2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Eki Görüntüle 1898863 Kizlar korse kullanan var mi bu korse ile ilgili cok guzel seyler duydum doğum sonrasi korse takmadiğima pismanim ama hala gec kalmis degilmisiz yaa bilemedm alsam mi
Bende korse konusunda cok kararsiz kaliyorum acaba gecmi kaldim diye. Gaza gelmeyi bekliyorum sanirim birilerinin tesvik etmesi lazim beni :))

Eki Görüntüle 1898863 Kizlar korse kullanan var mi bu korse ile ilgili cok guzel seyler duydum doğum sonrasi korse takmadiğima pismanim ama hala gec kalmis degilmisiz yaa bilemedm alsam mi

Bende simdi sizden gördüm. İncelediğimde gercekten ise yarar sonuçlar var ama kararsiz kaldim . Keske 1 ayda o gobek gitse ordakiler gibi.

Diyetsiz birde o cok ilginç

Valla internetten degilde normalde bende kullanmayi dusunuyordm sezeryan oldugum icin korktum birey olurmu diye su zamandan snra gec degilse alip kullanmayi istiyorum benim az göbeğim var ustle degil sikintim altla :) basenim var bir beden fazlam var suan kotlarim 38 beden auan 40bedenim.ben sadece bel korsesi degil komple olanindan alcam

Kızlar ikea daki mama sandalyesi de 60 tl 3 unu yan yana koymaya çalıştım. Ne kadar becerebildiysem artikEki Görüntüle 1898718
Guzel iste canim kilif alirsin olur biter :) benim alma derdim kalmadi kv calistigi yerden vermisler chicconun 500 600 tl fiyatlari getirdigi koydum şimdiden teşekkürler kenara.iyi oldu para vermemis oldum .bende alsam 100 liralik birsey alirdim zaten fazlasi musrif

Mamsell stea kullaniyormusun canim.sutun varmi yokmu aksamlari kalmiyor demissin bol su ve komposto ic sutun olsun.bikac gun idrarini takip et huylaniyorsan saglik ocagina sorarsin doktorluk degildir mevzu :) icini rahat tut biz anneler fazla pimpirikli mi olduk ne

Kızlar
Yine gazlı bi gece
Yavru ıkınır sağa sola döner sürekli
Eller yüzünde tırnaklarıyla çiziyor bir de
Ah be gaz
Defol git
Eskisi gibi değilsin ama sen yine de bizden git

Herkese hayırlı haftalar

Kızlar
Yine gazlı bi gece
Yavru ıkınır sağa sola döner sürekli
Eller yüzünde tırnaklarıyla çiziyor bir de
Ah be gaz
Defol git
Eskisi gibi değilsin ama sen yine de bizden git

Herkese hayırlı haftalar
Sanada hayır li haftalar canim .gaz olayi cok kotu ya yavrularimizdan biran once gitsin gercekten de.

Hayırlı olsun annesi :) Allahim damatligini da gösterir inşallah :*

Hayırlı olsun annesi :) Allahim damatligini da gösterir inşallah :*

Canim gözünüz aydın çok geçmiş olsun

Bu korse yiv eastnbull da söylemişti bende düşünüyorum

Super_anne1411 ipekm84 F ferda88 kızlar ben sipariş vericem karar verdm. Baya kullanan var ve hepsi memnun. Benimde aradığım böyle birşeydi inşallah işe yarar.

Bende simdi sizden gördüm. İncelediğimde gercekten ise yarar sonuçlar var ama kararsiz kaldim . Keske 1 ayda o gobek gitse ordakiler gibi.

Diyetsiz birde o cok ilginç
Bugunun bos zamanlarini buna ayirayim bakalim bende bi arastirayim gun sonu raporu veririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…