- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.381
Mutlu yıllarrrr doğum Gününü bu kadar güzel karşıladığına göre yaşın küçük:))şahsen ben doğum günümü geçiştirmeye unutmaya unutturmaya çalışıyorum:)))Heyooo bugün benim doğum günümpastalar mideye diyet haftaya
Çok küçük değilim aslında yolun yarısına 5 senem varMutlu yıllarrrr doğum Gününü bu kadar güzel karşıladığına göre yaşın küçük:))şahsen ben doğum günümü geçiştirmeye unutmaya unutturmaya çalışıyorum:)))
4, 6-7 arasi bazen uyumuyor uyursa yarım saat daha uyuyor sonra uyaniyoruzCanim pelo sabah kesin uyaniskacta okuyor beninki 23.30 da zor yyudu akqm 4 den bwri de ayaktayiz
Cnm nice senelere ailenle beraber.Çok küçük değilim aslında yolun yarısına 5 senem varsağ ol canım benim teşekkür ederim
niye kızz tamam 30'ları geçtik ama hala genciz güzelizMutlu yıllarrrr doğum Gününü bu kadar güzel karşıladığına göre yaşın küçük:))şahsen ben doğum günümü geçiştirmeye unutmaya unutturmaya çalışıyorum:)))
Tabikiii en güzel yaşlarımız:)ama doğum günü olayına girip ifşa etmek istemiyorum her doğum Gününü geçiştiriyorum:)niye kızz tamam 30'ları geçtik ama hala genciz güzeliz
Tabikiii en güzel yaşlarımız:)ama doğum günü olayına girip ifşa etmek istemiyorum her doğum Gününü geçiştiriyorum:)
Brn sni instagramda ekledim ama eastbull olduğunu bilmiyodum
Teşekkürler canım :)Cnm nice senelere ailenle beraber.
Bende ismini bilmek istiyoruuum
Canım en büyük şey su bol bol su iç günde en az 3 lt beyaz üzüm yeArkadaşlar benim bebiş de Temmuz doğumlu. Kilo alımı bazen iyi bazen az. Sütüm var gibi ama aşırı kusuyor. Hele akşamları sanki hiç süt kalmıyor. Son bir kaç gündür idraririni da eskisi gibi yapmamaya başladı. Ne yapsam acaba yetmiyor mu
Devlette yaptıracam ben canım Allaha emanet inşallah sorunsuz geçer bizimki de, peki canım ağrı ne kadar sürüyor günlerce ağlıyor muHayır canım tabiki geç kalmadık, gazlı bir bebekti çok ağlardı bacaklar hep havadaydı biraz sakinleşmesini bekledim iyide yapmışım. Kış gelmeden baharda yapmak en güzeli.
Canım tavsiyem iyi bir yerde iyi birine yaptırman başta. Sonrasında pipipet yada cheesecake kalıplarından kalın olanlardan temin etmen. Beze yapışınca kıyametler kopmasın. sonrası Allaha emanet. Mutlaka eşin yanında olsun, ben annem olmasaydı yapamazdım. Ağlayınca elim ayağım dolanıyor, ne aradığımı unutuyorum. Bir sargı sarıyor şişerse sargı çok rahatsız ediyor ağlıyor, sargıyı açmak istedik oda yapışmış onu acıtmadan çıkarmak için neler çektik Allah biliyor. Çok şükür bu günlerde geçiyor, Allah başka dert, hastalık vermesin
Canım sende bunlardan mi alcaksin digerleri pahalı yaa baya ikinci el almaktansa bende bundan aliyim bariKızlar ikea daki mama sandalyesi de 60 tl 3 unu yan yana koymaya çalıştım. Ne kadar becerebildiysem artikEki Görüntüle 1898718
Canimm sevdiklerinle nice Mutlu yıllaraHeyooo bugün benim doğum günümpastalar mideye diyet haftaya
Teşekkürler canım benim; )Canimm sevdiklerinle nice Mutlu yıllara
Hayır canım ilk gün çok ağlıyor diğer gün sünnet olan o değilmiş gibi :) tabi herşey yolundaysaDevlette yaptıracam ben canım Allaha emanet inşallah sorunsuz geçer bizimki de, peki canım ağrı ne kadar sürüyor günlerce ağlıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?