2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Gögüslerim çok kötü sadece benim mi bilmiyorum kimsede yazmadı lansinoh filan kullan demeyin hiç bir işe yaramadı .
Göğüs çatlaklarına en iyi çözüm yine kendi sütün. Emzirdikten sonra göğsünden biraz süt çıkartıp sür ve 1-2 dk kuruması için bekle.

Can'ım ben de oğlumu yüzüstü yatırıyorum neredeyse bir aydır. Acildeki doktor gazımız olduğunu görünce gündüz yüzüstü yatır demişti Sırtüstü çok az uyuyor ve irkilip sıçrıyor o yüzden gece gündüz hep yüzüstü. Kafasını kaldırıp çeviriyor ve rahatını bulunca yerleştiriyor kuzum. Allah'ın izniyle birşey olmaz inşallah.

Canım sen bu konunun peşini bırakmaz en doğrusunu bulursun mutlaka, senin gibi bilinçli anneler olduğu sürece hiçbirşey olmaz yavrularına inşallah. Tedbir senden Takdir Allah'tan.
Benim oğluş gazlı ama ne yaptıysam yüzüstü uzanmıyor, çırpınıyor ağlıyor hemen bende kollarını bağlıyor yan yatırıyorum, bugün hiç uyumadı hep ağladı yine yüzüstü denedim olmadı

evet budur bacım :) bol bol kullan :)

Bu serum fizyolojiğin kullanım süresi nasıldır acep? Eşim eczaneden tekli tüpler halinde olanından almış. 12 tanesi 22 lira. Tek kullanımlık bir de içindekiler.

Ben de bu dertten muzdaribim ama bu işin tek çaresi bebeğin düzenine uymak sanırım. O uyuyunca bırakcan işi biraz kestircen

Kızlar kanguru aldınız mı? Aldıysanız hangi marka hangi modelden aldınız ve son olarak, tavsiye eder misiniz?

Ben aldım. Ergo Baby 360. Birkaç kere de kullandım. Kızım durdu içinde. Rahat, beğendim ben. 4 farklı taşıma pozisyonu var. Tutumluanne sitesinde bir bayandan aldım. Piyasa fiyatı 550 civarı, ama 290 a aldım ben. Orjinal kutusuyla falan geldi.

Bu damlayı nasıl aldın? Amerika dan getirtiyorlar sanırım. Ben de almak istiyorum da.

Gögüslerim çok kötü sadece benim mi bilmiyorum kimsede yazmadı lansinoh filan kullan demeyin hiç bir işe yaramadı .

Garmastan diye bir merhem var ben onu kullandım tavsiye üzerine. Göğsünü temiz tut ve bu merhemi kullan. E vitamini kapsülleri var ayrıca eczanede. Ondan da alıp sıkmıştım ben.

Ayyy kızlar iyiki söylediniz carlson d3 ü bende yanlış kullanıyormuşum. Bizimkindede 4-10 yaş yazıyormuş kids olanı almışız tüh ya baby's yazması lazım
4-5 gündür veriyorum birşey olur mj yaaa?

denizbatiekin

Cnm gündüz çoğunlukla yüzüstü gece ben uuuyana kadar yüzüstü. Ama dikkat ettim daha rahat ve uzun uyuyor yüzüstü yatınca. İzlediğimde kendini kurtarıyo çok huzursuzsa gecede bazen yatırıyorum. Allaha emanet kuzularımız.

Kızlar mrb okul yakınlarında kendi ev ya da tanıdığının evi olan var mı ? Ev satın almak istiyoruz baktığımız evin bitişinde ilkokul ortaokul var bu konuda bilgisi olan var mı sıkıntı olur mu ses fln

Bennn ilk ve orta okula yakınım :) ama ben 3 senedir öğretmenlik yaptığım için çocuk seslerini duymuyorum bile artık

Çalışmadığım dönem açısından söylemek gerekirse kış mevsiminde zaten camlar kapalı olduğu için ses olmuyor. Yazın da zaten okul olmadığı için olan sesler okulla ilgili olmuyor.

Okul tam günse zil sesleri sabah 9da basladigi icin cok rahatsiz edici degil ama sabahci-ogleci seklindeyse o zaman 7de baslar. O belki rahatsiz eder. Bir de 23 nisan gibi gunlerde yapilan torenler ses acisindan rahatsiz edebilir. O da zaten senede 3-5 gun olacak birsey.

Okulun eve yakin olmasi iyidir ya ilerde cocugunu guvenle gonderirsin ne guzel :)

Günaydın ben de diğer topikte niye kimse yok diyorum meğer herkes burdaymis kizlar gazlı bebek anneriii beni dinleyin kimyon desene biogaia metsil kullandım ama findigimdaki gaz ve karnındaki şişlik gecmedi. Bugun 40imiz doluyor. Aglamaktan sesi kısıldı. Ikinirken bütün yedigini kusuyo hemen ardindan bi daha emmek istiyobutun gun emzirip gaz cikariyorum baska bi is yok bu durumda olan var mi? Bi damla aldik vicol diye bitkisel. Dun kullandik ve karnindaki sislik ilk defa azaldi. Benim durumumda olan varsa deneyebilir bikac gun daha kullanip yazaicam ise yarayip yaramadigiini

Sap simplex i deneyin faydasi var ama hic bir ilac tam olarak cozmuyor cunku bebegin bagirsaklari 3. Aydan itibaren gelisecek malesef bide dogum sekli onemli sezaryense eger daha cok gazli oluyorlarmis(

gunaydin anneler.

dogdugundanberi ilk kez 3e kadar uyutamadim kizimi.ne slklntlsl vardi anlamadik.3te pes etti uyudu.8bucuga kadat uyumusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…