2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Emzirirken evet ten tene temas onemli. Hastanede sanci cekerken acilmayi olcmeye gecelik iyi ve kullanisli diye gecelik koyucam cantaya. Alttan siyir parmaklasinlar :)
:))))) bana hastaneden onluk giydirdiler.onlar daha kullanisli canim.acilmaya baktiklari zaman kanama olabiliyo.uzerin batmasin.gecelik gotureceksende eger koyu renkli tavsiye ederim :)

ilk defa duydum ben de @karpuz_suyu gibi grip yazcan yanlış oldu sandım. ne hastalıklar var ya rabbim yavrularımızı korusun.

Ay canım çok yaşa sen :))) Yok ağlamıyor ama bazen süt gelmediğinde sinirleniyor. Humana bol içmeye çalışıyorum..
sen de çok yaşa canım :)
bu bebekler de çok asabi süt tazyikli gelince de sinirleniyorlar gazdan da sinirleniyorlar. benim kızın midesinde gaz olunca memeyle kavga ediyor resmen. uykusu gelince de sinirli oluyorlar. büyüklere bakarsan her ağlaması açlıktan ama biz anlarız derdini onların

Ne guzel. Ben butun evi 3saatte supuruyorum. Oglum nereyi supursem onune geciyor.koltugu cekecegim sira ustune cikiyor. Yapma dur cekil diye diye uc kat yoruluyorum. Oyuncaklarini topluyorum supurgeyi getirene kadar tekrar dagitiyor. Belki de bunlari bahane ediyorum. Baksana idilduam yapiyormus cam pencere masallah hatun...

Nasıl oturmaya çalışıyor?
benim kızım da 3,5 aylık oturtumca keyfi yerinde oluyor yatmayı sevmiyor. biz yemek yerken hep ağlardı şimdi kucağıma oturtuyorum üstünden yiyorum hiç sesi çıkmıyor. çevreyi tanımak istiyorlar. d vitamini veriyoruz günde on onbeş dk oturtabiliriz bence ben oturtuyorum

Tmm aksam yazayim listeyi bakin eksik gedik var mi diye. Simdi okuldayim derse gir cik zor olur.
Masallah denize... Buyumuste dogum hazirligi mi yapar olduk teyzeleriyle :)
Hem pijama hem gecelik edinmeni tavsiye ederim. Dogum oncesinde onluk giyecegin icin onu dusunme. Dogum sonrasinda da ilk saatler alttan muayene icin gecelik uygun. Sonrasinda pijama iyi oluyor. Tabi normal dogum icindi bu yazdiklarim. Sezryen tecrubesi olanlar farkli onerebilir. Listene bakariz artik sonra :)

Diğer oyuncaklarının da ses çıkardığını bilmiyordum sadece maymun sesli sanıyordum ben :) sanırım artık kararımı verdim teşekkür ederim :)
Bende tekmelemesi için ayağının geldiği yere koydum Maymunu ışığından değil sesinden yararlanıyoruz ses çıkarması zor da değil aslancık çıngırak şeklinde ama çok tatlı bi çıngırak ben bile oynuyorum balina var bi tane çekmeli onun için erken yastığı var.. bi de karın üstü zamanları için halıya da özellikler var canım halının üzerindeki yunusun kuyruğunda ses çıkan bi aparat hışırtılı bir yaprak yumuşak bulut bir de filin başında bir yer var..

senin eski profil foton var ya onu sen sanıyordum ben. değilsin dimi?
sence ben nasıl biriyim :)
Hic hatirlamiyorum onu. Degilimdir :) mesajlarindan bana hissettirdigin siyah dalgali orta kesim sacli,koyu renk gözlü, beyaz tenli, melankolik, gizemli, coook zeki (cunku hepimize dair bi cok seyi geriye dönuk hatirlayabiliyorsun):) ayaklari yere saglam basan,fazla dalgadan hoşlanmayan:) kocasinin bitanesi denizinin hayat kaynagi bi hatun hissiyati veriyorsun :)

Kalp gözü açık gördüm matsiyahoje le seni hadi beni tarif edin dicem de ayan beyan ortayım

Kanguru nun videosunu izledim.kargo elime ulaşmadan tırstım. Bacakları nasıl. İcerde bırakalım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…