2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım bizim de 10 gün sonra olacak biz de mi geç kaldık bir de önerilerin var mı canım

Aynen öyle destekliorum

Ikea mama sandalyesinin aynisi degil mi canim ben mi benzettim. Icine minder konuluyor ise ikeadaki gibi guzel. Fiyat olarak da aralarinda fark yok gibi

Yaa oyle mi diyosun koyayim canim.nette arastirdim biraz 4.ay uyku gerilemesi diyo.insallah tekrar eskiye doneriz cok zor boyle

Aynisini yasadim yasiyorumda biryere giderken oluyor bizim turk mileti sever masallah demeyi bilmez bazıları.okuyorum okutuyorum baska caremizmi var :/
malesef öyle canım elden başka bişey gelmez.
hatta maşallah derken bile maşallah'ı cümleden önce söylemek lazımmış ki nazardan korusun "çok iyi maşallah" yerine "maşallah çok iyi" diyecekmişsin.
aman neyse maşallah demeyi becersinler de öncesi sonrası eksik kalsın

Canım bizim de 10 gün sonra olacak biz de mi geç kaldık bir de önerilerin var mı canım
Hayır canım tabiki geç kalmadık, gazlı bir bebekti çok ağlardı bacaklar hep havadaydı biraz sakinleşmesini bekledim iyide yapmışım. Kış gelmeden baharda yapmak en güzeli.
Canım tavsiyem iyi bir yerde iyi birine yaptırman başta. Sonrasında pipipet yada cheesecake kalıplarından kalın olanlardan temin etmen. Beze yapışınca kıyametler kopmasın. sonrası Allaha emanet. Mutlaka eşin yanında olsun, ben annem olmasaydı yapamazdım. Ağlayınca elim ayağım dolanıyor, ne aradığımı unutuyorum. Bir sargı sarıyor şişerse sargı çok rahatsız ediyor ağlıyor, sargıyı açmak istedik oda yapışmış onu acıtmadan çıkarmak için neler çektik Allah biliyor. Çok şükür bu günlerde geçiyor, Allah başka dert, hastalık vermesin

Prospektüste 15 damla yazıyor canimm bizimde geceleri cok gazi oluyor uyanıyor dun bende yatmadan 12 damla verdim baya iyi geldi gece ağlamadı hic devam edim bende o zaman 3*12 verim
Ben her 12 damlanın üzerine 2 damlada biogia damlatyrm baya rahat bebeğim yani .onu fa kullnaıyosan böyle yapabilirisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…