- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.281
geçmiş olsun canım neden olmuş pekiTahayi doktora götürdük kurup olmuş ventolin ve serum fizyolojik vercez Nebul mak ile başka bi ilaç vermedi ya.
Valla ben gecelik aldım yanıma da ilk başta giyemedim valla taa dogumdan sonra giymek kısmet oldu. Bende ki emzirme geceligiydi birde üstten düğmeler açılıyordu yarıya kadar. O şekilde rahat olduEmzirirken evet ten tene temas onemli. Hastanede sanci cekerken acilmayi olcmeye gecelik iyi ve kullanisli diye gecelik koyucam cantaya. Alttan siyir parmaklasinlar :)
Maşallah prensese
Oyy dudişini yesinlerBu da benim küçük vecihim:)))))ne zamandır foto atmıyodum atayım dedim.kuzum ışıktan kara çıkmış:))))yoksa beyazladı teyzeleri:))))valla:)))
Canım bu hastalık ıdilde de olmuştu 2 yaşındaydı grip sanmıştık meğer kurup mus valla mikrobik mi bilmiorum ıdilden geçmiş olabilir mikrop ama bu hastalık erkek bebeklerde daha çok oluomus bi arastiyitim bulaşma süreci nasıl merak ettimgeçmiş olsun canım neden olmuş peki
Cok gecmis olsun canim ya yavrum tahama kiyamam ki. Yumuduk ağzindan oksürükler mi cıkıyormuş. İnsallah hemen gecerCanım bu hastalık ıdilde de olmuştu 2 yaşındaydı grip sanmıştık meğer kurup mus valla mikrobik mi bilmiorum ıdilden geçmiş olabilir mikrop ama bu hastalık erkek bebeklerde daha çok oluomus bi arastiyitim bulaşma süreci nasıl merak ettim
Puahah
evet canım yaa aynılar boyu kilosu aynı gidiyor. tombik tombik bizimkiler. bunları diyete mi soksakAynı gdio kız bizimkiler maşallah topiğin tombişleri
sağol canım valla tam tosun :))Masallahhhhh tosuncuga
sağol canımm hepimizin evlatlarının güzel günleri olsun inşallah :)Maşaallah kuzum size
Çok güzel
Sağlıklı günler olsun hep inşaallah
Ay canım çok yaşa sen :))) Yok ağlamıyor ama bazen süt gelmediğinde sinirleniyor. Humana bol içmeye çalışıyorum..canım her gün bir tutam dereotu ye bol su iç.humana still tee de artırıyor. güzelce de uyu dinlen.öğlen ve akşam salata yeşillik ye. bir de çok fazla düşünme.sütü kaç cc miş neymiş diye inekler düşünüyor mu
ne kadar az kafaya takarsan o kadar çok sütün olur. bebeğin aç değilse sıkıntı yok. ağlıyor mu açlıktan?
Benim beslenmem de düzensizdi sıkıntılardan dolayı canım ama kendimi bebeğim için toparlamalıyım dediklerinden edinip tüketeceğim çok sağolCanım önce bol bol su iç,rezene, dereotu, ısırgan otu çayı, maltana,humana, tahin helvası, bulgur pilavı bunlar hep süt yapar ama gaz problemi varsa bulgur pilavı ve maltanayi daha az tüket. Kuru dut, incir ve kuru üzümü kaynatıp hoşaf gibi iç. En önemlisi stresi uzak tutmaya çalış hayatından ve bol bol dinlen. Her zaman sagdigindan çok daha fazlasını emer bebek. Bu sağma işine aldanma
Çok sağol canım stres cidden etkiliyor dikkat etmeliyim..Cnm önce bir sakın ol.ben memlekete gitmiştim sütüm resmen fiskiriyordu. Tam eve döneceğim zaman tatsız bir olay yaşadım eve geldim süt yok o kadar az ki 30 ml zor çıktı o da su gibi. Çok üzüldüm hemen mama aldik. Ama emzirmeye hiç bırakmadım. Süt için maltana hurma aktarlarda satılan süt çayı vs denedim. Dinlendim şuan eskiye yaklaşıyoruz. Üzme kendini toparlar seninki de.
Hangisinden ve nerden aldın?Kızlar nasılsınız? :)
Kızım Melek, hFtaya 3 aylık oluyor ama kerata resmen oturmaya çalışıyor engel olmaya çalışıyorum daha çok küçük malum. Ama bu çabalarını izlemek çok tatlı. Hafıza kartları aldım çok hoşuna gitti güzel ilgi gösteriyor. Almak isteyenlere ben de tavsiye ederim
Allahım yaaPuahahbenim ebemin parmaklari da kisaydi biliyor musun :) kadin diyor cok sanssizsin benim parmaklarim kisa oldugu icin muayeneler zor gecer teh Allah cezani dedim icimden
Merhaba kızlar
3. Ay kontrolünden şimdi geldik. Oglusumun boyu 65 cm olmuş kilosuda 8,1 kg yaklaşık 1,5 kilo almisiz
Tmm aksam yazayim listeyi bakin eksik gedik var mi diye. Simdi okuldayim derse gir cik zor olur.oyy büyümüş deniz oğlan maşallah :)
ay ne güzel heyecanlar yaa doyamadım hamileliğe kıskandım seni valla ya :)
canım pentide çok güzel lohusa geceliği vardı onu düğmeli kısa kollu belki kışlık da gelmiştir sabahlık da lazım oluyor çok terleniyor lohusalıkta. pijamayşa uğraşılmıyo gecelik iyi oluyor. sütyen bile takmadım ben ilk günler.
hamileliğin son ayında göğüslere lanolin krem sür mutlaka çok uyarmadan. ilk günler göğüs ucu yara oluyor doğum çantana da koy lanolini. pişiğe de lanolin kullanıyorum.kızım yüzünü çizince de sürüyorum her derde deva.
kilot şeklinde yetişkin bezi vardı markası depend o çok iyiydi hatta dedim adet olunca bile kullanılır :) tek kullanımlık don alma boşuna.
emzik vereceksen ki ver derim onu da götür başta vermezsen sonra almıyorlar.
bir de sezeryan olcaksan alttan giymeli değil de sarmalı bir korse al benim ağrılarıma çok iyi geldi korse.
süt sağma mk de hastaneye götürme ama al mutlaka.ilk zamanlar sütün çok olacak bol bol sağ. o kadar sütüm varken kızım ağlıyor diye mama verdirdiler çevremdekiler şimdi olsa s.ktiri çekerim... bacaklarıma kadar sütüm akıyordı çocuğa sütün yok diye mama veriyorlardı.....ill kolostum sütüm ziyan oldu çol vicdan azabı çekiyorum
yeni doğmuş ağlayacak da sürekli emecek de zaten midesi bir çay kaşığı onun. doyar merak etme.
bir de denizi 40ı çıkana kadar mutlaka 2 saatte bir emzir. emerken de uyuyacak ilk başta sen bi şekilde uyandırıp 20 dk emzir. bana acıkınca uyanır dediler meğer yenidoğan uyanmazmış sarılık olmuştu kızım.
ayy sanki yıllar geçti ya hatırlamıyorum doğru dürüst. sen listeni koy ona yorum yapalım istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?