor eminim ama oğlunun zorla gittiğini de çok iyi biliyordur o da ona yeter:)İnadına yapıyor belli ki bak sen gelmesen de oğlum gelir demeye getiriyor Sen boşver kuzunun keyfini çıkar
Amin canım benim amiin inşallahBen tatilde 10 gün çekemiyorum aynı evin içinde sen bir de birlikte yaşıyorsun çok çok zordur Rabbim yardımcın olsun varsa başka eve çıkma düşünceniz en kısa zamanda da gerçekleşsin inşallah ve kimseye de kayinvalideyle birlikte yaşamayı nasip etmesin
Sorma canım ya hem kadın hemde B3n s3n 1 ay sonra k3ndini se doğum yaptı 6 senelik tazminatimj yakıp çıkmak da istemiyorum erkekler bazen daha iyi oluyor böyle konulardaAllah kimseye kadin patron vermesin ya bir de kadin olacaklar yeni doğum yapmis en cok o anlayis gostermesi lazim brn kamuda calisiyorum ve sefim erkek bin sukur o haksa isveren vermek zorunda
Cnm sagdigim süt miktarı memede ki süt hakkında bilgi vermezmis ona takılma hem gayet iyi bence.2. Ay kontrolünde 5800 du canım doktor gayet iyi demişti. Dün kendimi mi çok yorum bilmiyorum sutumun çok yetmediği hissettim çünkü sık sık emmek istedi uyuyamadi kızım. Sutu sagip bakayim ddim sutum gelmedi. Hemen bol bol su içip süt içtim helva yedim ballı su içtim fln. Gecesinde rahatlik emdi uyudu. Bugün yine merak ettim tek gogsumden emzirdikten sonra sagdim 2 gogsumden ancak 150 ml çıktı, bana az gibi geldi ama bu konuda çokta bilgim yok daha önce çok süt sagmamistim
Bizde de genelde ağlama oluyor.sancı yapıyor sanırımKızlar meraba oğlum kaka yaparken çok ağlıyor kabız da değil neden bu kadar ağlıyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?