- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.401
Kac dogumluydun tahminde buluncam da ona gore ,ay ben ne ara kendimi burda buldum ya istemsizce dahil oldum ,ben nerdeyim burasi neresi karisti devreler
Super_anne1411 Aylin Asli
Annesi aslı koymustur gusel yakıştı aslı tipi varSuper_anne1411 de
Ayakta alkisliyorum seni bacisko :))) dogru tahmin :)) aylin babadan merve anneden :)Super_anne1411 yaş kaçtı senin? Merveler dönemindensen Mervedir belki diğer adın
Cnm ben ikeadaninkini dusunuyordum uygun diye.bunları görünce kararsız kaldimCanım sende bunlardan mi alcaksin digerleri pahalı yaa baya ikinci el almaktansa bende bundan aliyim bari
Aynen canim hissettigimiz yastayizniye kızz tamam 30'ları geçtik ama hala genciz güzeliz
Bende yaptircam da cok hareketlendi 40 ciktiktan sonra yaptirayim dedim olmadi biyerde okudum kagit bardagin arkasini kesip koyun bez yapismasin diye yaziyodu ama onuda durdurmaz kipir kipirDevlette yaptıracam ben canım Allaha emanet inşallah sorunsuz geçer bizimki de, peki canım ağrı ne kadar sürüyor günlerce ağlıyor mu
Hayirli mutlu saglikli huzurluen onemlisi ailenle birlikte gecirecegin nice guzel yaslara❤Heyooo bugün benim doğum günümpastalar mideye diyet haftaya
Gittigidiyor da kılıf tepsi felan yuz lira felan sanırım paket halinde ikeaninCnm ben ikeadaninkini dusunuyordum uygun diye.bunları görünce kararsız kaldim
Kestirmek yetmicek sanki avuc avuc dokuluyo ustura kesin cozum oglumun da dokuluyodu 3 numara yaptirdi esim bendemi yaptirsam acaba :)))benim de öyleydi dün kestirdim azaldı dökülme
Doğum günün kutlu olsun canım bebisinle sağlıklı mutlu nice senelerin olsun inşaallahHeyooo bugün benim doğum günümpastalar mideye diyet haftaya
Topikte kim hanginiz hep karistii isimler be nick farkli olunca:)Aa başka birimi sandın?
Evet canım teşekkür ederimAa dogum gununmu buguunn @Nurmuratkf :) ailenle saglikli huzurlu neseli nice yaslara :))
Teşekkür ederim canım benimHayirli mutlu saglikli huzurluen onemlisi ailenle birlikte gecirecegin nice guzel yaslara❤
Sağ ol canım benimDoğum günün kutlu olsun canım bebisinle sağlıklı mutlu nice senelerin olsun inşaallah
evet canım sağol
Canim wger mama veriyorsan 1 kaşık zeytinyag koy. Anne sütü veriyorsan da ağzına akit 1 çay kaşığı bizde ise yarıyorEdiz 3gundur kaka yapmiyo gaz var kaka yok her seferinde bi heyecan altini aciyorum ama yokkk
Onerisi olan varmi
Kantron yaği ve zeytin yaği karisini aninda kaka yaptiriyo popoya surunce kesin cozumm :)Ediz 3gundur kaka yapmiyo gaz var kaka yok her seferinde bi heyecan altini aciyorum ama yokkk
Onerisi olan varmi
Bsver canm kizsakta bos sovsekte bos agzimiza yazikmalesef öyle canım elden başka bişey gelmez.
hatta maşallah derken bile maşallah'ı cümleden önce söylemek lazımmış ki nazardan korusun "çok iyi maşallah" yerine "maşallah çok iyi" diyecekmişsin.
aman neyse maşallah demeyi becersinler de öncesi sonrası eksik kalsın
Canim wger mama veriyorsan 1 kaşık zeytinyag koy. Anne sütü veriyorsan da ağzına akit 1 çay kaşığı bizde ise yarıyor
Denicem bakalim :) edizden cok ben rahatsizim durumdanKantron yaği ve zeytin yaği karisini aninda kaka yaptiriyo popoya surunce kesin cozumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?