2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar ben carslon d3 u aldım ama üstünde 4 10 yaş kullanımına uygundur yazıyor yanlış ilaç mi almışım ya

Kızlar kanguru aldınız mı? Aldıysanız hangi marka hangi modelden aldınız ve son olarak, tavsiye eder misiniz?

Öncelikle geçmiş olsun umarım bir an önce atlatırsın. Dışarıya çıkmaktan çekinme ben Eskişehir de doğum yaptım 20 günlükken otobüs ile İstanbul' a geldim. Her gün fırsat buldukça çıkıyorum dışarıya. Bebeğin ne kadar çabuk alışırsa dış ortama, bağışıklığı daha çabuk güçlenir. İlk çocuğumda da aynısını yaptım çok nadir hasta olur. Hasta olduğu zamanda çabuk iyileşir.

Ben tereyağ peynir yoğurt yiyorum sütlü olarak canım bi deneyeyim yarın yemeyerk inşallah düzelir çok üzülüyorum o acı cekince

sağol canım ben de arayayım yarın aklıma takıldı

denizbatiekin ben de gündüzleri çoğunlukla yüz üstü yatırıyorum sanki öyle daha huzurlu uyuyor gerçekten... gece bazen emzirme sonrası gaz çıkarma işi uzun sürerse yüz üstü yatırıyorum gazını çıkarıyor yan çeviriyorum ama bazen gazı bekleyemeden uyuyakalıyorum inşallah kötü birşey olmaz ya Allaha emanet.

Zaten bizimki kıyafetini bile giydirirken hemen kafasını kaldırıyor nefes alamayacağım diye panik yapıyor. Kendini kurtarır Allahın izniyle ya...

gece uykusunda degil de gunduz yatir istersen yuzustu en azindan gider gelir kontrol edersin bende sakincali diye biliyorum zaten bnmki hmn uyaniyor oyle yatirsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…