- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.341
Ne bileyim ay:)))b ile başlayıp ay ile biten diyince Belinayyyy dedim:)))değilse ne???beray buray ???valla bilemedim:)o ne kız balina gibi
Sünnetimizi yaptık çok şükür güzel geçti ama sonrası felaket, kıyametler kopardı oğluş
Erkek anneleri bebekleriniz küçükken yapın, büyüdükçe zorlaşır zor unutur. Bizimki boş boş bakıyordu etrafa ne oldunu anlamadığı için tepki vermedi, sonrasındaki acıyı da en kolay bebekler unutur diyorum.
Bir kez daha sağlımızın kıymetini anladım, binlerce şükür
Canım bizim de 10 gün sonra olacak biz de mi geç kaldık bir de önerilerin var mı canımSünnetimizi yaptık çok şükür güzel geçti ama sonrası felaket, kıyametler kopardı oğluş
Erkek anneleri bebekleriniz küçükken yapın, büyüdükçe zorlaşır zor unutur. Bizimki boş boş bakıyordu etrafa ne oldunu anlamadığı için tepki vermedi, sonrasındaki acıyı da en kolay bebekler unutur diyorum.
Bir kez daha sağlımızın kıymetini anladım, binlerce şükür
Aynen öyle destekliorumOgluma ikea antilop almistik biz. 70-80 tl felandi yanlis hatirlamiyorsam. Kenarlarinin minderini de aldik ama alt kismi evet biraz sert oluyor. Yine de cok pahali mama sandalyelerinin lüzumu yok kanaatimce. Cunku yemek ogunleri zaten kisa oluyor. Belli bi zamandan sonra oturmuyorlar. Suan 2yasinda ve oturmak istemiyor buyukler gibi sandalyede olmak istiyor. Sen uzun sure kullanmak istiyorsun ama cocuk buna musade etmiyor. Hareketlenince dolanarak yemege basliyor.
Ki bu hic tasvip etmedigim bi durumdu ama cocuk neyi yapmam dersen yaptiriyor sana. Tekerlekli olmasi avantaj dgil. Antilop cok cok hafifti. Tek elle tasinabilir. Tekerlek ihtiyaci hic hissetmedim ben.masaya yanastir oturt bebegi bitti. İteleme kakalamaya ne luzüm :) yani biz toplamda bir yil kullanmadik mama sandalyesini. İlk ek gida zamanlari ana kucaginda keyifle yedi. 1,5 yasina gelmeden de bizim sandalyelere heves etti. Karar sizin genşşler :)
Tecrübeli anneler şu english home da ki.mama sandalyesine bi baksanız nasıl acaba alsak mı ya .fiyatı çok ıygun ama karar veremdim.oturduğu yer rahat değil gibi minderli olanlar falan var ya öyle mi.aömak daha mantıklı acaba bi de tekerlekli olması geekwir mi sizce bunda yazmıyo tekeelekli falan die.ben uzun süre kullanmak istyrm.kendi kendine yesin die
Yaa oyle mi diyosun koyayim canim.nette arastirdim biraz 4.ay uyku gerilemesi diyo.insallah tekrar eskiye doneriz cok zor boyleCanim buyume atagi olabilir mi baktin mi.
Nazar da dgmis olabilir. Senin kuzuna imrenmistim ben.bizler masalalh diyoruz ama bu topik herkese açık. Yastiginin Altina ashab ı kehf yazisi koymayi denesen mi acaba bilemedim canim. Gecicidir hic canini sikma alistiği nasilsa ona doner bebekler.
malesef öyle canım elden başka bişey gelmez.Aynisini yasadim yasiyorumda biryere giderken oluyor bizim turk mileti sever masallah demeyi bilmez bazıları.okuyorum okutuyorum baska caremizmi var :/
Hahah oda deilmis canımBelinay mı acep:))) anaaam ne konuşmusunuz kız böyle.ama dayanamadım bi tahmin yapayım dedim.belki de ileri ki sayfalarda söylemişlerdir ismini acaba ne çok merak ettim
Hayırlı olsun erkek oldu annesi
Çok teşekkür ederim canlarımAllah damatligini da gostersin canim
Hayır canım tabiki geç kalmadık, gazlı bir bebekti çok ağlardı bacaklar hep havadaydı biraz sakinleşmesini bekledim iyide yapmışım. Kış gelmeden baharda yapmak en güzeli.Canım bizim de 10 gün sonra olacak biz de mi geç kaldık bir de önerilerin var mı canım
Heyooo bugün benim doğum günümpastalar mideye diyet haftaya
Yok kız söylemedi :))
nice senelere canımm doğum günün kutlu olsunHeyooo bugün benim doğum günümpastalar mideye diyet haftaya
Ben her 12 damlanın üzerine 2 damlada biogia damlatyrm baya rahat bebeğim yani .onu fa kullnaıyosan böyle yapabilirisnProspektüste 15 damla yazıyor canimm bizimde geceleri cok gazi oluyor uyanıyor dun bende yatmadan 12 damla verdim baya iyi geldi gece ağlamadı hic devam edim bende o zaman 3*12 verim
Bende alm o zaman ama ikedan mı alsam ki o daha bilindik kullnaılmışIkea mama sandalyesinin aynisi degil mi canim ben mi benzettim. Icine minder konuluyor ise ikeadaki gibi guzel. Fiyat olarak da aralarinda fark yok gibi
Canım kizinla eşinle nice gusel yaşların olsunHeyooo bugün benim doğum günümpastalar mideye diyet haftaya
Teşekkürler canım benimCanım kizinla eşinle nice gusel yaşların olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?