2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Hic vakit kaybetme diyorum arkadas tavsiyesi... İki yasindaki oglumun ve ordaki buyuk cocuklarin sunnetleri zulum gibi gecti. Hepsi korktu agladi.. Bebeklerin sunneti daha cabuk iyilesiyormus hakkaten. Sunnet olurken sen girme.babasi girsin. İlk gun bi kac defa aglar o kadar sonrasi pembe bir bulut gibi :)

Cnm benim öyle düşünme. Bizim ki 1850 gr dogdu 1550 ye düştü. Çok şükür bugünümüze.
Şükür tabi hasta olması kötü oldu benim için 3 günlük bebeğimi aldılar hastaneye ben eve... 2 gün yattı ama o 2 günü ben nasıl geçirdim sen bana sor daha çok küçük ve her saniye büyüyor ben görmeden diye nasıl içim parçalandı. .. şükür günümüze senin bebeğin erken mi doğdu canım? Çok geçmiş olsun önemli olan sağlıkları kilonun hiç önemi yokmuş bak sana örnek

Yaaa matsiyahoje nadil anladin dis cikardigini. Tam oalrak kac gunluksunuz? Biz 2 gecedir cok huysuzuz. Gunduz da oyle hep kucakta. Uyutuyorup besige koyuyorum uyaniyo agliyo agrisi var gibi inliyo. Salyasi cok akiyo ve eli hep agzinda isiriyo. Sanirim dis bizimki de. Ne zaman patlar acaba. Bide ek gidaya gecmedik ama dis kadiyicilardansa pirasa ya da kereviz sapi daha iyiymis diye okudum. Simdi onlari kullansam olur mu sizce kizlar

Allah kolaylıklar versin kuzum ben bi eve yetişemiyorum senin maşallahın var. Böyle azimli annenin kızı okumaz mı hiç
O okurda ben okutmam:)) kız valla öyle yorulyrm ki okuyosada bitirsin öyle evlensin .tabi hakkında hayırlsı.nasıl istersen öyle ama falza yıpratmasın kendini.bazen kendi azmime bende hayran olyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…