2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

ya bu topiğin oğlanları amma tombik hay maşallah.
idilduam @gvn1907
sünnetten sonra mı böyle oldu kızlar?
Canım 13 gunlukken sünnet oldu doktora sordum ondan fazla mi aldı diye yok dedi kimi çocuk napsan almaz kimisi ozenmessin alır dedi tamamen yapısal bişi sizde bebekken tombis missinizdir ondan dedi ıdilde keza iriydi benim doktor mama werio musun diye soruodu hiç mama almadı oda sadexe emdi taha ablasına iri derken onuda geçti maşallah :) babası amcası dayısı 90 kilo uzun boylular çocuk ufak olmaz muhtemelen

Kizlar uygari sünnet yaptirsam mi bilemedim bi yandan yaptiralim da geçsin gitsin kolay oluyor diyorlar diyorum bi yandan da minnakima kiyamiyorun. Uygar belki sünnete dayanabilir de ben dayanabilir miyim bilmiyorum aşıda bile ben uygardan daha fazla agladim hemşire uygardan cok benle ilgilenmek zorunda kaldi. Yaptirmali miyim oglusunu sünnet yaptiran baciskolatalar fikir verin

Büyüdükçe bebişe zor canım ben 13 günlük yaptrdim iyiki diorum sadce. Kesinlikle aklı ermioken yaptırmayı tavsiye ederim iyileşme sürecide daha hızlı.biz 13 gunlukken gittik doktoruna geç bile kalmissiniz dedi adam bize ne kadar küçük o kadar iyi

Ben erkek annesi değilim ama oğlum olsaydı yaptırırdım. Aklı ermiyorken

Canım 2 çocukla gerçekten zor idil okulda doye yapabiliorum bende yoksa nasıl yapardım bilemem. Bugünde yatak odası cam i sildim hergün tek cam yapa yapa bitio

Kızlar bizde sağlık ocağindan geldik rota asimizi yaptık burdaki yorumları okuduktan sonra kararsız kalmıstik ama keşke dememek için yaptırdık sonra göz kontrolü muz için hastaneye gittik herşey iyi çok şükür oglumda 64 cm 8050 kilosuda teyzeleri aşının yan etkisi olmaz inşallah

Cnm benim öyle düşünme. Bizim ki 1850 gr dogdu 1550 ye düştü. Çok şükür bugünümüze.

Kac gunde iyilesti cnm

Canım göz için napiyosun? Normal göz doktoru Di mi çocuk göz değil yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…