- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.421
Serum fizyolojik kullanıp sonra otribebe kullanıyorumKizlar bu burun icin otri bebe nin neyini almamiz gerek tek cesit mi birne nasil nemlrndiriyodunuz ne kullaniyosunuz
1. Ayında canimKaç günlükken gittiniz canm
Biraz olsun rahatlasa diyorum cok aci cekiyo miniklerSap simplex i deneyin faydasi var ama hic bir ilac tam olarak cozmuyor cunku bebegin bagirsaklari 3. Aydan itibaren gelisecek malesef bide dogum sekli onemli sezaryense eger daha cok gazli oluyorlarmis(
Canim ikili olani mi kullaniyorsun? Sutu iyi cekiyo mu bide uzun suruyo mulansinoh elektrikliden cok memnunum
2lisini aldim ama hep tekli kullandim.ikilisi zor geldi kullanimi.hemde cekis gucu azalmasin diye tekli kullandim hep.1 ay boyunca emmedi kizim hep sagip verdim.sure tamamen memedeki sute bagli.bazen 10dk bazen yarim saat sagdigim zamanlar oldu tek memeyiCanim ikili olani mi kullaniyorsun? Sutu iyi cekiyo mu bide uzun suruyo mu
Bende 6 senedir öğretmenim..o okulda 2 yıldır çalışıyorumBennn ilk ve orta okula yakınım :) ama ben 3 senedir öğretmenlik yaptığım için çocuk seslerini duymuyorum bile artık
Çalışmadığım dönem açısından söylemek gerekirse kış mevsiminde zaten camlar kapalı olduğu için ses olmuyor. Yazın da zaten okul olmadığı için olan sesler okulla ilgili olmuyor.
Okul tam günse zil sesleri sabah 9da basladigi icin cok rahatsiz edici degil ama sabahci-ogleci seklindeyse o zaman 7de baslar. O belki rahatsiz eder. Bir de 23 nisan gibi gunlerde yapilan torenler ses acisindan rahatsiz edebilir. O da zaten senede 3-5 gun olacak birsey.
Okulun eve yakin olmasi iyidir ya ilerde cocugunu guvenle gonderirsin ne guzel :)
Benimki de çok kötüydü ayva çekirdeğini kaynatıp jel kıvamına getirip sürdüm bir tek o iyileştirdi bir de açık bıraktım sürekli yaranın kuruması için.göğüs kalkanı kullandım şimdi yara geçti allaha şükür ama bebeğim emerken hâlâ çok acıtıyor malesef ama Yaradan iyidir deyip sukrediyorumGögüslerim çok kötü sadece benim mi bilmiyorum kimsede yazmadılansinoh filan kullan demeyin hiç bir işe yaramadı .
Canım biraz geç oldu şimdi okudum. Doğum öncesi raporunun parasını alacaksın, benimde görünmüyordu bağlı bulunduğum sgk iyi aradım hallettiler aldım. Sende bir sgk ile görüş istersen. Ama eylül de alabilirsin.
Gaz yapan seyler mi yedn cnm sirtini usutme benimki de sabah inledi hep yavrumGaz için damla kullanıyorum yoktu böyle bi şeyi iki gündür yapıyo
Gaz yapan bi şey de yemiyorum aslında :/ kısa kollu citcitli giydiriyodum bikaç gündür tulum giydirdim ama hava sıcak oldu yine kırmızı kırmızı noktalar oldu vücudunda kısa kolluya döncem:/ geçmiş olsun canım hepimizin bebeği iyi olsun inşAllahGaz yapan seyler mi yedn cnm sirtini usutme benimki de sabah inledi hep yavrum
benimkide yara olmustu kabuk baglamıstı doktor üç adet krem verdi antibiyotik agrı kesici ve bepanten üçünü karıstr dedi her emzirmeden önce yıka dedi .gercekten işe yaradı. şimdi arada zeytinyag da sürüyorum.Gögüslerim çok kötü sadece benim mi bilmiyorum kimsede yazmadılansinoh filan kullan demeyin hiç bir işe yaramadı .
Gaz yapan bi şey de yemiyorum aslında :/ kısa kollu citcitli giydiriyodum bikaç gündür tulum giydirdim ama hava sıcak oldu yine kırmızı kırmızı noktalar oldu vücudunda kısa kolluya döncem:/ geçmiş olsun canım hepimizin bebeği iyi olsun inşAllah
Yanlış bilgi vermek istemem ama ben geçen gece maden suyu içip yattım gece taha emerken 8 kere osurdu 2 kere gegirdi gaz çıkarmasına etki edio bence bide süt yapımını artiriomus içindeki minerallerde cabasi gazlı bebisi olanlar bi araştırsin derim
Canım herkesin grdi gi havuza sokmak için erken bence mikrop kapar diye ama denize doğar doğmaz sokuo lar diye biliorunTalecurbeli ve bilgili anneler bebekleri ne zaman havuza denize sokabilir?
Canim ben aksam 9 bucukta yatiriyorum.8 de de girsem odaya yine 9 bucukta uyuyo :) banyo kremlenme giyinme emzirme tarzinda bi uyku rutini yaptik.bakalim zamanla oturacak duzenimiz.9 bucukta uyudugu zaman geneldr sabah 5 6 ya kadar uyuyo.uykuda emzirdigim icin uykuya devam ediyo.2 gundur aksam 10 10 bucuk gibi uyanmaya basladi.ama cok ugrastirmadan uyuyo.sadece uyku gecislerimisi halledemedik.kendi kendine uyumuyo bir turli.bende su donemde aglasima karsiyim.ostedigi gibi uyutuyorum biraz daha buyuyuncr bu konuda ugrasicam artikKızlar bebisleriniz için bir uyku düzeni sağladınız mi, ben benimle beraber uyusun istiyorum bazen uyuyor aksam tam ben uyuyacam uykusunu almış oluyor uyanıyor çok zor oluyor benim için dinlenmeye vaktim olmuyor, gündüz de uyuyamıyorum bebek uyuduğunda işlerimi yapıyorum
Canım bende içtiğimde tesadüf farkettim araştırdım iyiymiş ama doktora danısmak ta fayda varCanım annemin alman bir komşusu var ilk doğum yaptığımda o söylemişti sütünün kalitesini ve miktarını arttırmak için hep maden suyu içmiş gaza da iyi geliyormuş bende günde 1 tane içmeye çalışıyorum gazı mız yok şükür belki de bunun etkisidir bilemiyorum en azından gazlı bebeklerin anneleri dr a sorabilir
Canim ergobaby aldim ben.bi aksam kizimla gece pazarinda gezdik.evdede cok huysuzlandigi zaman takiyorum.yemegimi falan yapiyorum ya da dans ediyorum birliktr :) herseferinde 10 dk icinde uyuyo :) biraz pahali oldugu icin bebecruzdan ikinci el aldim benKızlar kanguru aldınız mı? Aldıysanız hangi marka hangi modelden aldınız ve son olarak, tavsiye eder misiniz?
Lansinoh manuel kullanıyorum çok memnunum canımKizlar sagma makinasi alacagim siz hangisini kullaniyorsunuz memnun musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?