- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.321
Aynen canim. Buyuk oglum 3,5kg dogdu 6aylikken 1yaş kilosundaydi. Neymis anne karnindayken kilo almiyor diye uzulmemek gerekmis :) cok gec ama anlasilmistir heraldeEvet canım çok haklısın benim kız 4220 doğdu iki gün içinde 500gr verdi
Sen boyle gozumün icine renkli renkli bakarlen nutkum tutuluyor zaten
Canım 13 gunlukken sünnet oldu doktora sordum ondan fazla mi aldı diye yok dedi kimi çocuk napsan almaz kimisi ozenmessin alır dedi tamamen yapısal bişi sizde bebekken tombis missinizdir ondan dedi ıdilde keza iriydi benim doktor mama werio musun diye soruodu hiç mama almadı oda sadexe emdi taha ablasına iri derken onuda geçti maşallah :) babası amcası dayısı 90 kilo uzun boylular çocuk ufak olmaz muhtemelen
Hay maşallah... bizim kızin şimdiki hali kadar dogmusEvet canım çok haklısın benim kız 4220 doğdu iki gün içinde 500gr verdi
senin eski profil foton var ya onu sen sanıyordum ben. değilsin dimi?
sence ben nasıl biriyim :)
Büyüdükçe bebişe zor canım ben 13 günlük yaptrdim iyiki diorum sadce. Kesinlikle aklı ermioken yaptırmayı tavsiye ederim iyileşme sürecide daha hızlı.biz 13 gunlukken gittik doktoruna geç bile kalmissiniz dedi adam bize ne kadar küçük o kadar iyiKizlar uygari sünnet yaptirsam mi bilemedim bi yandan yaptiralim da geçsin gitsin kolay oluyor diyorlar diyorum bi yandan da minnakima kiyamiyorun. Uygar belki sünnete dayanabilir de ben dayanabilir miyim bilmiyorum aşıda bile ben uygardan daha fazla agladim hemşire uygardan cok benle ilgilenmek zorunda kaldi. Yaptirmali miyim oglusunu sünnet yaptiran baciskolatalar fikir verin
Ben erkek annesi değilim ama oğlum olsaydı yaptırırdım. Aklı ermiyorkenKizlar uygari sünnet yaptirsam mi bilemedim bi yandan yaptiralim da geçsin gitsin kolay oluyor diyorlar diyorum bi yandan da minnakima kiyamiyorun. Uygar belki sünnete dayanabilir de ben dayanabilir miyim bilmiyorum aşıda bile ben uygardan daha fazla agladim hemşire uygardan cok benle ilgilenmek zorunda kaldi. Yaptirmali miyim oglusunu sünnet yaptiran baciskolatalar fikir verin
Aynen öyleAynen canim. Buyuk oglum 3,5kg dogdu 6aylikken 1yaş kilosundaydi. Neymis anne karnindayken kilo almiyor diye uzulmemek gerekmis :) cok gec ama anlasilmistir heralde
Canım bence ewde de kullan alışsinBen rahattim ama kağan uykusu gelince durmadi icinde. Sıkıya gelemeyecek mi acaba.
Canım 2 çocukla gerçekten zor idil okulda doye yapabiliorum bende yoksa nasıl yapardım bilemem. Bugünde yatak odası cam i sildimNe guzel. Ben butun evi 3saatte supuruyorum. Oglum nereyi supursem onune geciyor.koltugu cekecegim sira ustune cikiyor. Yapma dur cekil diye diye uc kat yoruluyorum. Oyuncaklarini topluyorum supurgeyi getirene kadar tekrar dagitiyor. Belki de bunlari bahane ediyorum. Baksanaidilduam yapiyormus cam pencere masallah hatun...
Mavi yeşil gözlü olmak mesela değil yeğeaaan mavi gözlü uşak doğurmak meseleeaaaSen boyle gozumün icine renkli renkli bakarlen nutkum tutuluyor zatenmasallah gozlere canim ya
Şükür anası yata yata sadece karpuzunu değil kızını da büyümüştür içinde ama çıkınca sıcakta suyu düşüp tuzu yükselmiş 500gr gitti 2 gün hastanede yattı yavrum öyle olmasa daha iyi olurduHay maşallah... bizim kızin şimdiki hali kadar dogmus)
Cnm benim öyle düşünme. Bizim ki 1850 gr dogdu 1550 ye düştü. Çok şükür bugünümüze.Şükür anası yata yata sadece karpuzunu değil kızını da büyümüştür içinde ama çıkınca sıcakta suyu düşüp tuzu yükselmiş 500gr gitti 2 gün hastanede yattı yavrum öyle olmasa daha iyi olurdu
Kac gunde iyilesti cnmBüyüdükçe bebişe zor canım ben 13 günlük yaptrdim iyiki diorum sadce. Kesinlikle aklı ermioken yaptırmayı tavsiye ederim iyileşme sürecide daha hızlı.biz 13 gunlukken gittik doktoruna geç bile kalmissiniz dedi adam bize ne kadar küçük o kadar iyi
Canım göz için napiyosun? Normal göz doktoru Di mi çocuk göz değil yani?Kızlar bizde sağlık ocağindan geldik rota asimizi yaptık burdaki yorumları okuduktan sonra kararsız kalmıstik ama keşke dememek için yaptırdık sonra göz kontrolü muz için hastaneye gittik herşey iyi çok şükür oglumda 64 cm 8050 kilosuda teyzeleri aşının yan etkisi olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?