- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.121
İyi en azından onda kullaniosun onu kanguru ya bebisi arabaya at bari çık gezYok kuzum ya ufakligi koyarken bi yeri mi aciyor diye korkuyorum.bacaklarini becerebilmis degilim. Ama cihan bayildi. Anne tak döndür beni diyor :) simdilik cihani aliyorum
Biz temizligi cogunlukla haftasonu esimle yapiyoruz. Yapiyor ama soyleniyorTeşekkür ederim canım öyle diyor benim ütüleri yapma diyor kızımın ütüleri ne yeltendim yapmadım strese girmicem artık haklısın yemek bile yapmıyorum şu andan itibarengelsin kendi yapsın yemekleri
Takip cikarmak cok kolay onda bi sorun yok ama minik adamin nasil duracagi sorunİyi en azından onda kullaniosun onu kanguru ya bebisi arabaya at bari çık gez
Ehhehe :)) benim tükan tadilata girdiSen bi dükkan açılışı yap tarihe karar veriris
Vardı bi foto bu bak bakalim bi canımTakip cikarmak cok kolay onda bi sorun yok ama minik adamin nasil duracagi sorun
Sen bana bi foto atsan olmaz mi arkidesim ayaklarini
Ayyy ilahi delü yaEhhehe :)) benim tükan tadilata girdi
Taha da bildiğin horluoBu saatlerde topigin anasini aglatiyorum. Heralde herkes zayiflama topigine kaciyor insanbul oraya nasil olsa gelemez diyeCocuklari uyuturken tlfnu elime aliyorum napim :)
Ay en de alacam çok uyuşuğumSahihuban aldim canim site gayet organik geldi. Cok tesekkur ederim.sen demesen siteyi bulamazdim sanirim digerleri güvenilir gelmedi. Gelsin bakalim deneyelim.
Calpol var ondan bir çay kaşığı versem hemen etki eder miBöyle durumlarda biraz ağrı kesici ver canım. Gazdan dolayı sıkıntı yaşıyor zaten bir de ustune karın ağrısı çekiyorsa o zaman çok ağlar bebekler. Gazına birşey yapamıyoruz ama ağrısını biraz olsun dindirebiliriz.
Kendisi gelmeyip senden de gelip gitme beklemiyosa en iyi kv o bence:)))gelmesinler daha iyi.allah Muhtaç etmesin.benim kv de gelip gitmedi arayıp sormadı doğru düzgün.umrumda da değil açıkcası.benden beklemesi çok tuhaf.gerçi kadın Başlı başına kendisi tuhaf yaptığı hareketlerin tuhaf olması gayet normal.eşimin ailesi Kayserili değil canım seneler önce buraya yerleşmişler.ya benim kv problemi gelin bana hizmet etsin evimi temizlesin vs vs değil esasında.onun problemi kötü kalbi.oğlunu kıskanıyor resmen benimle kızımdan.oğlunun bütün boş zamanını kendisine ayırmasını istiyo.benimle kızıma zaman ayırınca onu hazmedemiyor.bütün Nazım'ı kaaprisimi çeksin her dk Yanımda olsun benim isteklerim olsun istiyor. Çok çok afedersin e çüş yani diyesim geliyo.Benimki doğuma gelmedi eşim bana çaktırmıyo ama o da üzülmüş bu duruma ablasıyla mesajlasmalarini okudumablası Almanya'dan geldi doğum sonrası annesi memleketten gelmedi. Benim hem annem hem babam doğumda yanımdaydı Allah razı olsun. Canım ben Kayseri de okudum orada çok talip olurdu teyzeler bize ve biz Kayseri gelini olmak zor diye duyardık 60 yaşına da girsen kv hayattaysa sürekli gidip evinde hizmet etmek gerekirmiş bayram temizliği vs senin yapman gerekirmiş derlerdi
Benim kv kötü niyetle yapmadığı tek şey oğlu:)))oğlunun hatrına onu çok Sevdiğim için sabrediyorum yaptığı fesatlıklaraCanim takinti haline getirme. Bak ben de her hareketini kafaya takmaya basladim. Halbuki kotu niytle yapmadigi seylerde oluyor. Her hareketinin altinda bisey ariyorum. Bizi bu duruma onlar getirdi aslinda. Simdi paranoyak oldum kendi adima soyleyim :)
Hastanede cicuk cerrahi sunnet etti oğlumu bence hastanede yaptirinCanlar Siz oğluşları hastanede mi yoksa özel sünnetçide mi sünnet ettiniz acaba?
Birde sünnet olunca büyük numara mı bez kullanmalıyım acaba?
TemizzzzÇok pis imrendim
Bak sen CihanaYok kuzum ya ufakligi koyarken bi yeri mi aciyor diye korkuyorum.bacaklarini becerebilmis degilim. Ama cihan bayildi. Anne tak döndür beni diyor :) simdilik cihani aliyorum
Ay biraz erteleme oldunbendeAl bacim uyuşma
Eder canım. Bazen herşeyi yaptığım halde susmuyorsa bende veriyorum belki ağrısı vardir diye.Calpol var ondan bir çay kaşığı versem hemen etki eder mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?