- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.361
Aminn canım benim teşekkürler
Teşekkürler canımnice senelere canımm doğum günün kutlu olsun
Aminn canım çok teşekkür ederimiyi ki doğdun canimm o zaman bebisinle esinle sevdiklerinle nice mutlu yaşların olsun
hemen verdim siparişiCanım bi kitap tavsiye edebilirim bebek bakim sorunlarına mucize çözümler
nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar canımHeyooo bugün benim doğum günümpastalar mideye diyet haftaya
İg da da var ya cnm.tugba
Ya hiç naz yapmadin olmadı merak etcek ti ahaliİg da da var ya cnm.tugba
Bende alm o zaman ama ikedan mı alsam ki o daha bilindik kullnaılmış
günaydın dün kalabalık bir doğum gününe katıldık kızımın ablasının bir yaş doğum günüydü çok güzeldi ama kızıma çok nazar ettiler eve geldik midede öyle bi gaz birikmiş ki gece 1e kadar ağladı geğirdi kustu tekrar ağladı çok sıkıntı çektik. emmedi bile hiç. nazar duası okudum fatiha okudum bol bol. çok şükür 01:15 de uyudu... elli kere çok akıllı çok uslu dediler yarısında maşallah demediler. bu kadar söylemeye ne gerek var dün usluydu evet ama elli kere uslu demek mi lazım yaaaadelirttiler çocuğu
Cnm 5 damla veriyordum ama etki etmiyor doktor günde 4 kez 15 damlaya kadar verebilirsiniz dediSab simplex kullanan arkadaşlar 1 defada kaç damla veriyorsunuz
Bizimkindede huzursuzluk başladı. Özellikle akşam 6 8 arasiBenim kizin uyku duzeni alt ust oldu napicam bilmiyorumvarmi benim gibi biranda uyku dyzeni bozulan
Bende bıraktım vermiyorumValla canım ya bende vermiyorum artık ilaç versemde aynı ama biraz azaliyo gibi artık bin sukur
Rekor bende 1000 msj okudumHiç.üşenmeden 744 mesajı okudum kendimle gurur duyuyrmkim kimmiş öğrendim. ben de çok yoğunum malum okul ev eş kv abla yenge derken nasıl geçiyo günöer bilmyrm.kızımı beşiğine alıştrımakla meşgulum bu günlerde.burdakileirn isimlerini bilmyrm çoğunun ama hepinizi tanıyo gibiym biraraya gelsek sphbet edecek o kadar çok konumuz olur ki.yani gönül dostuyuz biz uzaklar engel değil canlarımmm.girip bi beni unutmayın dyp çıkasım geldi topiğe.hep burdaym aslında ama yazamyrm.kendinize ve bebeklerinize iyi bakın öpyrm hepinizi
Benimde aklıma balina geldi:))o ne kız balina gibi
Cnm sen bize özet geç. Ben onu okuyana kadar bizimki 1 yaşına gelirUyumayan bebek anneleri bebek bakim sorunlarına mucize çözüm kitabını okumanızı tavsiye ederim
Teşekkür ederim canımnice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar canım
Teşekkürler canım benim@Nurmuratkf doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinde nice nice mutlu senelere yaşlara güzel gözlü hatun
Ben edebiyat öğretmeniyim özete karsiyim özet istenecek en son kişiyı sectinCnm sen bize özet geç. Ben onu okuyana kadar bizimki 1 yaşına gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?