- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.421
Noldu kime kiziliyo kv degilse bosvercem mevzuyuBsver canm kizsakta bos sovsekte bos agzimiza yazik
E yani onlar kaka yapmayinca sanki bizz sanci cekiyoruzDenicem bakalim :) edizden cok ben rahatsizim durumdan
Canım ben kağıt bardağı betafix sabitleme bandıyla yapıştırıyorum her seferinde. Bizimkide çok hareketliBende yaptircam da cok hareketlendi 40 ciktiktan sonra yaptirayim dedim olmadi biyerde okudum kagit bardagin arkasini kesip koyun bez yapismasin diye yaziyodu ama onuda durdurmaz kipir kipir
Yahuuu topigimizin hatunlarin gözler ne öyle yahuuuuuuTopikte kim hanginiz hep karistii isimler be nick farkli olunca:)
Tesekkur ederim canim:) topiğin kadinlari bebeleri hep güzelYahuuu topigimizin hatunlarin gözler ne öyle yahuuuuuu
Bende ona bakiyodum simdi :) masallahYahuuu topigimizin hatunlarin gözler ne öyle yahuuuuuu
:)) koydum canım ismimde seher valla kim kimmiş bende hala cozemedim kiii feride diyolar semiha diyolar feriha diyolarScss2016 sen resim koydunmu ismini soyledinmi.
Ya biri bana kim kimmis bi yaziversin catlamayim burda
Masallah demeyip cocuklarimiza nazar degdiren millete canim :) hosbulduk canımNoldu kime kiziliyo kv degilse bosvercem mevzuyubuarada hosgeldin :)
Hadi inşallah çok sağol cAnım rahatlattın beniHayır canım ilk gün çok ağlıyor diğer gün sünnet olan o değilmiş gibi :) tabi herşey yolundaysa
Bende yaptircam da cok hareketlendi 40 ciktiktan sonra yaptirayim dedim olmadi biyerde okudum kagit bardagin arkasini kesip koyun bez yapismasin diye yaziyodu ama onuda durdurmaz kipir kipir
Aynen öyle yapmak gerek bizimki de çok hareketliBende yaptircam da cok hareketlendi 40 ciktiktan sonra yaptirayim dedim olmadi biyerde okudum kagit bardagin arkasini kesip koyun bez yapismasin diye yaziyodu ama onuda durdurmaz kipir kipir
Canimm tesekkurler
Aa resmi kacirdim ben:)) koydum canım ismimde seher valla kim kimmiş bende hala cozemedim kiii feride diyolar semiha diyolar feriha diyolar
:)) bilemedim bende
Kotu enerjilerini aynen iletiyorum onlaraMasallah demeyip cocuklarimiza nazar degdiren millete canim :) hosbulduk canım
Iyi yapiyosun sekerim :)Kotu enerjilerini aynen iletiyorum onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?