- 15 Kasım 2015
- 252
- 292
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.241
Canım bende de lansinoh 2 li var memnunum yaklaşık 3 aydır kullanıyorum son ay da günde 6 7 kere yapıyorum tek pompa kullanıyorum gücü daha yüksek oluyor arkadaşların dediği gibi zaten aralarında 30 lira var gitti gidiyor dan 180 tl ye almıştımTamam canım alcam valla çok teşekkür ederim
Tiny love maymun adası aldım çok memnunum kızım çok sevdi ilk başta sadece tepki veriyordu şimdi baya uzanıyor tutmaya çalışıyor öğreniyor resmen internetten e bebekten aldım başka sitede yoktu 169 du sanırımKızlar Merhaba herkese, oyun halısı hakkındaki düşünceleriniz neler? Kullananlar memnun kaldı mı,bir de ikinci el almak konusunda fikirlerinizi alabilir miyim?
Çok teşekkür ederim canımCanım bende de lansinoh 2 li var memnunum yaklaşık 3 aydır kullanıyorum son ay da günde 6 7 kere yapıyorum tek pompa kullanıyorum gücü daha yüksek oluyor arkadaşların dediği gibi zaten aralarında 30 lira var gitti gidiyor dan 180 tl ye almıştım
Evet maymun adası sadece e-bebekte var,teşekkür ederim inş ben de en kısa zamanda karar veririm yoksa bebiş büyüyecek :)Tiny love maymun adası aldım çok memnunum kızım çok sevdi ilk başta sadece tepki veriyordu şimdi baya uzanıyor tutmaya çalışıyor öğreniyor resmen internetten e bebekten aldım başka sitede yoktu 169 du sanırım
bence doğru yapıyorsun canım ben çok sağamıyorum ama sağdığım zaman kızım yeni emmiş bile olsa emmediği göğsü de sağıyorum daha çok süt üretsin diyeSağma işi süt kanallarının açılmasını sağlar mı ben öyle bişey duydum o yüzden bebeğim emdikten sonra çıkmasa da birkaç dakika sağıyorum doğru mu yapıyorum acaba
şükürler olsun. bu bebeklerin her biri birer mucize :)Kızlar bugün 14 Ekim. Geçen sene bugün adetim geçtiği icin gebelik testi yaptırmistim 0.5 çıkmıştı. Ne kadar üzülmüştüm. 1 senedir bebek sahibi olmak için tedavi gördüğüm Doktorum muayenede kendi kendine adet olacak gibi görünüyorsun adet söktürücü kullanmayalım demişti. Ben de nede olsa hamile değilmişim diyerek folik asit dahil her şeyi bırakmıştım ve normalde yapmayacağım agir isleri bile yapmıştım. Sonuç: 3 hafta sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim
Şimdi 1 sene önceki kendime gidip desem ki üzülme seneye kucağında 3 buçuk aylık bebeğin olacak heralde asla inanmazdı bana :)
Kamu spotu: Doktorlar bilmez, Allah bilir. :)
ben bondigo piyanolu aldın fisher price ile aynı özellikte ama fiyatı daha düşüktü. bana biraz basit geldi ama kızım sevdi. uzanıp tutmayı oyun halısında öğrendi. bence maymun adasını al piyanolu çok basit.Evet maymun adası sadece e-bebekte var,teşekkür ederim inş ben de en kısa zamanda karar veririm yoksa bebiş büyüyecek :)
Tekmele kısmını çalıştırabiliyor mu acaba bebişiniz,nette araştırırken biraz zor güç istediğini okudum da öyle mi gerçekten:)Tesekkur ederiz hepsi burada dan aldik
Canım teşekkür ederim piyanoluyu eliyeyim öyleyseben bondigo piyanolu aldın fisher price ile aynı özellikte ama fiyatı daha düşüktü. bana biraz basit geldi ama kızım sevdi. uzanıp tutmayı oyun halısında öğrendi. bence maymun adasını al piyanolu çok basit
GNC bira mayasi tableti bende kullandim.kesinlikle cok faydali sute.benim su an sut durumum iyi oldugu icin bayadir icmiyorum.hassasanne blogundan alıntı. bence bira mayası tableti haricinde çok da bişey yapmamış. ama günde on tane alınabilir mi doktora danışmak lazım gerçekten... mesela B vitamininin kanı koyulttığunu pıhtılaşmayı artırdığını okumuştum... neyse alıntıya gelelim:
"Günde 2 kilo süt sağacak ve ikiz bebekleri bile 4,5 ay sadece anne sütüyle besleyecek kadar sütü nasıl ürettim?
Günde 4 litre su içtim
Aldığım kalori miktarını azaltmadım yani diyet yapmadım.
Sabah 3 Öğle 3 Akşam 4 olarak günde 10 adet BİRA MAYASI TABLETİ aldım. Bunlar alkolsüz ve hem anneye hem süte çok faydalı. GNC dükkanlarından veya aktarlardan bulabilirsiniz. B vitamini deposudur. (doktorunuza danışıp öyle kullanın)
bol bol bulgur, balık ve yeşillik yedim.
tatlı yemenin bir faydası yok, sadece kilo yapar
Mutlaka 3 saatte bir göğsünüzün boşalması lazım; ya bebeğiniz emecek ya da sağacaksınız. Boşaldıkça süt yapımı artar.
Bebeğiniz kuvvetli ve tam ememiyorsa çift başlıklı ve elektrikli bir pompa edinin ve 3 saatte bir sağın.
Moraliniz yüksek olsun. Ağlamak ve üzüntü sütü azaltır."
Dun aldik daha pili takmadik:) takinca yazarim muzik caliyo ama tekmeleyinceTekmele kısmını çalıştırabiliyor mu acaba bebişiniz,nette araştırırken biraz zor güç istediğini okudum da öyle mi gerçekten:)
Playgro mutlu orman isikli ve sesli oyun halisi canim.gelimlerinide hizlandiriyo bu tip seylerben de bir takım sallanır oyuncakları ana kucağına astım baktım başta korktu ama sonradan ulaşmaya çalıştı ulaşamayınca sinirlendi :):) ben de oyun halısından zevk alabileceğini düşündüm ama karar veremiyorum o kadar çok çeşit var ki,sizinki hangisi?
Ay onu diyosun bendede akil kalmadiki :)) valla canim ugrasiyorum cabaliyorum diyelim :) geceleri o uyanmadan uyanmaya calisip emziriyorum.bu sekilde ise yariyo.4.ayi atlatsak kuttaririx herhalde durumu :)Cnm uyku düzeni değişmişti galiba.yanlış hatırlamıyorum umarımdüzene girdimi kuzucugun uykusu
Canim ben hep pijama kullandim.ne atlet ne emzirme sutyeni ikisinede izin vermrdiler.alttan acarak emzirttiler ki bebek her seferindr tenine degsin seni hissetsin rahat olsun dedilrr.gecelikle onu yapamazdim mesela :) bu aradaasallah deniz oglana buyume savasinda :) saglikla dogsun insallahEki Görüntüle 1897532
Siz disarda ben icerde buyutelim bebeleri :) Deniz oglan 26 haftalik oldu 950 gr 33cm
Denuz anasi da +7.5 kilo ile sismeye devam ediyor.
28de kan uyuşmazlığı ignesi var. Iki doz tetanos oldum. Simdilik sagligimiz iyi cok sukur.
Dun kendime lohusa pijama aldim. Hastanede gecelik giyicem indir kaldir kolay olur di mi? Pijamayi da evde de giyerim dedim.
Hastane cantasi hazir edicem 28den sonra nokur nolmaz diye. Kesinlikle olmali dedikleriniz nelerdir kizlar?
Yavrularinizi operim sevgiler
Emzirirken evet ten tene temas onemli. Hastanede sanci cekerken acilmayi olcmeye gecelik iyi ve kullanisli diye gecelik koyucam cantaya. Alttan siyir parmaklasinlar :)Canim ben hep pijama kullandim.ne atlet ne emzirme sutyeni ikisinede izin vermrdiler.alttan acarak emzirttiler ki bebek her seferindr tenine degsin seni hissetsin rahat olsun dedilrr.gecelikle onu yapamazdim mesela :) bu aradaasallah deniz oglana buyume savasinda :) saglikla dogsun insallah
Peki bekliyorum öyleyse :)Dun aldik daha pili takmadik:) takinca yazarim muzik caliyo ama tekmeleyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?