2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım bende içtiğimde tesadüf farkettim araştırdım iyiymiş ama doktora danısmak ta fayda var
idilduam bana doğumdan önce bir arkadaşım doğum çantana bir şişe maden suyu koy ve ilk emzirmeden önce bir çay kaşığı maden suyu ver bebeğe, hiç gaz sancısı çekmez bana duacı olursun demişti. Ama yapmadım

Hanimlar süt yapan ve sütü azaltan besinler hakkında bilginiz var mı? Forumda başka sayfalarda mısır ve maydanoz sütü azaltır yazmışlar emxirirken dukan diyeti yapılabilir sütü çoğaltır yazmışlar ama ne kadar doğru bilemedim

Çalıştığın okula yakın oturmanın tek kötü yanı sokakta rahat gezemiyorsun, her köşe başında bir öğrencin çıkıyor iyi yanıysa elindeki poşeti filan taşımaya yardım ediyorlar

yakında tüm okullar tam gün olacak, ikili eğitim kalkacak deniliyor ama inşallah bakalım. Öyle olursa 9 da çalan zil sorun olmaz zaten :)

Kızlar benim dikişlerim açıldı 5.günü kontrolde doktorum gördü pansuman yap kapanır dedi yaptım aksine iltihaplandı dün gece baktık daha da kötü sabah doktora geldik doktor temizledi iltihapı öğlen tekrar lokal anestezi yapıp dikiş atacaklar moralim çok bozuldu...
Dua edin bana lütfen..

Aaa çok geçmiş olsun canim neden açıldı dikislerin çok mu yordun kendini habersiz bırakma

Kizlar dun esimle konusup baristik sarilip agladik... hafif atarli bi konusma yaptim kalbimden gecenleri soyledim... coknsukur simdi iyiyiz ... insa ailesi bir daha hayatimiza karismaz. Kizlar benim bebegim bugun 1 aylik oldu sukur sariligi en son 15. Gunde 7 cikmsti daha sonra kontrole gotrmedim ama hala gulunce falan dudak kenarlari sari oluyor sariligi biraz devam ediyormus gibi geliyor sizin tecrubeleriniz var mi bu konuda

Canım memnun musun,birde içinde bacaklari çok açık oluyor mu,mağazadan bakılabilir mi

Bende aksine haşlanmış mısır sütü arttırıyor diye biliyorum :)

Canım benim çok geçmiş olsun Şafii ismiyle şifa bulasin inşallah

Canim benim Rabbim yar ve yardımcın olsun eşimin ablasının da böyle olmuştu ağır kaldirmicaksin bebeğini bile biri verecek kucağına emzirmek için bir de dikişten dikişe de fark ediyor inşallah en kisa zamanda iyi olursun

Tesekkur ederim canim ben de bundan alacagim buyuk ihtimalle

Ben bilmedigimden araştırıyorum hem zayıflatıp hem süt yapabileyim diye ama bilemedim ki herkesin söylediği farklı sütü az zaten gitmesinden korkuyorum

@batidenizekin canım ne zamandır yazacağım unutuyorum hep bende boncugumu gündüz genelde yüzüstü uyutuyorum böyle dahs huzurlu ve uzun uyuyor gece ise dönüşümlü sağ sol yatırıyorum

Kizlarbebeginize anason veriyor musunuz? B4nim kaynanam veriyor bebegime. Daha erken degil mi sizce de anason icin? Bide emzigi bala batiriyo veriyo yapma diyorum ama dinlemiyo. Internetten bal gaz yapar diye okudum. Siz bunlari yapiyor musunuz ne kadar dogru

Ben bilmedigimden araştırıyorum hem zayıflatıp hem süt yapabileyim diye ama bilemedim ki herkesin söylediği farklı sütü az zaten gitmesinden korkuyorum

Benim bildiğim ve bana etki edenleri yazayım o zaman canim;incir (kuru,yaş farketmez :),dut,hurma,1 tane maden suyu,3 lt su en az.bazen irmik helvası yapıyorum bende çok etkili oluyor,dereotu,ben bunları hergün yiyorum canım. Birde rezene çayı, steel tea,lactamil iciyorum

Allah razı olsun canım
Annem yanımda hiç bi işe elimi sürmedim hastanedeyken açılmış çünkü su geçirme bandı 3.gün çıkarınca direk farkettik anlam veremedik 5.gün kontrolde doktor dedi dikişin açılmış diye.. Olacağı varmış rabbim beterinden korusun ne diim..

Bal alerji grupta olduğu için 1 yasa kadar verilmemesi gerekir canım ben iki bebegime de vermedim

Canim rezene ve anason csyi ic sut yapiyo. Incir de sut yapiyo beyaz uzum de. Bunlardan yiyebilirsin. Dereotu marul sut yapiyo. Maydanoz ve nane sut kesiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…