- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.181
Benim oğlum da sese çok uyaniyo canım oyun oynamayı seviyosa bide ikinci üçüncü cocukda düşünüyorsanızOğlum tam 3 aylık oldu şükür. Bio gaia sağolsun gaz sorununu en aza indirdik. Ama sürekli ilgi, oyun istiyor. İşi gücü bırakıp onunla konuşup oynatıyorum. Bir daha bu günler gelmeyecek diye.
Şu anda sıkıntımız emmesi ile ilgili. Çok istekli emmiyor. Emerken sürekli bırakıyor tekrar tutturuyorum. Bu şekilde 5 dk falan emiyor. Üstüne yarısını da kusuyor. Doktor bişi olmaz dedi.
Gece de sık uyanıyor. Sese karşı çok duyarlı çıt çıksa uyanıp huzursuzlanıyor.
Evet erken ama oglumun.uykusu o saatte geliyor geciktorince surekli agliyor uyku saatlerini degistiremiyorum bi turluCanimm cok erken değil mi ben o saate yatırımcı gece 3 te uyaniyor uykusunu alıp bir daha uyutamıyorum
Dua edin şubattaki eş durumu atamasına beni de dahil etsinler de istanbula döneyim. Rahat rahat buluşuruzkız valla aklımda öyle biri olarak kaldın
acilen tanışıp bu önyargıyı kırmamız lazım :)
Evet dogdugundan beri reflu yataginda yatiyor ama bi fayda etmediCanım reflu yastıklarını denedin mı gece kusmasi olan bebeklerin daha rahat uyumasını sağlıyormuş diye duymuştum
Cok ozellikli almaya dikkat ettim ve klima yeni yinede astim yapar miBenim oğlum astım oldu yani ilk oğlum. . Bide doğru düzgün ısıtmıyor. Toz kaldırıyor. En son soba kurduk biz.. yada elektrikli soba. Oğlum 8 yaşında hala çekiyoruz.
Tamam doktora bi danisayim. Saol tavsiyelerin icinCnm bende vermiyordum ama bir ara tükendim artık geceleri vermeye başladım. Şimdi bırakıyoruz yavaş yavaş çünkü yemek istemiyor.gözü kapalıyken kandirabiliyorum sadece. Doktoruna sor dediğim mamayı yada başka önerir belki
Tamam canım alcam valla çok teşekkür ederimatrusha benim ikili ama kullanimi bence zor o sekilde.hem de 2lide motor gucu dusuyor 2ye ayrildigi icin.tek kullanimda daha guclu cekiyor.
Bnce kisin odayi surekli nemlendirmek lazim.Cok ozellikli almaya dikkat ettim ve klima yeni yinede astim yapar mi
Benimki bana eşime herkese karşı höt höt ama benim eşim de annesini çok sever ben de gelmesinler diye bakıyorum valla çok ayıp ama içimden geçen buKendisi gelmeyip senden de gelip gitme beklemiyosa en iyi kv o bence:)))gelmesinler daha iyi.allah Muhtaç etmesin.benim kv de gelip gitmedi arayıp sormadı doğru düzgün.umrumda da değil açıkcası.benden beklemesi çok tuhaf.gerçi kadın Başlı başına kendisi tuhaf yaptığı hareketlerin tuhaf olması gayet normal.eşimin ailesi Kayserili değil canım seneler önce buraya yerleşmişler.ya benim kv problemi gelin bana hizmet etsin evimi temizlesin vs vs değil esasında.onun problemi kötü kalbi.oğlunu kıskanıyor resmen benimle kızımdan.oğlunun bütün boş zamanını kendisine ayırmasını istiyo.benimle kızıma zaman ayırınca onu hazmedemiyor.bütün Nazım'ı kaaprisimi çeksin her dk Yanımda olsun benim isteklerim olsun istiyor. Çok çok afedersin e çüş yani diyesim geliyo.
E yani sen saldıysan eşin toplasın dimi:))canım kuzun nasıl oldu iyi mi biraz dahaBenim ki de iyice saldın kendini diyor.bende sabah yüzümü zor yıkıyorum ben diyorum susuyor:))
Ay valla laf aramızda ayıp filan değil:))bizimki etkiye tepki sadece:))nerelisiniz canım?ailelerin ikisinin de aynı Şehirde olması iyi olmuş en azından tatilin hepsini kv de kalmak zorunda kalmıyosunBenimki bana eşime herkese karşı höt höt ama benim eşim de annesini çok sever ben de gelmesinler diye bakıyorum valla çok ayıp ama içimden geçen bueşim işte yıllık iznin hepsini memlekette geçirmek için deliriyo çok seviyo orayi Allah tan aynı şehirde ailelerimiz 20 günlüğüne gidiyosak 10 onlarsa 10 bizde kaliyoruz
Eki Görüntüle 1897311 Oyun halisiyls ilk tanismamiz umarim bolca vakit gecirir icinde ege bey
Ayyy maşallahhh:)))benden de selam olsun kuzuyaaa öpüyorum kocaman
Maşallah cok sevimli hep böyle güleç olsun inşallah :)
Aryacık büyümüş maşallah annesi :)Bu da benim küçük vecihim:)))))ne zamandır foto atmıyodum atayım dedim.kuzum ışıktan kara çıkmış:))))yoksa beyazladı teyzeleri:))))valla:)))
Valla canım sen bilirsin ama hep öksürük krizlerine giriyordu. Doktor klimadan dedi. Sürekli odayı temizleyin dedi. Klima sürekli havayı değiştirdiği için toz kalkıyor. Ventolin falan kullandık buhar makinasıyla.. daha yeni yeni iyileşiyor emin olun. Elektrikli soba kullansanız..Cok ozellikli almaya dikkat ettim ve klima yeni yinede astim yapar mi
Maşallah kuzuma yaa. Ablamizi yerim ben. Valla aynı sorun bizde de var canım su da esmer gibi çıkıyor beyaz tenli aslında :)Bu da benim küçük vecihim:)))))ne zamandır foto atmıyodum atayım dedim.kuzum ışıktan kara çıkmış:))))yoksa beyazladı teyzeleri:))))valla:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?