2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ma

Maaşınız 3000 tl ise 150limiy eren veriyor
Sgk işsizlik maaşı kadar veriyor 800-900 arasi aradaki fark havaya gidiyor. Bana mantikli gelmedi. Ama asgari ucretli ise maas artıyor bu hesapta. Devletin garip işleri
yok canım asgari ücretse yarısını veriyor.
yani maaşın yarısını veriyor ama üst limit 800bilmemkaç lira. maaş 1600 ün üstüysr zarardasın

GNC nin bira mayasi tableti cok iyi diye duydum.
Doğal olarakta et süt yeşillik (marul acayip gaz yapiyor dikkat) ve bol su✌

Bu kış böyle geçecek sanırım okuldan kapıp kapıp bizi de hasta edecekler

Kızlar dünkü olayımı biliyorsunuz bugün konusu oldu Allah olmayana versin bana kızım yeter çok yoruluyorum hiç düşündüğüm gibi yardimci olmuyorsun 2 bebekle yapamam ben senin yardimlarinla dedim 3 istiyordum 2ye zor ikna oldum şimdi sadece kızım yeter diyorsun dedi kızımın kardeşi olacak dedi uzun aradan sonra o zaman dedim Hayır dedi o zaman 18 saat bile calissan yoruldum deme bana dedim tamam demem dedi bir de dedim ki kasmicam kendimi ev işine yemeğe ütüye dedim hafta sonu birlikte yaparız dedim tamam yorma zaten kendini kızımla otur birsey yapma dedi

Eline koluna yüreğine sağlık canim benim bol bol okur ezberlerim bunu kuzum yeter ki korkmadan uyusun bide komsular hocaya götür okut dediler yapıp faydasını goren oldu mu
Bizim götürdük babam bizleri hep götürmüş faydasını görmedim demek istemiyorum inşallah görürüm diyeyim :))

Masallahhhhh kuzumaa
Bu da benim küçük vecihim:)))))ne zamandır foto atmıyodum atayım dedim.kuzum ışıktan kara çıkmış:))))yoksa beyazladı teyzeleri:))))valla:)))
Bende hep foto da.kara çıkıyor aslında beyaz derdim:))) kiyafetimiz de pek güzel. Ayakkabilarimiz ben burdayım diyor. Arya hanimin koleksiyonu nerden acaba)

Hey Allahım ya bugün taha oksurmeye başladı kurup oldu sanırım ekolu öksürük var deliricem 1 haftadır onun öksürühu burun akıntısı atamadik hastaligi

Cnm bu lanet hastalık yapistimi gitmek bilmiyor. Benim şimdiden en büyük korkum kreş. Çok hastalanıyorlar

Kızlar Merhaba herkese, oyun halısı hakkındaki düşünceleriniz neler? Kullananlar memnun kaldı mı,bir de ikinci el almak konusunda fikirlerinizi alabilir miyim?

Ben çok memnun kaldım. Keyi yerindeyse 1 saat oyalaniyor. 2. Elde alınabilir iyice yıkarsın oyuncakları halıyı. Çünkü yeri gelecek ters dönüp ağzını değecek oyuncaklara halıya.
Kimsecikler kalmamış buralarda
Ayıpsın )

hassasanne blogundan alıntı. bence bira mayası tableti haricinde çok da bişey yapmamış. ama günde on tane alınabilir mi doktora danışmak lazım gerçekten... mesela B vitamininin kanı koyulttığunu pıhtılaşmayı artırdığını okumuştum... neyse alıntıya gelelim:

"Günde 2 kilo süt sağacak ve ikiz bebekleri bile 4,5 ay sadece anne sütüyle besleyecek kadar sütü nasıl ürettim?

Günde 4 litre su içtim
Aldığım kalori miktarını azaltmadım yani diyet yapmadım.
Sabah 3 Öğle 3 Akşam 4 olarak günde 10 adet BİRA MAYASI TABLETİ aldım. Bunlar alkolsüz ve hem anneye hem süte çok faydalı. GNC dükkanlarından veya aktarlardan bulabilirsiniz. B vitamini deposudur. (doktorunuza danışıp öyle kullanın)
bol bol bulgur, balık ve yeşillik yedim.
tatlı yemenin bir faydası yok, sadece kilo yapar
Mutlaka 3 saatte bir göğsünüzün boşalması lazım; ya bebeğiniz emecek ya da sağacaksınız. Boşaldıkça süt yapımı artar.
Bebeğiniz kuvvetli ve tam ememiyorsa çift başlıklı ve elektrikli bir pompa edinin ve 3 saatte bir sağın.
Moraliniz yüksek olsun. Ağlamak ve üzüntü sütü azaltır."

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…