- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.301
:))))) bana hastaneden onluk giydirdiler.onlar daha kullanisli canim.acilmaya baktiklari zaman kanama olabiliyo.uzerin batmasin.gecelik gotureceksende eger koyu renkli tavsiye ederim :)Emzirirken evet ten tene temas onemli. Hastanede sanci cekerken acilmayi olcmeye gecelik iyi ve kullanisli diye gecelik koyucam cantaya. Alttan siyir parmaklasinlar :)
Sevgili bebek sitesindn 0-6 ve 6-12 aylık olan paketi aldımHangisinden ve nerden aldın?
Evet canım doğru çok gusel olmus rahatmi nasılidilduam dogru mu bacaklar :)
sen kapalı mısın ? seni açık uzun düz saçlı kumral olarak hayal etmiştim hepBen gecelik falan giymemiştim bildiğin bol tunikle doğuma girdim hatta başımda esarbım vardı sonradan aklıma geldi çıkarmak
ilk defa duydum ben de @karpuz_suyu gibi grip yazcan yanlış oldu sandım. ne hastalıklar var ya rabbim yavrularımızı korusun.Canım bu hastalık ıdilde de olmuştu 2 yaşındaydı grip sanmıştık meğer kurup mus valla mikrobik mi bilmiorum ıdilden geçmiş olabilir mikrop ama bu hastalık erkek bebeklerde daha çok oluomus bi arastiyitim bulaşma süreci nasıl merak ettim
sen de çok yaşa canım :)Ay canım çok yaşa sen :))) Yok ağlamıyor ama bazen süt gelmediğinde sinirleniyor. Humana bol içmeye çalışıyorum..
Ne guzel. Ben butun evi 3saatte supuruyorum. Oglum nereyi supursem onune geciyor.koltugu cekecegim sira ustune cikiyor. Yapma dur cekil diye diye uc kat yoruluyorum. Oyuncaklarini topluyorum supurgeyi getirene kadar tekrar dagitiyor. Belki de bunlari bahane ediyorum. BaksanaBizim tanıdık var benden de epeyce küçük. 1 yaşında çocuğu var evine ne zaman gitsem tertemiz.o banyosu falan pırıl pırıl musluklar parliyor.imreniyorum nasıl yapıyor diye.hiç üşenmez her bulaşık Tan sonra çamaşır suyu ile yıkar. Öyle iste
Beni nasil hayal ediyorsun tombik :)sen kapalı mısın ? seni açık uzun düz saçlı kumral olarak hayal etmiştim hep
Nasıl oturmaya çalışıyor?Kızlar nasılsınız? :)
Kızım Melek, hFtaya 3 aylık oluyor ama kerata resmen oturmaya çalışıyor engel olmaya çalışıyorum daha çok küçük malum. Ama bu çabalarını izlemek çok tatlı. Hafıza kartları aldım çok hoşuna gitti güzel ilgi gösteriyor. Almak isteyenlere ben de tavsiye ederim
Ben rahattim ama kağan uykusu gelince durmadi icinde. Sıkıya gelemeyecek mi acaba.Evet canım doğru çok gusel olmus rahatmi nasıl
senin eski profil foton var ya onu sen sanıyordum ben. değilsin dimi?Beni nasil hayal ediyorsun tombik :)
Masallah denize... Buyumuste dogum hazirligi mi yapar olduk teyzeleriyle :)Tmm aksam yazayim listeyi bakin eksik gedik var mi diye. Simdi okuldayim derse gir cik zor olur.
Bende tekmelemesi için ayağının geldiği yere koydum Maymunu ışığından değil sesinden yararlanıyoruz ses çıkarması zor da değil aslancık çıngırak şeklinde ama çok tatlı bi çıngırak ben bile oynuyorum balina var bi tane çekmeli onun için erken yastığı var.. bi de karın üstü zamanları için halıya da özellikler var canım halının üzerindeki yunusun kuyruğunda ses çıkan bi aparat hışırtılı bir yaprak yumuşak bulut bir de filin başında bir yer var..Diğer oyuncaklarının da ses çıkardığını bilmiyordum sadece maymun sesli sanıyordum ben :) sanırım artık kararımı verdim teşekkür ederim :)
Hic hatirlamiyorum onu. Degilimdir :) mesajlarindan bana hissettirdigin siyah dalgali orta kesim sacli,koyu renk gözlü, beyaz tenli, melankolik, gizemli, coook zeki (cunku hepimize dair bi cok seyi geriye dönuk hatirlayabiliyorsun):) ayaklari yere saglam basan,fazla dalgadan hoşlanmayan:) kocasinin bitanesi denizinin hayat kaynagi bi hatun hissiyati veriyorsun :)senin eski profil foton var ya onu sen sanıyordum ben. değilsin dimi?
sence ben nasıl biriyim :)
Kalp gözü açık gördümHic hatirlamiyorum onu. Degilimdir :) mesajlarindan bana hissettirdigin siyah dalgali orta kesim sacli,koyu renk gözlü, beyaz tenli, melankolik, gizemli, coook zeki (cunku hepimize dair bi cok seyi geriye dönuk hatirlayabiliyorsun):) ayaklari yere saglam basan,fazla dalgadan hoşlanmayan:) kocasinin bitanesi denizinin hayat kaynagi bi hatun hissiyati veriyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?