- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.321
Bir süre sonra çıkıyormuş dökülen saçlar canım gecen gün taradım sanki yarısı döküldü elimle düzeltirken bile elim doluyorKizlar benim fena halde saclarim dokuluyo dokunmaya korkuyorum ne zaman dokulmesi durur yoksa kel kalacagim
Sagolasin :)Biz maşallh dedik
canım buldum tarifi paylaştım hatta.matsiyahoje o çayı ben mi yazmışım inan hatırlamıyorum bu ara bende çok unutkanlık ve dikkatveksiklogi var ya farkettikce korkuorum bu kadarı normalmi diye
ben 5 veriyorum 8 veren de var 5 yeter benceSab simplex kullanan arkadaşlar 1 defada kaç damla veriyorsunuz
benim de öyleydi dün kestirdim azaldı dökülmeKizlar benim fena halde saclarim dokuluyo dokunmaya korkuyorum ne zaman dokulmesi durur yoksa kel kalacagim
Bende yarın kan tahlili yaptırayım bari o zman b12 demir d vitamini bakılsincanım buldum tarifi paylaştım hatta.
ben de dün ne yediğimi hatırlamıyorum ama 2009 daki olayları hatırlıyorum enteresan benim de hafızam. b12 eksikliği cnm hamilelikte olmuştu benim doğumdan sonra iğneye başlarız demişlerdi fırsat olmadı
Bol bol emzir sen Hastayken sütun antibiyotik etkili olurmus bebeği korumak icingunaydinnn
grip olmusumesim de grip.kizi nasil koricaz bilemedim.maske taktim hemen.ihlamur limon iciyorum
Aynisini yasadim yasiyorumda biryere giderken oluyor bizim turk mileti sever masallah demeyi bilmez bazıları.okuyorum okutuyorum baska caremizmi var :/günaydın dün kalabalık bir doğum gününe katıldık kızımın ablasının bir yaş doğum günüydü çok güzeldi ama kızıma çok nazar ettiler eve geldik midede öyle bi gaz birikmiş ki gece 1e kadar ağladı geğirdi kustu tekrar ağladı çok sıkıntı çektik. emmedi bile hiç. nazar duası okudum fatiha okudum bol bol. çok şükür 01:15 de uyudu... elli kere çok akıllı çok uslu dediler yarısında maşallah demediler. bu kadar söylemeye ne gerek var dün usluydu evet ama elli kere uslu demek mi lazım yaaaadelirttiler çocuğu
Gunaydin gecmis olsun iyi yapmissin maske takmakla.bebege birsey olmaz sutun korur onu gecerse nefes yoluyla gecer onada dikkat et canimgunaydinnn
grip olmusumesim de grip.kizi nasil koricaz bilemedim.maske taktim hemen.ihlamur limon iciyorum
Canim geçmiş olsun bana dojtor senin gribin bebeğe geçmez dedigunaydinnn
Prospektüste 15 damla yazıyor canimm bizimde geceleri cok gazi oluyor uyanıyor dun bende yatmadan 12 damla verdim baya iyi geldi gece ağlamadı hic devam edim bende o zaman 3*12 verimBzimki baya gazlı bi bebek cnm günde 3 kere 12 şer damla veryrm baya rahat hiç gaz sorunu yok.çok iyi bi.dr un önerisi bu arada
Allah damatligini da gostersin canimSünnetimizi yaptık çok şükür güzel geçti ama sonrası felaket, kıyametler kopardı oğluş
Erkek anneleri bebekleriniz küçükken yapın, büyüdükçe zorlaşır zor unutur. Bizimki boş boş bakıyordu etrafa ne oldunu anlamadığı için tepki vermedi, sonrasındaki acıyı da en kolay bebekler unutur diyorum.
Bir kez daha sağlımızın kıymetini anladım, binlerce şükür
Ogluma ikea antilop almistik biz. 70-80 tl felandi yanlis hatirlamiyorsam. Kenarlarinin minderini de aldik ama alt kismi evet biraz sert oluyor. Yine de cok pahali mama sandalyelerinin lüzumu yok kanaatimce. Cunku yemek ogunleri zaten kisa oluyor. Belli bi zamandan sonra oturmuyorlar. Suan 2yasinda ve oturmak istemiyor buyukler gibi sandalyede olmak istiyor. Sen uzun sure kullanmak istiyorsun ama cocuk buna musade etmiyor. Hareketlenince dolanarak yemege basliyor.Tecrübeli anneler şu english home da ki.mama sandalyesine bi baksanız nasıl acaba alsak mı ya .fiyatı çok ıygun ama karar veremdim.oturduğu yer rahat değil gibi minderli olanlar falan var ya öyle mi.aömak daha mantıklı acaba bi de tekerlekli olması geekwir mi sizce bunda yazmıyo tekeelekli falan die.ben uzun süre kullanmak istyrm.kendi kendine yesin die
Canim buyume atagi olabilir mi baktin mi.Ne kadar zormus ya.bebegi uyumayan anneleri daha iyi anliyorum simdi
Gecmis olsun. Ne kadar fayda eder bilmem ama evi bol bol havalandir canim. Ellerinizi sık yikayin. Onu disinda bildigim bisey yok malesef. İnsallah kuzuya gecmezgunaydinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?