- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.161
Benim ki elektrikli ben memnunum.Canlar süt sagma makinasıni manuel mi kullanıyorsunuz elektriklimi? Ben manuel kullanıyorum ama zor oluyor gibi elektrikli kullanipta memnun olan yada pişman olan varmı?
Kızlar her zaman vermeyin yani rutine dönüştürmeyin. Geçen bir doktor yazmistı calpolun rutin olarak verilmesini önermiyorum diye.Tamam canım çok sağol iyi oldu yazdığın
Cnm 2 li.olan pek tercih edilmiyormus yine sen bilirsin.aynı motor ama iki makine çalışıyor. Hoş aralarında 30 tl fark var. Ben 173 e mi ne almıştım.Sen ne kadara almistin canım hatırlıyor musun inceledim biraz ürünü 2 adeti olan hoşuma gitti baya
Aynen canim kanuni halkıma bile trip yapiyor yaAllahtan devletin imkanları var yoksa bu başımızdakiler bize 1 gün bile izin vermezlerdi.
Ben gitigidiyor dan 200 aldım çift tarafliSen ne kadara almistin canım hatırlıyor musun inceledim biraz ürünü 2 adeti olan hoşuma gitti baya
Ayy gonder gonder.azcikta benim ruyama gelsin :)Gördüm valla :) bir daha olursa sana yollarım poposuna bir şaplak git annenin rüyasına gir cimcime derim
Benim ablam da öyle ya iki çocukla evi pırıl pırıl iki haftada cam kapı siler bildiğin temizlik hastası komşuları filan hepsi öyle birbirlerine baka baka aynı olmuşlar.Bizim tanıdık var benden de epeyce küçük. 1 yaşında çocuğu var evine ne zaman gitsem tertemiz.o banyosu falan pırıl pırıl musluklar parliyor.imreniyorum nasıl yapıyor diye.hiç üşenmez her bulaşık Tan sonra çamaşır suyu ile yıkar. Öyle iste
Canim nasil oldur derkenCnm bebişin nasıl oldu .
Eline koluna yüreğine sağlık canim benim bol bol okur ezberlerim bunu kuzum yeter ki korkmadan uyusun bide komsular hocaya götür okut dediler yapıp faydasını goren oldu muBenyazmazsamsenyazmazsan matsiyahoje @Scss2016
Korkan bebekler için dua
Bismillahirrahmanirrahim
Niyet et
Fatiha suresini oku
İz evel fityetü ilel kehfi fekalü rabbena atina min ledünke rahmeten ve heyyi lena min emrina reşeda fedarabna ala azanihim fil kehfi sinine adeda ve lebisü fi kehfihim selase mietin sinine vezdadü tisa ve haşentil asvatü lirrahmani fela tesmeu illa hemsa Efemin hazel hadisi ta'cebüne ve tazhakune vela tebküne ve entüm samidün.
Bismillahirrahmanirrahim burada ihlası şerifi oku ve muazeveteyin (felak ve nas sureleri) okunur.
Sonra da
elhamdülillahil lezi la yensa men zekerehü vela yaziu ecre men şekerehü kem min ni metin lillahi ala külli abdin şakirin ve gayri şakirin fı ırkın sakinin ve gayri sakinin Ta.Ha. Ya.Sin. vel kuranil hakim lev enzelna hazel kurane ala cebelin lere eytehu haşian mütesaddian min haşyetillahi ve tilkel emsalü nadribüha linnasi leallehüm yetefekkerun la yüsaddeüne anha vela yünzifun velehu ma sekene fil leyli ven nehari ve hüves semiul alim üskün eyyühel bü kai min fülan ibni fulane bi iznillah vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim ve sallallahü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellem
Canim cok teşekür edrim ya çok sagol benim iznin 24 eylül de bitiyor işyerime ne zaman ve nasıl bildirmem gerekiyor birde iznim bittiği tarihten itibaren itibaren 2 ay yarım gün çalışmaya heme basloyoruz dimi
Bugun mutfak ve ıdilin odasının camini sildim yarın yatak odası ve otur.a odasını silerim heryer bi anda olmuo az uyudumu az dinlenip az yemek is yapiorum camları şildigimde saat 4 tu bu arada o state musait oldum napıyımBiz temizligi cogunlukla haftasonu esimle yapiyoruz. Yapiyor ama soyleniyor
Yaparken sinirleniyor. Hay Allah razi olsun senden diyorum az yumusar gibi oluyor:) benim esim temizlik hastasi. Ben yapamadigim icin mecbur kaliyor cunku rahatsiz oluyor oturamiyor o sekilde.
İki cocukla evi tertemiz olan her gun bi yeri temizleyen arkadaslar varsa helal olsun diyorum ben beceremiyorum. Cokta imreniyorum. Yapanlar var demek ki sorun Bende diyorum.
hamilelikten korkuyordu da ben de anlayışına sığınarak espri yapmıştım hamilelikten korkacak kadar yapmayın daha açılış yapmamış olanlar var diye. sen de açılış yapmadık eşimle deyince aklıma geldiNeden @EmiraSalih aklina geldi bisey mi kaçirdim ben
Tamam canım çok sagolYarim gün çalışmayı sen ne zaman istiyorsan o forma tarihleri yazıyorsun, çocuk ilk okula başlayana kadar istediğin zaman hakkini kullanabiliyorsun diye biliyorum ben ama emin değilim okurdan öğren istersen. Ben mesela 2 ay içerde biriken yıllık iznimi, 2 ay ücretsiz izin alıp ondan sonra kullanacağım. İznin bittiği zaman hemen işyerinden iste ki belgeyi sonra sorun çıkmasın.
Benim oğlum astım oldu yani ilk oğlum. . Bide doğru düzgün ısıtmıyor. Toz kaldırıyor. En son soba kurduk biz.. yada elektrikli soba. Oğlum 8 yaşında hala çekiyoruz.Malum kış geliyor bebisler için yeni bi hazırlık başlıyor bütün kışı klima altında geçireceğiz kızımla da kuruluk yapıyor klima odanin nem oranini nasıl dengede tutabilirim klimali ortamda bebislerini büyüten anneler tecrubelerinizi paylaşır mısınız
kız valla aklımda öyle biri olarak kaldınBen hamile olmaktan çok korktuğum içinmatsiyahoje benim 7 gün 24 saat o işi yaptığı düşünüyor. O yüzden aklına geldim tabiki
Kaka yaparken çok ağlarsa o zaman veririmKızlar her zaman vermeyin yani rutine dönüştürmeyin. Geçen bir doktor yazmistı calpolun rutin olarak verilmesini önermiyorum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?