2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Emzirirken evet ten tene temas onemli. Hastanede sanci cekerken acilmayi olcmeye gecelik iyi ve kullanisli diye gecelik koyucam cantaya. Alttan siyir parmaklasinlar :)
Valla ben gecelik aldım yanıma da ilk başta giyemedim valla taa dogumdan sonra giymek kısmet oldu. Bende ki emzirme geceligiydi birde üstten düğmeler açılıyordu yarıya kadar. O şekilde rahat oldu

geçmiş olsun canım neden olmuş peki
Canım bu hastalık ıdilde de olmuştu 2 yaşındaydı grip sanmıştık meğer kurup mus valla mikrobik mi bilmiorum ıdilden geçmiş olabilir mikrop ama bu hastalık erkek bebeklerde daha çok oluomus bi arastiyitim bulaşma süreci nasıl merak ettim

Cok gecmis olsun canim ya yavrum tahama kiyamam ki. Yumuduk ağzindan oksürükler mi cıkıyormuş. İnsallah hemen gecer

Ay canım çok yaşa sen :))) Yok ağlamıyor ama bazen süt gelmediğinde sinirleniyor. Humana bol içmeye çalışıyorum..

Benim beslenmem de düzensizdi sıkıntılardan dolayı canım ama kendimi bebeğim için toparlamalıyım dediklerinden edinip tüketeceğim çok sağol

Çok sağol canım stres cidden etkiliyor dikkat etmeliyim..

Kızlar nasılsınız? :)
Kızım Melek, hFtaya 3 aylık oluyor ama kerata resmen oturmaya çalışıyor engel olmaya çalışıyorum daha çok küçük malum. Ama bu çabalarını izlemek çok tatlı. Hafıza kartları aldım çok hoşuna gitti güzel ilgi gösteriyor. Almak isteyenlere ben de tavsiye ederim

Hangisinden ve nerden aldın?

Tmm aksam yazayim listeyi bakin eksik gedik var mi diye. Simdi okuldayim derse gir cik zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…