2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Geçmiş olsun canım kanın da enfeksiyon neden olurmuş ki bizimde idrar yollarında olmuştu 3günlükken 15 gün yattık çıktık ama yine tekrarlıyor galiba tekrar tahlil vercez çok zor valla anlıyorum seni inşallah bir daha olmaz

Canim kendiliginden yagmurlugu yokmu.benim kangurumda onunde ekstra bi parca bezi var arkaya dogru citcitlaniyo.yagmurdan gunesten korumak icin

Bir aylik asimizi olduk bugun. Hemsiremiz spiralde spiral diye basimi sisirdi :) yok kondoma,geri cekme yontemine guvenme felan dedi. Korkuttu gozumu. ama ben spiralden de oldum olasi korkuyorum. kullanan var mi hanimlar?
En iyisi kondom bence ya gözüm görüo delik kaçak varmı fln doye

Nurmuratkf .!.:
Hanımlar bebeğim emzirken bacağını hızla çekip uzatıyor memeyi bırakıp ağlıyor kısa süre karnı ağrir dedi doktor sizde var mı böyle bi şey ne yapayim da gecsin
Aynen canim bizimde oyle gazi oluyor herhalde sakinlestirmeye calisip denedim bugun hizli tempoda ayni pozisyonda pis pis diyerek salladim emdi ama gazi coksa hic bisi kar etmiyo arada kaldiirip gazini cikarnaya calisip devam ediyorum

insanbuL HejaR12 kızlar anamla gittim diye bana bişi vermediler sanırım ben basımın çaresine bakicam artık
Hahaha bende annemle gitmiştim annem çocukla ilgilenirken bana fısır fısır neyle korun can diye sordu kondom dedim dur veriyim mi dedi hemen bende şaşkın evde var var demişim bilinçsizce

Canim bj ara benjm oglumda ayniydi ya gaz var ya karni ac mamayi gunde 2 kezdestek veriyorum bide altinda kaka varda katiyen uyumuo
once doyuyomui ondan emin olmak lazim
bEnde ac birakiomusum oglumu

Canim bj ara benjm oglumda ayniydi ya gaz var ya karni ac mamayi gunde 2 kezdestek veriyorum bide altinda kaka varda katiyen uyumuo
once doyuyomui ondan emin olmak lazim
bEnde ac birakiomusum oglumu

Bende ondan emin değilim işte ilk günler sarılık fln olmadı gayet iyi kilo alımı dedi dr bi daha da gitmedik daha . Biran onve gitsek iyi olaxak

Bende ondan emi ünler sarılık fln olmadı gayet iyi kilo alımı dedi dr bi daha da gitmedik daha . Biran onve gitsek iyi olaxak

Allah korusun biz çok fena sarılık olduk ben çok biliyorum ya mama vermedim 22.5 olmus degerimiz atlatik ama gelde bana so ya benim oglan açsa uymuyor emdikten sonra mama vermeyi dene eğer uyuyorsa benım kitle aynı
sıçrama bizdede çok ama sırf o yüzden uyanık kalacağını düşünmüyorum

Geçmiş olsun canım haklisin bi kilo kontrolü yaptırmam lazım yetmiyor belki de sutum ama emerken dalıyor uykuya yatağına koyunca fildir fildir bakıyor ama aglamiyorda bakıyor sadece bi süre sonra eli kolu harekete geçiyor mizmizlanouor derdi ne anlamadım ki

Kızlar eczaneden aldığınız serum fizyolojik bu mudur?

Eklentiler

• image.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…