- 14 Kasım 2015
- 447
- 413
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.441
Canım bende içtiğimde tesadüf farkettim araştırdım iyiymiş ama doktora danısmak ta fayda var
Tamam canım çok teşekkür ederimSen de sirtina dikkat et cnm ben terlym cok ustmde kuruyo sutum soguyo sonra gaz yapiyo baya
Ben su an denize de sokaMAM korkarım :) ama ne zaman kollugunu ya da yeleği giydirip sokabilirim suya?Canım herkesin grdi gi havuza sokmak için erken bence mikrop kapar diye ama denize doğar doğmaz sokuo lar diye biliorun
Bende 6 senedir öğretmenim..o okulda 2 yıldır çalışıyorumçocuk sesleri değil de zil seslerine katlanamam gibi geliyor bi de sabahçı öğlenci okul ev yakını geçtin dibinde okulun.. yorumun için tşk ederim.. zil dışında rahatladım
Çocuğunu rahat göndermek mi hiç aklıma gelmemişti
Aaa çok geçmiş olsun canim neden açıldı dikislerin çok mu yordun kendini habersiz bırakmaKızlar benim dikişlerim açıldı 5.günü kontrolde doktorum gördü pansuman yap kapanır dedi yaptım aksine iltihaplandı dün gece baktık daha da kötü sabah doktora geldik doktor temizledi iltihapı öğlen tekrar lokal anestezi yapıp dikiş atacaklar moralim çok bozuldu...
Dua edin bana lütfen..
Canim ergobaby aldim ben.bi aksam kizimla gece pazarinda gezdik.evdede cok huysuzlandigi zaman takiyorum.yemegimi falan yapiyorum ya da dans ediyorum birliktr :) herseferinde 10 dk icinde uyuyo :) biraz pahali oldugu icin bebecruzdan ikinci el aldim ben
Hanimlarsüt yapan ve sütü azaltan besinler hakkında bilginiz var mı? Forumda başka sayfalarda mısır ve maydanoz sütü azaltır yazmışlar emxirirken dukan diyeti yapılabilir sütü çoğaltır yazmışlar ama ne kadar doğru bilemedim
Kızlar benim dikişlerim açıldı 5.günü kontrolde doktorum gördü pansuman yap kapanır dedi yaptım aksine iltihaplandı dün gece baktık daha da kötü sabah doktora geldik doktor temizledi iltihapı öğlen tekrar lokal anestezi yapıp dikiş atacaklar moralim çok bozuldu...
Dua edin bana lütfen..
Canim benim Rabbim yar ve yardımcın olsun eşimin ablasının da böyle olmuştu ağır kaldirmicaksin bebeğini bile biri verecek kucağına emzirmek için bir de dikişten dikişe de fark ediyor inşallah en kisa zamanda iyi olursunKızlar benim dikişlerim açıldı 5.günü kontrolde doktorum gördü pansuman yap kapanır dedi yaptım aksine iltihaplandı dün gece baktık daha da kötü sabah doktora geldik doktor temizledi iltihapı öğlen tekrar lokal anestezi yapıp dikiş atacaklar moralim çok bozuldu...
Dua edin bana lütfen..
Tesekkur ederim canim ben de bundan alacagim buyuk ihtimalle2lisini aldim ama hep tekli kullandim.ikilisi zor geldi kullanimi.hemde cekis gucu azalmasin diye tekli kullandim hep.1 ay boyunca emmedi kizim hep sagip verdim.sure tamamen memedeki sute bagli.bazen 10dk bazen yarim saat sagdigim zamanlar oldu tek memeyi
Ben bilmedigimden araştırıyorum hem zayıflatıp hem süt yapabileyim diye ama bilemedim ki herkesin söylediği farklı sütü az zaten gitmesinden korkuyorumCanım memnun musun,birde içinde bacaklari çok açık oluyor mu,mağazadan bakılabilir mi
Bende aksine haşlanmış mısır sütü arttırıyor diye biliyorum :)
Canım benim çok geçmiş olsun Şafii ismiyle şifa bulasin inşallah
Ben bilmedigimden araştırıyorum hem zayıflatıp hem süt yapabileyim diye ama bilemedim ki herkesin söylediği farklı sütü az zaten gitmesinden korkuyorum
Allah razı olsun canımCanim benim Rabbim yar ve yardımcın olsun eşimin ablasının da böyle olmuştu ağır kaldirmicaksin bebeğini bile biri verecek kucağına emzirmek için bir de dikişten dikişe de fark ediyor inşallah en kisa zamanda iyi olursun
Kizlarbebeginize anason veriyor musunuz? B4nim kaynanam veriyor bebegime. Daha erken degil mi sizce de anason icin? Bide emzigi bala batiriyo veriyoyapma diyorum ama dinlemiyo. Internetten bal gaz yapar diye okudum. Siz bunlari yapiyor musunuz ne kadar dogru
Onu bende okudum ama cesaret edemedim ona asitli sonuctaidilduam bana doğumdan önce bir arkadaşım doğum çantana bir şişe maden suyu koy ve ilk emzirmeden önce bir çay kaşığı maden suyu ver bebeğe, hiç gaz sancısı çekmez bana duacı olursun demişti. Ama yapmadım
Ben bilmedigimden araştırıyorum hem zayıflatıp hem süt yapabileyim diye ama bilemedim ki herkesin söylediği farklı sütü az zaten gitmesinden korkuyorum
Anason mu vermedin canim? Rezene veriyorum ben sen de veriyor musunBal alerji grupta olduğu için 1 yasa kadar verilmemesi gerekir canım ben iki bebegime de vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?