- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.141
Ben elektrikli lansinoh kullanıyorum memnunumCanlar süt sagma makinasıni manuel mi kullanıyorsunuz elektriklimi? Ben manuel kullanıyorum ama zor oluyor gibi elektrikli kullanipta memnun olan yada pişman olan varmı?
Tamam canım çok sağol iyi oldu yazdığınEder canım. Bazen herşeyi yaptığım halde susmuyorsa bende veriyorum belki ağrısı vardir diye.
Canim gecici bir durum bende kafayi yiyecektim alti temiz karni tok uyumuyodu zaman zaman degisiyo huylari iki gundur iyi uyuyo sinra bi bakiyorum bu dedigimin tersi oluyo ve hic uyumuyo hersey duzene girecek zamanla insallahgunaydin herkese
kizlar rota herkeste ayni yan etkiyi yapmaz.bence birbirinizden etkilenip karar almayin.ben bu topikte 2 3 kiside boyle yan etki okudum.yine kendi fikriniz ama bir arastirin derim.
bizimde yaklasik 1 haftadir aksamlari uyumamak icin aglama kriizlerimiz basladi.gun icinde bunalmadigim kadar bunaltiyor 1 saatte beni.kucagima yatiriyorum ayagima yatiriyorum yok ciglik cigliga.az sakinlestirip geri yatiriyorum basa donuyoruz.karni tok alti temiz ama mumkun diil yatmiyor.aglaya aglaya emzikle zorla uykuya geciyor.insallah gecicu bir durumdur.simdi uykularini geri cekmeye calisicam saat olarak bakalim
Kızlar astronot tulumu dışarı çıkarken mi giydireceksiniznerden alcan cnm ben de düşünüyorum
Hızlı mi oluyor canım? Ben baya uğraşıyorum çünkü. Yakında ise de başlayıp is yerinde de sağacagim için hızlı olması önemli benim icinBen elektrikli lansinoh kullanıyorum memnunum
Canim hızını ayarlayabiliyorsub ama ben manuel kullanamadim çok zor geldi bu çok rahat 7 dk yetiyor benim sütumu5sagmayaHızlı mi oluyor canım? Ben baya uğraşıyorum çünkü. Yakında ise de başlayıp is yerinde de sağacagim için hızlı olması önemli benim icin
Cnm bebişin nasıl oldu .Kizz sen benim bebemi mi gordun ruyanda hemde kosarkenyaa bende istiyorum bende
Benim ki de iyice saldın kendini diyor.bende sabah yüzümü zor yıkıyorum ben diyorum susuyor:))Benimde eşim yardım ediyo Sağolsun.yardım etmese çok zor olurdu.geldiğinde Yüzüm biraz düşükse arya yine beslenmedi mi bu beslenme ben besleyeyim diyor:))döke saça beslemeye çalışıyo:)))ama elinden geldiği kadar yardım etmesi etmeye çalışması iyi geliyo bana da
Allahtan devletin imkanları var yoksa bu başımızdakiler bize 1 gün bile izin vermezlerdi.Ay kızlar anlatacak kimse yok sinirimi buraya bosaltiyim dedim . Önümüzdeki hafta iznim bitiyor ve 2 ay yarım Gün calisma yasasından faydalancam. Patronum benden 1 ay sonra doğum yaptı ve geçen hafta bebeği alıp gelmiş şirkete besik koymuş orda bakıyor. Bende aradım daha nasilsin dedim cakisiyorum biz gekdik sen hala yoksun diyor. Bende söyledim yarım gün gelcem diye trip attı biz s3ni tam bkliyordük diyor . Birde utanmadan emzirmen devam ediyor mu diye soruyor yok biz ek gıdaya geçtik dicektim zor tuttum kendimi. Ne biçim insanlar ya Ayyy cok bunaldim
Sen ne kadara almistin canım hatırlıyor musun inceledim biraz ürünü 2 adeti olan hoşuma gitti bayaCanim hızını ayarlayabiliyorsub ama ben manuel kullanamadim çok zor geldi bu çok rahat 7 dk yetiyor benim sütumu5sagmaya
Benim kafa yerde acayip dökülüyor.kizlar saclariniz ne durumda?benim deli gibi dokuluyor.ne zaman durack bakalim
Teklisini mi kullanıyorsun canım az önce inceledim ikilisi is yerimde daha çok işime yarar gibi geldiatrusha elektrikli lansinoh kullaniyorum.hic pisman olmadigim bir alet oldu.ilk 1 ay emmedi kizim surekli sagdim.15 20 dk sagiyordum tek gogsu.sutu iyice bitiriyordum.simdi emzirdigin icin max 10dk sagiyorum tek gogsu.
Allah razı olsun cnm.1304' ncu sayfada paylaştım canım duayı
Yeter inşallah cnm. Yetmediği yerde mama takviyesi yaparsın az. Şöyle düşün çok şükür sütun geliyor az yada çok .hiç veremeyenler var yada sütü gelip rahatsızlığından dolayı emziremeyenler.ben hep bunları düşünüyorum . O yüzden bebislerimizin kısmeti ne kadarsa o kadar emebilecekler cnm.Saol canim. Ise baslamama az kaldı canim 4. Ayına girecek ben ise başlayacagım en büyük istediğim 6 ay sadece anne sütü vermek ama çalışırken başarabilir miyiz bilmiyorum aslında en büyük endişem o sagdigim süt yetecek mj vs
Bizim tanıdık var benden de epeyce küçük. 1 yaşında çocuğu var evine ne zaman gitsem tertemiz.o banyosu falan pırıl pırıl musluklar parliyor.imreniyorum nasıl yapıyor diye.hiç üşenmez her bulaşık Tan sonra çamaşır suyu ile yıkar. Öyle isteBiz temizligi cogunlukla haftasonu esimle yapiyoruz. Yapiyor ama soyleniyor
Yaparken sinirleniyor. Hay Allah razi olsun senden diyorum az yumusar gibi oluyor:) benim esim temizlik hastasi. Ben yapamadigim icin mecbur kaliyor cunku rahatsiz oluyor oturamiyor o sekilde.
İki cocukla evi tertemiz olan her gun bi yeri temizleyen arkadaslar varsa helal olsun diyorum ben beceremiyorum. Cokta imreniyorum. Yapanlar var demek ki sorun Bende diyorum.
Bende çok korkuyorum çok uzun zaman oldu.tam 1 seneEhhehe :)) benim tükan tadilata girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?