- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.081
Senin işin zor 2 gelin biri kesin cekistirirbizde Gelinleri çekişrieme topigi açalım o zaman ztn doğmamış gelinimden nefret ediorum ben galiba
Maşallah kuzunaaa Allah esirgesin.filinta gibi delikanlı olsun evlensin inşallah çooook mutlu olsun:)sende cici bi kv ol naz kapris yapma oğlun istediği zaman gelsin sana ailesiyle mutlu olsun onlara zaman ayırsın:)Kızlar 3 aylık olduk boy 65 kilo 6600 oğlumun boyu kilosunu yiyor resmen neyse ilerde filinta gibi delikanlı olur inşallah
Totsandmore diye bi site var oradan alacamNereden vereceksin siparişi canim guvenip te alamıyorum ki baktim dün cok site var. Gercek midir acaba onlar ikilemde kaliyorum
Benim kızım da çok korkuyor.hatta şimdi ağlayarak uyandı. İnşallah ise yarar bu dua cnm.Annem bir dua vermişti bana yarın bulayım da yazayım buradan korku içindi
Cnm boşver. Emin ol dört duvarın hiç önemi yok. Tek göz oda olsun içinde mutlu olun. İnşallah kendi eviniz olduğunda en güzelini yaparsın.Teşekkür ederim canım benim düşünüyorum tabii inşallah elimden geldiğince onlem almaya çalışıyorum çünkü aynı odaya bir çocuk daha sığdıramam malum kv çok sevdiği odasını veremiyor oğluma
Totsandmore diye bi site var oradan alacam
Arkadaşım aldı da çok memnun
Cnm maalesef bebeklerin bir çok ilacını devlet karşılamıyor. Bu gaz damlaları da dahil.Kızlar ben acil bişey sorcm size bu kullandığımız damlaları biogia ve sab simplex kullanyrm ben aile hekimine yazdırsam sigortayla almammın bi faydası olur mu fşyat açısından .yoksa özel damla mı bunkar yazılmıyo mu
Peki bunun için herhangi birşey yaptın mı canım yazık çok üzülüyorum gözünden yaş geliyor sesi kısılıyorBizde de genelde ağlama oluyor.sancı yapıyor sanırım
Cnm önce bir sakın ol.ben memlekete gitmiştim sütüm resmen fiskiriyordu. Tam eve döneceğim zaman tatsız bir olay yaşadım eve geldim süt yok o kadar az ki 30 ml zor çıktı o da su gibi. Çok üzüldüm hemen mama aldik. Ama emzirmeye hiç bırakmadım. Süt için maltana hurma aktarlarda satılan süt çayı vs denedim. Dinlendim şuan eskiye yaklaşıyoruz. Üzme kendini toparlar seninki de.Kızlar ya benim sütüm çok azaldı. Hani bu sefer ciddi ciddi azaldı. Gün içinde dinleniyorum da. Spora gitmeden sağayım dedim, bir memeyi emzirdim biraz ondan biraz da emmediğü göğüsten derken 20 ml çıktı şaka gibi. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Ne yiyim ne içiyim ben şimdi bana bir akıl verin nolur, stresten oldu kesin ya sütüm kesilir böyle giderse Allah korusun
Benimki doğuma gelmedi eşim bana çaktırmıyo ama o da üzülmüş bu duruma ablasıyla mesajlasmalarini okudumAy gerçekten Dediğin gibiymiş siz bi kaç günlüğüne misafir olarak gidiyosunuz yaptığı muameleye bak.sonra da Kalkıp gelinlerden iyilik insanlık beklerler.çok beklerler.eşinde görüyordur umarım annesinin yaptıklarını.bizimki sinsi bana senden Allah Razı olsun beni hep arayıp soruyodun doğum yapana kadar diyor.oğluna da aramıyor sormuyor siz mutlu huzurlu olun ben başka bişey istemiyorum diyo.oğluna iyi görünüyor.şubat tatilinde iki gün geç gittik diye(aynı şehirdeyiz)Kapıdan içeri girer girmez ağlamaya başladı.bütün moralimiz bozuldu.aynı şehirdeyiz tatillerde onlarda kalma zorunluluğumuz var.bunu hiç anlamıyorum.gerçi çok şükür artık gidip gelmiyorum.eşime de söyledim çok görmek istiyosa kendisi buyursun gelsin diye.62 gün yoğun bakımda yattı yavrum doğru düzgün arayıp sormadı gelip gitmedi benden gelip gitme bekliyo çok bekler.benim erken doğum yapmamın ilk sebebi o kadındır Allah'a havale ediyorum.hergün her dakika strese soktu.iyce midem bulandı vesselam
Yok cnm maalesef. Gaz damlaları kimyon rezene vermekten başka elimden bir şey gelmedi. Ayakta gezdiriyor babası o zaman susuyor yoksa çok ağlıyor kakasını yapacağı zaman. Ama dün yaptı kakasını hiç haberim olmadı.Peki bunun için herhangi birşey yaptın mı canım yazık çok üzülüyorum gözünden yaş geliyor sesi kısılıyor
Bizimki de bazen oluyor ben de rezene kimyon yiyorum damla da veriyorum geçer inşallah canım elimizden başka bişey gelmiyorYok cnm maalesef. Gaz damlaları kimyon rezene vermekten başka elimden bir şey gelmedi. Ayakta gezdiriyor babası o zaman susuyor yoksa çok ağlıyor kakasını yapacağı zaman. Ama dün yaptı kakasını hiç haberim olmadı.
Cnm bizimki de aynıydı başlarda herkes benim ne kadar yorulduğumu söyleyince aklı başına geldi.Kızlar çok mutsuzum birkaç gündür temizliğe dair birsey yapamıyorum ve dağ gibi biriken utulrnecekçamaşırlar kızım gündüz uymadığı gibi gece bu saatlerde uyumaya başladı ne yaparsam yapim uyumuyordu bugün 10.30 daa uyumasını erken uyudu diye sevinirken acil olan ütüleri yapim dedim kurdum masayı uykusunda hapsurdu ve bu saate kadar uyutamadim çünkü bir yandan da gaz sorunumuz var ben uyutmaya çalışırken masa zaten kurulu sevgili eşim yapsa ya ütüyü yada gelse kendi uyutsa ben yapsam çok yorgunum deyip duruyor elini taşın altına koymuyor ağladım bugün yine tek dediği şey strese girme senin yüzünden hiç yardımcı olmuyorsun desem çok yorgunum der kızlar ben kendimi özledim eşim hiç yardimci olmuyor bana hiç düşündüğüm gibi değilmiş babalığı yorgunluğu ağır basıyor çok seviyor ama yorgun...
İnşallah canım ben okuyorum sanki iyi geliyor gibi ama ben öyle inandığım için mi bilmiyorum:))Benim kızım da çok korkuyor.hatta şimdi ağlayarak uyandı. İnşallah ise yarar bu dua cnm.
1304' ncu sayfada paylaştım canım duayıBenim kızım da çok korkuyor.hatta şimdi ağlayarak uyandı. İnşallah ise yarar bu dua cnm.
Sağol canım ya cici olmaya çalışırımMaşallah kuzunaaa Allah esirgesin.filinta gibi delikanlı olsun evlensin inşallah çooook mutlu olsun:)sende cici bi kv ol naz kapris yapma oğlun istediği zaman gelsin sana ailesiyle mutlu olsun onlara zaman ayırsın:)
Bebeğim dinlenmek ve stresten uzak durarak bol su tüketmek sür yapıyor evet..ama stres sinir olmamak elde değil ki maalesef..
Komposto felan iç bol bol
İşi ağır bi İş mi canım
Ah bu baz erkeklerin canı da tatlı oluyor
Aöa sen ağlama lütfen bebeğini de seni de etkiler
Bazen insanın dayanma noktası kalmıyor anlıyorum
Eve yardımcı felan çağırabilecek maddi durum varsa kolaylık olur temizliğe ütüye halıya örneğin
Düşünüyorum valla
Çevremde kullananlar çok memnun
Bi iki haftaya sipariş vereceğim inş
bakalım biz de nasıl olacak
Bebelac gold un nutrikonfor diye bir maması var eczanelerde ben onu veriyorum gaz icin ama kusmayi da önlüyor muşGunaydin kizlar
Yine uykusuz bi gece daha gecirdim. Bugn 4 saat uyuyabildim
Gece uykulari niye duzene girmiyo bilmiyorum. Cok fazla kusuyo zaten. Gece de hep kustu. Artik kusma onleyen mamalar varmis onu vermeyi dusunuyorum.
Cunku uykusuz kaldikca ben bitiyorum. Cok kilo verdim. Belki dogumdan onceki halimden daha zayif olmusumdur
Ayniyiz cnm saat 6 oldumu başlıyor.gunaydin herkese
kizlar rota herkeste ayni yan etkiyi yapmaz.bence birbirinizden etkilenip karar almayin.ben bu topikte 2 3 kiside boyle yan etki okudum.yine kendi fikriniz ama bir arastirin derim.
bizimde yaklasik 1 haftadir aksamlari uyumamak icin aglama kriizlerimiz basladi.gun icinde bunalmadigim kadar bunaltiyor 1 saatte beni.kucagima yatiriyorum ayagima yatiriyorum yok ciglik cigliga.az sakinlestirip geri yatiriyorum basa donuyoruz.karni tok alti temiz ama mumkun diil yatmiyor.aglaya aglaya emzikle zorla uykuya geciyor.insallah gecicu bir durumdur.simdi uykularini geri cekmeye calisicam saat olarak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?