- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.441
Bende korse konusunda cok kararsiz kaliyorum acaba gecmi kaldim diye. Gaza gelmeyi bekliyorum sanirim birilerinin tesvik etmesi lazim beni :))Eki Görüntüle 1898863 Kizlar korse kullanan var mi bu korse ile ilgili cok guzel seyler duydum doğum sonrasi korse takmadiğima pismanim ama hala gec kalmis degilmisiz yaa bilemedm alsam mi
Bu korse yivBende korse konusunda cok kararsiz kaliyorum acaba gecmi kaldim diye. Gaza gelmeyi bekliyorum sanirim birilerinin tesvik etmesi lazim beni :))
Eki Görüntüle 1898863 Kizlar korse kullanan var mi bu korse ile ilgili cok guzel seyler duydum doğum sonrasi korse takmadiğima pismanim ama hala gec kalmis degilmisiz yaa bilemedm alsam mi
Geçmiş olsun canım 4,4 şiddetindeymiş bir sıkıntı yoktur inşallahKızlar deprem.oldu izmir de şuan :/
Can'ım geç oldu ama nice yılların olsun Mutlu sağlıklı huzurlu inşaallahHeyooo bugün benim doğum günümpastalar mideye diyet haftaya
Ihlamur bal limon kaynat iç cNımKızlar bademciklerim şiş üşütme var üzerimde onereceginiz bir şey var mı
Gecmis olsun canim .limonlu ihlamur ic rezene cayi iciyorsanda sıcak sicak ic yumusatir acik cay tuket limonlu bolca :) bogazini sicak tutmaya calisKızlar bademciklerim şiş üşütme var üzerimde onereceginiz bir şey var mı
Valla internetten degilde normalde bende kullanmayi dusunuyordm sezeryan oldugum icin korktum birey olurmu diye su zamandan snra gec degilse alip kullanmayi istiyorum benim az göbeğim var ustle degil sikintim altla :) basenim var bir beden fazlam var suan kotlarim 38 beden auan 40bedenim.ben sadece bel korsesi degil komple olanindan alcamEki Görüntüle 1898863 Kizlar korse kullanan var mi bu korse ile ilgili cok guzel seyler duydum doğum sonrasi korse takmadiğima pismanim ama hala gec kalmis degilmisiz yaa bilemedm alsam mi
Guzel iste canim kilif alirsin olur biter :) benim alma derdim kalmadi kv calistigi yerden vermisler chicconun 500 600 tl fiyatlari getirdigi koydum şimdiden teşekkürler kenara.iyi oldu para vermemis oldum .bende alsam 100 liralik birsey alirdim zaten fazlasi musrifKızlar ikea daki mama sandalyesi de 60 tl 3 unu yan yana koymaya çalıştım. Ne kadar becerebildiysem artikEki Görüntüle 1898718
Mamsell stea kullaniyormusun canim.sutun varmi yokmu aksamlari kalmiyor demissin bol su ve komposto ic sutun olsun.bikac gun idrarini takip et huylaniyorsan saglik ocagina sorarsin doktorluk degildir mevzu :) icini rahat tut biz anneler fazla pimpirikli mi olduk neArkadaşlar benim bebiş de Temmuz doğumlu. Kilo alımı bazen iyi bazen az. Sütüm var gibi ama aşırı kusuyor. Hele akşamları sanki hiç süt kalmıyor. Son bir kaç gündür idraririni da eskisi gibi yapmamaya başladı. Ne yapsam acaba yetmiyor mu
Sanada hayır li haftalar canim .gaz olayi cok kotu ya yavrularimizdan biran once gitsin gercekten de.Kızlar
Yine gazlı bi gece
Yavru ıkınır sağa sola döner sürekli
Eller yüzünde tırnaklarıyla çiziyor bir de
Ah be gaz
Defol git
Eskisi gibi değilsin ama sen yine de bizden git
Herkese hayırlı haftalar
Gecmis olsun canım bi sknti varmi ?Kızlar deprem.oldu izmir de şuan :/
Sünnetimizi yaptık çok şükür güzel geçti ama sonrası felaket, kıyametler kopardı oğluş
Erkek anneleri bebekleriniz küçükken yapın, büyüdükçe zorlaşır zor unutur. Bizimki boş boş bakıyordu etrafa ne oldunu anlamadığı için tepki vermedi, sonrasındaki acıyı da en kolay bebekler unutur diyorum.
Bir kez daha sağlımızın kıymetini anladım, binlerce şükür
Hayırlı olsun annesi :) Allahim damatligini da gösterir inşallah :*Sünnetimizi yaptık çok şükür güzel geçti ama sonrası felaket, kıyametler kopardı oğluş
Erkek anneleri bebekleriniz küçükken yapın, büyüdükçe zorlaşır zor unutur. Bizimki boş boş bakıyordu etrafa ne oldunu anlamadığı için tepki vermedi, sonrasındaki acıyı da en kolay bebekler unutur diyorum.
Sünnetimizi yaptık çok şükür güzel geçti ama sonrası felaket, kıyametler kopardı oğluş
Hayırlı olsun annesi :) Allahim damatligini da gösterir inşallah :*Sünnetimizi yaptık çok şükür güzel geçti ama sonrası felaket, kıyametler kopardı oğluş
Geçmiş olsun canim iyisiniz dimi?Kızlar deprem.oldu izmir de şuan :/
Canim gözünüz aydın çok geçmiş olsunSünnetimizi yaptık çok şükür güzel geçti ama sonrası felaket, kıyametler kopardı oğluş
Bu korse yiveastnbull da söylemişti bende düşünüyorum
Super_anne1411 ipekm84 F ferda88 kızlar ben sipariş vericem karar verdm. Baya kullanan var ve hepsi memnun. Benimde aradığım böyle birşeydi inşallah işe yarar.
Bugunun bos zamanlarini buna ayirayim bakalim bende bi arastirayim gun sonu raporu veririm :)Bende simdi sizden gördüm. İncelediğimde gercekten ise yarar sonuçlar var ama kararsiz kaldim . Keske 1 ayda o gobek gitse ordakiler gibi.
Diyetsiz birde o cok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?