2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benim ablam da öyle ya iki çocukla evi pırıl pırıl iki haftada cam kapı siler bildiğin temizlik hastası komşuları filan hepsi öyle birbirlerine baka baka aynı olmuşlar.

Eline koluna yüreğine sağlık canim benim bol bol okur ezberlerim bunu kuzum yeter ki korkmadan uyusun bide komsular hocaya götür okut dediler yapıp faydasını goren oldu mu

Malum kış geliyor bebisler için yeni bi hazırlık başlıyor bütün kışı klima altında geçireceğiz kızımla da kuruluk yapıyor klima odanin nem oranini nasıl dengede tutabilirim klimali ortamda bebislerini büyüten anneler tecrubelerinizi paylaşır mısınız

Canim cok teşekür edrim ya çok sagol benim iznin 24 eylül de bitiyor işyerime ne zaman ve nasıl bildirmem gerekiyor birde iznim bittiği tarihten itibaren itibaren 2 ay yarım gün çalışmaya heme basloyoruz dimi

Yarim gün çalışmayı sen ne zaman istiyorsan o forma tarihleri yazıyorsun, çocuk ilk okula başlayana kadar istediğin zaman hakkini kullanabiliyorsun diye biliyorum ben ama emin değilim okurdan öğren istersen. Ben mesela 2 ay içerde biriken yıllık iznimi, 2 ay ücretsiz izin alıp ondan sonra kullanacağım. İznin bittiği zaman hemen işyerinden iste ki belgeyi sonra sorun çıkmasın.

Bugun mutfak ve ıdilin odasının camini sildim yarın yatak odası ve otur.a odasını silerim heryer bi anda olmuo az uyudumu az dinlenip az yemek is yapiorum camları şildigimde saat 4 tu bu arada o state musait oldum napıyım

Tamam canım çok sagol

Benim oğlum astım oldu yani ilk oğlum. . Bide doğru düzgün ısıtmıyor. Toz kaldırıyor. En son soba kurduk biz.. yada elektrikli soba. Oğlum 8 yaşında hala çekiyoruz.

Oğlum tam 3 aylık oldu şükür. Bio gaia sağolsun gaz sorununu en aza indirdik. Ama sürekli ilgi, oyun istiyor. İşi gücü bırakıp onunla konuşup oynatıyorum. Bir daha bu günler gelmeyecek diye.
Şu anda sıkıntımız emmesi ile ilgili. Çok istekli emmiyor. Emerken sürekli bırakıyor tekrar tutturuyorum. Bu şekilde 5 dk falan emiyor. Üstüne yarısını da kusuyor. Doktor bişi olmaz dedi.
Gece de sık uyanıyor. Sese karşı çok duyarlı çıt çıksa uyanıp huzursuzlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…