- 16 Kasım 2015
- 1.861
- 1.152
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.381
Üstünde kids mi yazıyor? Geçen nette gördüm o vardı almadım yaş aralığı çok olduğu için ben canımKızlar ben carslon d3 u aldım ama üstünde 4 10 yaş kullanımına uygundur yazıyor yanlış ilaç mi almışım ya
Üstünde kids mi yazıyor? Geçen nette gördüm o vardı almadım yaş aralığı çok olduğu için ben canım
Kızlar kullandığınız d vit bu değil mi ?
Olabilir canm iade sansın yok muBenimkide kids yazıyor ya yanlış oldu galiba
Öncelikle geçmiş olsun umarım bir an önce atlatırsın. Dışarıya çıkmaktan çekinme ben Eskişehir de doğum yaptım 20 günlükken otobüs ile İstanbul' a geldim. Her gün fırsat buldukça çıkıyorum dışarıya. Bebeğin ne kadar çabuk alışırsa dış ortama, bağışıklığı daha çabuk güçlenir. İlk çocuğumda da aynısını yaptım çok nadir hasta olur. Hasta olduğu zamanda çabuk iyileşir.Ben bebekle hiç dışarı çıkmadım. Tedirgin oluyorum açıkçası. Normal doğum yaptım, idrar yolu enfeksiyonundan çekiyorum şimdi de. 25 gündür hastaneye gitmek dışında çıkmadım berdeyse, bir akşam bir saatliğine çıktık eşimle. Gitgide kilo almaya başladım, yürüyüşe başlamam iyi olacak gerçekten
Gaz için damla kullanıyorum yoktu böyle bi şeyi iki gündür yapıyoAyni tarif ettigim bizde de var cnm gaz sancisi bence
Ben tereyağ peynir yoğurt yiyorum sütlü olarak canım bi deneyeyim yarın yemeyerk inşallah düzelir çok üzülüyorum o acı cekince@Nurmuratkf benim bebeğimde de aynı şey doğduğu günden beri var. Gazını çıkarıyor ama özellikle şu son iki gündür gur gur diye ses gelmeye devam ediyor gazını çıkarsa da. Bana doğum yaptığım gün kontrol eden çocuk doktoru sütlü bir şeyler yedin mi diye sormuştu. ayaklarını çekiyorsa süt proteinine dikkat et bir hafta süt ve süt ürünleri, poğaça vs gibi içeriğinde süt olan şeyler tüketme denişti. Dikkat etmiştim bıraktım sonra ama bu iki gün tekrar olunca yine bir deneyeceğim. Umarım böyle bir sorunu yoktur yani.. Bebek acı çekiyor resmen gazını çıkarsa da
sağol canım ben de arayayım yarın aklıma takıldıCanım biraz geç oldu şimdi okudum. Doğum öncesi raporunun parasını alacaksın, benimde görünmüyordu bağlı bulunduğum sgk iyi aradım hallettiler aldım. Sende bir sgk ile görüş istersen. Ama eylül de alabilirsin.
Bu cnmipekm84 canım senin aldığın d3 te 4 10 yaş kullanımına uygundur gibi birsey yazıyor mu ben yanlış ilaç mi aldım ki
Yiyorum canım teşekkür ederimIncir iyi gelir diye biliyorum
Bugün başladım ona canım teşekkür ederimasososos canım aynı dert bende de var, ne yaptıysam olmadı.
En son sabah kahvaltıdan önce, birde akşam yemekten önce bir kase kayısı-kuru üzüm hoşafı yedim. Yemekten sonra kendimi zor attım lavaboya :) Şimdilik bir dene istersen :)
gece uykusunda degil de gunduz yatir istersen yuzustu en azindan gider gelir kontrol edersin bende sakincali diye biliyorum zaten bnmki hmn uyaniyor oyle yatirsamkızlar merhaba,
bebeğini yüzüstü yatıran var mı??
oğlum kolikti ve 15-16 günden sonra hep yüzüstü yatırdım ben onu. anca o zaman uyuyabiliyordu. çok şükür sıkıntı olmadı.
ekin de yüzüstü yatınca rahat ve iyi uyuyor. cmt dr. a kontrole gittiğimizde konu nereden oraya geldi hatırlamıyorum ama dr nasıl uyuduğunu sordu, ben de yüzüstü dedim. açtı gözlerini kocaman ve yatırmayın, modası geçti, tehlikeli dedi. başka türlü düzgün uyumuyor dedik, yok yatırma dedi. iyi tamam ama hatun uyumuyor ki :) yan yatma yastığında zaten başından beri rahat etmedi hiç ama çok küçük nasıl olsa alışır dedim olmadı :)) inatçı olacak sıpa. zaten keçi gibi sesler çıkarıyor :))
ya kendi tecrübem olmasına rağmen içime kurt düşürdü dr. doğru söylüyor biliyorum ama ne yapayım ben şimdi?? özellikle gaz problemi olduğu zaman yüzüstü yatırmak tek sakinleştiren şey onu.
bu konuda tecrübesi olan var mı?
ya da kaçıncı aydan sonra sıkıntı olmaz. internete bakmak istemiyorum çünkü kendimi biliyorum, olumsuz birşey okursam hemen aklıma takılıyor. uykularım kaçıyor. zaten uykusuzum, bir de o kaçarsa tümden tırlatırım valla :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?