- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.201
Kuzum yaHey Allahım ya bugün taha oksurmeye başladı kurup oldu sanırım ekolu öksürük var deliricem 1 haftadır onun öksürühu burun akıntısı atamadik hastaligi
Gece yarısı uyanıp kalkmak istemiyorsa dha iyi tabiki uyusun ne guElEvet erken ama oglumun.uykusu o saatte geliyor geciktorince surekli agliyor uyku saatlerini degistiremiyorum bi turlu
Rica ederim insalah memnun kalırsın sendeValla alcam kızlar baya heveslendim. Ikinizede çok teşekkür ederim @cornella
oyyy maşallah gülüşünü sevsinler
öp bizim yerimize topiğin ablasını bol bol. masallahBu da benim küçük vecihim:)))))ne zamandır foto atmıyodum atayım dedim.kuzum ışıktan kara çıkmış:))))yoksa beyazladı teyzeleri:))))valla:)))
geçmiş olsun canım. eve hastalık girdimi herkese geçiyor maalesef. sık sık serum fizyolojik yap geniz akıntısı varsa o da öksürük yapar. akıntıyı yutmasın ki ciğerleri de dolmasın, ıhlamur içir arada ve sık sık emzir şuan senin sütünün antibiyotik etkisi artmıştır.Hey Allahım ya bugün taha oksurmeye başladı kurup oldu sanırım ekolu öksürük var deliricem 1 haftadır onun öksürühu burun akıntısı atamadik hastaligi
1 lt kaynamış soğumuş suya dolu dolu 1 çay kaşığı tuz biraz da karbonat. eczanelerden aldığımız serum fizyolojiktede bunlar var. gece gece bulamazsan serum fizyolojik bunu da yapabilirsin.Hey Allahım ya bugün taha oksurmeye başladı kurup oldu sanırım ekolu öksürük var deliricem 1 haftadır onun öksürühu burun akıntısı atamadik hastaligi
Canım saolasin ya balgamli gibi deil öksürük ekolu oksuruo kurup oldu sanırım ıdilde olmuştu sicaktan oluo nem mak açtım odanın cami ni açtım orttum üstünü uyuo şimdilik ihlamur içirdim yatmadan offf valla bu kreş mantıklı deil bi yandan ya hastalık etti bizigeçmiş olsun canım. eve hastalık girdimi herkese geçiyor maalesef. sık sık serum fizyolojik yap geniz akıntısı varsa o da öksürük yapar. akıntıyı yutmasın ki ciğerleri de dolmasın, ıhlamur içir arada ve sık sık emzir şuan senin sütünün antibiyotik etkisi artmıştır.
Hayırlı olsun,nereden aldınız acaba :)Eki Görüntüle 1897311 Oyun halisiyls ilk tanismamiz umarim bolca vakit gecirir icinde ege bey
Aldigimiz en mantikli sey diyebilirim.elim ayagim oldu resmen.her bebek ayni tepkiyi vermeyebilir tabiki ama benim kizim cok sevdi.en onemlisi gun gectikce kesfettiklerine sahit olmak cok guzel bi duygu.ilk zamanlar sadece bakar incelerdi.sonra elleyip tutmaya basladi.birkacgundurde ayaklariyla oyuncaklara vuruyo :)) temiz bulabilirsen neden olmasin canim alinabilir.esim bayram hediyesi surpriz yapmisti bize.bende ikinci el bakabilirdimKızlar Merhaba herkese, oyun halısı hakkındaki düşünceleriniz neler? Kullananlar memnun kaldı mı,bir de ikinci el almak konusunda fikirlerinizi alabilir miyim?
evet canım hiç olmasa ayda iki üç kere çıkacağız mecbur doktor kontrolü vs olcak sonuçta.Kızlar astronot tulumu dışarı çıkarken mi giydireceksiniz
Ailelerimiz Bartın da yaşıyor canım ama ikimiz de oralı değilizAy valla laf aramızda ayıp filan değil:))bizimki etkiye tepki sadece:))nerelisiniz canım?ailelerin ikisinin de aynı Şehirde olması iyi olmuş en azından tatilin hepsini kv de kalmak zorunda kalmıyosun
benim de öyle tuttuğum elimde kalıyor mevsim geçisindendir diyorum ondan teselli buluyorumkizlar saclariniz ne durumda?benim deli gibi dokuluyor.ne zaman durack bakalim
ben de bir takım sallanır oyuncakları ana kucağına astım baktım başta korktu ama sonradan ulaşmaya çalıştı ulaşamayınca sinirlendi :):) ben de oyun halısından zevk alabileceğini düşündüm ama karar veremiyorum o kadar çok çeşit var ki,sizinki hangisi?Aldigimiz en mantikli sey diyebilirim.elim ayagim oldu resmen.her bebek ayni tepkiyi vermeyebilir tabiki ama benim kizim cok sevdi.en onemlisi gun gectikce kesfettiklerine sahit olmak cok guzel bi duygu.ilk zamanlar sadece bakar incelerdi.sonra elleyip tutmaya basladi.birkacgundurde ayaklariyla oyuncaklara vuruyo :)) temiz bulabilirsen neden olmasin canim alinabilir.esim bayram hediyesi surpriz yapmisti bize.bende ikinci el bakabilirdim
Canim uygar da cok kusuyodu biz aldik reflu yastığı cok sey değişti hayatimizda artik reflu yastigina kusuyoCanım reflu yastıklarını denedin mı gece kusmasi olan bebeklerin daha rahat uyumasını sağlıyormuş diye duymuştum
inşallah canım hakkında hayırlısı neyse o olsunDua edin şubattaki eş durumu atamasına beni de dahil etsinler de istanbula döneyim. Rahat rahat buluşuruz
Maaşınız 3000 tl ise 1500 isveren veriyorAma gerisi iş yeri veriyor diye biliyorum ben canım ya
Canimm cok tesekkur ederizzz bizde arya kizimiza bayiliyoruzzYa ben Ege'nin kıyafetlerine tarzına bayılıyorummmm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?