- 30 Ocak 2016
- 581
- 639
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.261
Ona da bir bakayım canım teşekkür ederim :)Playgro mutlu orman isikli ve sesli oyun halisi canim.gelimlerinide hizlandiriyo bu tip seyler
Kıyamam canim çok geçmiş olsunHey Allahım ya bugün taha oksurmeye başladı kurup oldu sanırım ekolu öksürük var deliricem 1 haftadır onun öksürühu burun akıntısı atamadik hastaligi
Benim ki de maymun adasi.tavsiye ederim.Evet maymun adası sadece e-bebekte var,teşekkür ederim inş ben de en kısa zamanda karar veririm yoksa bebiş büyüyecek :)
Koleksiyon Karışık canım:)))Masallahhhhh kuzumaa
Bende hep foto da.kara çıkıyor aslında beyaz derdim:))) kiyafetimiz de pek güzel. Ayakkabilarimiz ben burdayım diyor. Arya hanimin koleksiyonu nerden acaba)
Cnm bu lanet hastalık yapistimi gitmek bilmiyor. Benim şimdiden en büyük korkum kreş. Çok hastalanıyorlar
Ben çok memnun kaldım. Keyi yerindeyse 1 saat oyalaniyor. 2. Elde alınabilir iyice yıkarsın oyuncakları halıyı. Çünkü yeri gelecek ters dönüp ağzını değecek oyuncaklara halıya.
Ayıpsın)
Bende ikisi arasında kalmıştım tekmele oyna hem daha pahalı hem de bebegin gücü yetmiyormuş diye okudum bir de maymun adasında oyuncakların yerini değiştirebilirsin. Ben ayak ucuna aslanı astım vurdukça çok güzel çalıyor. Sonra onu çıkardım ayak ucuna maymunu elinin olduğu yere aslanı koydum. Ayağıyla vurursa müzik çalıyor eliyle vurursa çıngırak.Canım teşekkür ederim piyanoluyu eliyeyim öyleysemaymun adasının da maymunu ışıklı falan bizim kız korkuyor sesli ışıklı oyuncaklardan o yüzden tereddüt ettim ama alışır belki,belki de korkmaz insan bilemiyor ki her gün yeni bir huy ediniyorlar şansa bakalım maymun adası ve tekmele oyna arasında kaldım :)
Aynı gdio kız bizimkiler maşallah topiğin tombişleriMerhaba kızlar
3. Ay kontrolünden şimdi geldik. Oglusumun boyu 65 cm olmuş kilosuda 8,1 kg yaklaşık 1,5 kilo almisiz
Merhaba kızlar
3. Ay kontrolünden şimdi geldik. Oglusumun boyu 65 cm olmuş kilosuda 8,1 kg yaklaşık 1,5 kilo almisiz
Cnm cahilliğime ver kurup nedir.Tahayi doktora götürdük kurup olmuş ventolin ve serum fizyolojik vercez Nebul mak ile başka bi ilaç vermedi ya.
Kurup alerjik kökenli bi hastalık canım . öksürüğü ekolu köpek havlamasi gbi yankili oluo sıcakta öksürük artio ewde soğuk buhar çocuğu sıkı giydirip kışın balkonda tutmak iyi gelio souk ağzından burnundan girmesi iyi gelio.nebulizatör ise bu hastanelerde buhar ile ağza buruna maske ile takilan aparat varya o.onun içine ventolin diye ilaç verdi onu 3 kere yapcaz.Cnm cahilliğime ver kurup nedir.
Nebul mak falan fransız kaldim
Anladim cnm.çok geçmiş olsun . İnşallah tez zamanda ise yarar bu tedaviler.soğuk algınlığın da yada bu tür durumlarda doktorlar çaresiz kalıyor. Çünkü iyileştiren bir ilaç yokmuş.Kurup alerjik kökenli bi hastalık canım . öksürüğü ekolu köpek havlamasi gbi yankili oluo sıcakta öksürük artio ewde soğuk buhar çocuğu sıkı giydirip kışın balkonda tutmak iyi gelio souk ağzından burnundan girmesi iyi gelio.nebulizatör ise bu hastanelerde buhar ile ağza buruna maske ile takilan aparat varya o.onun içine ventolin diye ilaç verdi onu 3 kere yapcaz.
tekmele oynanın tekmeleme yeri çok sertmiş anne babalar bile zor ses çıkartıyormuş onu da ele derim. kızın korkarsa maymunu çıkartırsın biraz büyüyünce tekrar takarsın. ben pişman oldum maymun adası almadığıma ama ne bileyim bizim kızın böyle yapacağını :)Canım teşekkür ederim piyanoluyu eliyeyim öyleysemaymun adasının da maymunu ışıklı falan bizim kız korkuyor sesli ışıklı oyuncaklardan o yüzden tereddüt ettim ama alışır belki,belki de korkmaz insan bilemiyor ki her gün yeni bir huy ediniyorlar şansa bakalım maymun adası ve tekmele oyna arasında kaldım :)
Diğer oyuncaklarının da ses çıkardığını bilmiyordum sadece maymun sesli sanıyordum ben :) sanırım artık kararımı verdim teşekkür ederim :)Bende ikisi arasında kalmıştım tekmele oyna hem daha pahalı hem de bebegin gücü yetmiyormuş diye okudum bir de maymun adasında oyuncakların yerini değiştirebilirsin. Ben ayak ucuna aslanı astım vurdukça çok güzel çalıyor. Sonra onu çıkardım ayak ucuna maymunu elinin olduğu yere aslanı koydum. Ayağıyla vurursa müzik çalıyor eliyle vurursa çıngırak.
Tabi bu fikirler topigimizde ki zeki annelerden geldi.
Aynen canım hiç belli olmuyor neye nasıl tepki verecekleri :)tekmele oynanın tekmeleme yeri çok sertmiş anne babalar bile zor ses çıkartıyormuş onu da ele derim. kızın korkarsa maymunu çıkartırsın biraz büyüyünce tekrar takarsın. ben pişman oldum maymun adası almadığıma ama ne bileyim bizim kızın böyle yapacağını :)
Ben gecelik falan giymemiştim bildiğin bol tunikle doğuma girdim hatta başımda esarbım vardı sonradan aklıma geldi çıkarmakEmzirirken evet ten tene temas onemli. Hastanede sanci cekerken acilmayi olcmeye gecelik iyi ve kullanisli diye gecelik koyucam cantaya. Alttan siyir parmaklasinlar :)
Maşaallah kuzum sizeMerhaba kızlar
Geçmiş olsun canım hemencecik iyileşsin inşallah kuzucuk Yanlız o kadar cahilim ki sen kurup yazıyorsun ya ben grip okuyorum telefonun duzeltmiştir diyeeTahayi doktora götürdük kurup olmuş ventolin ve serum fizyolojik vercez Nebul mak ile başka bi ilaç vermedi ya.
Kızlar Merhaba herkese, oyun halısı hakkındaki düşünceleriniz neler? Kullananlar memnun kaldı mı,bir de ikinci el almak konusunda fikirlerinizi alabilir miyim?
İniaallah uygulaması olurzamanla görürsün canımKızlar dünkü olayımı biliyorsunuz bugün konusu oldu Allah olmayana versin bana kızım yeter çok yoruluyorum hiç düşündüğüm gibi yardimci olmuyorsun 2 bebekle yapamam ben senin yardimlarinla dedim 3 istiyordum 2ye zor ikna oldum şimdi sadece kızım yeter diyorsun dedi kızımın kardeşi olacak dedi uzun aradan sonra o zaman dedim Hayır dedi o zaman 18 saat bile calissan yoruldum deme bana dedim tamam demem dedi bir de dedim ki kasmicam kendimi ev işine yemeğe ütüye dedim hafta sonu birlikte yaparız dedim tamam yorma zaten kendini kızımla otur birsey yapma dedi
Tahayi doktora götürdük kurup olmuş ventolin ve serum fizyolojik vercez Nebul mak ile başka bi ilaç vermedi ya.
oyy büyümüş deniz oğlan maşallah :)Eki Görüntüle 1897532
Siz disarda ben icerde buyutelim bebeleri :) Deniz oglan 26 haftalik oldu 950 gr 33cm
Denuz anasi da +7.5 kilo ile sismeye devam ediyor.
28de kan uyuşmazlığı ignesi var. Iki doz tetanos oldum. Simdilik sagligimiz iyi cok sukur.
Dun kendime lohusa pijama aldim. Hastanede gecelik giyicem indir kaldir kolay olur di mi? Pijamayi da evde de giyerim dedim.
Hastane cantasi hazir edicem 28den sonra nokur nolmaz diye. Kesinlikle olmali dedikleriniz nelerdir kizlar?
Yavrularinizi operim sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?