2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

matsiyahoje o çayı ben mi yazmışım inan hatırlamıyorum bu ara bende çok unutkanlık ve dikkatveksiklogi var ya farkettikce korkuorum bu kadarı normalmi diye
canım buldum tarifi paylaştım hatta.
ben de dün ne yediğimi hatırlamıyorum ama 2009 daki olayları hatırlıyorum enteresan benim de hafızam. b12 eksikliği cnm hamilelikte olmuştu benim doğumdan sonra iğneye başlarız demişlerdi fırsat olmadı

Bende yarın kan tahlili yaptırayım bari o zman b12 demir d vitamini bakılsin

günaydın dün kalabalık bir doğum gününe katıldık kızımın ablasının bir yaş doğum günüydü çok güzeldi ama kızıma çok nazar ettiler eve geldik midede öyle bi gaz birikmiş ki gece 1e kadar ağladı geğirdi kustu tekrar ağladı çok sıkıntı çektik. emmedi bile hiç. nazar duası okudum fatiha okudum bol bol. çok şükür 01:15 de uyudu... elli kere çok akıllı çok uslu dediler yarısında maşallah demediler. bu kadar söylemeye ne gerek var dün usluydu evet ama elli kere uslu demek mi lazım yaaaa delirttiler çocuğu

Aynisini yasadim yasiyorumda biryere giderken oluyor bizim turk mileti sever masallah demeyi bilmez bazıları.okuyorum okutuyorum baska caremizmi var :/

Bzimki baya gazlı bi bebek cnm günde 3 kere 12 şer damla veryrm baya rahat hiç gaz sorunu yok.çok iyi bi.dr un önerisi bu arada
Prospektüste 15 damla yazıyor canimm bizimde geceleri cok gazi oluyor uyanıyor dun bende yatmadan 12 damla verdim baya iyi geldi gece ağlamadı hic devam edim bende o zaman 3*12 verim

Allah damatligini da gostersin canim

Ogluma ikea antilop almistik biz. 70-80 tl felandi yanlis hatirlamiyorsam. Kenarlarinin minderini de aldik ama alt kismi evet biraz sert oluyor. Yine de cok pahali mama sandalyelerinin lüzumu yok kanaatimce. Cunku yemek ogunleri zaten kisa oluyor. Belli bi zamandan sonra oturmuyorlar. Suan 2yasinda ve oturmak istemiyor buyukler gibi sandalyede olmak istiyor. Sen uzun sure kullanmak istiyorsun ama cocuk buna musade etmiyor. Hareketlenince dolanarak yemege basliyor.
Ki bu hic tasvip etmedigim bi durumdu ama cocuk neyi yapmam dersen yaptiriyor sana. Tekerlekli olmasi avantaj dgil. Antilop cok cok hafifti. Tek elle tasinabilir. Tekerlek ihtiyaci hic hissetmedim ben.masaya yanastir oturt bebegi bitti. İteleme kakalamaya ne luzüm :) yani biz toplamda bir yil kullanmadik mama sandalyesini. İlk ek gida zamanlari ana kucaginda keyifle yedi. 1,5 yasina gelmeden de bizim sandalyelere heves etti. Karar sizin genşşler :)

Ne kadar zormus ya.bebegi uyumayan anneleri daha iyi anliyorum simdi
Canim buyume atagi olabilir mi baktin mi.
Nazar da dgmis olabilir. Senin kuzuna imrenmistim ben.bizler masalalh diyoruz ama bu topik herkese açık. Yastiginin Altina ashab ı kehf yazisi koymayi denesen mi acaba bilemedim canim. Gecicidir hic canini sikma alistiği nasilsa ona doner bebekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…