- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.321
ah ah :) kelin merhemi olsa diyeceğim sana. ben emzirirken 1gr bile veremiyorum. emzirme dönemi bittikten sonra kendiliğinden gitti benim kilolarım hep. ama bu sefer bi tuhaf valla vücudum. 16 kilo var henüz vermem gereken ama emzirmem bitsin ki bende azıcık hareketleneyim. heralde benim harekete bağlı gidiyor kilolarım :)
benim bebgimdede var. gaz sancısı oldugunu düsünüyorum.cunku belirtiler onu gösteriyor.sindilerde bacaklarını mrtmeye basladım emzirirken daha az yapıyor.Hanımlar bebeğim emzirken bacağını hızla çekip uzatıyor memeyi bırakıp ağlıyor kısa süre karnı ağrir dedi doktor sizde var mı böyle bi şey ne yapayim da gecsin
Ben kullanmadım ama çevrem hep kullanıpta şikayet edenlerle dolu. Ben 9yıldır onun güvenme dediği yöntemle korunuyorumBir aylik asimizi olduk bugun. Hemsiremiz spiralde spiral diye basimi sisirdi :) yok kondoma,geri cekme yontemine guvenme felan dedi. Korkuttu gozumu. ama ben spiralden de oldum olasi korkuyorum. kullanan var mi hanimlar?
Ben eğer sütü olursa 2 yıl emzirmeyi istiyorum inşAllah iki yıl böyle sıska mu kalacağım :'( eşim yürüyüşe çıkarız aksamlari diyo da bebekle ne kadar tempolu yuruyebilirimah ah :) kelin merhemi olsa diyeceğim sana. ben emzirirken 1gr bile veremiyorum. emzirme dönemi bittikten sonra kendiliğinden gitti benim kilolarım hep. ama bu sefer bi tuhaf valla vücudum. 16 kilo var henüz vermem gereken ama emzirmem bitsin ki bende azıcık hareketleneyim. heralde benim harekete bağlı gidiyor kilolarım :)
Gaz damlası da kullanıyorum aslında :/ peki kaka yaparken zorlanıyor mu benimki aksiyon kendinibenim bebgimdede var. gaz sancısı oldugunu düsünüyorum.cunku belirtiler onu gösteriyor.sindilerde bacaklarını mrtmeye basladım emzirirken daha az yapıyor.
Ewt şekerli ama meme alıyo yani boşlamadı onu ama ne bilim sürekli değiştirmekte istemiyorum kafam karıştı dr sormadım henüz sorcam yarına kadar bekliyipcanım benim, doktorum bana dikişlerimi aldıktan sonra ,istediğin zaman gir dedi deniz ya da havuza :) ben dün ilk defa havuza girdim ki keşke deniz olsa da girsem :))
gir bacım, keyfine bak :))
Ben hap kullanmak istemiyorum kiloya meyilli bi vücudum var o islere başlayınca ne yapacağız bilmiyorum :/Ben kullanmadım ama çevrem hep kullanıpta şikayet edenlerle dolu. Ben 9yıldır onun güvenme dediği yöntemle korunuyorum
herzman degil ama kaka yaparkende zorlanıyor ben gaz damlasına rnüz gecmedin 12 günlüğüz. ama dikkat ettim büyük insan üsüyünce gaz dolarya ondada karnını aykkarını sıcak tutunca rahatlıyorGaz damlası da kullanıyorum aslında :/ peki kaka yaparken zorlanıyor mu benimki aksiyon kendini
Biz de olduk bugün bana hiçbi şey demedi acaba bi çocuğum daha olsun mu istiyo hemşireBir aylik asimizi olduk bugun. Hemsiremiz spiralde spiral diye basimi sisirdi :) yok kondoma,geri cekme yontemine guvenme felan dedi. Korkuttu gozumu. ama ben spiralden de oldum olasi korkuyorum. kullanan var mi hanimlar?
Canim eğer evin çok sıcak değilse kundaklandı yap öyle emzir ya da yanına yatarak emzirme ya da besine koy salla ama kundakla bebeği. Çünkü yeni doğdu bebeklerimiz ve dar bi alanda n dünyaya geldiler ellerini bacaklarını tam kontrol edemiyorlar bi anda hareket edince de uyaniyorlar sen kollarını bağla ki hareket edip korkmasın bi de bunu dene umarım ise yararYa kızlar yardım edin kafayı yememe ramak kaldı bugün 15.günümüz kizimin hrp uyumasi gerekirken o hep uyanık :/ emerken gözleri kapalı sadece o kadar bi sabah 8 e doğru kalktı hala uyanık bi ara yanına uzanıp emzirdim uyusun diye o zaman 1 saate yakın uyudu galibs ama hiç derin değil bi anda sicriyor eli yüzüne gidiyor huzursuzlaniuot sonra da uyku gidiyor . Emerken uyuyor. Gibi oluyor yatirinca yine uyanıyor ne derdi var anlamadim uykusuzluktan gözleri kızardı ama uyuyamiuor çok bunaldim sabahtan beri basindayim doğru düzgün biseu bile yiyemedim kimse de yok yanımda elim ayağım a dolaştı iyice :///
benimkide zor uyudu kacc saattir. korkuyor en son gezdirdim gexdirsin gözü kapandı yataga koyduım actı gözünü alfım sardım yatakta yanıma yatrdım ozman derin uykuya daldı bekledim yatagına koydum. uyku saatleri gecince daha cok uyuyamıyorlar neyazıkkı. birde benimkinde işe yaramıyo ama kundaga hafif sarmak güvende hissettirir derler..Ya kızlar yardım edin kafayı yememe ramak kaldı bugün 15.günümüz kizimin hrp uyumasi gerekirken o hep uyanık :/ emerken gözleri kapalı sadece o kadar bi sabah 8 e doğru kalktı hala uyanık bi ara yanına uzanıp emzirdim uyusun diye o zaman 1 saate yakın uyudu galibs ama hiç derin değil bi anda sicriyor eli yüzüne gidiyor huzursuzlaniuot sonra da uyku gidiyor . Emerken uyuyor. Gibi oluyor yatirinca yine uyanıyor ne derdi var anlamadim uykusuzluktan gözleri kızardı ama uyuyamiuor çok bunaldim sabahtan beri basindayim doğru düzgün biseu bile yiyemedim kimse de yok yanımda elim ayağım a dolaştı iyice :///
Dikkat ediyorum ayaklarına özellikle ama 33 günlük benimki deherzman degil ama kaka yaparkende zorlanıyor ben gaz damlasına rnüz gecmedin 12 günlüğüz. ama dikkat ettim büyük insan üsüyünce gaz dolarya ondada karnını aykkarını sıcak tutunca rahatlıyor
Ya bende sagiyorum ama sağdıkça yada emdikce daha çok süt doluyor. Bi çözüm bulmak lazım ama neben sağmak zorunda hissediyorum bazen ve sağsam da o doluluk hissi gitmiyor. ve eskiden bir kaç delikten çıkan sütüm şimdi 2 delikten çıkmaya çalışıyortıkanıklık var galiba ama nasıl açılır bilmiyorum ki .
Hehe :)) olabilir bakti kadın güzelBiz de olduk bugün bana hiçbi şey demedi acaba bi çocuğum daha olsun mu istiyo hemşire
Heh iste ben de hep olumsuz seyler duyuyorum. Ben en cok esime guveniyorum artikBen kullanmadım ama çevrem hep kullanıpta şikayet edenlerle dolu. Ben 9yıldır onun güvenme dediği yöntemle korunuyorum
He ne demezsin şişman güzelHehe :)) olabilir bakti kadın güzel
Bizim hemsire de aman bak tamam kağan erken oldu ama bi sure vucudun dinlensin sonra yine yapacaksan yaparsin beraber buyuturuz dedi
Esin yine iyi itiraf etmis canim. Sana destek verince ailesine iyice cephe alacagin korkusu işte... Bunu ben de algiliyorum esimde, tek sebebi bu... Yoksa onlarda her seyin farkinda aslinda.Tabi canım git ailenle konuş bidaha yapmasınlar demiyoruz aileni sil demiyoruz sadece ufak bir empati bekliyoruz. ben nasıl ailemim hatasında üzülüyorum ailem adına özür diliyorum hata etmişler diyorum o da bu kadar bile değil birazını yapsın yeter. bi cık cık yapsa bi boynunu eğse bana yeterdi. brnim eşim bunları yapmadı neden yapmamış biliyo musun hatalarını kabul ederse ben ailesine karşı bilenir iyice gıcık olurmuşum. aferin dedim sana bilendim sana gıcık oldum daha mı iyi. evliliğimiz sallanıyor uzaklaşıyorum senden daha mı iyi... hata etmişim diyor. ettin tabi dedim hem de büyük bi hata ettin bizi bu hale getirdin. . ay neyse kafanı şişirdim ya offf
Alemsin sen ya :) ne sandin çisini temizlemeye mi gelecektiHe ne demezsin şişman güzelbenimki De öyle demişti dogsun birlikte buyuturuz diye şimdi igneyi vurup aglatip kucagima birakiverdi :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?