2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar 3 aylık olduk boy 65 kilo 6600 oğlumun boyu kilosunu yiyor resmen neyse ilerde filinta gibi delikanlı olur inşallah
Maşallah kuzunaaa Allah esirgesin.filinta gibi delikanlı olsun evlensin inşallah çooook mutlu olsun:)sende cici bi kv ol naz kapris yapma oğlun istediği zaman gelsin sana ailesiyle mutlu olsun onlara zaman ayırsın:)

Cnm boşver. Emin ol dört duvarın hiç önemi yok. Tek göz oda olsun içinde mutlu olun. İnşallah kendi eviniz olduğunda en güzelini yaparsın.

Cnm maalesef bebeklerin bir çok ilacını devlet karşılamıyor. Bu gaz damlaları da dahil.

Cnm önce bir sakın ol.ben memlekete gitmiştim sütüm resmen fiskiriyordu. Tam eve döneceğim zaman tatsız bir olay yaşadım eve geldim süt yok o kadar az ki 30 ml zor çıktı o da su gibi. Çok üzüldüm hemen mama aldik. Ama emzirmeye hiç bırakmadım. Süt için maltana hurma aktarlarda satılan süt çayı vs denedim. Dinlendim şuan eskiye yaklaşıyoruz. Üzme kendini toparlar seninki de.

Benimki doğuma gelmedi eşim bana çaktırmıyo ama o da üzülmüş bu duruma ablasıyla mesajlasmalarini okudum ablası Almanya'dan geldi doğum sonrası annesi memleketten gelmedi. Benim hem annem hem babam doğumda yanımdaydı Allah razı olsun. Canım ben Kayseri de okudum orada çok talip olurdu teyzeler bize ve biz Kayseri gelini olmak zor diye duyardık 60 yaşına da girsen kv hayattaysa sürekli gidip evinde hizmet etmek gerekirmiş bayram temizliği vs senin yapman gerekirmiş derlerdi

Canlar Siz oğluşları hastanede mi yoksa özel sünnetçide mi sünnet ettiniz acaba?
Birde sünnet olunca büyük numara mı bez kullanmalıyım acaba?

Peki bunun için herhangi birşey yaptın mı canım yazık çok üzülüyorum gözünden yaş geliyor sesi kısılıyor
Yok cnm maalesef. Gaz damlaları kimyon rezene vermekten başka elimden bir şey gelmedi. Ayakta gezdiriyor babası o zaman susuyor yoksa çok ağlıyor kakasını yapacağı zaman. Ama dün yaptı kakasını hiç haberim olmadı.

Bizimki de bazen oluyor ben de rezene kimyon yiyorum damla da veriyorum geçer inşallah canım elimizden başka bişey gelmiyor

Cnm bizimki de aynıydı başlarda herkes benim ne kadar yorulduğumu söyleyince aklı başına geldi.

Güvenli yerden sipariş et sahteleri oluyormuş.

Bebelac gold un nutrikonfor diye bir maması var eczanelerde ben onu veriyorum gaz icin ama kusmayi da önlüyor muş

Ayniyiz cnm saat 6 oldumu başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…