2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Koleksiyon Karışık canım:)))

Bende ikisi arasında kalmıştım tekmele oyna hem daha pahalı hem de bebegin gücü yetmiyormuş diye okudum bir de maymun adasında oyuncakların yerini değiştirebilirsin. Ben ayak ucuna aslanı astım vurdukça çok güzel çalıyor. Sonra onu çıkardım ayak ucuna maymunu elinin olduğu yere aslanı koydum. Ayağıyla vurursa müzik çalıyor eliyle vurursa çıngırak.
Tabi bu fikirler topigimizde ki zeki annelerden geldi.

Son düzenleme:
Cnm cahilliğime ver kurup nedir.
Nebul mak falan fransız kaldim
Kurup alerjik kökenli bi hastalık canım . öksürüğü ekolu köpek havlamasi gbi yankili oluo sıcakta öksürük artio ewde soğuk buhar çocuğu sıkı giydirip kışın balkonda tutmak iyi gelio souk ağzından burnundan girmesi iyi gelio.nebulizatör ise bu hastanelerde buhar ile ağza buruna maske ile takilan aparat varya o.onun içine ventolin diye ilaç verdi onu 3 kere yapcaz.

Anladim cnm.çok geçmiş olsun . İnşallah tez zamanda ise yarar bu tedaviler.soğuk algınlığın da yada bu tür durumlarda doktorlar çaresiz kalıyor. Çünkü iyileştiren bir ilaç yokmuş.

tekmele oynanın tekmeleme yeri çok sertmiş anne babalar bile zor ses çıkartıyormuş onu da ele derim. kızın korkarsa maymunu çıkartırsın biraz büyüyünce tekrar takarsın. ben pişman oldum maymun adası almadığıma ama ne bileyim bizim kızın böyle yapacağını :)

Diğer oyuncaklarının da ses çıkardığını bilmiyordum sadece maymun sesli sanıyordum ben :) sanırım artık kararımı verdim teşekkür ederim :)

Aynen canım hiç belli olmuyor neye nasıl tepki verecekleri :)

Emzirirken evet ten tene temas onemli. Hastanede sanci cekerken acilmayi olcmeye gecelik iyi ve kullanisli diye gecelik koyucam cantaya. Alttan siyir parmaklasinlar :)
Ben gecelik falan giymemiştim bildiğin bol tunikle doğuma girdim hatta başımda esarbım vardı sonradan aklıma geldi çıkarmak

Tahayi doktora götürdük kurup olmuş ventolin ve serum fizyolojik vercez Nebul mak ile başka bi ilaç vermedi ya.
Geçmiş olsun canım hemencecik iyileşsin inşallah kuzucuk Yanlız o kadar cahilim ki sen kurup yazıyorsun ya ben grip okuyorum telefonun duzeltmiştir diyee ayy çok cahilim

Kızlar Merhaba herkese, oyun halısı hakkındaki düşünceleriniz neler? Kullananlar memnun kaldı mı,bir de ikinci el almak konusunda fikirlerinizi alabilir miyim?

Can'ım ben maymun adası aldım
Çok sevdi oğluşum
Balinaya bakıp bakıp oynardı
Şimdi maymuna sardı
Üzerinde çıldırıyo
O oyun halısında iken neredeyse tüm işlerimi yapıyorum
min 1saat max 2 saat Zaman geçiriyor

İniaallah uygulaması olurzamanla görürsün canım
Eşlerimze merhamet eylesin Allah ım

Tahayi doktora götürdük kurup olmuş ventolin ve serum fizyolojik vercez Nebul mak ile başka bi ilaç vermedi ya.

Geçmiş olsun Can'ım şifa versin Allah om

oyy büyümüş deniz oğlan maşallah :)
ay ne güzel heyecanlar yaa doyamadım hamileliğe kıskandım seni valla ya :)
canım pentide çok güzel lohusa geceliği vardı onu düğmeli kısa kollu belki kışlık da gelmiştir sabahlık da lazım oluyor çok terleniyor lohusalıkta. pijamayşa uğraşılmıyo gecelik iyi oluyor. sütyen bile takmadım ben ilk günler.
hamileliğin son ayında göğüslere lanolin krem sür mutlaka çok uyarmadan. ilk günler göğüs ucu yara oluyor doğum çantana da koy lanolini. pişiğe de lanolin kullanıyorum.kızım yüzünü çizince de sürüyorum her derde deva.
kilot şeklinde yetişkin bezi vardı markası depend o çok iyiydi hatta dedim adet olunca bile kullanılır :) tek kullanımlık don alma boşuna.
emzik vereceksen ki ver derim onu da götür başta vermezsen sonra almıyorlar.
bir de sezeryan olcaksan alttan giymeli değil de sarmalı bir korse al benim ağrılarıma çok iyi geldi korse.
süt sağma mk de hastaneye götürme ama al mutlaka.ilk zamanlar sütün çok olacak bol bol sağ. o kadar sütüm varken kızım ağlıyor diye mama verdirdiler çevremdekiler şimdi olsa s.ktiri çekerim... bacaklarıma kadar sütüm akıyordı çocuğa sütün yok diye mama veriyorlardı.....ill kolostum sütüm ziyan oldu çol vicdan azabı çekiyorum
yeni doğmuş ağlayacak da sürekli emecek de zaten midesi bir çay kaşığı onun. doyar merak etme.
bir de denizi 40ı çıkana kadar mutlaka 2 saatte bir emzir. emerken de uyuyacak ilk başta sen bi şekilde uyandırıp 20 dk emzir. bana acıkınca uyanır dediler meğer yenidoğan uyanmazmış sarılık olmuştu kızım.
ayy sanki yıllar geçti ya hatırlamıyorum doğru dürüst. sen listeni koy ona yorum yapalım istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…