2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Yok kuzum ya ufakligi koyarken bi yeri mi aciyor diye korkuyorum.bacaklarini becerebilmis degilim. Ama cihan bayildi. Anne tak döndür beni diyor :) simdilik cihani aliyorum
İyi en azından onda kullaniosun onu kanguru ya bebisi arabaya at bari çık gez

Biz temizligi cogunlukla haftasonu esimle yapiyoruz. Yapiyor ama soyleniyor
Yaparken sinirleniyor. Hay Allah razi olsun senden diyorum az yumusar gibi oluyor:) benim esim temizlik hastasi. Ben yapamadigim icin mecbur kaliyor cunku rahatsiz oluyor oturamiyor o sekilde.
İki cocukla evi tertemiz olan her gun bi yeri temizleyen arkadaslar varsa helal olsun diyorum ben beceremiyorum. Cokta imreniyorum. Yapanlar var demek ki sorun Bende diyorum.

Bu saatlerde topigin anasini aglatiyorum. Heralde herkes zayiflama topigine kaciyor insanbul oraya nasil olsa gelemez diye Cocuklari uyuturken tlfnu elime aliyorum napim :)
Taha da bildiğin horluo idil okula gitti bugün uyuyo ondan idil ewdeykwn uykusuz bebis

Calpol var ondan bir çay kaşığı versem hemen etki eder mi

Kendisi gelmeyip senden de gelip gitme beklemiyosa en iyi kv o bence:)))gelmesinler daha iyi.allah Muhtaç etmesin.benim kv de gelip gitmedi arayıp sormadı doğru düzgün.umrumda da değil açıkcası.benden beklemesi çok tuhaf.gerçi kadın Başlı başına kendisi tuhaf yaptığı hareketlerin tuhaf olması gayet normal.eşimin ailesi Kayserili değil canım seneler önce buraya yerleşmişler.ya benim kv problemi gelin bana hizmet etsin evimi temizlesin vs vs değil esasında.onun problemi kötü kalbi.oğlunu kıskanıyor resmen benimle kızımdan.oğlunun bütün boş zamanını kendisine ayırmasını istiyo.benimle kızıma zaman ayırınca onu hazmedemiyor.bütün Nazım'ı kaaprisimi çeksin her dk Yanımda olsun benim isteklerim olsun istiyor. Çok çok afedersin e çüş yani diyesim geliyo.

Benim kv kötü niyetle yapmadığı tek şey oğlu:)))oğlunun hatrına onu çok Sevdiğim için sabrediyorum yaptığı fesatlıklara

Canlar süt sagma makinasıni manuel mi kullanıyorsunuz elektriklimi? Ben manuel kullanıyorum ama zor oluyor gibi elektrikli kullanipta memnun olan yada pişman olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…