- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.101
Aa evet sen yazınca aklıma geldi.bir tutam dereotunu ilaç gibi su ile yiyip yutuyorumcanım her gün bir tutam dereotu ye bol su iç.humana still tee de artırıyor. güzelce de uyu dinlen.öğlen ve akşam salata yeşillik ye. bir de çok fazla düşünme.sütü kaç cc miş neymiş diye inekler düşünüyor mu
ne kadar az kafaya takarsan o kadar çok sütün olur. bebeğin aç değilse sıkıntı yok. ağlıyor mu açlıktan?
Çok doğru söyledin canım benim çok teşekkür ederim...Aynen öyle inşallah huzur mutluluk sağlık olsun da gerisi boşCnm boşver. Emin ol dört duvarın hiç önemi yok. Tek göz oda olsun içinde mutlu olun. İnşallah kendi eviniz olduğunda en güzelini yaparsın.
Cnm bende vermiyordum ama bir ara tükendim artık geceleri vermeye başladım. Şimdi bırakıyoruz yavaş yavaş çünkü yemek istemiyor.gözü kapalıyken kandirabiliyorum sadece. Doktoruna sor dediğim mamayı yada başka önerir belkiEvet cok zor gercekten sanki ikiz bebek bakiyor gibiyim. Hergun bi dolu camasir yikiyorum. Kustugu icin sanirim doymak bilmiyor. Normalde mama vermiyorum.
Böyle durumlarda biraz ağrı kesici ver canım. Gazdan dolayı sıkıntı yaşıyor zaten bir de ustune karın ağrısı çekiyorsa o zaman çok ağlar bebekler. Gazına birşey yapamıyoruz ama ağrısını biraz olsun dindirebiliriz.Bizimki de bazen oluyor ben de rezene kimyon yiyorum damla da veriyorum geçer inşallah canım elimizden başka bişey gelmiyor
Allah kolaylıklar versin kuzum ben bi eve yetişemiyorum senin maşallahın var. Böyle azimli annenin kızı okumaz mı hiçEvet cnm 4 hafta oldu başlayalı.gidiyrm.bazen çok zor oluyo eylül gece uyumazsa .mesela bugün gece sadece 2 saat uyudu kakasını yapamdığı için .sabah 6.30 da kalktımmderse gittim.16.30 da eve eldim ama ayakta duracak halim kalmamıştı.allahtan kv baktı da raz uyudum.emziremediğim için göğsüm çok şişmişti.okulda emzirme odası falan da yok ki.makineyle sağm.neyse de zor bi gündü.ama böyle böyle geçecek inş.bişeyler yaomaya çalışyrm.sınavlarım 3 hafta sonra şimdiden çalışmaya başladım.ılurda o zaman rahatsız falan olurda çalışamam die.zor güzel eğlenceli yorucu bi hayat yani.kzıımı okutmamaya karar verdim.:)))
???Canlar Siz oğluşları hastanede mi yoksa özel sünnetçide mi sünnet ettiniz acaba?
Birde sünnet olunca büyük numara mı bez kullanmalıyım acaba?
Ben henüz sünnet ettirmedim ama tercihim hastane olacaktır. Sünnet ettirince hem büyük bez kullan hem de kağıt yada plastik bardak ların tepesini kes bebeğin önüne koy öyle bezi kapat. Bez temas edince ilk gün biraz sıkıntı oluyor böylece o teması kesmiş olursun. Ertesi gün geçer zaten.
Devlet hastanesinde yaptirdik canim. Bezini ayni kullandim ben.
Trkrar etmesin İnsallah. Sana da cook gecmis olsun canim. Nazara mi geldin sen ya. Uzulme lutfen daha beterleri uzak dursun diye temenni edelim. Sag salim evine donersin insallahŞimdilik iyi Batı, ağrısı yok ama antibiyotik devam ediyor. 10 gün içecek bu sefer. 7 gün kulak için yeterli olmuyormuş.
Saol canim. Ise baslamama az kaldı canim 4. Ayına girecek ben ise başlayacagım en büyük istediğim 6 ay sadece anne sütü vermek ama çalışırken başarabilir miyiz bilmiyorum aslında en büyük endişem o sagdigim süt yetecek mj vsCnm sagdigim süt miktarı memede ki süt hakkında bilgi vermezmis ona takılma hem gayet iyi bence.
Ayrilmak yok o halde bi tarih belirliyoruzAllah nasıp ederse ıkıncı oğlanı da sızın ucunculerle yaparım :)
Aynen bacim helalTaby dmat önemli kızımi mutlu etmesi lazım el üstünde tutması lazım.o yüzden damada iyi davranmak şart bacım
Çok pis imrendimEsim de gorusmuyor canim bir suredir telefonla gorusuyo gitmiyo mrmleketine
Evet canim internetten. Henuz kullanamiyorum :) yok su an en ygun vakit ergonomik oldugu icin.Kullanabiliyor musun canım daha erken diye biliyorum bizler için internetten mi sipariş verdin hayırlı olsun
Giydinmi bebisi annesi merak ettimEvet canim internetten. Henuz kullanamiyorum :) yok su an en ygun vakit ergonomik oldugu icin.
Canim takinti haline getirme. Bak ben de her hareketini kafaya takmaya basladim. Halbuki kotu niytle yapmadigi seylerde oluyor. Her hareketinin altinda bisey ariyorum. Bizi bu duruma onlar getirdi aslinda. Simdi paranoyak oldum kendi adima soyleyim :)Bizi yıldırıp bu şehirden gitmemize sebep olduktan sonra uzunca bi müddet gelip yatıya kalmaz diye ümit ediyorum.hatta küsüp hiiiiiç gelmemesini ümit ediyorum.iyce sinirlerimi bozuyo kadın benim ya
Sen bi dükkan açılışı yap tarihe karar veririsAyrilmak yok o halde bi tarih belirliyoruzben her tarihe uyarim :)
Yok kuzum ya ufakligi koyarken bi yeri mi aciyor diye korkuyorum.bacaklarini becerebilmis degilim. Ama cihan bayildi. Anne tak döndür beni diyor :) simdilik cihani aliyorumGiydinmi bebisi annesi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?