2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim gecici bir durum bende kafayi yiyecektim alti temiz karni tok uyumuyodu zaman zaman degisiyo huylari iki gundur iyi uyuyo sinra bi bakiyorum bu dedigimin tersi oluyo ve hic uyumuyo hersey duzene girecek zamanla insallah

Hızlı mi oluyor canım? Ben baya uğraşıyorum çünkü. Yakında ise de başlayıp is yerinde de sağacagim için hızlı olması önemli benim icin
Canim hızını ayarlayabiliyorsub ama ben manuel kullanamadim çok zor geldi bu çok rahat 7 dk yetiyor benim sütumu5sagmaya

Benim ki de iyice saldın kendini diyor.bende sabah yüzümü zor yıkıyorum ben diyorum susuyor:))

atrusha elektrikli lansinoh kullaniyorum.hic pisman olmadigim bir alet oldu.ilk 1 ay emmedi kizim surekli sagdim.15 20 dk sagiyordum tek gogsu.sutu iyice bitiriyordum.simdi emzirdigin icin max 10dk sagiyorum tek gogsu.

Allahtan devletin imkanları var yoksa bu başımızdakiler bize 1 gün bile izin vermezlerdi.

Canim hızını ayarlayabiliyorsub ama ben manuel kullanamadim çok zor geldi bu çok rahat 7 dk yetiyor benim sütumu5sagmaya
Sen ne kadara almistin canım hatırlıyor musun inceledim biraz ürünü 2 adeti olan hoşuma gitti baya

atrusha elektrikli lansinoh kullaniyorum.hic pisman olmadigim bir alet oldu.ilk 1 ay emmedi kizim surekli sagdim.15 20 dk sagiyordum tek gogsu.sutu iyice bitiriyordum.simdi emzirdigin icin max 10dk sagiyorum tek gogsu.
Teklisini mi kullanıyorsun canım az önce inceledim ikilisi is yerimde daha çok işime yarar gibi geldi

Yeter inşallah cnm. Yetmediği yerde mama takviyesi yaparsın az. Şöyle düşün çok şükür sütun geliyor az yada çok .hiç veremeyenler var yada sütü gelip rahatsızlığından dolayı emziremeyenler.ben hep bunları düşünüyorum . O yüzden bebislerimizin kısmeti ne kadarsa o kadar emebilecekler cnm.
Canını hiç sıkma.

Bizim tanıdık var benden de epeyce küçük. 1 yaşında çocuğu var evine ne zaman gitsem tertemiz.o banyosu falan pırıl pırıl musluklar parliyor.imreniyorum nasıl yapıyor diye.hiç üşenmez her bulaşık Tan sonra çamaşır suyu ile yıkar. Öyle iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…