- 30 Ekim 2015
- 933
- 1.192
- 33
- 41
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.221
Tesekkur ederiz hepsi burada dan aldikHayırlı olsun,nereden aldınız acaba :)
yok canım asgari ücretse yarısını veriyor.Ma
Maaşınız 3000 tl ise 150limiy eren veriyor
Sgk işsizlik maaşı kadar veriyor 800-900 arasi aradaki fark havaya gidiyor. Bana mantikli gelmedi. Ama asgari ucretli ise maas artıyor bu hesapta. Devletin garip işleri
GNC nin bira mayasi tableti cok iyi diye duydum.canım her gün bir tutam dereotu ye bol su iç.humana still tee de artırıyor. güzelce de uyu dinlen.öğlen ve akşam salata yeşillik ye. bir de çok fazla düşünme.sütü kaç cc miş neymiş diye inekler düşünüyor mu
ne kadar az kafaya takarsan o kadar çok sütün olur. bebeğin aç değilse sıkıntı yok. ağlıyor mu açlıktan?
Altında aparatı var mı canımVardı bi foto bu bak bakalim bi canım
Hassasanne var ig de bloguda var süt nasil artirilir diye yazisi var onu bir oku istersen. gunde 2 lt süt sağmış. Emmemis ikizleri biberonla vermisGNC nin bira mayasi tableti cok iyi diye duydum.
Doğal olarakta et süt yeşillik (marul acayip gaz yapiyor dikkat) ve bol su✌
Canim uygar da cok kusuyodu biz aldik reflu yastığı cok sey değişti hayatimizda artik reflu yastigina kusuyo
Bu kış böyle geçecek sanırım okuldan kapıp kapıp bizi de hasta edeceklerCanım saolasin ya balgamli gibi deil öksürük ekolu oksuruo kurup oldu sanırım ıdilde olmuştu sicaktan oluo nem mak açtım odanın cami ni açtım orttum üstünü uyuo şimdilik ihlamur içirdim yatmadan offf valla bu kreş mantıklı deil bi yandan ya hastalık etti bizi
Oyy masallah melek arya yaBu da benim küçük vecihim:)))))ne zamandır foto atmıyodum atayım dedim.kuzum ışıktan kara çıkmış:))))yoksa beyazladı teyzeleri:))))valla:)))
Canim ben avent elektrikli kullaniyorum cok memnunumCanlar süt sagma makinasıni manuel mi kullanıyorsunuz elektriklimi? Ben manuel kullanıyorum ama zor oluyor gibi elektrikli kullanipta memnun olan yada pişman olan varmı?
Cnm uyku düzeni değişmişti galiba.yanlış hatırlamıyorum umarımCanim nasil oldur derken
Bizim götürdük babam bizleri hep götürmüş faydasını görmedim demek istemiyorum inşallah görürüm diyeyim :))Eline koluna yüreğine sağlık canim benim bol bol okur ezberlerim bunu kuzum yeter ki korkmadan uyusun bide komsular hocaya götür okut dediler yapıp faydasını goren oldu mu
Aynen öyle cnmE yani sen saldıysan eşin toplasın dimi:))canım kuzun nasıl oldu iyi mi biraz daha
Bende hep foto da.kara çıkıyor aslında beyaz derdim:))) kiyafetimiz de pek güzel. Ayakkabilarimiz ben burdayım diyor. Arya hanimin koleksiyonu nerden acabaBu da benim küçük vecihim:)))))ne zamandır foto atmıyodum atayım dedim.kuzum ışıktan kara çıkmış:))))yoksa beyazladı teyzeleri:))))valla:)))
Hey Allahım ya bugün taha oksurmeye başladı kurup oldu sanırım ekolu öksürük var deliricem 1 haftadır onun öksürühu burun akıntısı atamadik hastaligi
Kızlar Merhaba herkese, oyun halısı hakkındaki düşünceleriniz neler? Kullananlar memnun kaldı mı,bir de ikinci el almak konusunda fikirlerinizi alabilir miyim?
AyıpsınKimsecikler kalmamış buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?