- 12 Mart 2011
- 1.161
- 969
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.341
Canım bende hapı hiç kullanmadım bu yüzden, eşin korunmazmı? Yada çok dikkatli olarak geri çekilme yöntemi :sBen hap kullanmak istemiyorum kiloya meyilli bi vücudum var o islere başlayınca ne yapacağız bilmiyorum :/
Canım bende hapı hiç kullanmadım bu yüzden, eşin korunmazmı? Yada çok dikkatli olarak geri çekilme yöntemi :s
Biz de olduk bugün bana hiçbi şey demedi acaba bi çocuğum daha olsun mu istiyo hemşire
Ağlarken pispislayaydi iyiydiAlemsin sen ya :) ne sandin çisini temizlemeye mi gelecekti
İyisi mi bu diyeydinGaliba 2.çocuğu olanlara korunma oneriyorlar genelde bende aşıya gittiğimde hemşire kondom tutusturuverdi elime şok oldum tabii
Geçmiş olsun canım kanın da enfeksiyon neden olurmuş ki bizimde idrar yollarında olmuştu 3günlükken 15 gün yattık çıktık ama yine tekrarlıyor galiba tekrar tahlil vercez çok zor valla anlıyorum seni inşallah bir daha olmazSelam kızlar..yeni topiğimiz hayırlı olsunn..6 gündür hastanedeydim perişan olduk yavrumla..kızımın ateşi çıktı koştur koştur doktora gttim kanında enfeksiyon çıktı yatış yapıldı..6 gün tedavş gördük..yeni geldim eve..valla canım öyle sıkkınki iyi anne olamadım evladıma iyi bakamadım diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimipanik oldum şimdide yattımı başından ayrılamıyorum ateşi çıktımı kustumu...ciddi çöküş içerisindeyim
O da benim gibi cahilCanım bende hapı hiç kullanmadım bu yüzden, eşin korunmazmı? Yada çok dikkatli olarak geri çekilme yöntemi :s
Canım 9 yıldır evliyim kazayla hamile kalmadım, çok becerikliyiz galibaBana sağlık ocağındaki hemşire geri çekme yöntemiyle korunursan kucağında bebekle gelirsin dedi
Canim kendiliginden yagmurlugu yokmu.benim kangurumda onunde ekstra bi parca bezi var arkaya dogru citcitlaniyo.yagmurdan gunesten korumak icinBizim kanguruda 3bucuk kilodan itibaren kullanabilir diyor. Benim oglum 5bucuk oldu herhalde. Yakın mesafe için düşünüyorum zaten canim. Alt sokaktaki bakkala gidip gelene kadar mesela :) sapka terletir diye ben de dusundum ama baska nasil basini koruyabiliriz ki gunes varken...
En iyisi kondom bence ya gözüm görüo delik kaçak varmı fln doyeBir aylik asimizi olduk bugun. Hemsiremiz spiralde spiral diye basimi sisirdi :) yok kondoma,geri cekme yontemine guvenme felan dedi. Korkuttu gozumu. ama ben spiralden de oldum olasi korkuyorum. kullanan var mi hanimlar?
Aynen canim bizimde oyle gazi oluyor herhalde sakinlestirmeye calisip denedim bugun hizli tempoda ayni pozisyonda pis pis diyerek salladim emdi ama gazi coksa hic bisi kar etmiyo arada kaldiirip gazini cikarnaya calisip devam ediyorumNurmuratkf .!.:Hanımlar bebeğim emzirken bacağını hızla çekip uzatıyor memeyi bırakıp ağlıyor kısa süre karnı ağrir dedi doktor sizde var mı böyle bi şey ne yapayim da gecsin
Ya kızlar yardım edin kafayı yememe ramak kaldı bugün 15.günümüz kizimin hrp uyumasi gerekirken o hep uyanık :/ emerken gözleri kapalı sadece o kadar bi sabah 8 e doğru kalktı hala uyanık bi ara yanına uzanıp emzirdim uyusun diye o zaman 1 saate yakın uyudu galibs ama hiç derin değil bi anda sicriyor eli yüzüne gidiyor huzursuzlaniuot sonra da uyku gidiyor . Emerken uyuyor. Gibi oluyor yatirinca yine uyanıyor ne derdi var anlamadim uykusuzluktan gözleri kızardı ama uyuyamiuor çok bunaldim sabahtan beri basindayim doğru düzgün biseu bile yiyemedim kimse de yok yanımda elim ayağım a dolaştı iyice :///
Canim bj ara benjm oglumda ayniydi ya gaz var ya karni ac mamayi gunde 2 kezdestek veriyorum bide altinda kaka varda katiyen uyumuo
once doyuyomui ondan emin olmak lazim
bEnde ac birakiomusum oglumu
Bende ondan emi ünler sarılık fln olmadı gayet iyi kilo alımı dedi dr bi daha da gitmedik daha . Biran onve gitsek iyi olaxak
Allah korusun biz çok fena sarılık olduk ben çok biliyorum ya mama vermedim 22.5 olmus degerimiz atlatik ama gelde bana so ya benim oglan açsa uymuyor emdikten sonra mama vermeyi dene eğer uyuyorsa benım kitle aynı
sıçrama bizdede çok ama sırf o yüzden uyanık kalacağını düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?