2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Hey Allahım ya bugün taha oksurmeye başladı kurup oldu sanırım ekolu öksürük var deliricem 1 haftadır onun öksürühu burun akıntısı atamadik hastaligi

Hey Allahım ya bugün taha oksurmeye başladı kurup oldu sanırım ekolu öksürük var deliricem 1 haftadır onun öksürühu burun akıntısı atamadik hastaligi
geçmiş olsun canım. eve hastalık girdimi herkese geçiyor maalesef. sık sık serum fizyolojik yap geniz akıntısı varsa o da öksürük yapar. akıntıyı yutmasın ki ciğerleri de dolmasın, ıhlamur içir arada ve sık sık emzir şuan senin sütünün antibiyotik etkisi artmıştır.

1 lt kaynamış soğumuş suya dolu dolu 1 çay kaşığı tuz biraz da karbonat. eczanelerden aldığımız serum fizyolojiktede bunlar var. gece gece bulamazsan serum fizyolojik bunu da yapabilirsin.

Canım saolasin ya balgamli gibi deil öksürük ekolu oksuruo kurup oldu sanırım ıdilde olmuştu sicaktan oluo nem mak açtım odanın cami ni açtım orttum üstünü uyuo şimdilik ihlamur içirdim yatmadan offf valla bu kreş mantıklı deil bi yandan ya hastalık etti bizi

Kızlar Merhaba herkese, oyun halısı hakkındaki düşünceleriniz neler? Kullananlar memnun kaldı mı,bir de ikinci el almak konusunda fikirlerinizi alabilir miyim?

Kızlar Merhaba herkese, oyun halısı hakkındaki düşünceleriniz neler? Kullananlar memnun kaldı mı,bir de ikinci el almak konusunda fikirlerinizi alabilir miyim?
Aldigimiz en mantikli sey diyebilirim.elim ayagim oldu resmen.her bebek ayni tepkiyi vermeyebilir tabiki ama benim kizim cok sevdi.en onemlisi gun gectikce kesfettiklerine sahit olmak cok guzel bi duygu.ilk zamanlar sadece bakar incelerdi.sonra elleyip tutmaya basladi.birkacgundurde ayaklariyla oyuncaklara vuruyo :)) temiz bulabilirsen neden olmasin canim alinabilir.esim bayram hediyesi surpriz yapmisti bize.bende ikinci el bakabilirdim

ben de bir takım sallanır oyuncakları ana kucağına astım baktım başta korktu ama sonradan ulaşmaya çalıştı ulaşamayınca sinirlendi :):) ben de oyun halısından zevk alabileceğini düşündüm ama karar veremiyorum o kadar çok çeşit var ki,sizinki hangisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…