2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benim oğlum da sese çok uyaniyo canım oyun oynamayı seviyosa bide ikinci üçüncü cocukda düşünüyorsanız idilduam HejaR12 gibi :))) oyun halısı alın en azından oyalanır sizde biraz vakit kazanmış olursunuz

Tamam doktora bi danisayim. Saol tavsiyelerin icin

Benimki bana eşime herkese karşı höt höt ama benim eşim de annesini çok sever ben de gelmesinler diye bakıyorum valla çok ayıp ama içimden geçen bueşim işte yıllık iznin hepsini memlekette geçirmek için deliriyo çok seviyo orayiAllah tan aynı şehirde ailelerimiz 20 günlüğüne gidiyosak 10 onlarsa 10 bizde kaliyoruz

Ay valla laf aramızda ayıp filan değil:))bizimki etkiye tepki sadece:))nerelisiniz canım?ailelerin ikisinin de aynı Şehirde olması iyi olmuş en azından tatilin hepsini kv de kalmak zorunda kalmıyosun

Cok ozellikli almaya dikkat ettim ve klima yeni yinede astim yapar mi
Valla canım sen bilirsin ama hep öksürük krizlerine giriyordu. Doktor klimadan dedi. Sürekli odayı temizleyin dedi. Klima sürekli havayı değiştirdiği için toz kalkıyor. Ventolin falan kullandık buhar makinasıyla.. daha yeni yeni iyileşiyor emin olun. Elektrikli soba kullansanız..

Bu da benim küçük vecihim:)))))ne zamandır foto atmıyodum atayım dedim.kuzum ışıktan kara çıkmış:))))yoksa beyazladı teyzeleri:))))valla:)))
Maşallah kuzuma yaa. Ablamizi yerim ben. Valla aynı sorun bizde de var canım su da esmer gibi çıkıyor beyaz tenli aslında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…