2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Aa evet sen yazınca aklıma geldi.bir tutam dereotunu ilaç gibi su ile yiyip yutuyorum

Evet cok zor gercekten sanki ikiz bebek bakiyor gibiyim. Hergun bi dolu camasir yikiyorum. Kustugu icin sanirim doymak bilmiyor. Normalde mama vermiyorum.
Cnm bende vermiyordum ama bir ara tükendim artık geceleri vermeye başladım. Şimdi bırakıyoruz yavaş yavaş çünkü yemek istemiyor.gözü kapalıyken kandirabiliyorum sadece. Doktoruna sor dediğim mamayı yada başka önerir belki

Bizimki de bazen oluyor ben de rezene kimyon yiyorum damla da veriyorum geçer inşallah canım elimizden başka bişey gelmiyor
Böyle durumlarda biraz ağrı kesici ver canım. Gazdan dolayı sıkıntı yaşıyor zaten bir de ustune karın ağrısı çekiyorsa o zaman çok ağlar bebekler. Gazına birşey yapamıyoruz ama ağrısını biraz olsun dindirebiliriz.

Allah kolaylıklar versin kuzum ben bi eve yetişemiyorum senin maşallahın var. Böyle azimli annenin kızı okumaz mı hiç

Ben henüz sünnet ettirmedim ama tercihim hastane olacaktır. Sünnet ettirince hem büyük bez kullan hem de kağıt yada plastik bardak ların tepesini kes bebeğin önüne koy öyle bezi kapat. Bez temas edince ilk gün biraz sıkıntı oluyor böylece o teması kesmiş olursun. Ertesi gün geçer zaten.

Şimdilik iyi Batı, ağrısı yok ama antibiyotik devam ediyor. 10 gün içecek bu sefer. 7 gün kulak için yeterli olmuyormuş.
Trkrar etmesin İnsallah. Sana da cook gecmis olsun canim. Nazara mi geldin sen ya. Uzulme lutfen daha beterleri uzak dursun diye temenni edelim. Sag salim evine donersin insallah

Cnm sagdigim süt miktarı memede ki süt hakkında bilgi vermezmis ona takılma hem gayet iyi bence.
Saol canim. Ise baslamama az kaldı canim 4. Ayına girecek ben ise başlayacagım en büyük istediğim 6 ay sadece anne sütü vermek ama çalışırken başarabilir miyiz bilmiyorum aslında en büyük endişem o sagdigim süt yetecek mj vs

Bizi yıldırıp bu şehirden gitmemize sebep olduktan sonra uzunca bi müddet gelip yatıya kalmaz diye ümit ediyorum.hatta küsüp hiiiiiç gelmemesini ümit ediyorum.iyce sinirlerimi bozuyo kadın benim ya
Canim takinti haline getirme. Bak ben de her hareketini kafaya takmaya basladim. Halbuki kotu niytle yapmadigi seylerde oluyor. Her hareketinin altinda bisey ariyorum. Bizi bu duruma onlar getirdi aslinda. Simdi paranoyak oldum kendi adima soyleyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…