- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #13.341
Hic vakit kaybetme diyorum arkadas tavsiyesi... İki yasindaki oglumun ve ordaki buyuk cocuklarin sunnetleri zulum gibi gecti. Hepsi korktu agladi.. Bebeklerin sunneti daha cabuk iyilesiyormus hakkaten. Sunnet olurken sen girme.babasi girsin. İlk gun bi kac defa aglar o kadar sonrasi pembe bir bulut gibi :)Kizlar uygari sünnet yaptirsam mi bilemedim bi yandan yaptiralim da geçsin gitsin kolay oluyor diyorlar diyorum bi yandan da minnakima kiyamiyorun. Uygar belki sünnete dayanabilir de ben dayanabilir miyim bilmiyorum aşıda bile ben uygardan daha fazla agladim hemşire uygardan cok benle ilgilenmek zorunda kaldi. Yaptirmali miyim oglusunu sünnet yaptiran baciskolatalar fikir verin
Şükür tabi hasta olması kötü oldu benim için 3 günlük bebeğimi aldılar hastaneye ben eve... 2 gün yattı ama o 2 günü ben nasıl geçirdim sen bana sor daha çok küçük ve her saniye büyüyor ben görmeden diye nasıl içim parçalandı. .. şükür günümüze senin bebeğin erken mi doğdu canım? Çok geçmiş olsun önemli olan sağlıkları kilonun hiç önemi yokmuş bak sana örnekCnm benim öyle düşünme. Bizim ki 1850 gr dogdu 1550 ye düştü. Çok şükür bugünümüze.
Kapalıyım canım :) hayallerininde tam tersiyimsen kapalı mısın ? seni açık uzun düz saçlı kumral olarak hayal etmiştim hep
Güzel bakan güzel gorürmüs canim benim ya...insanbuL fıstık gbi hatun tombikcigim maşallah i var hatunun
Tamam canim kullanayim dogruCanım bence ewde de kullan alışsin
Ben seni fotodaki hamişle özdeşleştirdim başka türlü düşünemiyorum
Evet canım normal göz doktoruna gittik kırmızı işin taraması dedi sanırım öyle bi testmisCanım göz için napiyosun? Normal göz doktoru Di mi çocuk göz değil yani?
Kız bizim kide var :)))matsiyahoje in bebişi çıkarıyor
matsiyahoje in bebişi çıkarıyor
Ay nerden cikiyo sizinki bizimki sanki sol alttanKız bizim kide var :)))
Bizimde sol altta beyaz bisi var canım etrafında kırmızi dismi değil mi belli olur bi kaç haftaya bakalım :))Ay nerden cikiyo sizinki bizimki sanki sol alttan
AmanınnnnBen seni fotodaki hamişle özdeşleştirdim başka türlü düşünemiyorum
Hiç ağlama olmadı bizimkide canım bi halka yöntemiyle oldu halka 15.gun düştü tamamen iyileşmis olduKac gunde iyilesti cnm
O okurda ben okutmam:)) kız valla öyle yorulyrm ki okuyosada bitirsin öyle evlensin .tabi hakkında hayırlsı.nasıl istersen öyle ama falza yıpratmasın kendini.bazen kendi azmime bende hayran olyrmAllah kolaylıklar versin kuzum ben bi eve yetişemiyorum senin maşallahın var. Böyle azimli annenin kızı okumaz mı hiç
Maşallahın var hatun maşallahınnO okurda ben okutmam:)) kız valla öyle yorulyrm ki okuyosada bitirsin öyle evlensin .tabi hakkında hayırlsı.nasıl istersen öyle ama falza yıpratmasın kendini.bazen kendi azmime bende hayran olyrm
Beeen lansinoh elektrikli kullanyrm teklisini çok memnunum.biberonuda çok güzel.pil takıpta kullanabilyosunCanlar süt sagma makinasıni manuel mi kullanıyorsunuz elektriklimi? Ben manuel kullanıyorum ama zor oluyor gibi elektrikli kullanipta memnun olan yada pişman olan varmı?
Biliyorum ya seni etiketleyemeyince dedim yazar kesinKız bizim kide var :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?